17-11-2017 20-11-2018

Коментари

музея на чифутския сифилитик ленин бутнаха ли го най-накрая или рашънските комундели си остават некрофилистици?!

И там се кланят на трупове Не са го бутнали

Вместо нещо културно да построят, тези строили гроб на тоя тулип 6 дни, вместо да е умрял в някой затвор от сифилис, че и в София го погребали, вместо на 2метра под земята на Ковачевци

може да вземе решение да бутне готова солиднса мраморна сгрда с изграденаклиматична инсталация ( рядкост за онова време) вместо да с еползва за нещо смислено.

Кофти, можеше само да сменим буквите и да го ползваме за новия вожд.

Пирамида с мумия в нея! Баси феодализъма, през който сме живели във втората половина на 20-век. Как няма да сме толкоз изостанали в развитието, като болшевиките ни върнаха 5000 години назад в историята!

Перфектен бърдак, в който млади социалистки изкарват твърда валута за Партята! Йес! Да, да, даааааа....

От както са на власт СДС и неговите производни , само се руши и Унищожава ,нищо не се строи и въсзтановява ! Кой не скача е червен , а който скача е беден вече 30 години ! Най-голямата глупос бе разрушаване на тази сграда , която можеше да се реформира в някой културен център или изложбен , глупостта беше начело в СДС ! По - голяма част от управляващите СДС станаха Свръх Богати , а Народа беден !

Ти глей, какъв пирамид-музей ще построят на Вожда Путина! Ще е поне толкова голям, колкото Джамията на Лужков в Масквато. Може даже да бутнат Кремль за мяста о и ще ревът 333 дни, за да я напълнят със сълзи! Не мое руснак да падне по долу от севернокореец!

КОй те върнал като сега се връщаме веков еназад от тов а,кото бяхме преди смоа 30 г. Озни ден България загуби и морския си флаг , а преди ние строехме кораби за половината свят! примеримогат да ти давам от тук до края на света във всякаобласт как сме се провалили и продънили за времето на демокарацията . По царско не имало целиотрасли ,а "болшевилите" ги създадохаи разработиха до толковаче нпки бяха в топ 10 на световната икономика и това всичко разпродадоха и разпарчетосаха шибаните демонократи!

Нищо смислено не е построено от демокрацията, само се руши. Да сте виждали ново държавно училище построено през последните 30 години? Не нали... и аз не съм виждал.

по-добре е къща за гости със Зъл дух в нея!

като сегашните къщи за гости. Найс А!

Зъл дух ти не си живял в България , нали скоро си купи Каракачански паспорт , за какъв живот в България пишеш ! Бакърджиев да му мисли , проклятията са за него !

Това ли им беше проблема на властимеещите????, Които унищожават историята ни с лека ръка, жалки подлоги ,съсипаха държавата ни,унищожиха и малкото останало-безобразното застрояване по черноморието,природата ,затриха селското ни стопанство/и само това ли/..продадоха ни за шепа жълтици-жалка картинка на криворазбраната ни демокрация-истината е ,че ни управляват домогнали се до власт и натрупали несметни богатства/така е като сме безучастни и страхливи,нерешителни и немарливи към собствените си съдби/боклуци,чието място е в затвора!

Кво си строила ма, кат нямаше кво да ядеме навръх 1990-та!

Безсмислието на комунизма.

Ти си купи Български паспорт наскоро ,какво мнение можеш да имаш !

В интерес на истината като сте бутали музея не бях в България. Бях по света да се уча на цивилизация, кога бабките с лисичите кожи дрънкахте тенжурите и крещяхте по площадите - Гладни сме!

А какво ще правим с останалите комуняги, техните наследници ?

Ти кво искаш, бре? Магистрала или метро да ти построят! Ха! От бутон за паметници немаше бетон за инфраструктура! До ден днешен сме като африканска дупка в Европа!

Постът ти доказва,че това не е така.

Ами що го бутнахте! Трябваше да го напълните вместо това с мумиите на комуняги, да помнят поколенията га от Балкана слезоха червените-кърджалии!

През 1992-ра се взима решение мавзолеят да бъде съборен... Значи нашите пишман "демократи" едва власт са видяли и започват с разрушенията. Така и ни тръгва нататък - с разруха. Ако тези наши "демократи" бяха малко по умни, а и родолюбци - щяха да мислят как да си пазим това което имаме и как да извличаме полезното от него. Мавзолеят бе част от нашата история и с времето само щеше става по интересен. Разбира се,

колко простотия,не е за вярване !!

Безсмислено или-не,въпросът не е в това ,всеки народ си има минало,история,има добри и лоши периоди,има постижения и грешки,а се учим именно от тях...не можем да заличим или поправим миналото си ,но не бива и да ги забравяме...или унищожаваме...защото това е не само акт на вандализъм ,но и на себеотричане...защо се срамуваш от миналото си българино???/... то е далеч по успешно от нактоящето ти!!!!

Доста факти и ненужни думи са се изписали в статията. Сградата беше много хубава, архитектурно и строително издържана. Построена е за 6 дни, но разрушаването отне доста повече. Чудя се, защо нищо не е казано за прекрасните постановки на открито на Операта, на маестро Пламен Карталов. Сигурно никъде по света не е имало по-грандиозно представление на Аида! Княз Игор...Дайте снимки.

Ако излезеш от мавзолея, може и да видиш!

Разбира се, това е безкрайно далеч от кръгозора на нашите коне с капаци на очите - родните ни "демократи". Те са фанатици на тема "смърт на БСП/БКП" и това е единственото което ги вълнува. Нищо друго. Ни род, ни родина, ни история.

Добре бяха започнали, но не стигна времето. Жалко, че не успяха да съборят и омразния паметник на окупаторите...

От Александър Лилов: Времето е ваше,ама парите са наши!!!

Време е да бутнеме и МОЧА

Комунягите се раздвижиха тази сутрин, но смъртта ги дебне - рак и инфаркти.

Тъпо парче си щом задаваш такъв въпрос !!ще ти кажа,станаха демократи и те управляват пак !!

Закриването на държавата започна с "ликвидационните съвети", които убиха селското стопанство. После се унищожи военно-промишления комплекс и отбранителните способности на страната с нарязването на самолети и ракети. После "масовата приватизация"ликвидира над 2000 работещи предприятия в икономиката. Поредните пирони в ковчега бяха безконтролното увеличаване на броя на "университетите", което девалвира висшето образование, и превръщането на здравеопазването в търговска дейност.. чудя се как съществуваме още като държава..

А га комунистите рушахте църкви, за култура и история не се сещахте! Таквоз двуличие и лицемерие и у византиец няма!

Интересно ми е национализирането на частната собственост, т.е. насилственото изземване на земи и други нездвижими имоти, след 9ти септември, как трябва да го тълкуваме ? Като прогрес, развитие ?

Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

А "Бронзовата къща"? Тази невероятна глупост, кой я плати? https://www.dnes.bg/sofia/2017/10/19/na-miastoto-na-mavzoleia-vdigat-bronzovata-kyshta.356702

То ако питаш мен, от него е трябвало да започнем !

Абе като бяха работещи, що бяха празни магазините, а заплати много не се плащаха?

А ся питай как комунисти като Гергов станаха милионери и милиардери?

Комунягите ни навлякоха само срам за държавата. Всички нормални народи ни се смеят.

Събарянето на Мавзолеят беше грешка! Сградата беше достатъчно здрава и ако бяха малко по-умни можеха да я използват за други цели, а не да я събарят!

Тапак си и то голям. Не знаеш какво беше 86, 88 година. Икономически бяхме много напред. Но подкупните педерасти от власта избутаха бай Тошо и осраха нещата. Затова 90 та нямаше кво да се яде. А той имаше идея да направи политика близка до тази на сегашен Китай. Ама за долари нашите курви от сдс направиха стандартен сценарий за срива на държавата.

Аз знам, че дядо ми от успешен дребен зеленчукопроизводител е станал пазач на портата на ТКЗС - прогрес.

Kenn1111

Простотия.Бързаха да свалят звезди и взривяват а реално нищо не се промени.30 години преход 30 гродини кражби разруха и унищожаване на държавата.

Комунягите откъде забогатяха ?

Който не е реститут или неможе да покаже дипломата на дядо си отпреди 09.09 44г. е продукт на социализма и никога няма да бъде демократ, затова и цялата страна е в разруха,затова ни управлявт доказани бандити. Духовно бедния човек мисли само как да разруши и според него това управя нещата.

Кау..ни ако бяхте го оставили, щяхте да вземата по 20 евро от всички туристи искащи да влязат вътре...