Коментари - 2-годишно момченце падна в необезопасена шахта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендари... Дайте го бебето на някой български патриот да го направи човек, бре

Добре са я направили, но да бяха ударили и една боя на решетката.

А защо не пратиха някой от общината да разхожда 2 годишното, та да не се стига до такива инциденти? Ако общината не вземе мерки, следващия път това 2 годишно може да пресече улицата и ще трябва да се обезопасяват района на разходка на детето, та преминаващите коли да го заобикалят! Ами я си представете, че това 2 годишно реши да се преметне през парапета на терасата където живее... как така общината не опънала платнища за да обезопасила всички площи около блока? Каква е тая община дето не се грижи за децата си ?!

Излезеш с детето си на обществено место и родителските права веднага ги прехвърляш на някой друг..,на сервитьорката,касиерката и т.н. та те са на работа

В конкретния случай накрая се оказа, че шахтата е част от кооперацията.

Администрацията масово е абдикирала. Не стига, че сигнали им пращат гражданите, ами те нямат и грам желание да свършат работата. Според мен, всяка община трябва да има екипи за бързи ремонти. Наемат се хора на постоянна работа и по протокол ходят и оправят такива проблеми. За 6 месеца цялата инфраструктура ще придобие много по-свеж вид.

и кво? някой от общината да разхожда детето на джендъра дето е блял в телефона си докато е ходел ?!?

В СЗ чакат да видят ГЕРБ ли ще е на власт, цялата Община е пълна с 56+ годишни ГЕРБави калинки - стоят и чакат. А на този горещ телефон на който трябва да се обадиш отговаря някаква тъпа пенсионерка, вдлъбнала стола от пърдене и се заяжда с обаждащите се. Вечер един малоумен бивш военен, който ядосано те пита какъв е проблема и защо му прекъсваш гледането на Булсаткома в стаята. Стара Загора е едно тъпо село, пълно със селяни от РаННиУ и ГълъбУУ, нормалните избягаха в София.

Тъпи селяни - че и нагли ! Майка ѝ на селянката била притеснена и затова звъннала на нейна позната... общински съветник. В същото време детето, което всъщност е БЕБЕ, на 2 години почти пълзиш, ходиш, падаш. Къде е бляла въпросната шматка не е ясно..

Пълно безобразие! Това дете трябва да се вземе от оня заплес баща му, да се даде в приемно семейство и да се лиши баща му от родителски права! Как може да блее докато детето му си играе около него? В пазвите на майките ли е гледал??? А пък оня дето си е позволил да прави корекции по шахтата да се подкара за самоуправство, незаконно строителство, и магазина да се провери по всички изисквания на БАХБ, Хеи, НОИ, здравната инспекция, НЗОК, агенцията по приходите, трудовата инспекция, пожарната команда, строителния надзор, митническите власти да се научи друг път как се поставя капак без проект, строителни разрешения и как се прескача община и държава!!!!

Камери навсякъде и да се види коя мангуста е взела капака и да се хвърли за храна на рибите в някой язовир

2 годишно е бебе! Има родители и вината е на придружителя...

Общината не може да огрее навсякъде. Ако и за нещо толкова дребно разчитаме на някой друг, значи нещата са много зле! Гледам - в Лозенец, София, квартална уличка, на която няма място за паркиране, но пък има барем 10 дупки, в които ако стъпиш не просто ще се спънеш, ама ще се пребиеш и всички живущия и пешеходци и моторизирани псуват и ги заобикалят. Не се намери тузар за хвърли малко чакъл да ги запълни, докато дойде ред да асфалтират.

И като е имало дъски отгоре как е паднало? Застреляния баща ги е вдигнал може би...

А бащата къде е блял? У фейсО или у тик-тока?

Не бащата, а родителите! Не родителите, а придружителя!

Не се казва баща и майка, а родител 1 и родител 2.... та родител 1 къде е зяпал докато дете 1 се е разхождало?