191 секции зад граница организира МВнР

Избиратели без настояща регистрация у нас или в друга страна в ЕС се премахват от избирателните списъци

Обратно в новината

Коментари - 191 секции зад граница организира МВнР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свобода или ГЕРБ!

Пълен смешник си!!!

Прави впечатление, че ДИР.БГ стриктно спазва закона в деня за размисъл. Адмирации от моя страна.

Вярно ли е,че за да се гласува машинно трябвало да се регистрираме мин. десет дни преди вота? Какви са аргументите за това губене на време? Или умишлено се търси начин да се регистрира "нисък интерес към машинното гласуване".

с огромен интерес следя положението в България и ес .след всичко чуто и видяно ,никой не ме УБЕДИ ,че ще е полезно да му дам моя глас ,без това по-късно да ми тежи на съвестта .надявам се поне на малък Божи знак до утре .Може би в съня ми тази нощ .Мисля си за младите хора повече ,но и за ограбените ни пенсионери ,които плащат най-тежкия данък "наивност+нехайство".аз никога ,никога не съм имал овчи манталитет ,а с годините още повече ,което съвсем не ме устройва ,въпреки по-различната културна среда . в този ред на мисли,далеч от Родината,изпълнен с обич всички мои сънародници в нея или като мен ,много искам да изпълня моя дълг и отговорност за благото на моя измъчван и чудовищно мамен народ .и много ще се чувствам виновен ,ако нещата не се променят за доброто на ВСИЧКИ ни .

Попитах културно , какъв процент от възможностите за изборно участи ще бъде окастрен , до тук нищо нарушаващо размисли и разсъждения. Споменах администрацията и чия е тя , поради следните обстоятелства, защото тя е отговорна и защото е негова .Това също не е смущаващо размисъла обстоятелство.

"Ръководителите на дипломатическите и консулските ни представителства ще решават дали да допуснат до територията на мисиите ни представители на медиите за заснемане на избиратели извън изборните помещения." "Прозрачност", сър! ... Преди изборите по медиите трябваше да има масирана реклама на машинното гласуване. КОЙ се страхува от машинното гласуване?! Избирателят ИЗРИЧНО трябвало да заяви, че желае машинно гласуване. Повтаря се сценарият с Референдума...

Не е вярно.

я да ни светнеш за кого да гласуваме?

РъБъ народ е малък но много прост народ....затова да бъде яхан и надзираван от асансьора и къщата в Барцелона...

Не участвам в подобни манипулации и циркове!

Kalin

Тая негарка на снимката от коя избирателна секция е?

Kalin

Резултатите са извстни още преди да почнат изборите а и самото име у нас избори е някак си не на място.Отиването до урните просто легитимира манипулацията и дава легитимност на това.

защо е нужно да се харчат луди пари за изборни секции зад граница..който има желание, да идва и да гласува..така е във всички нормални страни..само ние и още 1-2 страни от бившия соц,осигуряваме тоя лукс..