Коментари - 19-годишен шофьор се блъсна в стълб, а после и в ограда, оса в колата отнела вниманието му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не е спрял колата???!!! Затвори си прозорците и си пусни климатика. Въпросът е дали имаш такъв. Трябва да отнесе някакво наказание,това е предпоставка за ПТП!

Ами ако беше стършел?!

Да ти кажа аз как изгоних една оса от колата. Спрях казах и вън, она слезна и замина у тъмното. На другия ден поиска развод...

А ти оти се жениш за оси бе

Епа сигурно я е мислил за работна пчеличка

Жив и здрав да е, тенекии се правят. Случвало ми се е и на мен - влезе от вихъра през отворения прозорец във фланелката и започна да ме жили по гърба. Удържах волана и успях да спра безопасно - слава Богу!

А на мангасарчето направена ли е проверка за притежаване на права за водач и опиати?

не иначе щеше да пише че са го арестували.Млад водач на бмв е ясно че кара друсан даже нема нужда да се пита

Как разбра , че е с БМВ?!?! На снимката (ако е от инцидента, би трябвало да е) има Пежо:)

Някоя пчеличка от фацата или тиндъра ще да е. Като видиш оса в колата, отвори всички прозорци, па намали като хората, спри и я помоли най-учтиво да слезе, с думите, че не сте родени един за друг.

Ако е вярно оправданието наистина е гадно да ти се случи. На мен ми е влизала пчела ли беше оса ли и добре, че успях да спра безопасно и да изляза.

С "пчеличка": преди 10-тина години, рано сабахлън в Искърското дефиле. Единият отзад на седалките е "запаметявал" ръчно а отпред "пчеличка" е взимала "прашеца" на шофьора. В сублинния момент гоуфа е излетял в дерето.

То не всеки сополанко може да управлява МПС в такива условия. Ние майсторите го можем!

оса значи? добре че не е бил щъркел!