17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върнете списъците.

Ковид антиваксъри няма, защото не останаха.

Американска разработка, а не китайска!

Да взема тия фалшиви тестове , че да ви ги завра в задника. Ай сиктир , прекалихте вече с тия глупости.

Пак пуснаха този тъй наречен вирус.Явно BIG PHARMA са огладнели и искат отново да печелят от ваксини.

Цял свят разбра за измамата с ваксините. Всеки трети ваксиниран е заразен

Сред неваксинираните са заразени 2 от 3.

Измамници ми дължат една година от живота поне .. понеже бой е...не не се връщат... Остава да чакам ония отгоре...

На мен пък ми дадоха една година отгоре. Но ако можеш да живееш само в ресторанти и дискотеки, тогава няма как да се е случило на теб.

Ще въведе ковида за да изкара 6 месеца нали така!

Тия загряват за есента ... Романтичният период с кълчене пред уеб камери и носене на парцали да не мога да дишам... Мина... Тоя път ще ядете бой...

Най-върлите антиваксъри липсват:))))) Щото се качиха на самолета и отидоха при ваксинирания Путин.

Всъщност цял свят проумя измамата с т.нар. Ваксини, локдауни и протоколи за лечение, само набодените още не сте схванали, че сте в кюпа наравно с нас. Откак “закриха” украинските билаборатории, света изобщо не му дреме за ковид. Тука обаче във ВМА заработи подобна такава отскоро и пак почнахте да си мечтаете за локдауни и клинични пътеки без лечебен процес и отговорност за изхода.

Затова пък могат да направят пЛандемия от Маймунска шарка, когато решат.

Я паникьор че да ми кажеш кога ще умре ваксинирания Путин и тройно ваксинираните китайци? Нали е измама-защо твоя любим Путин разработи един тон ваксини че дори и се ваксинира публично? Нали е измама на запада-защо 100% от китайците са тройно ваксинирани? Или и ти като тия от възраждане си ваксиниран антиваксър?

Запада, Путин и Китайците участваха заедно в пЛандемията, писал съм го многократно. Шефа на СЗО стана такъв благодарение на гласовете на Китай. А какво точно си е бил Путин, знае само той и обкръжението му.

ха-ха-ха-ха-ха-ха, с;адур... вика "ми то еди кой се сиропира"... хахахахаха... абе клоун, тоя елит дето така пламенно му вярваш, дори не яде същята храна като тебе пък какво остава за лекарства и лечение... хвани виж нашите хрантутници.. имат си "русата сестра на властта".. при нея и аз бих се "набол" пред камерите.. с капачката на иглата.... ама уфтсете верват ли верват. Не знам колко вдлъбнат трябва да си за да вярваш на подобен род изяви от хора, които където и да отидат водят по един автобус лекари, носят си с тях храната и водата, че дори си събират и уурината и лааайната.. и не, не говоря само за путин, а всичките знайни и не знайни хора, от които реално зависи нещо. Ама ти си блей там.. на никой не пречиш. п.с. Този пост не беше спонсориран от руското посолство.

Зевзек

Ало, Паниката, троле руски, Затова ли цял свят се ваксинира на по 70%, само тук са наполовина, а пропорцията на починалите е точно обратната? Сигурно целият Мариупол е бил биолаборфатория, за да го закрият така с танковете. Една държава не можете да попставите на колене, пък сте тръгнали на цял свят да се ерчите. Трол!

Не познавам един ваксиниран срещу Ковид който да не е заразен след това

Къде отидоха всички лумпени от коментарите, предричащи че Ганъо ше умре щот не се ваксинира и не носи маска? Да не би те да умряха от ваксите, а? Хаха Дарвин си действа и природата се чисти от тъпанарите.

Всички ваксинирани щяха да умрат??? Кога ще ходим да завладяваме тройно ваксинираните китайци?

Генна терапия...

Китайските и руските вакси не са мрнк бе селяндурино. Нищо общо с файзърските.

В Гърция - 19 хил У нас - 183. Очевидно у нас никой не знае истинския брой. Ходете спокойно в Гърция, нещо ви чака там... И тук ви чака...хахахайахахах!

Ей, как ми липсваше сутрин да отворя дир-а и да ме залее ковид помия! Три месеца такава информационна скука!

И какво, не мина номерът с Украйна - дори ефектът се оказа обратен, преди Русия изобщо да е утговорила на удара, - и пак се почна старата песничка. Ама вашата няма да стане!

Няма починали. Най-накрая БЕЗСМЪРТИЕ!

Няма страшно днес РЗИтота са на работа и ще преровят списъка от къде 60000 които държат още неотписани, нищо че отдавна им е миноло, и все някой човечец ще е починал от нещо, но гордо ще ни обяват, че е от коронката.

Те отписаха веднъж 40 000 и поставихме рекорд за оздравели. Още ли има?

Ае стига с тия тъпотии. Аман.

ПРЕДИ ЛИХВАРИТЕ ДА ПУСНАТ ГЪБАТА ...

С ТЕЗИ клечки и парцали и факси!!!!! Отново ли офцете в кошарата?????? Под ключ!!!!!