182-ма пострадали при снощните протести в Каталуния

Вече седмица всяка вечер градът се превръщаше в цена на ожесточени сблъсъци

Обратно в новината

Коментари - 182-ма пострадали при снощните протести в Каталуния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога и ние ще подкараме СИК-аджиите с тоягите??

То тези борци за свобода потрошиха града си. А после кой ще плаща? Затова икономиката им върви надолу- кой ще влага пари в един военизиран град. А как ми харесваше Барселона.....

Като не ти харесва вече, върни се във Враца.

Аз съм от София, живял съм в Барселона, Мадрид и сега на Коста Дел Сол. Вече бях забравил за българското възпитание- мерси че ми го припомни. Селянинът винаги си остава селянин, Лидия

Много е интересно, че докато не се появи полицията, няма пострадали. И на референдума преди две години беше така.

Сега разбирам колко е трудно местен сепаратиски референдум да успее без намесата на чужди войски и държави.Явно с оръжия е по-лесно,но пък ,ако ги има това е огромна трагедия . Справка:Кипър,Етиопия,Приднестровието, Хърватия ,Босна и Херцеговина,Косово,Грузия,Чечения,Азербайджан,Крим,Източна Украйна и др. Уточнение:Словакия,СССР,Словения,Македония,Черна гора и др. по мирен начин.

Така се протестира, а не като българина - пасивно-агресивно хленчене, като добитък пред заколение...

Свобода за политическите затворници в Испания! Долу фашизма!

Какъв фашизъм те гони бре, будало

За какъв фашизъм говориш бе, чедо. Я чети историята по- добре

Те тези затворници изобщо не са цвете за мирисане, така че най добре да си останат на топло в затвора. Но за втората част на коментара си напълно прав: малко го виждат, но правителството в Мадрид не е социалистическо, ами чиста проба фашистко. И тези протести, дето са мирни докато не дойде полицията са само начин да се отклони вниманието на испанците преди изборите.

Май и тука нещата не са съвсем такива каквито ни ги представят... истинските сепаратисти на места се противопоставят на тези с паветата, като някои от тези екстремисти са гости от Франция, Гърция и Италия, които пресата се опитва да ни внуши че подкрепят излезлите на протест каталунци;)

да се добавят протестиращи. Това го умеят вече всички органи на "реда". То, ако няма безредици, за какво са органите на ... реда.