1800 шофьори за 6 месеца задържани след употреба на наркотици

София и Бургас си оспорват първенството по шофьори, употребили наркотици

Обратно в новината

Коментари - 1800 шофьори за 6 месеца задържани след употреба на наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега разбирам защо си мислят, че са нй-добрите градове за живеене - винаги са на черешата

Свалят ли им табелките с регистрационните номера? Много друсат ей... Не е добре

"Близо 1800 шофьори са задържани за 6 месеца след употреба на наркотици." А колко са осъдени и са в затвора? Или няма такива! Ако няма защо ги ловите, за отчетност ли!

Ходи да скачаш на някой митинг.Не повече от петима оправдани ще има,останалите са осъдени в рамките на седмица,неосъжданите условно,осъжданите ефективно.

Може антидепресанти да са взели ,а дрегера да отч. хероин.

Освен това "Поредният дрогиран столичните пътни полицаи залавят в часовете преди обед на входа на София, съобщи БНТ". Изречението трябва да се преобразува в "Столичните пътни полицаи залавят поредния дрогиран на входа на София в часовете преди обед, съобщи БНТ." Продължаваме "Поредният дрогиран" е допълнение, а не подлог и поради това не е необходим пълен член. Неграмотници, дразцните слуха и обиждате грамотността на останалите, които четат текстовете ви. Скоро и ние ще започнем да говорим по образец на текстовете, които пишете.

От заглавието не става ясно дали : 1. За 6 месеца са зъдържани 1800 шофьори, употребили наркотици /преди шофиране/ или 2. 1800 шофьори, употребили наркотици са задържани за 6 месеца. Иначе словоредът е невъзможен, като че роден от болен мозък на раздвоена личност. Поради това тълкуването на заглавието е двуяко.

Тези са от 65 годишните, дето депутатите ще ги проверяват на всеки 2 години !

Тези са от 65 годишните, дето депутатите ще ги проверяват на всеки 2 години !

"Близо 1800 шофьори са задържани за 6 месеца след употреба на наркотици." Дрогирани, пияни, с незаконно оръжие на пътя... А властта да гони пушачите!

Никотинът е също дрога и убива. Просто е законен. Както и алкохола. Питай всеки един, който пуши или пие ежедневно може ли да изкара една седмица без това. Всички ще кажат разбира се, но никой няма да се навие да ти го докаже.

Мда, никотинът е пристрастяващ наркотик. Знам го от личен опит. И вреди предимно на здравето на пушача. Нима пушачите са животозстрашаващи както дрогираните и пияните?!

Малко са задържали! Днес карах по "България" и въпреки,че столичните шопи си топят мъдете на морето,поне 10-на къркани дроги- по обяд,ми налитаха,като оси. Мама си е. ало, луда територия!

Няма нищо лошо в това да си смръкне човек 1гр на ден. Така поне разправя Мрънки от бившето НР Ентерпрайс.

Е, така е. Ово е стандарт, ово е демокрация!

Толкова много откачали карат по българските пътища! И никой не ги вкарва в затвора. А ние, нормалните, как да караме сред толкова идиоти?

Задържани са всеки един от тях за 6 месеца или за период от 6 месеца са задържани съответния брой шофьори?

Производството е бързо - до седмица,но наистина едва ли има някой задържан от тези за повече от 24 часа,а повечето вероятно въобще не са били задържани и производството е приключило със споразумение същия ден,е зависи от натовареността на съответния съд за одобряването му и са ги пуснали,ако са били неосъждани с половин година "условна" и глоба от 500 кинта,тъй като от първи октомври 2015 и за канабиса и за алкохола над 1,2 има долна граница от една година и не може вече пробация,горната е три години,но ако някой е осъждан наказанието ще е ефективно.

нито да са ги водили оковани като Иванчева,нито да са били в ареста за повече от денонощие тъй като не са танцьорки на пилон.

Е, ха нема начин - това са най-харните за живеене в Мутростан рагиони! Дрогиращи, дрогирани, престъпници... всички се реят на свобода весели и щастливи под крилото на герберастката власт!

И по този ''параграф'' ли сме отличници ?

отнети ли са им книжките поне за една година и след това да се явяват отново на изпит и да плащат?! наложени ли са им брутални глоби?! удевомени ли са, че ако ги хванат отново ще влязат в затвора?!

и някой да е наказан ? 1800 Висящи дела ! Честито :)

Аааа колега, не си прав. Наказани има и то много и повече ще стават. Има смъртни присъди издадени (починалите), има доживотни присъди приложени (осакатените), има големи глоби наложени (материалните щети и т.н. Ама така е при демокрацията - кеф ти риба, кеф ти раци, кеф ти паламуд!!!

Каквото посееш, това ще пожънеш" Какво друго сте очаквали, като за премиер на страната сте сложили водещ наркодилър от 60те години на миналия век... Дрогата се лее като вода по улиците на големите градове, като се предлага на ученици в четвърти и пети клас!! Само да кажа, такова чудо никъде няма в ЕВропа! Плащате данъци за тоя дето духа на полиция, прокуратура, съд... Агресия и простотия цари по улиците на София. Лично като потърпевщ шофьор го споделям. Апропо, не съм червен трол, не съм член на БКП, БСП, ГЕРБ и всякаква друга екс червена и ДС сбирщина, която управлява България

като прибавим и фалшивите шофьорски книжки....да го е страх човек да си вози семейството на почивка.

добавяме почерпените водачи + преуморените шофьори на камиони + самонадеяни селендури + веселите роми + дупките по пътищата + колите в лошо техническо състояние ...

Нормално, за да отидеш лятото на почивка в Бургас трябва да не си много в ред с главата, може и наркоман.

а после се чудим що се избиват като малоумници по пътищата,ама то трябва да си си малоумник да вземаш наркотици