17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късмет и скорошно възстановяване на детенцето. Предлагам за младите водачи задължително монтиране на видео регистратори. Да не се заиграват много много с машините. Вече всяка малолитражка дига 200.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Най-често тежките катастрофи са на сметката на млади гъзарчета и млади курволяци между 18 и 23 години. На тях трябва да им се разрешава да сядат зад геврека само с придружител.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Как не те е срам да коментираш въобще такива глупости под подобни новини? Знам, че може да е бот, но поне майката му на програмистът му!

Абе с чий пари тая курва е купила кола на 19, та да се вдигне от Сливница до на майка си магистралната слива? Потресен съм

Не свършиха ли вече купените книжки за младите моми?

Като е било в столче, защо не е било вързано с коланите това столче?Иначе първосигнално този ебльо така или иначе да съм го спукал от бой под афект, преди да дойде който и да е. Явно е попаднал на свестен човек

Как няма едно правителство което да си сложи за цел да няма катастрофи повече в България. Просто хората, които причиняват катастрофите не трябва да карат повече.

да може да забранят бета-та...

Като родител ме интересува как точно са се счупили краката на детето. Какво е и как е монтирано столчето, как е поставено детето, колани, ISOFIX... Моля обърнете внимание на тези важни неща, инциденти се случват, но нека да сме подготвени за тях.

Краката са извън столчето. Ако удара е бил достатъчно силен за да прати задната седалка при предната, като нищо се получава това. Isofix улеснява монтажа, но тестовете не показват да е по-безопасен, реално обаче много хора просто не монтират столчетата правеилно и за такива Isofix е спасение (аз не искам да разчитам на умения, затова и 2-те ми столчета са такива). Добре, че е било столчето, счупени крака са кофти нещо, но дреболия в сравнение с това, което мжеше да се случи, ако тялото и главата на детето не бяха защитени.

Ако имаше дете найстина щеше да се сетиш , че столчето няма вина. Обикновено децата (моето е точно на година и 8 месеца) се возят в столчета, но си опират крачетата в гърба на облегалката на седалката пред тях. 99% съм сигурен, че когато е станала катастрофата детенцето си е опирало краката в седалката пред него. Дали от игра или друго обстоятелство, но резултата е ясен. 19-годишната шофьорка лично бих и отрязал ръцете, ако това се случи с моето дете. Удар отзад => 100% виновен е задният автомобил и неспазената дистанция.

Ако имаше дете щеше да се замислиш как на 18 месечно му опират краката в предната седалка.

Крайно време е, да се санкционират водачите,говорещи по телефона. Не съм бил там, но се обзалагам, че момата е говорела по телефона - 100 процента от младите водачки го правят!!!

Малката ebla e гледала 100% в телефона си-да не изпусне съобщение от ебача!

ако беше с бмв, щяхте да го изтъкнете още в заглавието нали, завистливи списвачи от дир...за да се лее злобата българска

Горкото детенце! И какъв шок за родителите. Сега няма да е лошо на пиклата да се причинят същите фрактури на двата крака и гаранция, че до края на живота си ще спазва правилата за движение

Оня метнал бебето като торба с покупки отзад, патицата пък не е чувала за дистанция и те така те.

Пише само за проби за алкохол. А наркотици? А?

Наскоро говорих с една бивша стюардеса (не от България). Каза че сигурно 50% от стюарди и стюардеси са на някакви тряви. Просто тестовете били задължителни само за пилоти, но не и за тях.