18-годишният, предизвикал катастрофа в Шумен, не бил дрогиран, а под зъболекарска упойка

Съдът определи домашен арест за обвиняемия за причиняването на инцидента, при който загина жена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На масовката и трябва зрелище.пък дали е достоверна информацията ....не е важно.Нито един от двамата собственици няма 18г внук,син...и пр. Но за сметка на това е пълно с жълти издания.

Фикосота и бойлери Теси. Е парите поне са оправдани и сега синчето ще е на свобода след 3 -4 години, а момичето няма кой да го върне обратно. Разкайвали се много собствениците на фикосота и теси. Поне кръвнина да платят...

Не искам да омаловажава случая, но не замесвайте Фикосота и в частност работодателите Жечко и Красен Кюркчиеви. Аз съм работил при тях и са доста интелигентни уважавани себе си бизнесмени в Шумен България и света. За случаят те се разкайват и съжаляват за стореното. Бъде добри!

Последните събития по пътищата показват и доказват, че не сме народ, а мърша! Вместо да линчуваме дрогираните боклуци, убиващи читави хора по пътищата и да прострем да съхнат кожите на мършите, дето ги прикриват, ние си заравяме главите в зад*иците и се снишаваме с надеждата, че на нас и на нашите близки ще ни се размине!!!

Ами, зъболекарска! Сложили са му пълна упойка за вадене на мозъчето.

А така що поне не напишете че е пил биволско мляко от стар пръч та поне да хване малко декиш

Поредната адвокатска врътка........

Кво друго да очакваш в нашата родина! Под зъболекарска упойка бил! Господ забавя, но не забравя!!!!включително и тоя който се е подписал под тая експертиза!!!!

Не твърде сложен за разследване казус, но само при условие,че са ангажирани компетентни и работещи съобразно закона разследващи.Но, за общата превенция относно онези,които вършат деяния срещу правосъдието и затрудняват разкриване на обективната истина- в нормалните държави подобни " експерти" са обект на презрение и погнуса!И са изгонвани завинаги от тази сфера!

Сега и колата му се самозапалила на охраняем паркинг на полицията.Съвпадения ....Парите правят чудеса

Ами на всички лекарства пише дали да се шофира или не дали да се работи с машини или не. При упойките е малко сложно защото пациентите не знаят какво пише в тях. Та имаме виновен нали? Оня мити зъболекар що не е предупредил пациента да ползва масовия градски транспорт като напусне кабинета. Тоя става за зъболекар в затвора.

Interesno kak na takiva im se rwzminava za sqjalenie pochinalite nqma da se varnat no ima nqkoi otgore koito rano ili kasno dali si mamino sinche ili roda na bogatash shte ti doide reda i na teb.

Ма как съм са смял на таз тъпотия! Но за съжаление е много, много тъжна цалостната картинка.

Този забърка и зъболекар в играта !

И джипката я запалиха най-нагло да не открият белото прахче в интериора, мърша долна, помияри

Да гори в ада и той и шибаните ТЕСИ И ФИКОСОТА! Убийци, алчни боклуци!

Брех, ми те и другите трима убийци и те били на зъболекар, даже на няколко. Със сигурност може да се установи какви са били упойващите вещества в организма му и дали влизат в зъболекарската практика, кой е бил този зъболекар, който е работил посред нощите, да се прегледат медицинските дневници, да му се прегледат зъбите - дали са работени, и в края на краищата след упойка не се шофира

Дрогирания е бил 7-8 часа по рано на заболекар и това няма как да окаже влияние на взетия тест за наркотици. внук е на братовчед на собествениците на фикосота и е ясно че адвокатите му ще направят всичко да го оневинят и да изчистят името на родата му.

Днес близките изпратиха за винаги своята рожба. Невинното младо момиче пред, което те първа се разкриваше живота. Изпращат го защото, няма общество, няма морал, няма ценности, няма възпитание в семейството. Няма и държава през последните поне 15 години. Без да уневиняваме младия шофьор погубил човешки живот, да се замислим общината и ръководните и органи имат ли вина и те. Имат. Това не е кръгово движение, а остров между две платна. Затова може да се мине през него с 200 км. /час. През нормално кръгово движение се минава с 30, а не с 200. Заради кражби и далавери ще продължават такива случаи и в Шумен и в България.

Сега най-вероятно една маса подкупни прокурори ще се опитат да измъкнат това надрусано копеленце от правосъдието. Случая трябва да се наблюдава под лупа заедно със другите брутални убийства дето станаха в последно време. Толкова са много, че вече ни е трудно да ги запомним. Още едно доказателство за това каква смешна и корумпирана държава имаме- наследство от герберасткото управление.

Всеки тапанар знае, че след упойка не трябва да управлява автомобил!

Този Жечко Кюркчиев е точно син на единият от братя Кюркчуеви, собственици на Фикосота. Милиардери. За това има не един, а два адвоката! И за това нищо няма да му се случи, наследник е на империя! За това се оказва че е "бил на зъболекар". Позната история в Шумен.

Жечко и Красен Кюркчиеви имат дъщери и дъщерите им имат дъщери.този е внук на братовчед им.

Е много нагло!!! Много! Едно вещо лице да бутнат в кауша- ще помогне!

Те адвокатте всичко може да твърдят. И онзи дето затри Милен и той бил пил , чайчета от CBD...а всеки полуграмотен знае, че cBd-то няма наркотичният ефект на THC. Ако си е купил чайче с THC това е равносилно да си купи масур и е подсъдно, щото продажбата на широкоспектърни чайчет, съдържащ, и CBD, и THC е забранена в ЕС. Работата на прокуратурата е да докара ексепрт да докажат, разкажат и покажат, че зъболекарските упойки имат други характеристики от веществата намерени в кръвта му. Работа на разследващи е да натиснат зъболекаря, по начин , че да предпочете да си спаси практката, вместо да лъжесвдетелства. Ама да видим кой колко и на кого е платил и ще плаща тепърва.

Май ще ходя с такси....

Жечко Кюркчиев е единият от собствениците на Фикосота. Това хлапе със същото име със сигурност е от семейството

Едно време имаше казарма, гадно беше. Но те учеше, че не си толкова голяма работа, колкото се мислиш. Затова последните поколения са лигльовци и мамини синчета, които не мислят. Е тоя вместо да кара кола със 100 км в кръгово, можеше да пази някой склад безсмислено и да мръзне. Щеше да е спасил човешки живот, а не отнел.

Има няколко държави в ЕС в които след смърт при катастрофа причинилият задължително се задържа за да го предпазят от отмъщение от близките. Убил жена,домашен арест...ще избяга.пак ще си говорим.

Това ако е вярно тея тестове за дрога са пълен боклук. Какво общо има между амфетамин и упойка, нищо.

Ами не е вярно, разбира се. Ти кога си видял един такъв да каже "да, бях в настроение и се надрусах, после давах газ колкото мога без да се замисля, че може да убия човек"? Ясно, че всеки ще търси оправдания и ще реве "ма аз не исках".

Адвокатът успорва в случая , че към момента на катастрофата не е бил под влияние на забранени вещества. Щото ако тестовете са някакви нефелни и установяват само някакво наличе на химикали без да прецизират, какъв вид точно., адвокатът ще оспори обвинението че е карал надрусан. А то както знаем няко наркотци оствят следи в кръвта и над 6 месеца след приемането им , затова тука адвокатчето се мъчи да докаже , че в момента на катастрофата не е бил дрогран, а има установени следи на уповащи вещества в кръвта щото е бил на заболекар и това се е отазило на кръвнтите проби., а той милият е млад и неопитен и без да иска напраил грешка.., а не щото се е надрусал на кирка и с му поникнали крила.

Някакъв среднощен зъболекар ще да е. И друго, не е като да не съм ходил на зъболекар, не е като да не знам ефекта от упойката и колко продължава. Освен, че е едната ти страна е леко изтръпнала и заваляш думите, друго какво? Вижте как изглежда колата. Явно в Шумен, на младежите освен одебеляване на езика им се получават и одебеляване на крака на педала за газта, нещо от почвата ще да е, от водата в него район.

Аз мислех, че е пил чай с анфетамин за бистър ум, щото е имал изпити…..

След упойка не се шофира.

В 21,30 излиза от зъболекар?!

Често,ли ходи на зъболекар?

Киру хваща гъз ама казва че е парапет , та и тук вместо амфетамини упойки някакви .

Киро ли е виновен за състоянието на съдебната система? Този ще го пуснат с условна и утре пак ще друса и кара, а ти повтаряш като папагал за Киро. Кажи нещо интересно, като например кога ще спре тази война на пътя?

когато нещата се казват с истинските им имена , а не да ги въртят на кой както му е кеф .

Сега ще изкарат и че освен на 18 години му слагат зъбен имплант, освен това същия ден са му сменили коленна става поради износване в следствие на обикаляне пеша с благотворителна цел да храни възрастни нуждаещи се хора и заради въпросната операция е приел морфин. Всичко това ще бъде потвърдено с документи от МБАЛ Шумен и ще се намерят поне 200 свидетели.

Съшито с бели конци! На мама и тати доброто момче, отличник! Веднага ще намерим адвокати, частни изследвания, частен зъболекар.... може дори обезщетение от семейството на жертвата да искат, за дето са стресирали хубавеца!

Оня дето уби Цветков беше на паста за зъби, тоя на зъбна упойка ...

Тия зъболекари - само да те видят, отварят ти устата и те на друсват с амфети! Тогава след посещение при стоматолог да се забрани шофирането щото си надрусан по подразбиране! Смешници!

Айде да видим сега къде са всички дето вчера крещяха как момчето било наркоман, убиец и летял със 185 км/ч

Че не било с 4 пъти ограничението, а само 2 пъти - и какво сега е невинен??? Я се скрий. Убиец и друсалник е момчето.

"NeXu s (нерегистриран) Кой влиза в кръгово с 94 км/ч????!?!?!?!??!" - МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ "циклон"?

Кой влиза в кръгово с 94 км/ч????!?!?!?!??!

Разликата в имането на пари е очевадна!

Аз като казвам на близките на жертвата да го пречукат - вие не се правело така в цивилизовано общество. Ето сега цивилизация - момичето в гроба, а келешчето в къщи на топло.

Кви са тия ДВАМА адвокати??? Мама и тати са бизнесмени а?

Тати и мама, ... Няма начин да не се измъкне.

Ареее

Адвокати на дявола, но утре същият може и тях да почерни

Интересно обяснение като за олигофрени.Излиза ,че тези зъболекарски упойки ,така "опиатват " хората ,че те започват да шофират с 50-60 км/час над разрешената скорост. Ама много до късно работят тези шуменски зъболекари, а сега така затрудняват доблестните адвокати , които се чудят какви малоумни глупости да "пробутат" на народонаселението ,както и на подкупното българско "кривосъдие"

Тихо да не обидиш Жечко, бе! Знаеш ли кой е тати Кюмурджиев?

да знаете какъв примерен ученик беше и как помагаше на възрастните! Възпитан и скромен един такъв, весел, и книга четеше.......Пък само как свиреше и колко езика знаеше, от малък имаше дар слово, влечеше го и техниката, черпеше хлапетата в квартала, събираше помощи за бедните, правеше къщички за птиците.......Уважаеми съдии, дайте шанс на младите, скоро те ще ви управляват в здравите си ръце, сбъднете мечтите им. Не прекършвайте полета им на кукувичето гнездо! Благодарим за вниманието.

Семейството на убитата жена вече казаха, че винаги е бил добро дете. Многото нули имат значение,.

Да ме прощава Господ,но на тези двамца адвокати им пожелавам да преживеят ужаса на почерненото семейство. Който е измислил тази "зъбна защита" е по -лош и от дявола. За човек,който се занимава с упойки,по-голяма тъпня не съм чел. И то за локална упойка на ченето.

Както и да го погледнеш, също като като чистач на градска тоалетна, така и адвоката трябва да се занимава с лайна. Въпросът е,че парите при вторите са много повече. Особено колкото повече вони лайното. Въпросът е в това, че първо "независимият" съд въобще не е независим. Второ, става дума за убийство в този случай, както и при този на Цветков и оня в другата новина. По тази причиниа какъв домашен арест? За да може да потъне на нейде младежа ли? И като оставим на страна бутафорията със зъбната упойка, която дори хипотетично да приемем за истина, то е можел да вземе такси. Всъщност дори на хапчета за болкоуспокоение пише че не може да се шофира след употребата им.. Та цялата работа е,че вече е ясно как са се споразумели съдиите и явно мангизлиите. Това е просто театъра, който ще се разиграе за простолюдието. Но току виж някой ден друг такъв главанак го тресне него с кола по същите причини. Тогава да видим какво и що..

Така е като имаш ДВАМА адвокати и частни лаборатории.. Аре аре, кара с 43км над превишеното, убива жена на място… ама не..мястото му не е било в затвора. Това ако беше се случило в щатите, тоя боклук щеше да е минимум 15години по затворите