18-годишна пияна и дрогирана шофьорка помете 5 паркирани коли в столичния кв. "Люлин" (видео)

В автомобила ѝ имало и пътничка, която е транспортирана към лечебно заведение без опасност за живота

Обратно в новината

Коментари - 18-годишна пияна и дрогирана шофьорка помете 5 паркирани коли в столичния кв. "Люлин" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В началото на лятото до Цръна маца една лежеше пияна до голфа на земята и беше насрана

Това е трик, за да не я вкарат в патрулката, че ако седне на задната седалка отиде ароматизатора...

Гледах я на снимките убавицата с надута джука и съм сигурен, че това е само люлинската класна пичка - Димитричка.

стана ясно, че у нас, на родна почва това не работи! За целта обаче трябва да има някакъв момент на превъзпитаване на простаците и простакесите, които пръкнаха и се развиха по нашите земи! На това гологъзо и плиткоумо женско същество единственото нещо, което може да го вкара в пътя е пробация и обществено полезен труд! Стига с тия защити на келешите! Да лъсне с метла лопатка и дочен гащеризон да мете централните улици и да копае тревни площи. Много бързо ще влезе в правия път. От огромното количество "поправки" по външния вид, нямат време да развият друго свое качество освен дюшек с дупка, която отговаря на името си.

Хайде да оставим децата ни да се развиват правилно, вярно, сбъркало момичето за пети път, малка е, ще се оправи, а е и от Люлин, леwскарче, нищо лошо, добре че е живо и здраво, и не се е осакатило, има вероятност да се качи и по добре в колата, само пияно

Това долно куе сега да плаща всички щети от джоба на майка си и баша си…! Аман от пияни и дрогирани куви!

До колкото помня гражданската едва ли важи в такива случаи, да кажат някои по-запознати. Тъй че така ще става, ще има съдене най-вероятно.

100% това се е проебало на 12-13 г.,после е започнало с пиене и бело,на 20 г. вече ще е завършен парцал.Да му имам късмета на този,който ще се ожени за нея!

Та кай и е дал книжка а.. ??! А сега колата да се конфискува и да си плати за гяволъка та да и е точно а и другите да знаят какво ги чака...!

Хора, замислете се! Как стана така, че изключенията преди 10.10.1989 г. станаха правило днес? Някой може да каже - виновни са МВР, правителството, училището... Не, виновно е обществото. Защото много бързо беше сменена, по - точно подменена ценностната му система. Преди официално в центъра на вниманието на ръководната партия и държавата беше човекът! Сега официално в центъра на вниманието на ръководните партии и държавата са парите. Който има пари може да си позволи всичко - да издевателства над околните, да плаща за наглостта си и да си купува като в публичен дом защита от властта. Но, както пише Гьоте, ..."животът е колело, днес си горе, утре - долу. Днес си наковалня, утре си чук! Който не иска да бъде наковалня, нека бъде чук!" За неграмотните ще кажа - оригиналът е на Гьоте, не на Георги.

Преди 89-а почти нямаше човек под 30 да може да се дореди да притежава кола. А и тогавашните пърдялки не вдигаха 150 градско. Малолентни тъпаци тогава е имало поне колкото и днес, просто от немотия не са имали пари за изява.

С тая пропаганда на чалги, г...е, джуки, цици, пари без образовани, всеки може да бъде къвто иска без необходимата диплома и най-вече знания, ИЗКРИВЕНИ ЦЕННОСТИ е това направихте с децата кото един ден трябва да са НА ВСЯКО ЕДНО ОТ ВАШИТЕ МЕСТА!? Няма да живеете вчно и една птичка пролет не прави...Езък за децата..Пияна, дрогирана с кола... :(

ㅤ

Няма такава дума, като "водачка". Има "водач". Няма "моделка", "инженерка", "колежка" и т н. Все едно да напишеш "очилО" или "клещА".

Колежка има от 10-ина години...

никой не е виновен, че в твоя речник липсват думи!

Голямата работа!

Браво моето момиче, поне е малкия дявол и ще си имаш обица, като останеш без книжка и те осъдят да платиш десетки хиляди левове разходи.

При алкохол и наркотици не важи гражданската и застрахователите на паркираните коли ще я сцепят защот таз все едо няма гражданска.. Видях веднъж подобен случай - за олюскана броня от мотоциклет без застраховка иска беше 25 000 лева

Те така са простите, разтропани курвета.

Люлин е построен през соца за да се покаже на хората че и на запад се живее зле

НЕ знам дали тия наистина на наркоманки и пияници, ИЛИ някой Наркоман- Крадец ги е ИЗНЕРВИЛ с аларми, кучета и бомбички, НО ... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Митьо-вци, и Мутри са тъпи олигофрени- Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се правят на негри с черни БМВ-та... А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Най- добре да ЗАБРАНЯТ колите с АЛАРМА.. Който иска, нека си сложи аларма, която да му звъни ВКЪЩИ или на ТЕЛЕФОНА, за да НЕ изнервя целия квартал или цялото село...

Три часа се мъчих да ти разгадая написаното и след четвъртата ракия успях.

Смърт за тая курва убита

по-полеко. Ти имаш ли деца или не ти е писано?

Ето това се казва жена на място. Помела ги е за 0 време. Представяте ли си какво щеше да е, ако си носеше прахосмукачка?

Тотално разруха в територията наречена България. Последният да изгаси лампите

Лампи за гасене вече няма . Откраднаха ги и тях демократите.

Тези демократи, които за една нощ от комуняги станаха капиталисти. Както им нареди кръстникът Луканов!

До "аз" ами то други няма .Всички останали попадат в графата :русофили,националисти ,анти -европейци ,анти-глобалисти,противници на лесбийките и Мендерастите, както и на ред други западни"ценности" като педофилия ,герантофилия,зоофилия ,некрофилия,купрофилия и ред други.

Тати , че плати .... Ши прая ко'т си искам .... Завиждай тии ....

Клишето в случая е "ако не беше тъжно, щеше да е смешно". Но за съжаление клишетата са клишета, а реалността по пътищата на държавата е трагична. Безхаберие, наглост, безотговорност и най-страшно, безнаказаност!

С две думи демократичен неолиберализъм

Още по-точно с една дума постсоциализъм....

"Люлин" беше диагноза, но за съжаление... вече е правило в територията...

напоследък дамите пият повече от кавалерите... 1,2 промила са горе- долу шише водка...

ако е 100 кг

Живея в чужбина и тук правилата за младежи са много по-строги, не е шофьорска книжка, реално е “ условно разрешително” за шофиране в първите 3 години и след това вече е нормална книжка. Дават им се 1/3 от точките т.е. Няколко малко по-сериозни грешки и оставаш без книжка. Не може да се шофират мощни коли, има списък с позволените. Нямат право и на капка алкохол да пият през тези първи три години. И такива ми ти работи. Без закони няма как да се променят нещата за жалост. Бях лятото е България и наистина ме беше страх всеки път като сядах в кола. На повечето хора може да не им прави впечатление, но поведението на един (малък) брой шофьори е безумно, неприемливо и трябва да с е вземат проактивни, не реактивни мерки (тип акция за проверки за един месец).

ти живееш в чуждбина ама тук е Територията с Матряла! Нормалните хора нямат друг избор освен да осигурят някакво бъдеще за децата си като емигрират на Запад или ги пратят да учат там с еднопосочен билет!

И какво като емигрираш на запад? Изведнъж ще станеш човек? Или най-накрая ще събереш пари за 100" екран да си гледаш Слави всяка вече и ще вземеш най-новия голф. Но така или иначе все "лелки" и "възпитателки" ти гледат децата от 8 месеца!!! И ко? После държавата виновна.........

Не е проблема в закона и/или правилата ... те и сега са достатъчно строги . Проблемът идва най-вече от липсата на възпитание и контрол от родителите и след това от липсата на контрол и налагане на правилата от конкретните органи ( в случая КАТ).

Че кога е успяла да заработи пари и за автомобила ? Проститутка ли е ?

Инфлуенсърка е!

Кой туй нещо

проститутките ли имат коли бе, тъпак?!!!

в този квартал вече има само пияни и дрогирани м@нгусти!

Старооо кю 7 -аудее

18 годишна откъде има 15к? Мама и тати или проституция?

Люлин, баце!

Значи онзи дето се е утрепал е младеж, а тази е жена.... пишете девойка, тинейджърка (до 19 все си такова нещо), хубавица, нещо по-така. Как така жена? Хм!