18-годишна е с 400 шева, след като приятелят ѝ я обезобрази с макетно ножче и обръсна главата ѝ

Нападателят е бил задържан за 72 часа и след това освободен, понеже обжалвал определението на съда да остане в ареста

Обратно в новината

Коментари - 18-годишна е с 400 шева, след като приятелят ѝ я обезобрази с макетно ножче и обръсна главата ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този изверг трябва да бъде осъден и то с много години за назидание на други подобни. Но, нека това е за пример и на всякакви лолетки, които се заблуждават с "лукс" живота в дискотеки, лайф клубове, и всякакви подобни вертепи. Все пак, на 18 години, лесно може да се подхлъзне човек и да не оцени къде, с кого, какво и как прави... Ако надникнем из подобни вертепи, ще намерим всеки ден (нощ) дори и малолетни момичета, които не мислят какво ги чака в контакт с такива изроди...

Този заслужава да го надупят в затвора!

Защо никога не се съобщава името на престъпника.Защо винаги престъпника има повече права от потърпевшия

Качете му снимката , Адреса , Роднините и Близките

Ако този беше посегнал на дъщеря ми, щеше да разбере какво е болка. Нямаше да го убия, което заслужава, а щях да му пускам ток, докато не си издрайфа дробовете. Ще платя с живота си ако трябва.

Интересно как един път не се намери един такъв клавиатурен ербап като теб да изпълни тези неща, които толкова обичате да се заканвате като сте скрити зад клавиатурите.

В България има много простаци, нормалните хора напускат държавата.

Това е направо опит за убийство по особено жесток начин с нанасяне на тежки физически и психически наранявания. Как ще пуснеш такъв изрод да се разхожда сред обществото. за такива никакво излизане под гаранция!!!ебаси ужаса

Със пари ,господин Z.Със пари става всичко.Който плаща той решава.толкова са алчни всички , че никой не се интересува жертви извършители.Само да се плаща на правилния човек.

Тва го.в.едо ако беше в Германия или Чехия щеше мин. 16 години да търка наровете.Необходима е реакция на обществото заради беззаконието.За какво получават тия заплати на гърба на народа?

Беше прав лош материал са 80 процента

Захари от Княжево, е*ачът на кучета. Тогава много му се заканвахте и беше страшната съпричастност от кучкарите, ходиха да му изпотрошат къщата, публикуваха му снимките, пишеха му из фейсбука. Сега за тоя изверг, вероятно сводник, що няма такава реакция?

да видим: ако искаш да намекнеш нещо за "кучкарите" - веднага обяснявам: всеки изрод( дори и малумно подрастващо идиотче) може да тормози куче,коте ,заек и т.н Ако се възмущаваш от липсата на реакция по принцип,а другото е пример - сам си отговаряш давайки го. Или не четеш внимателно????? Кой и как да му публикува снимакта или да му строши прозорците на този ненормалник след като не се казва кой е???? Я дай жокер ???

който не му е виждал снимката, не ме карай да ти давам жокери за неща, за които не можеш да ае осведомиш сам

Тоя тъпунгер още ли не са го намерили да го линчуват?

Къде е тоя Миризливко Ей Помяр Селски ИДВАМ Ще ти извадя и кътниците

И като се замислиш, колко подобни връзки на млади момичета с такива мутри са същите примери... Защо бе, защо бе, драги девойки, защо търчите след подобни изроди, какво ви дават..., нито култура, нито етика, нито нормално поведение, нито образование, нищо, съвсем нищо, освен заблудата, че в скапаните дискотеки и чалгаджийници е истината в живота... А и журналята са виновни, защото всеки ден пускат реклама за хайлайфа на разни родни свирки, Николета, Мара Отварачката, Мара Певачката, и още цяла армия никаквици, които промиват мозъка на момичетата с разгулния си "страхотен" живот...

Искам само 2 неща да попитам. Как се казва съдията - никой никога не казва. Пазят ги в тайна. Сигурно го е срам от нещо. И другото - тротинетката и чеченеца са в затвора защото разхождали някого на каишка. Тук гаврата е много по жестока и последиците по трайни. Явно им някакъв двоен стандарт.

Гьонова запомних, че е презимето й. Мариана май.

Съдията с този в една килия в женския затвор

кастрация и овалване в горещ катран и отъркалване в сол за големия мъж

Покажете го тоя ГОЛЯМ МЪЖ, дайте снимка и координати.

Е, лошите момчета са привлекателни. Като се оправи пак ще тича след такъв или ще вгорчи живота на някой наивник и пак ще отваря краката пред чужд играч. Акъла идва в ада, в повечето случаи.

Искат същото да се случи на дъщерите на прокурора и съдията дето са пуснали тоя изрод!

Пак ли криете "мъжът" бе ,пак ли ...... За колко бе...за колко...как спите бе?????

Бащата ако е мъж, този няма да го намерят, явно не е

е мъжле с комплекси за малоценност, бих казал. Не знам как, но някой трябва да ПОМОГНЕ на това момиче да не вземе да направи някоя глупост от отчаяние. Ако стане известен адресът й, да се събират там редовно хора на смени и да й помагат на нея и семейството й с каквото могат! Аз бих го направил, но съм много далеч оттам. Дори и обезобразена, от човешкото внимание тя да се почувства човек повече от всякога, и 1000 пъти повече човек от тоя изрод!!

Този изрод мръсен го връзвам на площада и след това това всеки да мине и да го резне по веднъж, аз,ще му режа онази работа по малко всеки ден. Жената пуснала го да си ходи живо здраво дóма също я покажете коя е. Бахти изродите!

свободен не значи защитен.

Не знам къде процента на извратеняците като тоя е по-голям - в арабските държави или в България...

Значи за Окръжния съд 400 шева,счупен нос и рязане било "лека".Ами ако се случи на тях или техно дете,пак ли ще е "лека"?Господ види отгоре.Има карма.Случайно или не,всеки си плаща и изкупува това,дето криво е отсъдил(Оня отгоре наказва най-зле,него не можете да "осъдите").

Никаква карма няма.. Нали видя оня прокурорски син , дето се правеше на фащист, напускаше домашният си арест и т.н. какво прави. Каквото си иска. В окръжен град, син на съдия изпълнител уби момиче и няма и помен от задържане.. Белмейски колко време им раздигаха костите и пак нищо.. Както се вижда от последните години, престъпниците се ползват със закрилата на закона. А ти чакай възмездие..

И ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ ЗА ПООЩРЯВАНЕ НА РЕЦИДИВИЗЪМ! СЛЕД ТОВА ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ С ПРЕЗИДЕНТСКИ УКАЗ!!! А ИЗВЪРШИТЕЛЯ ДА БЪДЕ ЗАВРЯН В КУЧИ ГЪЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нещо не се връзва цялата работа... каква е тая потайнственост, какви са тия роднини с качулки,които се крият да кажат истината пред българската общественост. Няма логика мъж да накълца приятелката си толкова жестоко и да бъде освободен ... дори и в България.

този бил некъв голем в селото, ще видим, ще се разчуе

Не знам за вас ама аз на тоя сладур бих му извадил очичките, да не представлява заплаха за другите и после да е жив и здрав до 100.Да има, време да, се покаже.

Всеки мъж, който може да причини това на жена, е подло създание, което той не е правил преди и ще направи още много пъти в бъдеще, ще го даде на семействата на жертвите си и ще ги остави да служат на справедливостта и да го заклеймят

Бай Ставри ще го бръсне с кожения бръснач......

Да се съберат близки на момичето и да направят на кайма лайнара. Каквито и бойни спортове да тренира като го изпъна с едно желязо и ще го троша бавно, но сигурно.

Пред винкелО всички сме равни...

Щом има европейска заповед за арест, значи не може да мръдне в никоя държава, ще го засекат на която и да е граница, ако влиза-излиза в границите на ЕС. Без пари трудно ще оцелее дълго време. Скоро ще го хванат, въпрос на време е. Не знам как си е мислел, че като се върне в Германия, животът му ще продължи по старому. Идиот завършен.

Ами да изтеглят кредит да платят на някого и той да го пребие и следващите 5г. да пие и се храни от сламка....очевидно съдебната система не работи..и не само в Бг в цял еврогейстан е същата работа

В Германия за един шамар вкарват в затвора без излизане до делото… 400 шефа - нищо ти нема… Кочинка с прасенца за заколение… това е Булгаристан

То ако толкова лесно вкарваха в затвора немаше да са бъкани с арабски , руски , чеченски и квит се сетиш банди

Българска реалност...

На 13 .г.почнал да зони..на 16 г .тръгнал да ебе ,ама не може да вдигне пантографа.. на 20.г вече е завършен олигифрен...

изтриха коментара ми за "звукът на свободата" редно е педофилите да бъдат изтрити също, барабар с анаболния тънкопишковец!

Ако е дъщеря ви, ще пеете други песни.. Момичето ще е много щастливо, първо че е живо. Второ никога няма да избере боклук, а като аджамия не е преценила добре. Сега ще избира и търси стойностни хора. Има такива и младежи. България на тях се крепи. А съда и прокуратурата немога да намеря думи да ги оприлича. Те имат ли дъщери тия хора?

махнахте ме мен, махнахте и спец съда, на ви сега кокорчесто правосъдие.. питайте дамаджаната и гелосаното лайно от бкп - дето беше правосъден министър

За такива идиоти ,циганите си имат техен съд наречен мешере...във лучаят родните на потърпевшата ,ебават майката на мъжкаря.

И българите имат решения, не е попаднал на правилните.

Докога охранители, фитнес маняци, "спортисти", ще се изживяват като богове и ебзнаказано ще малтретират чуждите деца? Този, е за разстрел, не за съд. Жертвата е търпяла болки и страданиая, причинени с особена жестокост. Ревност. ми да си топне гъза в студена вода, да му мине, не да бие. Ако жена така нагласи мъж, ще кротнат. ЗА връщане на смъртното наказание, публично, пред цял народ, по телевизията и да видим тогава, дали ще има изнасилвания, блудства, побои и гаври. Изроди. Ако това беше негова дъщеря, какво щеше да направи? Никоя жена, не е собственост на мъжа до нея. НИКОЯ ЖЕНА, НЕ Е САМО СЛУГИНЯ, БАВАЧКА, ГОТВАЧКА, ГЛЕДАЧКА, САНИТАРКА. МАЙНАТА ВИ, МЪЖКИ ПОЛ.

Жалко феминистче с боядисана количка да привлича внимание

За съжаление има ш достатъчно убийци и от женски пол, а дори без физическо малтретиране , жена и способна на голям психически тормоз. Колкото до случая, дали мъж жена, жена мъж или каквато там е следствената връзка на престъплението, няма значение. Има опит за убийство и този трябва да получи присъда.

Поредната назобена тухла четворка...без зачатие на никаква мозъчна дейност...зобене ,плюскане ,сране...еба ти бизона..

Родителите на момичето да го хванат, завържат за стола и да му направят 500 разреза и да се предадат на окръжният съд. Ще ги пуснат и ще избягат с дъщеря си в чужцина, където Ще и правят пластични операции до края на живота й. Друго не се вижда какво да се очаква като справедливост в живота. Няма т а к ава.

случаят не е потулен само за да се смени топ-новината. но няма да стане нищо - човекът е от 'нашите' - НПО-тата и техните съдийки го пазят.

Тоя бегеец

Този персонаж или е син на прокурор, или на съдия...

или цигански баронет. няма разлика.

" Окръжният го пуска .... " - Ще го пусне разбира се , нали трябва да се ВЗЕМАТ едни пари , да има и за МОРЕ и за БАНАНИ , а скоро ще дойде и сезона на ските ! ВИЖТЕ СЕ на какво сте заприличали - Сърдете се на който искате , когато някой Ви каже че сте ИДИОТИ , но това се вижда и в цивилизования свят , а не остава скрито покрито , макар и да Ви се иска да е така !! Затова Холандия или нюкой други НЕ Ви искат в Шенген , а и с удоволствие биха Ви изритаи от всички организации на белите дпржави , но за момента им трябва територията , но и това ще стане !!

А сега на тоя урод защо не му нарежат г.за с макетното ножче?! Баси гадната измет.

По-добре да му направят дупката с габарит на двулентов път, да го запишат и да го пуснат на големи екрани из града. Така ще бъде посрамен завинаги и е преживее частица от мъката, срама и болката преживяна от жертвата.

!!!!!!!!

Къде е коментарът 'защо Анимус не са пред съда, да искат оставка на съдийката? защото е от техните?'?

Щото не им е "удобно"

Яко трият всичко което не им харесва и не им е угодно

А ти що не си там??

не всички са щатен 'анти-насилник' със стаж само като такъв. компренде, лесби? и по-добре спрете да се правите на луди и да пробутвате педофилията. щото за вас няма да се разплача и 800 да ви нацепят. заради вас толкова млади момичета не получиха помощ... държите 112 за насилие, за да прикривате 'нашите'.