Коментари - 18-годишен намушка смъртоносно 21-годишен младеж заради момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в дивата природа мъжкарите се бият до смърт за путка…

Не е било бой, а убийство. Ако е като едно време щяха да са въоражени и двамата и да има истинско съревнование. Да нападнеш някой невъоръжен, с оръжие, и да го убиеш - Е убийство и нищо друго. Хората, който не са неандерталци в днешно време могат да направят разликата.

Няма друго животно в природата, освен човека, което да напада с оръжие друг човек. Така че не говори глупости.

Е, поне не е заради момче....можеше и такава да бъде новината.

Още един мръхльо, който не може да губи. Истински мъж е този, който знае как да губи с достойнство.

Ето снимки. Ако видите убиеца Никола Райчев, обадете се на 112. https://www.flagman.bg/article/303924

Заловиха го в София.

Чист българин е. Казва се Никола Райчев. От оная порода, като насилника на Дебора. МВР уж го издирва, обаче няма негова снимка публикувана, нито на БМВ-то му с което е избягал. Има повече информация по други медии. Веднага някои си измислиха глупости за момичето също, без да прочетат за какво става дума. Имаме снимките му се публикуват от социалните медии с призиви за издирване. Не от МВР. Пак хората да им вършат работата, докато той има достатъчно преднина да избяга надалече. Ето снимки: https://www.facebook.com/groups/273774326042142/permalink/6655313694554808/?mibextid=S66gvF

Прав си, но тук коментираме 1. На база на написаното в тази статия и 2. На база на статистиката за престъпления с нож и такава за любовните триъгълници. Иначе тоя "често налитал на бой" е явно някакъв кукуруку. Треньорът му не го ли е видял че бута масло? Психар за стая с тапицирани стени, а още по-добре куршум в тила.

АКО ИМА РЕД И НЯМА ЭАВИСТ,ЕДНА МОМА ЭА ЦЯЛО СЕЛО СТИГА...

Да бе... и да се натръшка цялото село от венерически болести.

Явно си знаеш от опит?

В коя махала

Отново се чувствам дискриминиран в собствената си държава.Зашо не пишете имената на мангала ,ако беше българин и на бащата и майката щяхте да напишете имената. Докога ще ги пазим тез мангали

Жените са същества със силно развито майчинско чувство. Ников жена не би оставила там някой в безпомощно състояние. Тука тая е била някаква п¥тка, че не се е обадила да каже кой е виновния... Въобще не бъркайте Жената и майката с тия парцали носещи женски полови белези и/или органи... Бахти Ко става е тая държава ве?!

Че са мангали !

Шерше ла фам. Много интересно как жените винаги се приписват до всеки успял мъж, а когато мъжа нагази лука и особено като сгащят там, моментално се еманципират. Само глупаци дават цялото си сърце на една жена. Тя заслужава една седма от него. Както казват воините.

“Жената е като котка, нахранена и обгрижена, тя мърка в скута. Но почувства ли глад е готова да яде от плътта на паднал безпомощен пътник в тъмната нощ” нещо такова беше, но не мога да го пресъздам в пълният му блясък….

Пуска анално

Я имам големи хур... само 25 см..

Така и не се разбра, тоз 18 годишен, човек ли е или индианец?

От сиуксите е. Там проблема се решава или с кол или с нож.

Не, не са цигани. Станало е в квартал Запад, където няма цигани.

Нема много . То бели нема там.. само момчета с тен... вероятно от слънцето

пазарджик.... тва дори не се брои бугаристан

Минах оттам веднъж, влязох в техния кауфланд - почти нямаше бледолики.

Най- адекватния коментар е тоя-да внимават полицаите, че ако направят нещо на убиеца,докато го залавят, тежко им.

Манго, чери и ром с шоколад. Манго с канго става Рамбо.

Ман

Чук и манго - Българското Канго!

То курвето вероятно е между 13÷16 годишно! Това, като как ще го водим - домашно насилие ли?

Много сапунки гледат индо-българите...

Милата,Тя! И сега друг/и ще и галят котето!

Тя се пуснала на други 2ма докато тия се избиват.Простичко е минаваш на следващата.Ей сега ще се тюхкам на 18 заради това.Всичките са лесни на тая възраст.Ходех с една и минах 3 от приятелките и. Хахаа

Ли няма друга да им върже.Сърбяло я е и вместо да я оставят.

ах, колко трогателно. пазарджик, клане с нож, младежи,заради момиче.....бла-бла-бла. купчина тъпи постове за "българскатамладеж" а, е толкова просто и ясно. ЦИ-ГА-НИ!

Ай честито младежо хващай се за палците и весело изкарване

Убийците никой не ги пипа щото никой не иска да стане следващата жертва. Е, предполагам че ти Батман, защитник на неоправданите и пълен с възвишени идеали ще рискуваш.

На 15-16 години,бащите трябва да водят синовете си при проститутка. За да гледат повърхностно на жените.

Или поне да видят на някоя как й изскачат вратните вени при голяма нужда. А те тъпаците ги виждат като някакви ангелски създания.

Брато, на какво си бил свидетел ти през живота си, че да напишеш подобен коментар?

По-добре питай какво съм ял... Но действително, никой не пуска мръсната бомба с достойнство и елегантност, било мъж, жена, или тротинетка.

Що ? На мъжеъе по друг начин ли им изскачат вратните жили при голема мужда, ти, нужник цигански

По същия начин бе. Стига се нерви че ти е излязла пяна в ъгълчето на устата, ще получиш някой инфаркт.

Идиот, сега той ще е момичето в затвора.

Сега полицията да внимава ,че застреля ли въоръжения ,пак ще има рев,,че са убили въоръжен престъпник от мангалски произход

Бай Мангал!!!

Поредната тъпа кифла развалила два живота. Мъжете сме наивници и това си е.

Тъпако, кифлата не е пробола смъртоносно никого. Това, че вие сте глупави, похотливи прасета не е наш проблем. Гнийте си.

Кучето ходи където кучката си върти опашката....

Ти може би наистина не си тъп а си едно стъпало надолу тоест тъпо шивотно.. Защото току ще се приравни на тъпо животно, щом се приравняваш с такова и не си в състояние да си контролираш поривите.

Е тя и дебора не си е контролирала поривите, разфасованата госпожа също не ги е контролирала, и изобщо всички други пастърми, които си харесват някакви брадясали татуирани с речник от 100 думи също не могат да си ги контролират. И те ли са животни, които трябва да гният по тази логика?

Хахах , тоест идиотът който наряза Дебора и идиотът който разфасова госпожата, включително жененият идиот, който си го е пъхал с разфасованата госпожа са се контролирали? А Дебора се е само нарязала, а разфасованата госпожа се е саморазфасовала? Спри да разсъждаваш, че затъваш по-дълбоко.

Не схващаш, че са си лика прилика, затова се привличат. За тях това са идеалните мъже, съответно те пък такива жени искат. Всеки сам си е господар на съдбата, стига бягахте от отговорност. Никой не е виновен за нечий грешен избор.

Заври си ,моля-то вместо мъж

Не, пич. Ти явно не разбираш, че това, че си си лика прилика с някого, не е никакво оправдание за скотско поведение, като да го накълцаш с нож или да го разфасоваш и не ти дава правото да го играеш жертва на обстоятелствата или поведението на лика приликата ти. А ти в точно това се опитваш да ни убедиш.

Не е оправдание ама те нямат нужда от оправдание. Все едно от друга планета падаш. То е като да отидеш със скъп часовник и злата нощем в махалата. Що не го правиш, нали това не е оправдание да те оберат? Ааа да, щото имаш инстинкт за самосъхранение. А като си избираш тъпкач къде ти е инстинкта за самосъхранение?

От къде тръгнахме, до къде стигнахме - как си избираш тъпкач.:) Функционалната ти грамотност куца. За последен път опитвам. Няма значение кой какъв , какво чувство за самосъхранение , расъл в саксия, расъл сред побоища и насилие, нищо не оправдава убийство и садизъм към друго живо същество , трябва да можеш да елиминираш животинския порив , да колиш, да биеш, да кълцаш , да одираш итн. Това те различава от животните, освен ако не си психично болен ,или с изпържен от дрога мозък , няма друго ако, ама, те са си виновни, къде са гледали, ама били курви или курвари..

Не може да се хванеш с отрепка и да очакваш да те третира като принца от приказките! Какво още не ти е ясно бе човек?

Ще ви кажа, престъпноста е достигнала огромни нива, в световен мащаб също, има страшно много хора които са прости, бедни, не могат нищо, не искат да учат и да са успели, никакаква ценностна система, затова хора, работете и кътайте за да се махнете от разни квартали и мизерни градчета, има готини места, не са много но има, по спокойни квартали, заселете се там, отивате бачкате си и се прибирате, цървулите не могат да си позволят да живеят на такива места, опитайте се да си устроите малък спокоен оазис, боклуците отшън нека се изтрепват......

В тоя град обикновено булките се крадат и май по-малкия са го изпреварили

Дано са от боıата…

заприличвате на насрана англия, тук се колят като прасета за добър ден. Оня ден в сряда заклаха 15г. момиче, касапина на 17г. Преди месец заклаха българин, преди година друг българин... От фашисти и изроди нищо добро не е дошло на тази земя...

А цивилизована русия деукрайнизира Украйна от украинци.

Да, но от укри-фашисти, джендър!

Мангусти или не..... явно децата още не са разбрали, че всичките между краката имат едно и също.

То е още дете, не е узряло да носи последствия, не е осъзнавало напълно обществената опасност на деянието. Другият и да умре не може да го върнем. Нека не съсипваме още един млад живот. А и при такова боравене с острието може би ще стане хирург момчето.

Браво! Нека повече да има. Така си живеем тука. Младо момче ....що да не мушка :) И аз като бях млад имаше подобен случай. И го оправдаха момчето, точно щото беше младо. Колегата ми викаше, хващай един нож и мушкай, малък си още, ще ти се размине :))

Не е заради момиче. Заради собствения му характер е.

курвенска

Вместо да разпорят пачата от кекс на сандвич, - те зели да се колят и сега трети ще тъпче.

В квартал Запад е най- голяма утайка на града. Безработни цървули, алкохолици, наркомани, мизерници, безработни мързрели, миндили, изроди, кал, комарджии, затворници, рецидивисти, крадции, утайки, смрад... Какви да са децата им? Същите...

Цепката да не й е Златна?!

това е Една Истинска Европейдска Държава в 21-ви Век!

Девойката сега ще си хване трети, защото тези двамата вече няма как... Тежки примитиви, за някаква селска пача?

Gowna

Циганьорите винаги вадят ножове, защото са страхливи по природа!

Този квартал не е цигански!

Е то и ти се пишеш уж турчин макар че си мънгал

пазарЖик, ножове, клане.... 10000% цигани сър...!!!!!

мангусти, сър

Човек или мангал

Питай мисирката написала статията!

Европеец

Така да се скарат и преди да се натупат - веднага с ножовете да се действа е твърде типично за циганския или анадолския манталитет. Добре може да са всякакви, ама има и други момичета бе хаирсъзи, па и те си имат същото между краката.....

може ли така да се намушкват електоратите преди изборите бе,това са 100 лева в джоба на посредника

че няма жертви

От рано зарана с цигански истории ни занимавате!

Че то този етнос ще е един от водещите в близкото бъдеще на територията бре, как няма да те занимават с него!