18-годишен мина на червен светофар и блъсна дете на пешеходна пътека в Русе

Младият шофьор не могъл да спре десетки метри, момченцето е в тежко състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми се е случвало да спра на жълт светофар а зад мен да ми свирят нахални шофьори които една не ме блъснаха защото не съм минал на жълт сигнал

"Той смятал, че ще успее да мине на жълт сигнал". Такива задници нищо немогат да смятат. Те са си арогантни, без съвест, без уважение към останалите и вечно прави.

В обикновените държави като започне да мига зелената светлина, хората започват да спират. Само при нас натискат газта да минат. В обикновените държави ограничение 50 означава "до 50". Само при нас означава "поне 50". Да не продължава. Ей за това трябва камери на всеки светофар...и камери за скорост колкото може. Иначе няма да се оправим. Толкова сме оскотяли, че 20-годишните мислят карането с превишена скорост с таралясник тип БВМ и Мерцедес за голямо геройство и постижение...

Съвсем то4но описание,

Току що взел книжка пикльото и тръгнал да се бори да пресича на жълто. Представете си какво ще е след някоя друга година като си повярва, че е шофьор със стаж.

Чета и не вярвам ... От тука Пишмат Писачи: Половината са зад граница , и възхваляват законите там, но искат да си харчат мизерната пенсия в БГ.Щот там ,ша ядат само хлеб без салам ,с тия пари. Другите дет са тук , па не спират да реват че видиш ли Държавата е винаги виновна за всичко. Само за пример ще ви дам : Нашо момиче ,беше блъснато от пиян шофер в Филаделфия, на червено. ТЯ ЗАГИНА.ЛЕКА И ПРЪСТ. НО шофера се призна за виновен , дадоха му 10г., на 4г го пуснаха за добро поведение. Няма какво да коментираме. Някой помни ли имената на Хората , дет СТАВИНСКИ УТРЕПА ?? и какво ? Нищо , условно. Дано детето се оправи. Лек ден .

Хитър петър си ти ,Но само така си мислиш във същото време си поредният дебил.Как прецени кои ще яде салам и кои ще кара на люти пиперки незнам но със сигорност не си Баба Ванга.

Не се знае този 18-годишен дали е имал книжка или не. Системата издава/подарява книжки срещу пари! Дано да се оправи детето!

По информация на Русе Медиа водачът, предизвикал инцидента, е от град Глоджево и е син на бившия кмет. Пробите му са алкохол и наркотици са отрицателни. внимание град Глоджево и всички останали с номера Сс, Рз и Т ....

То такива останаха предимно обитателите на Русе, докато нормалните хора емигрираха от града.

Не само все по-малцинствен е Русе. Заради канцерогенния въздух градът ни е рекордьор по смъртност сред областните градове.

За съжаление това си е вина на системата в която живеем. Нито едно пишлеме нямаше да натиска смело, ако беше прочел и видял как другите състезатели печелят по половин живот и нагоре в пандиза. Сега ще почне да бъде 'спасяван' от действията си и каквото и да стане до няколко дни ще четем новата-стара аналогична новина. В България има достатъчно места за да се правиш на шофьор. Разбира се ако отиде там със С класа ще му се смеят и ще си личи, че е дупе с чужд автомобил. Дано следващият път това скьорче да срещне борче, защото няма кой друг да го научи. Със сигурност не и органите на НРБ. В България 10г Мерцедес означава престиж. По света означава таралясник...

Това "жълто" трябва да се премахне от светофарите! Слагай брояч и никакво жълто! И камери! Хване ли те и с 50 сантиметра в кръстовището на жълто, автоматича деригистрация на автомобила и книжката!

И на кръстовища с броячи масово се силат на червено. На пишман шофьора да му зачерват бузите з затвора. Аман от пи легари дето се метнат на кола и карат все едносвета е техен. Родителите също са виновни, ако са го возили по правилата като малък е щял да има изградени навици. А сега навиците му са на абориген.

Точно на този светофар има брояч

Наказанията трябва да са жестоки, отнемане на книжка и кола + лишаване от свобода, за назидание. И може би няма да е зле възрастта, когато можеш да получиш книжка да се увеличи. Да може да стане шофьор по-зрял и сериозен човек, без бръмбари в главата, без надменност, без лекомисленост и убеждение, че нищо няма да ми се случи, дори да говоря по телефона или да карам с несъобразена скорост или дрогиран, щото съм велик.

Помня, преди години, един мой приятел още нов шофьор, как от зор да хване оранжевото отнесохме една кола на кръстовището на Пирогов. От тогава не съм го виждал да бърза за оранжево. Жалко че по този начин трябва да се учим.

А, не, ша ва замола да не се изказвате преди съда. Има си правила в тая кочина за виновността. Който не му изнася, емигрира като мене. Системата няма да се промени от още един умрял. От писане на коментари също. Системата се е мултиплицирала до степен на самодостатъчност. Вие сте просто фон, а понякога необходими жертви. В джунглата е така - който не се приспособи към системата, не ще да оцелее

Хора,не се правете на ощипани,защото цялото ни общество е виновно.Първо татенцето,дето му е дал колата,после инструктора,които му е дал книжката,после съдът ,че оправдава такива ,училището ,че произвежда дебили и т.н. Давате ли колите на децата си ,а мушмороци?А възпитахте ли ги правилно,а?

И да добавя - полицията, която не следи и не санцкионира подобни аборигени, ние, когато ни спре полицай и предпочетем да дадем 20 лв, за да избегнем глоба, участвайки по този начин в корупционни практики... В България често някой друг е виновен, но всъщност кръгът се затваря от самите нас. Докато всеки не се осъзнае и не започне да се държи, така както би го направил в една нормална, уредена държава със закони, няма да станем никога такова място.

на младия шофьор да му отворят по-широко аспуха в пандиза за да може като излезе да има още повече тяга

Ми дал татенцето на пишлемето мерджана да се направи на гоуем пред кифлата и така. Сега според това кой е татенцето ще се види дали чавето ще получи присъда или ще се размине с потупване зад врата и обещание "повече да не прави така"... Добре дошли у нашенско

За тоя 40 години затвор.

Пълен олигофрен. от високата скорост няма да му порастне пишката повече.

Как все на млади шофьори това им се случва / сарказъм

Аз се чудя как все на хора с мерцедеси, беемвета и тем подобни им се случва, как един с Опел Корса 84' не го направи?!

Така си е