18-годишен е блудствал, а след това и убил 82-годишната си съседка в русенско село

Благовеста Габровска е открита мъртва на 2 януари от сина си в къщата й в Щръклево

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен е блудствал, а след това и убил 82-годишната си съседка в русенско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде холам да не се докаже като Анита че бабето не е издържало то си е било секс игра я вижте и тя циганка ама си я оправиха сега си шета ИЗ Вегас.

Колко изненадващо че полуграмотен ц с полов нагон който по друг начин няма как да задоволи напада баба. Куршум за такива!!

Оффф като им завикате младежи и девойки на тия мангали...

Докато не се протестира до дупка пред сранието за смъртно наказание, всичките ще ни оправят

ИМЕТО НА ЖЕРТВАТА СЕ ЦИТИРА ЦЯЛОТО, А НА МЛЪСНИЯТ МАНГАЛ САМО ИНИЦИАЛИТЕ?

Лично за мен, етноса на извършителя е без значение. Нужно е обществен консенсус, при 100% доказано на 3 инстанции деяние -изнасилване=20 години без замяна или намаляване на присъдата....при рецидив, кастрация или доживотен затвор без замяна. Все пак, да може да избира сексуалния "деятел", да бъдем цивилизовани.

Задължителна кастрация за такива. Затворът си е отделно.

от кой етнос е?

Иска ли питане? Вероятно определението "съсед" е довело до неправилно заключение, че е нормален човек. Обаче от други медии става ясно, че "младежът" е от семейство цигани, самонастанили се в съседна къща. Така че жената волю-неволю е станала съседка на потенциални, а сега вече действителни убийци. В подобни случаи по-добре бягайте далече. Ромео Римски убива и за по-малко от два лева.

изключитерно гнусно.изключитерно..на такъв му пожелавам същото

По бай Тошово време като съобщяха такава новина, винаги завършекът беше - "извършителят е разстрелян"

Спомням си бях дете, когато съобщиха в късните новини за някакъв изнасилвач и убиец... и присъдата вече беше изпълнена - разстрел!

Не е така - "Осъден на разстрел. Присъдата е изпълнена."

Абе що ревете срещу циганите? Ми ревете срещу корумпираните полиция, съд, прокуратура и прочие. Ама те са си наши нали? Ебати и сбърканата държава!

Е нема такава държава!

Пак циганин.Тея мангали ни почнаха.Ние още спим.

Щръклево е най голямото село в община Иваново .Там се намира и летище ,,Русе,, . Толкова ли няма един човек от там да даде информация . На времето като деца играхме футбол моето село срещу тяхното .Осми клас брадясали цигани по на 17 години имаха в отбора. Сега предполагам е още по страшно там . В моето село си е чистичко и беличко и не ми пука за атлантически глупости и толерантности . Дойдоха мангалите със шатрите на поляната и им хвърлихме военни димки ...започнаха да пищят ,,Запалиха шамброто олеле запалиха шамброто,, .Обраха си палатките и друг път не са идвали. Горд и расист . Ако не се отбранявате и атакувате ще ви превземат .

Навремето /при бай Тошо/ в родното ми село се допускаше цигани да преминават през селото само транзит, без право на спиране. Ако се налагаше да спрат, за да извършат някои услуги, основно за изработка на ковани железни изделия или за калайдисване, имаха право да пренощуват на една ливада извън селото. Още по времето на Османската империя, въпреки че повечето цигани в района са били мюсюлмани, т.е. първа категория граждани, жителите на селото /християнска рая/ не са ги допускали по-близо от 2 километра от края на селото, където циганите си правели колиби през зимата, а рано напролет, бидейки номади, тръгвали на път. Впрочем, въпреки господството на османските турци, по онова време не само циганите, но и турците нямали право да нощуват в селото.

Как мислите дали е цигане? Туй дето е оправило и убило бабата! На сапун го правим и продължаваме напред! Та до къде?а до Eвро атлантическите ценности! Управляват те дебили,шайка престъпници които се самоизбират и ги виждаме в парламента и министерския съвет десетилетия наред. Дупиш се,ебат та,ваксинират те,дебелизират те! За толкова години преход след 10.11.89 един от най успешните процеси които се извърши във България е ЦИГАНИЗАЦИЯТА на населението. След години някои историци може да го нарекат Ромска Диаспора! Други поклонници на Сатаната биха нарекли този процес интеграция!!! А други,вече чужденци ще го нарекат българския геноцид и как една славна държава с хилядолетна история изчезна и се стопи за по малко от век. Какъв позор! За да може злото да победи достатъчно е хората да не правят нищо. Стани,стани юнак балкански от сън юдейски се събуди!!!

Ей,ама хич не сте толерантни...

Нашо момче..от миллета...никаква милост към дасовете...

Жертвата - пълни имена. Нападателят - инициали. Да питаме ли за етносите?

А синът....да не убива убиеца да си навлича карма, а да го осакати и стерилизира

Мръсноците в парламента и МС носят персонална вина за хилядите убити и опозорени българи от цигани. Първо те трябва да бъдат изнасилени и завити студени. Боклуци безподобни! А нечовеците само смъртното ги оправя. Нищо друго.

Дано мръсният римлянин умре заедно с целата си рода!

Закривай, няма смисъл просто....

Но ....наистина трябва да спрем да се пеним по форумите и да се замеряме с тъпи реплики кой от управниците е виновен и как трябвало да се върне смъртното наказание, защото то няма да се върне, даже и да трябва, а вместо това....българските мъже да организират куклусклан и това е. Не е лесно, но тъмнизелените само от това ще разберат. И жените да помагат, разбира се. Най малкото с осигуряване на алиби, ако се наложи

това си е за порнхюб, има ли видео

Сега ще изкара, че бабата сама го е съблазнила и някак погрешка е паднала или е налетяла да го бие и той при самозащита я е убил по грешка. Та ..., я има, я не, пет години затвор...

че 82 годишен е блудствал с 18 годишна

Това ли ти хрумна по тоя, умнико?

Е, ама верно си дебил. Но ти си го знаеш. Нали.

Дете на демокрацията - нейното бъдеще .

Толкова от демокрация, строена от бивши комунисти, настоящи диви капиталисти. Добре ги е научил комунизмът, а? Човеколюбци.

Имащ доста изопачена представа за реда установен от комунистите през периода 1944-1989 г.

Не е ром обвиняемия, гаранция! Не знам как на база това, че е записано с инициали решихте, че е циганин,но не е!

Вярно! Не е ром! Долен циганин е !!!

Алоооо, БХК ли е???? Чувате ли ме сега??? Ма много сте ВОкални баааа

Те го даваха по нова - чист натурален мангал

СПИНКАЙ БЪЛГАРИНО , спинкай..... А приматите ще те насилват и ще те трепат като скот!!!! Ти си мълчи и не прави нищо ....то така са ти казали...докато не дойде и твоя ред... Вчера убиха човек за шише ракия....днес бабата в небитието..... До кога бе ???????????????????

Докато ни управляват долни алчни дупедавци и сребролюбци!

Аъъъъ, тях КОЙ ги "избира" , за да ни управляват????? Статистическа ИЗВАДКА от целокупния български народ.....??? Този, който предпочита да мие колата или да иде за риба , но не и да ГЛАСУВА.....и с това да даде възможност на трето поколение турци живеещи навън да му решават съдбата.....ТАКА ли???????????????

3 ракети в маалата няма да искаме активиране на член 4

Що за идиот трябва да си да ти се иска да спиш с пра баба си. Надявам се в затвора пра дядо му да му разцепи сфинктера!

Шибан.Докато не ги избием няма да спрат

Ало, Лайнарджиев. Къде са ти мицифайките. Или да пазиш възрастни хора за теб не е важно. Важно е да се арестуват хора от ГЕРБ. Виновни, невинни все тая.

невинни няма

Докато не се вэрне смъртното наказание, така ще е.Това ще се случва всеки ден.

Сега и тоя ще го изкарат че е действал при самозащита.

Защо имената на жертвата са изписани, а на насилника са дадени само инициали? Закривай, да не се мъчим, няма смисъл просто...

Е мазен циганин

Няма съмнение, че това отново е циганин! Доказателства: прикрива се етноса му, прикрива се и името му. Ако беше българин, не само името му щяха да изтипосат, но дори и ЕГН-то му. В България българин да не си - циганин да си! Тогава законът не те лови, а и можеш на воля да си убиваш българи!

Жалко за момчето, но скоро ще излезе и ще може да се превърне в БГ Макрон

Това са специфични особености на етноса.

Не се ли самоорганизираме, не започИзпратинем ли да ги бесим, не направим ли български вариант на Ку-кукс-клан и да ги избираме няма да има оправия!

Мангалетата ще клецат родителите на гурбетчиите. Това е.

Циганите изпотрепаха бабичките в провинцията, ама пука ли им на психодесните правоверни софиянци? Ама те като приключат със селата и в София ще дойдат. Тъкмо навреме, когато малоумните седесари ще са остаряли.

еее писнами от мангали веее баси мангустите долни

Да се разстреля! Незабавно!

Лайното е гнусен мангал !!!! И СТИГА ТРИЕНЕ ОТ ТОВА БХК

Не се ли самоорганизираме, не започнем ли да ги бесим, не направим ли български вариант на Ку-кукс-клан и да ги избираме няма да има оправия!

ПРАВ

Младо е момчето, сгрешило е, трябва да му се даде възможност да се поправи... Какво ще кажете за 3 години условно, с 5 години изпитателен срок?

Бате имаш вкус!

Да си отидеш по този начин....мир на душата й....Най-строга присъда за този нечовек- изверг!

Е бива бива ама на това се казва изродщина.

М А Н Г А Л !

Щом е с инициали, значи е мангал.