17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те всички са "много добри ученици, от интелигентно семейство и нямат наказания и забележки". Но за съжаление с чалга възпитание и загнили от вътре. А, това което се случва е резултатът.

много интелигентни ги изкарват учители и директори, нали се сещате защо. Този нож от много ученост и доброта ли е носел със себе си? За родителите трябва строги санкции и глоби.

Пубертетска история и все пак трябва да възпитават децата да бъдат много по-внимателни. Българина като цяло не е много предпазлив за подобни неща и често подобни нелепи случки свършват много зле!

Отграничаването на добро от лошо се учи с първите, най-ранни приказки. И когато се откажем да дефинираме общовалидни представи, млади и образовани хора, ще се държат все по-често водени от индивидуални критерии, необяснимо за другите.

Айде, айде...всичките отрепки по новините ги изкарвате много добри, интелигентни и възпитани... Да, ама не!

Този,от интелигентното семейство,решава проблемите си с нож .Браво! Какво възпитание ни дава интелигенцията -потенциални убийци.

а на моя приятелка момчето на 17 почина от сърце, а беше добро момче и добър човек, виждате ли, този свят не е за някои хора, тук ще останат откачените и злите, явно няма ад, адът е тук, ние живеем в него!

пази България !

Електрото срещу Механото? Класика в ученическата простотия, но иначе всикчи са интелигентни и добри деца, от мен да знайти!

oIo

Интернет игра?! Менда ако да забрани, то поне да ограничи ИНТЕРНЕТА! Не може така! Всеки да ми играе в интернет!>.

На такива като тебе трябва да им ограничат интернета, не на децата.

Volkano

На децата не само интернета трябва да им се спре, но и да им се отнемат смарт телефоните! Така може и да излязат хора от тях. Някога.