17-годишният Аксел признал, че е убил връстничката си Андреа в Галиче

Убиецът е направил пълни самопризнания, намерен е и ножът, с който е заклано момичето

Обратно в новината

Коментари - 17-годишният Аксел признал, че е убил връстничката си Андреа в Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо трябва да искаме промяна след като се е случило непоправимото, България скоро няма да се оправи имало е и други подобни случаи сигурен съм, а такива изроди не ще видят мир нито на земята нито в ада за мен това е недопустимо да влезне в собствената къща на момичето и да направи това и някакви смешни 12 години като най-тежко наказание неможе да продължава това така. В америка са осъдили престъпник който е влезнал в чужда къща с цел кражба, собственичката го е застреляла с пушка убила го и го водят пак като виновен,а тука щеше да е обратното. Моите искренни съболезнования към близките на момичето.

Да поиграем на Убий циганите

Какво прави това хубаво и умно момиче само в циганското гето, по дяволите??? Вместо нашите политици да обикалят от село на село и от град на град да регистрират престъпление след престъпление, кое от кое по-зверско и брутално, ще ги помоля да предприемат ПОНЕ ЕДНА конкретна и реална мярка за справяне с циганската напаст!!! Ясно е, че циганите са нужни само по избори, ясно е че никой няма волята и куража да реши проблема. Ясно е и че решението няма да е еднократно, а ще е дълъг процес. Но моля за поне една конкретна мярка, за да се убедим ще все още има някаква държава - ограничаване на раждаемостта - срутване на незаконните гета - принудително почистване на незаконните бунища - принудително вкарване на децата в училище - принудителен труд - спиране на социалните помощи - постоянно полицейско присъствие и респект. Знаете ли че ей сега, ако в тази минута влезе във Филиповци жандармерия и започнат обиски ще се открият стотици килограми дрога, огромно количество незаконно оръжие, крадени вещи и т.н. -

Искаме връщане на смъртното наказание. В противен случай ще наблюдаваме все повече и повече подобни случаи. Всеки се чувства безнаказан в България.

Тихо, скромно и красиво момиче, което не е имало възможността да изживее годините си. И защо? Заради един РОМ- рецидивист и наркоман. В друга статия пишеше, че момичето се притеснявало в последните дни, страхувало се от нещо. Значи не само е изпитало огромен ужас в последните си мигове, не само живота му е бил отнет от РОМА, но и е живяло в страх. От РОМ. Извинявайте толерантни читатели, но смятам, че преди близо 80 г. не е било нужно да "спасяваме" РОМИТЕ си от "лошия" чичко Адолф. Защо този рецидивист РОМ не е посегнал на някоя от неговата раса? На някоя църна ромка, родена от 13 годишна "майка"? Защо е посегнал на хубавата Андреа? Как се е осмелил? Как изобщо си е помислил за това? Тези РОМИ трябва да бъдат смазани, изобщо да не смеят да вдигнат глава да погледнат българското момиче, камо ли да си помислят нещо, камо ли да го направят. Много внимателно ще чакам да видя присъдата на този рецидивист и наркоман. Ако трябва ще ходя на стачка/митинг пред парламент и съд.

Още нещо се присетих като чета тази омразна статия за 3ти път: първоначално за Аксел е било съобщено, че е с година по- голям. Да не се опитват да хитруват РОМЕИТЕ да го изкарат непълнолетен, че да отърве голямата присъда и да се отърве с поправителен дом?

И по-зле ще става. Държавата е вдигнала ръце от тях. Единствено се ползват за гласоподаватели.... Ток, вода, престъпления, училище..... Щом се правят компромиси с всичко това, те взеха да си вярват, че всичко им е позволено! Социопати

Милото момиче, горката душичка, просто ме избива на плач като чета такива новини. Мир на праха й!

Убитата циганка ли е?

Т ъ п ч о, погледни снимката на това хубаво момиче и си отговори сам.

Поздрави и благодарност за бързите и професионално действия на полицията !

Не хора, не бъдете расисти, тва са просто културни особености...

Пак тия цигани. Защо другия е пуснат? Той е съучастник, изнасилвач и си е мълчал.

Да се ликвидира цялото семейство

Интеграция !? Вапоризация !

Когато се появят наркотици Всички се првръщат на цигани. На този фон НИТО една партия, Абсолютно нито една не говори ,че има проблем с наркотиците! Нито една партия не застъпва в програмата си предложения, намерения за по- сериозни мерки срещу наркотиците! Нито една партия! Или са слепи или нарочно искат хора зомбита.

А дрогата е навсякъде. Гаражните амфетки струват колкото две кутии цигари.

Толкова хубаво момиче! И за разлика от други изглежда интелигентно и прилично! Ужасна трагедия! Какви са тези изроди сред нас?! Не мога да си представя и какви са тези родители, които са изоставили това хубаво дете да живее и да оцелява само в тази порутена къща ... Мъка... За убиеца няма да коментирам - държавата е пълно разочарование :(

След поредната мърсотия на тези фъшкии допълнена от заменките на другите фъшкии крадливи, слагам демокрацията на майната си и трябва да почне една диктатура, но прилагана от измамени, оскърбени, окрадени и изобщо от плебса. Иначе не става!

Ще обобщя нещата само с едно- ние тук можем да си пишем, възмущаваме, негодуваме- ама колкото си искаме по блогове и разни псевдо граждански трибуни- едно разберете, Българи, нужна е промяна не във формата , а във съдържанието. По-простичко казано - докато в България не се промени наказателната законодателна система- прпомряна няма да има- ще има само козметичен лифтинг, приспиване със сладки приказки и нищо съществено! Конкретно- защо не излезем всички ама всички,вкакто Румънците правят, на Площад Народно събрание и да исканме промяна на закона- никакви бързи производства, никакви съкратени процедури- само справедливо наказание. За изнасилване , за убийство, за педофилия, за детска прорнография минималната присъда да е 30 години без право на замяна- не разбирате ли инак само ще си лаем и ще се молим да не сме ние героите от криминалната сводка СРАМ народе - събуди се. Спомнете си от кого бе гласувана и приета в НС съкратената процедура- да обслужва интересите на т.нар. политически елит, да пази депутатските чеда, интересите на икономическите олигарси, които дърпат конците в България ДОКОГА?

Да разбира се ! ....но и Дискретно - Румъния има докъм 5М Диаспора, а В Румъния са към 20М ! - докато Ние - докъм 3М Диаспора, и НЕповече от 4-4.5М у Нас ! ...тааа - ...

А другите??? Къде са другите? Защо пускат братовчед му, да не би да не е бил там?

В дирника работят цигани хихи.

Виж модераторче от ДИР, ако спреш с цензурата и да ме триеш мен и другите: 1. ДИР ще стане по-интересен и по-цветен 2. ДИР ще стане по-посещаван 3. Ти ще бачкаш по-малко Помисли, изтрийме и ме блокирай, но аз пак ще пиша, защото знам как. Ти НЕ може да ме блокираш, освен, ако не забраниш коментарите под темите. Като забраниш коментарите под темите ДИР е - сбогом. Като спре да се посещава на теб ще спрат да ти плащат. Е, ГЕРБ и Бойко може да ти дадът 5 лева и толкова. Мисли преди да триеш хората!!!

Мнения не трябва да се трият ДАЖЕ да не ни харесва. Това показва какво мислят хората. Като им се запушва устата се надига омраза в душите. Именно заради това е важна СВОБОДАТА на СЛОВОТО - А тя (свободата) не винаги е красива, но е по добра от красиво робство!

След като ме блокира много пъти, забранява ми ИП адреса, изтриваше ми мнението, най-сетне реши, че не може да се пребориш с ме (което е вярно) и реши да обърнеш тактиката: - пускаш само моето мнение, за да покажеш на хората колко сте демократични, обаче, продължаваш да триеш и блокираш другите хора които НЕ могат да си сменят ИП адреса. Обадиха ми се приятели и ми казаха за това. Така че, този ПИАР номер няма да мине поне пред мен!

V ! ...и НЕ забравяйте - с Вагабонти НЕ се преговаря.

Е, защо толкова се пениш? Пари ли изкарваш с писане на коментари или държиш да си кажеш мнението, да чуят и видят какъв титан на мисълта и на всяка манджа мерудия си! Нямаш ли си друга работа?

Защо този боклук до сега не е изгнил в затвора, а се е разкарвал свободно, че е затрил младо, здраво, хубаво и умно българско момиче? Докога всякакво сган ще прави каквото им скимне?

Ти си трии,, аз малко ще си почина и пак ще пустна моят пост. Аз си почивам, а ти РАБОТИШ. Става малко личнно с това триене - не мислиш ли? Виж модераторче от ДИР, ако спреш с цензурата и да ме триеш мен и другите: 1. ДИР ще стане по-интересен и по-цветен 2. ДИР ще стане по-посещаван 3. Ти ще бачкаш по-малко Помисли, изтрийме и ме блокирай, но аз пак ще пиша, защото знам как. Ти НЕ може да ме блокираш, освен, ако не забраниш коментарите под темите. Като забраниш коментарите под темите ДИР е - сбогом. Като спре да се посещава на теб ще спрат да ти плащат. Е, ГЕРБ и Бойко може да ти дадът 5 лева и толкова. Мисли преди да триеш хората!!!

Връщайте милицията и ДС на бай Тодор. След няколко месеца циганите ще са меки като памук

По времето на Бай ти Тошко, в Пловдив ромляните отвлякоха щерка на полковник, който така и не се намери. А след време бременна жена почина от гавра на същите. Това, че не го показваха по телевизията, не значи че не го е имало. Просто биомасата си мислеше, че престъпност няма.

След като пълнолетен орк - наркоман жестоко убил и изнасилил журналистката в Русе е получил присъда почти като на Иванчева (най-малкото никого не е убила), предполагам. че този непълнолетен орк могат и да го пуснат. При всички положения ще е смешна присъдата. Няма такава държава!

Това са междуромски взаимоотношения и ние много не трябва да се бъркаме при конфликт между тях. Дори е най-добре да предадат убиеца на мешерето и то да го съди и осъди.

Когато изнасилват и убиват българските мънички момиченца, девойки, жени и дори бабите, на по 80 години, също ли ще ми квичиш, да не се месим? Тука трябва да има РЕД И ЗАКОН

Защо това изчадие адово е било изобщо "на свобода"??? Защо сега братчедът е освободен нали е бил с убиеца?! Има такъв евпопейски закон за неоказване на помощ в критична ситуация!!! А тоя не само, че не и е помогнал, ами е помагал и на братчеда! Ама и вие явно им помагате на крадците, биячите, изнасилвачите и убийците! А?!?!

Единият я заклам, а другият, защо не са го попритиснали да каже какво точно е чинил там???!!

Реплика до : ДПС Внимавай какво си пожелаваш, че да не ти се случи?!Защото както се казва в поговорката:Който вади нож, от нож умира!...........Имахме един комшия, който системно се напиваше.Като се върне в къщи тормозеше цялото си семейство .Жена му се жалваше, че вадел нож и се канел, че ще ги заколи.Жена му го напусна и заживя с друг с дъщеря си.той остана сам и продължаваше с пиянските истории.Един ден се скарал с един приятел по чашка в ресторанта на гарата, приятелят му вади нож и го намушква в областта на сънната артерия, вследствие на , което той умира.

anivel

Почерка е ясен! Има ли изнасилени и убити момиче или баба, веднага на всички нас ни става ясно от кои етнос е убиеца. И на полицаите, и на прокурора, и на тези (депутати от НС обслужващи олигарси и гонещи най-вече лични интереси) така наречените законодатели и на тях е ясно. Но едно не е ясна, защо уважаемите законодатели не направят такъв закон примерно, като тези на Дракон (Драконовски закони - VІІ в. пр.Хр.) така, че тези жестоки и брутални убийства да престанат в България! Лек ден.

за да разкрият престъпление - факт. А когато циганите нападат, грабят , изнасилват и убиват невинни български деца, жени и стари хора - полицайте дори не си правят труда да разкриват престъпленията и ги потулват! Нещо цинизмът тук ми идва в повече!

том да не е от Ганс енд роузес

Някъде в началото на 90-те имаше подобен случай във Видинско. Пак с свързан с убийство в циганската махала. Изселиха едната фамилия. Изселената циганска фамилия побърка държавата, защото никой никъде не я искаше. Хората излизаха да протестират като преграждаха пътя на рейсовете(мангалите навсякъде крадяха). Накрая "Държавниците" вдигнаха ръце и върнаха обратно циганите във Видинско.

ЛИНЧ!

++++++++++±:+++++++++-

ЛИНЧ, а не съд!

До тук със сарказма! Защо девойчето е оставено само в изоставен дом на края на селото от всички - и родители, и близки? От откритите медийни източници става ясно, че майката, в прекия смисъл на думата е изоставила семейството и дъщеря си, и си развява "куйрука" нейде "по света и у нас"! Бащата също изоставя дъщеря си под предлога "бачкам в Англия"! Девойчето е оставено сам-самичко в целия "ш.и... ан" свят! Държавата??? Даже не ми се говори... Накрая ще се окаже, че единствения който я е "забелязал" е нейният убиец! Вледеняващ цинизъм, нали!?

То не е ли 18г,? Не може в Европа да не останеш сам в къщата си...

Чудиш се как става и как пиша, защото си ме блокирал!!! Прост си ГЕРБЕРСКА гад. ДИР трие коментарите като луд. За теб работа да триеш - за мен кеф да не може да ме блокираш!!!

Пак цигани, сър!

оня ден от кофата за боклук излезе един черен човек приличащ на ЦИГАНИН.....това гнусно племе на никому ненужно тежащо на социалната система грабеща пари от народа български трябва да се унщожи то носи само страдания и мъки на българския народ това са ненужни хора които нищо реално материално не създават а са само лапачи мръсни долни гадни гнусни същества дори не са хора

И този подчовек ще лежи сигурно минимална присъда, зощото е непълнолетен. С какво такива твари изобщо са нужни на обществото?

Дираджии, жалки сте. Триете поголовно коментари, които не са политкоректни, а това няма кой да го махне: 2020-01-12 13:19:00 ДПС (нерегистриран)

Той е провокатор. Не е "ДПС".

Значи, който назовава истината ("ЦАРЯТ Е ГОЛ!), е провокатор и трябва да се трие за да не смущава духовният сън на "мършата"?!

Май ни връзват пак тенекия.Този непълнолетен са избрали да го жертват,за да скрият другите ,,герои". ЕДВА ли е бил сам, както казва.

МВР-то как са? Добре ли са? Защото това се дължи на тяхната усилена работа вече 30 години.

Те правят каквото им наредят отгоре... пари и власт-имащите...

ако живеете на село - купете си калашников. по-добре жив и условно осъден на 1-2 години, отколкото мъртъв и невинен. ние у нас така правим.

работете тролове! денги нет!

Смъртното наказание трябва отново да се върне, тогава и най-неграмотният ЦИГАНИН, ще знае какво го очаква и ще озапти нагона си!

Ех, г-жо Бонева, що електорат ще си замине. Винаги започва да вони откъм главата, останалото - впоследствие.

За всичко е виновна българската лакомия и крадливост. Оттам започва всичко.Имаме нужда от Политик като Ердоан и за три години сме скочили.Мутрите вече не могат,измориха се и повече не им трябва да направят нищо.Националистите са гуща за гуша.Слави е болен.Ахмед прави ток .БСП се броят кои са читави ама и те истаряха.Няма кой разбирате ли няма кой.Брюксел да ни прати някой да ни управлява ама да е ташаклия а не някой мекушав.

да си се връщат на восток, където това е ежедневие

Кога успяха да му издадат ново кръщелно с по-късна рождена дата? Не казват колко са възрастни освободените. И дали за това не са освободени?

Че НПО си отглеждат по един такъв изнасилвач и убиец във всяко едно село.

Не е НПО!!!! Правителството си отглежда тези паразити, плащайки всичките им разходи с нашите данъци.

мислех си за Виктория и за Андреа.как се преживявя това от близките..много е тъжно и страшно

За изр.ода и съучастници само затвор доживот. Ако са на свобода, сигурно ще повторят.