17-годишен българин се оказа убиецът на румънката в Германия

Тийнейджърът се е предал в полицията в Мьонхенгладбах, придружен от адвокат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ляв ъгъл на снимката има друга снимка - малко негатив ми се струва

17 годишен български чистокръвен мангал от индийски произход.

И в нашия квартал има един - Матей Сиганина. Всички му викат Матю!

Какъв е тоя българин, а със "северо-африкански вид". Може да е някой емигрант с купена българска лична карта.

Как какъв? От тъмнозелените, със сини венци!

Абе и да пишете,че не е турчин или циганин, а българин, то си му личи какъв е.

Никой не се ражда престъпник.

на някои име в кръвта или им се отдава.

Вчера една госпожа "специалистка" по генетика, обясняваше как иранчето, което наръга друго момче в София още с проплакването си било убиец.

Крием се зад ромите, всеки път като стане престъпление. Защо не се замислим ние какви сме? Малко ли крадем и тарикатстваме? Все гледаме келепир , няма един от НАС който да не се е докопал до власт и да не е откраднал.

Аз от тази новина, освен всичко, разбрах и друго - Матю бил регистриран за кражби, шофиране без книжка и продажба на наркотици, и се разхожда ей така... Класика! И Германия нещо дава фира ми се струва...

"Северноафрикански външен вид с лъскава черна коса" - интересно! Нещо май за сиганин става дума, а? Ама нали е с български документ за самоличност.... - ей тая измет ще затрие не само България ами и Европата. Ама хак й не Меркеловицата

Защо мислите, че германците правят разлика между българин и циганин? За тях ние сме равни, напълно еднозначно и обратимо.

Не мога да разбера защо при всяка новина от този сорт все крещите „Ама то цигани“. Все едно българи престъпници няма, ние сме най-честните и трудолюбиви хора на света. Половината ни население в Бг е извън закона, масово или се краде ток или парно, или се укрива ДДС, или се работи на черно, което е укриване на данъци, или се дават или вземат подкупи, или карат пияни и без книжки... А Катето Лерца и тя ли е брасчедка? А братята Галеви и те ли са от по-зелените? А Илиеви, Карамански... А министърът на КУЛТУРАТА ни гоВежди Рашидов, който пердаши общински служител посред бял ден, защото му направил ъабележка да не паркира там и той ли е мангуста? А тези дето се изпозасттреляха и те ли са цигани? А оня със суджуците? А митю очите? А рижите?

Справедливи и верни думи, жалко че не мога да ви сложа още поне един плюс.

по твоята логика, понеже има японци престъпници, якудза и т.н. то японци = роми!

А нима не е истина че 90% от битовата престъпност е извършена от тъмно зелените?

и 100% от по-крупните престъпления от българите. Станахме известни по света с трафик и пране на пари

Интернационално циганско убийство. Този етнос много рано се разгонва.

Че коя мангафа е чувала името Матю? Този е някакво пикливо мамино синче, което е смятало, че може да си живее в Германия както в България. Аз мангафа дилър на наркотици не съм виждал досега, поне не в Германия.

ужас,станахме супер известни в Германия!!просто ми в жал за нормалните хора които работят там с какво око се гледа на тях((((

И какво стана сега? Искаха евтина работна ръка, а се напълниха с евтини убийци.

Явно е мангуста ,щом не му показват снимката.Ако беше българин отдавна щяхме да знаем и цялото му родословно дърво от джендърите от Хелзинкския комитет

... ili e vnuk na prokuror, naprimer...

Да се предаде на мешерето

Покажете лицето на убиеца! Защо го криете! Аман от джендърски изгъзици. Ако е циганин , нека да не го наричат българин!!!

Кога циганите се наричат българи? Само кодато са руси ли? Аман от цигански манталитет! Положението на циганите в България е национален проблем, не само цигански. Държава Мангустан няма. Нещо повече - циганин изваден от средата си, интегриран, се срамува от своите. Е, аджеба, как тогава не са претопени вече циганите?! Да ви кажа ли - щото на една прослойка много й оттърва да си въди агресивни и алкохолизирани полуживотни, не смея изобщо да си мисля с каква цел!

Целта е стара колкото света и се нарича "разделяй и владей".

това е мултикултурализъм в действие, вече всеки ден се наблюдава в европа но иначе тръмп бил лош, а меркел и трюдо много добри и плачат за обама

Български гражданин, но ЦИГАНИН!

Матю българин? Не мога да повярвам на тези новини. Това е гавра с България и българският народ, като такъв.

Да сте чували за циганин да се казва Матю?? Баш си е българин убиеца

То на Стамат казват Матьо. Матю не знам.

поне 10 циганина зная ,които се казват Матьо

Онзи ден един черничък дойде да чисти двора ни и гордо се представи: Силвестър!

E По леко с лъжите де. Да беше казал поне 1-2 ще ти повярваме

Откакто се напълниха с бежанци, индо-българи, индо-румънци,... такива новини ще станат ежедневни.

Пак Меркел е виновна, бежанците и толерастите от Европейския съюз!

Българин или циганин има съществена разлика, ма тея идити ще обявят журналистите в расизъм

Българин, циганин, занзибарец - все тая, наркоман е бил. А циганите са български граждани, имат български паспорти и положението, в което се намират е свързано пряко с управлението на станата и е наш общ български проблем.

"Първоначално от полицията обявиха, че издирват мъж със "северноафрикански външен вид с лъскава черна коса". Типично описание на циганин, който може би е с български паспорт. Настоявам политкоректното бръщолевене на западните либерал демократи да се прилага както трябва, т.е. "български гражданин", а не българин.

Аз съм българин, шоп до 9-то коляно, с антропологичните характеристики на славянин, но се оказа, че съм метис. Това значи ли, че съм български китаец?

Пак се прочухме. Убийство с нож, регистрация в полицията за кражби, шофиране без книжка и продажба на наркотици. Да му се ненагледаш.

значи като беше иракчанин - да ги забраним всичките бежанци, пиле да не прехвръкне през границата. като е българин - тоя не е от наще, не сме всичките такива. много бързо се сменя мнението нещо.

Циганска любов

Поредната скапана антибългарска пропаганда по западните медии. Запомнете всички тези статии добре! И когато след години същите тези западняци започнат масово да се изселват по тукашните земи - дръжте се с тях като с животни, точно както те се държат сега с нас!

и ето иде Бишетууу

Когато ви изнася са роми, цигани, репресирани, депресирани и всякакви други -сирани, а когато не ви изнася стават българи.Това, че има български паспорт не го прави българин. Аз съм българин и най-учтиво ви моля да не ме обиждате, когато ме поставяте в една етническа група с тоя.

който яде баницата, а този, който му я дава. А им я дават, защото са сигурни, платени, безропотни гласоподаватели.

Тя и мойта коса става "лъскава" като не я измия 2 седмици...

Ама моля ви се, мийте ги тия пут.... тия коси по-често!

Те тия същите "българи" с лъскави коси от Северно-африканско-индийски произходи и тука ги правят същите неща, само че нашето правителство ги крие и покровителства. И не само правителството: ЦХК (Цигански Хелзински Комитет), Отровено Общество, Америка против България и още стотици такива.

Дааааааа отворените граници и прочие ....

Най-вероятно във вените на т.н. българин Матю К. ( кое ли всъщност му е българското ) тече кръвта на предците му от днешна Индия.Но иначе всичко е точно...

Пак цигански истории,лошото е,че го обявяват за българин и пак българите ще страдаме!!! В цяла Европа знаят,че българите сме цигани,защото всички цигани се обявяват за българи,където и да отидат!!!

това е проблем на необразованите западноевропейци.

Българския циганин Матю, заклал румънската циганка Джулия... Колумбийска сапунка!

Национално засегнати и обидени, да се знае че в пресата пише, че момичето е скъсало с него , защото е бил дрогиран и той и се е разсърдил /das Iuliana Schluss machte, weil ihr Freund mit Drogen zu tun hatte/ Какво го защитаваме или се възмущаваме. Той е убиец на млад човек и не му мърдат поне 10 годинки а момичето е мъртво, такъв гад! По принцип е бил вече един пропаднал човек

Ако снимките са достоверни, то румънката хич не прилича на циганка, доста по-хубава е от нашите кранти, а убиецът е трудно да се прецени какъв е, не виждам цялото лице, но не е изключено и да е от нашите брадясали селски дебили с мазна и мръсна коса........ухаещи и на чесън.

И да е на седемнайсет години...? мне, от боята е, а и румънката - и тя е оттам. Какво значи хубава? Внимавай , има много хубави и бели от боята, манталитета обаче не пощадява и тях. Все пак - стадото премила всичко. С две думи - занимават ни с проблеми, които хич, ама хич нямат общо с България. ако не се брои , че някой си имал българско и румънско гражданство де. Ама то - щом има българи с канадско, защо да няма цигойнери с българско.

Искаш да ми кажеш, че ти на 17 не си имал връзка с никого? Много е удобно за всичко да се оправдаваме с циганите. А ако се окаже българин, тогава какво? Каква боя точно виждаш в румънката? Ако я сравним с твоя снимка, да не се окаже по-бяла от теб?

За да не се случват повече такива грешки е крайно време в личната карта да пише националност - циганин или турчин - кой както се самоопределя. Ще се внесе яснота и ще се прави разлика между българин , турчин и циганин което ще е точно и правилно.

Бежанец от Индия с европейски паспорт

Тая не е ли била малко дъртичка за него? Доколкото знам, в ма'алата от 9 ги почват...

Милф

На 15 вече са многодетни майки със социални помощи колкото две работещи българки.

Българин друг път... Мето Циганина бил Матю...

гласоподавател на ДОГАН

Северноафрикански външен вид и лъскава черна коса ...демек чистокръвен нашенски мангал! Германците всяка година почиват на нашето море и това от десетилетия и пак не се научиха да правят разлика между българи и малцинства.

100 +++

искат да се инфорират следното: Ако облечеш на една коза фрак, си остова коза! всеки с български паспорт си е българин - така е и навсякъде. Зорбите са германци, Синтите са си германци, баварците са си германци, швабите и саксонците са си германци. Българските власи турци, македонци, цигани, гагаузи, арменци или гърци и помаци са си българи . И не се циганейте! Всяка наация може да рита, да дупчи, да стреля, да краде и да се проституира и пр.

Ок. Така да е, но попитай един циганин в България какъв е?. Отговорът ще е циганин(ром). При същия въпрос зададен в чужбина отговора ще е Българин.

vasil

У нас повече цигани се определят за турци - около 400 хиляди,за роми - около 340 хиляди.

А пък в щатите им пишело на картите каф цвят са

Е колко и кои българи са като араби сетихте ли се и краде и не знае български само личната му карта е на БГ.

нали европа иска да няма раси , нации , малцинства тогава какво от това какъв е убиецът . Бил българин и кво от това . Немците като заличиха от лицето на земята 30 милиона през 2 световна били културната нация на европа а ние сме убийците , че тук таме някой психо убил някой

нашите грантаджий са скрили лицето на убиеца ,за да не се вижда че е циганин ,и срам нямат да го наричат Българин

български тинейджър или български гражданин. Не, че нещо, ама съм ей така любознателен, от малък.

ама с индийски произход...

"северноафрикански външен вид с лъскава черна коса" ТОВА ЗА МЕН Е ОТГОВОР!!!

пак с нашата интеграция,стига бе !

Матю К. е "българин", колкото и аз съм ескимос... Бедна ми бедна Българийо, напълзяна от нагли мангусти...