1600 родители искат да осиновят дете

Хлапетата, за които се търсят подходящи осиновители, са почти двойно по-малко

Обратно в новината

Коментари - 1600 родители искат да осиновят дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я напишете и какви пари под масата искат институциите, за да получиш дете. Истината е, че мафията вече е сложила ръка и върху това у нас. Остяваш няколко заплати само да те запишат като кандидат и после сумата става петцифрена при доставката. Да, точно за доставка говорим! Както се доставя телешко месо например. Изоставените деца в българия са стока за продан. И изобщо не са евтини.

За съжаление е истина, че и тук корупцията е голяма. И няма изгледи скоро да се оправят нещата.

Те искат, но има само циганчета. За бяло дете се чака поне 3-5 години, а мургавките ги дават веднага.

Тази простотия чакахме всички. Обикновено се появява веднага. Сега изчака малко. Трол съветский, приятно лято с руския кораб.

Няколко мои познати минаха през процедурата. Който се нави на циганче , веднага си взе дете !

Бас държа, че Сачева и Захариева не са чакали по 3-5 години..

С тези глупости за биологичните родители. Родителите са тези, които са те отгледали,възпитали и обичали, кото са страдяли и са се радвали с теб. А не някакъв спермодарител и грешна контрацепция.

С това сега да объркват осиновените деца с насилственото им тормози зене с информации, че са осиновени, че могат да търсят биологичните си родители , всъщност опропастяват живота на осиновителите, които ще трябва цял живот да се борят да доказват на осиновеното, че те са неговите родители, щом са го прибрали, хранят го, обличат го и му осигуряват всичко...

И на самите осиновени деца. Те започват да изпитват допълнителна вътрешна несигурност, че щом осиновителите говорят свободно за биологичните, то осиновителите не са приели истински децата си. Затова в статията последното изречение е, че поне не трябва да стават двигател на този процес. Имаме примера с момчето от Италия, което се върна при биологичните. Клетите му родители са изпълнявали всичко, което са ги инструктирали социалните психолозите. Резултат - всичко в руини отново. Да, когато осиновените деца са по-големи, когато цветът на кожата е различен, и е видно, че са осиновени, е редно да знаят, че са продуцирани от други. Но дотам.