16-годишно момиче бе убито в Луковит

Тялото е намерено около обед от други деца в недостроена къща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР Министерство на вътрешните регистрации, полза никаква

Те тия на тая възраст имат по 2-3 котила вече...

Момичета, не ходете там!

Тя е живеела там, вероятно. Къде да иде?

не трябва ли да се изпозлва формата "момиче е било убито...." Формулировката оставя усещането, §е журналиста е присъствал на събитието.....

Нещо друго ли се очакваше? Пляскахте ли по терасите? Пляскахте! Парите свършват ли? Свършват! Първи започват с престъпленията от най-нисшите слоеве на обществото. И пълзи нагоре. Днес е ромка, утре са деца на рабботници, в други ден средната класа ще пламне! Опичайте си акъла преди да пляскате и да изнасяте серенади по балконите!В тая държава вече официално доматите се ядат с колците!

само в България има а?

не е ли по-важно какво се случва тук?

Вдругиден ще се стрелят гангстери за парко място нали?

Къде е дамаджан ? Престъпността скочи с 200

щото пък нямапше убийства а?

При боцко по пет наведнъж убиваха.

Горкото момиче.За съжаление за престъпленията на циганите , различните НПО-та сред,които се откроява БХК -, ги определят като етническа особеност и етнически традиции.

Спокойно, българският етнос също си има етнически особености. Хвърлени деца от мостове, заклани деца от майка им, малтертирани деца по детските градини, удушаване със стреч фолио на жени, после разчленяване на трупа и киснене в бидон с киселина, също разчленяване в бидон, но преди това пребиване зверски по мъчителен начин до смърт, тъй че спокойно, ганювец, и ний сме дали нещо на света!

Сега като започне един процес със всички европеистически гаранции, цели десетилетки ще се точи. За да може братчеда да се усъвършенства и развие напълно. А журналиста с журналистически прояви да ни го опише по комунистически и европеисрически.

Какви организации за закрила на жените, като и жертва, и престъпник са от малцинствата, кого да защитаваш от тормоз? Голяма дилема, виж да беше бял българин престъпника, каква ода ще е, ама де късмет, де

Криминалистическата регистрация прецака цяла нация

ви пази, ама през сряда...

Ромска тинейджърка, как само звучи....найс, а?

Криминалистически???!!! Абе вие от занималнята на трети клас ли намирате списвачите?!

tonk11

Ми такъв им е региона. А това са особености на бита и културата им. Да се оправят. А ва тоя му пожелавам да го набарат брачедите и.

За жалост никой нищо не прави за реална интеграция на ромите. Социалните помощи трябва да се раздават само като стипендии - за образование, професионално обучение, осигуряване на работни места.

Стига с тая интеграция, от хиляда поколения живеят в България.

Циганин, поне на тая Планета-не съм видял.На друго място-може и да има.

Надке, вземи се върни в пети клас !!! КриминалиСТИЧЕСКИ регистрации...божеееее

28-годишен не може да бъде "приятел" в този смисъл на 16-годишно ДЕТЕ. Българските медии допринасят за проблема като не наричате нещата с истинските им имена - тук става въпрос за хищник, който от самото начало е насилвал дете, а не за интимна връзка между двама равни!

Прочети пак новината и виж на кой е бил приятел 28 гоидшният

Законът разрешава от 14. Ако не ти изнася оди протестирай, ако искаш на жълтите павета, ако искаш в махалата, където на братчедите и 14 им се струва късно. Но на 16 тя има нужди - а с колко годишен мъж ще се среща най-вече зависи от това как са я възпитали родителите. А и момичетата по правило предпочитат пълнолетен, все пак връстниците им даже не знаят как да поканят момиче на кафе и какви комплименти да й направят. Друго си е здрав баткис със кола. И запомни - една жена с кого ще бъде зависи единствено от нея. Може да си Брад Пит, ако не те иска нямаш шанс.

с опел астра не значи служене на реда и закона...

Промяната продължава....

Да почиват в мир! Народът е оскотял;е как да си пуснеш детето навън?!

Какъв "народ" бе? Циганите са полудели, а те НЕ са част от народа!

и да не ти харесва са част от народа ни и вършат повече работа отколкото си мислиш... особено строителство и ремонтни дейности... свястана циганска бригада само може да я чакаш месеци да ти свърши на теб работата примерно... чистят ти парковете и градините... изхвърлят ти боклука...

Хахахах свястна циганска бригада ... това и в червената книга го няма бе .

Мечтай си...! Не само са част от народа , а са и неговото бъдеще, защото скоро ще са преобладаващо мнозинство!

Че след тях къртих всичко за да си го правя сам. Направо свят да ти се завие.

имаме си министерство на вътрешните.. регистрации... бог да го прости... как да си пусна децата спкойно като всякакви елемнти просто са оставени на свободен ход

Тъжно е, когато млад живот си заминава така. Но някак си ми се струва, че тук мешерето ще произнесе по-бързо присъдата от нашия съд. А че ще го хванат, то е ясно. Пак да кажа ... жалко за момичето. Никой не заслужава такава съдба!

Луковит , Петревене, Ябланица все махали сър

Да очакваме ли включване на активистки с плакати 'НИТО ЕДНА ПОВЕЧЕ' от ромският квартал в Луковит? Или само на жълтите павета жените са застрашени от насилие?

Мангали!

И жертвата, и децата, които са я открили по това време трябва да са на училище. Онлайн обучението дава видими резиултати...

Пише се криминални, а не "криминалистични"..... Бахти простите редактори!

Мъртвата тийнейджърка е намерена около обед от други деца в недостроена къща в ромския квартал "Изток" - това казва всичко !!!

Къде се покри gia, къде отидоха джендърите от БХК, от Анимус, от "Ром за вас" и другите? нима циганките не са жени? троля си само...

И чеп за зеле не става от изброените от теб организацийки щом не могат да отлюспят кеш от събитието.

Като видя такава новина, веднага се сещам за един етнос.

Като видях заглавието се сетих

Важното е, че на гейовете им е гадно и не приехме Истанбулската конвенция. Една пикла по-малко на кой му пука……

Да бехте научили бай Мангау да чете, първо. Щом ще приемате закон за превъзходство на пееругите.

Училището е безплатно до 12 клас.. че и по-нататък има пак. Всеки има възможността да се научи да чете, пише, смята и т.н. абсолютно безплатно и за сметка на държавата. Ако бай Мангау не иска - няма начин насила да се случи.

Ама като не учи не може да прочете конвенцията. Затова трябва на всеки такъв да се зачисли по едно лелче от анимус да го научи на четмо и писмо. Па може и да се влибят и ще стане win-win ситуацията.

Ако на ЛГБТъо им пукаше за жените , нямаше да се опитват да се пробутат чрез ИК

Ми след като ,,криминално проявените,, са с привилегии, какво друго да напишат освен ковид...

Да се обзаложим ли, че са го записали ковид...

Белият с девтте кенефа да дойде!

Е нема ли да я пишат с Ковид? Бройки требе да се трупат! Какво ще докладват утре?

В какво ни превърна ЕС? Преди нямаше такива убийства - хората се уважава един друг, нямаше омраза. Хорат бяха честни и си работеха чест. Сега джендър идеологията на ЕС поквари младите, а мутренското поведение на родителите им ги превръща в агресивни.

По соца не ги съобщаваха. Тогава имаше истински масови убийци ……

имаше. Белене е било пълно предимно с такива. За това е било толкова страшно да пратят политически там. Човек сред животни. Ама са нямали БХК за убийците и Анимус за бангалите...

"Хорат бяха честни и си работеха чест" за това най-желаните порфесии бяха бензинджия , тираджия и в Булгарплод хахахахахах

Имаше ама само по веднъж убиваха и после на съд и след съда някой другар милиционер изпълняваше присъдата - разстрел и след разстрела червей.

Поазабравил съм българския ли, "криминалистически"или криминални?! :))

криминални е в случая, защото регистрациите са на криминален. криминалистически е като нещо е на криминалистите - хора, които се занимават да разкриват престъпления.

Закриваме затворите и пионерските лагери тук, наемаме дългосрочно 2-3 затвора заедно с надзирателите в далечен Сибир и да ги видим дали ще мислят да правят золуми, няма писма, няма телефони...

"криминалистически регистрации" това някой от етноса ли го е писал?

Тва са на Цв. Цв. простотиите.

ЗНАЧИ ЗА ВСИЧКИ ЦИГАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗАКОНИ: НАД 18 Г.ВСИЧКИ ДА РАБОТЯТ(А НЕ ДА ЧАКАТ ПОМОЩИ) КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ-В БЕЛЕНЕ ИЛИ ПРИ БАБА МЕРКЕЛ! ПРИ ДВЕ ДЕЦА-ДА НЯМАТ ПРАВО НА ПОМОЩИ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСИЧКИ ДА УЧАТ ПОНЕ ДО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ...КОЙТО НЕ ИСКА-ГЛОБА...ДА СИ ПЛАЩАТ ТОК,ВОДА И ДАНЪЦИ...СЪБАРЯНЕ НА НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ!!! РАЖДАНЕ ПОД 18 Г.ДА Е НАКАЗУЕМО! НАЛИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА?-АЙДЕ,ДА ВИДИМ...

В смисъл циганите над 18 години задължително да работят, а българите и руснаците - не? Щото така излиза от твоите крясъци с главни букви.

Агенти за Истанбулската конвенция убиват млади жени.

пак от мангалски статистики ли ще говориш за българите?

Някой неин братовчед първо я е разцепил от е-ане, а после за по-лесно ѝ е теглил ножа. Нормални културни особености на етноса.

Некак си по Тошово време лечебния масаж на милицията оказваше вълшебен ефект на здравето на нашите мургави братя. Сега при наличието на толкова НПО здравето на етноса е разклатено. И се налага според мен нова санаториално-оздравителна програма.

Циганче или не, уродът дето го е направил- в затвор доживот. Ама нема да стане

ааа, не! ако е ром, не може така! трябва да се погрижим за възпитанието, липсата на грижа е виновна за всичко!!! храна, пари, обучение... безплатно всичко... и дори тогава няма да сте измили срама за робството на негри... опа, БЛМ беше за друга държава...

Знаете ли какво ми направи впечатление, когато има такъв случай, но е свързан с цигански битовизми. БХК и останалите Соросоидни НПО-та не ревът. Се едно нищо не се е случило. Явно изпадат в конфликт на интереси !

Докато другаря прашкОФФ е хванал цялото МВР да му издирват "доказателства" , лека полека се връщаме във времената когато като млад следовател той подправяше доказателства во имя петър младенов и бкп .....

Последно момичето на 21 ли е или на 16?

Извинете ама 16г с 28г?

Що не четеш, а само пишеш?

Чете, ама не разбира прочетеното. За това пише тъпотии.

И кво, какъв е проблемът? Не е забранено. А 50 годишен с 18 годишна как ти се вижда?

Това е... С Радев и неговите комунисти идват убииства, случайни стрелци с незаконни пушки, запалени автобуси...

Така е, готви се идем и за тебе

Пини са ракията и си легай!

Потърси психиатър. Може би още имаш още шанс за нормален живот.

Споделяш опит ?

Точно Радев и Кирил Петков защитават това малцинствои техните особености. И двамата са спонсорирани от Америка за България и други НПОта. Така че ходи се гръмния някъде, промянист гърбав.

Пииpac гербав, в битовите престъпления не внасяй политика, там са други подбудите, на манго му се е дотаковало нещо младо, мислил си е, че щом баце такова Мата Хари, начи и той може....

когато едно 'малцинство' се подкрепя масово от чуждоземни НПО-та, гласува поръчково и му се дават деюре и дефакто расистки суперправа, въпросът е политически.