16-годишно момче загина след стрелба в Швеция

Страната е на първо място в Европа по престъпленията, в които се използва оръжие

Обратно в новината

Коментари - 16-годишно момче загина след стрелба в Швеция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сомалийците тренират по движещи се мишени.

Нанайсе проблеми, от наще йе!

Когато обучените от нато стрелци започнат да стрелят и тук, да не се чудим какво става. Там си вкараха сирийци и Афганистанци любители, тук ще са професионалисти. Да не говорим ако успеят да ни натикат в шенген и границата се поеме от шведски полицайки без българско участие.

Със всичките си косури и проблеми, Швеция е много напред в човешкото развитие. Това което се случва в големите градове не се случва по селата и горите. Шведите са расисти - проверено и доказано.

Ама нали уж Швеция беше спокойна страна с ниска престъпност? Нали уж ни я даваха за пример? Пък изведнъж с престъпността са преди нас?

И това е нацията която до скоро беше управлявана от изцяло женско правителство посветено на равенството между хората и половете! И което в крайна сметка превърна нацията от най-спокойната за живот с почти нулева престъпност в най-опасната нация на Европа. Чувал съм че случайните убийства и изнасилвания са нещо изключително често срещани там.

От новата реколта шведи ли са?

Гонят албанци, иракчани, иранци, афганистанци и гастарбайтерите от бивша югославия покрай тях и си решават проблема.

Живях 3 години в Швеция. Превърната е кочина.

Тук да не би да е по-спокойно? По тротоарите непрекъснато се оглеждаш за някой джигит да не ти налети. В градинките някое синче на граничар да не ти изваде нож да те наръга за някой друг лев. Преди да се качиш зад волана трябва да минеш да палиш свещи в църквата, щото то само божа работа е дали ще те убият днес или утре или ще ти се размине за по-нататък.

Е хайде, хайде, не е чак толкова зле положението. Да не кажа, че тук е направо песен спрямо някои големи градове в Западна Европа и САЩ.

Тук е значително по-спокойно даже и в циганските махали. Там я си кривнал в някой квартал дето и полицията не може да влезе, я си излязал с краката напред.

Карал съм къде ли не. В България се кара лесно и шофьорите се пазят един друг. Изобщо не е трудно да се кара, за разлика да речем от Италия.

Новите арабо-мюсулманско-евроатлантически ценности на новопристигналите шведи се утвърждават все повече

Шведските братчеди са празнували семейно тържество с газов пистолет...

Тия са били явно от кафявите шведи.

Някой сомалийски колега ще да е.

Ние си нямаме сомалийци. Ама за сметка на това си имаме много таксиметрови шофьори. Те компенсират.