16-годишна българка изчезна в Кипър

Момичето е в неизвестност от 19 юни, напуснало дома си в Лимасол

Обратно в новината

Коментари - 16-годишна българка изчезна в Кипър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ко праи там ве?!

ciganska darzawa

Искам я за булка гяурката.

Отвратителни коментари от "мъже" за едно непълнолетно дете. Всичко се връща в този живот и цялата гнус, която излиза от прогнилите ви мозъци ще ви се изсипе рано или късно. А що се отнася до ДИР вие сте абсолютни боклуци позволявайки коментари под подобни новини и сте също толкова виновни. Нямате никаква елементарна етика и човечност.

Савинче, за груповия си манталитет и възпитанието си това не е "дете", а "презряла мома". Така че трудно ще ме разплачеш...

Абе чикиджии нещастни,вие сестри,дъщери,жени и майки няма те ли бе уроди !Абе недоклатени и сополиви капути ,защо сте такива премитивни и скапани изроди? Вие жслост и състрадание знаете ли що е ?

Не нямат - излзезнали са от задниците на бащите им, които са ги възпитали да са горди сексистки свине третиращи жените като стока.

...

Ама това нашто много напращяло, бе?

Сигурни ли сте,че е на 16 години защото прилича на 30 годишна, поне на снимката? Дано се намери жива и здрава.

Сузанита. Едно към едно. Само косата е по-тъмна. Дано се намери девойката, но като гледам външния и вид, ми се струва, че няма родителска ръка, която да я напътства внимателно.

Коментарът е изтрит защото критикува елементарните познания на списващите. Лимасол не е столицата на Кипър! Поправете си статията!

Браво! Поправихте се.

Лимасол не е столицата! Малко поне проверявайте нещата за които пишете! Или най-важното е максимално бързо да изплющим новината, а останалото......

има червени фенери в амстердам,момичето по снимката е способно

явно си запознат?

Изчезнала или забегнала? Това е въпроса