Коментари - 16-годишен ученик е бил намушкан с нож в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трима от един 'етнос' колят и пребиват момче от друг етнос. това... не е ли расизъм? а ако беше обратното - три бели да пребият 'сириец'?

Аман от тая фамилия - няма пи кои да ги постави на мястото им?!

Но Ахмад Алгафари българина е пуснат на сутринта въпреки десетките показания че е участвал в нападението

Не просто е участвало това -айно непоръбено, а с адска злоба е удряло момчето точно по раната от намушкване в корема. Дано си го получат и той, и чичо му, който моментално виснал пред районното да го освободи.

Третият нападател – българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци“, разказа още бащата. Екипът на bTV направи проверка и бе потвърдено, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на семейството му обаче е, че той се е опитал да спре човека с ножа. Тъй като не е установен като извършител, е бил освободен. „По моя информация той не е държал ножа, но може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и отстрани в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и започва да го удря с юмруци там, без да спира. Това са разказите на свидетели, които са дали показания“, разказа още бащата.

Бежанците почнаха да ни избиват децата! Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява да се минира цялата турска граница!

Струпването на големи маси от хора води до анонимност, поради което 90% от населението на Германия, живее в гадове с големина между 100-150 хил. жители. Кое налага в България при 6 мил. население, над 2 мил. да са натъпкани на малка площ в София. Защо се допусна от 5 града с население над 100хил. в Северна България, да останат само два. 4 града в България - Плевен, Добрич, Шумен и Сливен, преди 30 години бяха с население над 100 хил., а днес са обезлюдени. Цялото население на Северна България, а това е половината от територията на държавата ни, е почти колкото на София. Нито медии, нито политици, никой не повдига темата с туморното разрастване на София, с всички последващи проблеми.

мераци на турция и русия да делят България... понеже малко им попречиха миналия век... така ще стане бързо и по-безболезнено...

Ами не идвайте в София бре, като не искате дасе обезлюдяват вашите градове и села. И аз не искам София да стане 4 милиона, но натам отива...Или немате работа там? А защо, не се ли замисляш? Кой избирате там, по севера (особено северозапада) в последните 30 години? После друг е крив, че ви блъска с червената бюлетина към урните, май?

"Ами не идвайте в София бре, като не искате дасе обезлюдяват вашите градове и села" Първо - това не са нашите градове и села, а са Българските градове и села ! Второ - що вие не отидете да покажете как само с едно единствено гласуване, ще подобрите стандарта и качеството на живот. Трето - лесно се дава акъл, но защо просто не покажеш как се прави.

Арабели. Трябва по-строго с тази паплач. При най-малкото нарушение пандиз за 10 г поне.

Законът е да е различен за различни хора. Законът е еднакъв за всички. Ако законът просто се спазва и се наблегне на превенцията, всичко ще си дойде на мястото.

не може, когато под 'толерантност' се разбират експлицитни, добавени, права и протекция. заради раса/етнос/сексуални предпочитания в леглото.

На бой с пистолет .... Ти отиваш с нож Трагедия !@

ако имаше пистолет, щеше да е 'расист стрела по невинни сирийци'.

тъне в анонимност всичко - значи тъмнозелени орки... дано да е свада помежду им... бтв тея се стрелят вече даже... което значи че по катуните е пълно с незаконно оръжие... не съм чул за акция ИЗТЪРБУШВАНЕ и проверка...

Излезе информация, че двете хлебарки са задържани около района на "Хр. Ботев" и "Т. Александров", и са араби. Както се и очакваше, между другото. Не очаквайте да покажат мутрите им по ТВ, щото не е коректно.

Знае и полицията и кмета,но папото отива нагоре.....Мълчат си и благоденстват,дебилите,а децата мрът!

Нещо не харесват коментари другарите, и трият, сакън да не се споменат хлебарките в отрицателен аспект...Нека повторя в такъв случай, че нападателите 100% са цигани или араби, тъй като в тая зона на "Пиротска" подобни хлебарки са мнозинство отдавна. Двете училища в района (на 200 м. едно от друго) са 134-о и 18-о, и двете са в тая рискова зона, която в последните 30 години стана арена на множество подобни нападения, извършени от новодошлите семитски отрепки. И докато българите не направят малко "кристални нощи" като ония през 30-те години в Райха, не виждам как положението ще се промени към по-добро.

Какво микли Кастрева по въпроса, пак ли "проверки"? Там са само 18-то и "Димчо Дебелянов". Излезеш ли от територията, никой не се интересува какво става с теб. Вземеш ли си дипломата - също. Какво да правиш - реформи и иновации.

Дайте ги насам. Ние имаме подход към такива. Повече няма и да чуете за тях.

Арабите и турците не признават юмручен бой. пп: И са прави, в това отношение. С юмруци се бият само децата.

Или да се държим добре един с друг, или да се колиме! Бойят с голи ръце е като петинга! Отживелица! Ако нанесеш обида или разтъркаш... нещо си там. Трябва да си носиш последствията!

Семитите (араби и жидове) са подчовешки отпадъци и трябва да се рециклират в храна за свинете.

Това е ,"западният начин на живот"....!?!?;?

източният е да те мобилизират да се биеш за олигарси и империалисти

Написахме нещо само да има написано,защото е пълна глупост.

Тва не може да стане в европейска София. Виж в Москва - да!

Може и да са някакви съученици,но ако са емигранти вероятно ще умуват как да замажат положението да не предизвикват гняв у местните.Във всички страни в Европа го правят,спусната заповед от горе,където е възможно да се потулват нещата.Заселването на мангали да може да минава гладко !

Подобна заповед е незаконна и няма нужда да се изпълнява.

преди години в района беше наръгано момиче от алжирски имигрант, научихме какъв е благодарение на ВМРО, да гадаем ли кои са извършителите като не се подава информация за тях?

Араби са,били без документи,което означава,че са бежанци... А поименно,няма смисъл да ги съобщават,защото Мохамед и Мюмюн едва ли ще ни говорят нещо,да не говорим,че и бежанците щом нямат документи,може да си измислят всякакви имена,върви докажи,кои са...

По Хоризонт казаха, че са араби. Не знам след като по национално радио са го казали това, електронните медии не смеят да напишат нищо.

Сащ филми ..кефете се на западните ценности

Маа то щото източните ценности са просто цифнали и вързали... пращат те на фронта да се биеш ако протестираш за мир на площада, или пък моралната полиция те пребива до смърт ако си си сложила хиджаба грашно.

в Украйна бандеровците могат да избиват рускоговорящи. Но те го правят демократично.

Гарантирано от ГЕРП

що, точно борисов премахна гранични войски които не позволяваха пиле да прехвръкне през границата, замени с гранична полиция и отвори границата за "бежанци", пускаха по 300 души на ден и им даваха статут още на границата, построиха и бежански лагер в Харманли, дотогава бежански лагери в България нямаше, ако някой успяваше да влезе нелегално в България го пращаха в затворен лагер с охрана с кучета и бодлива тел, а Ал Джазира предупреждаваше никой да не се опитва да минава през българската граница.

Защо говориш глупости бе? ГВ се разформироваха през 1994 година.

Фондер Лайнен харесва това.

Малко по-късно в София са задържани двама мъже, които са заподозрени за нападението. Те са арестувани на кръстовището на ул. "Цар Симеон" и бул. "Христо Ботев". Двамата са от арабски произход. По информация на БНР при ареста в тях не са открити лични документи.

Интересно,защо не се споменава нищо за двамата ръгачи,явно са я от малцинствата,я от бежанците и затова се мълчи...

Който го е наръгал и него да наръгат веднага ! Със същия нож !

цру девиресифицира източниците на мъни-мъни от "холокост" не спа? джо? Природата с нас Бог с нас Победата с нас

Прегледай си главата с ядрено-магнитен резонанс.

И младите са объркани - само кекс, наркотици и т.н.

Щом е Пиротска - яснс е работата.

така решава споровете и домината урсула. така прокара "ваксините" на шарлатанина бурла. така действа срещу Унгарците и Ителиенците. това са "ценностите" на педофилите на сорос, бай - майдан, маймуната обамас, шутът дето решава всичко на бойното поле... педалът-педофил борел. така решава и юдейското еспч, чиито сючастници са юдеи! юдеи, жадни за нови диверсификации на холокоста. стига невинни да плащат на евреите! не спа? джо? Природата с нас Бог с нас Победата с нас

Но сте прав :)

На село, ако някой пес си позволи да ухапе човек, му теглеха куршума. Защо за тези да е по-различно?

Песовете са интелигентни в сравнение с уродите по улиците...на теб да ти теглят куршума, смотльо

Добре ли живеете в демократична Европа, булгаристанци?

В Русия си чупят ръцете и краката, за да не ходят, да умрат в братоубийствена война.

Известие: 20 копейки са добавени по вашата сметка

Трябва да се организират футболните фенове и където срещнат арабин да му нашокат кофата от бой. Но трябва да са много на брой защото арабите са въоръжени и опасни.

При Бай Тодор такива не вирееха. Имаше едни черни волги с набити чичковци вътре. И ако някой се прави на бабаит отиваше по направление да чука камъни. А ако убие някой му правеха снимка, при която едни автоматични пищови го снимаха.

Известие: 20 копейки са добавени по вашата сметка

Пиротска е абсолютна кочина!

Двама? Ама тея много големи мъже. Двама, сигурно и по-големи, срещу едно момче. Сигурно са му искали я парите, я телефона, я дрехите. Така лесно ли се вади нож и ръга човек?! Явно за тези е рутина. Затова такива не трябва да бъдат залавяни, а отстрелвани.

А може да са се скарали, поради особености на етноса или религията им..не им споменават имената, което е показателно

Българския народ иска да знае трите имена и етносът на убиецът който намушка с нож невиното българско дете с цел да го заколи!

Араби, от 10 клас, но далеч по-големи, защото да повтаряли. От училище Уилям Гладстон

Това се случи в 18то СОУ. Трябва ли винаги медиите да са толкова некадърни? Има съществена разлика м/у намушкан в центъра на София и вътре в училище!!!!

Боже каква наивност. Не знаете ли че "некадърни медии" и "български медии" са синоними?

100 на 100 някое циганче е наръгало българското дете. Поради помощите които им се дават циганчетата растат по едри и по охранени от българските деца, освен това поради генетическите им особености те се развиват по бързо и влизат в пубертета, където бошуват хормоните. Освен това циганчетата са по слабо въспитани защото знаят че ако извършат някоя пакост бащите им няма да ги бият. Затова полицията трябва много да следи поведението на циганчетата с помоща на технически средства като камери и дронове.

Не сте прави за курвите,…от много време наши момичета си мислеха,че арабите имат пари и се втурнаха….да, ама не….не всички имат пари, направиха им по едно дете и после всяка майка си гледа детето,поради несходство….

На пиротска се влиза само с БТР. Може да пуснем напред жените от Хелзинкския комитет, да опитат от сладката близкоиточна любов...

Наркомани неволи

Държава в разпад. Няма спасение. Оставяйте ги да се изтрепят по пътищата, в болниците, да се изколят по училищата. Това е. Разпасан народ, разпасана държава.

Не знам дали ви прави впечатления на тия от София, но вече се напълни с всякаква измет в тоя град. И изобщ не говоря за циганите. Говоря ви за мазни, черни араби, за всякакви цигани от латинските страни, пълно е с боклуци. А най-лошото е, че виждам как жените с радост припадат по арабите, излизат с тях.

не жените, а курвите. за другото си прав. Става като навсякъде в Европа. Просто ние не бяхме виждали толкова негри, латиноси и други подобни. За това ни прави впечатление.

Шопия от едно време още е диагноза. И все още е. Шоптие най-много мразят селяндурите, а още повече от това мразят, когато селяндурите откажат да им платят сметките за парно. Няма такова нещо. Шопиянец е диагноза.

комплексарче от бяла слатина? прескачаш ли трамвайните линии ?

шопите мога да ти кажа, че не се и присещат за вас дори на шега, камо ли да ви мразят. Тебе май обаче шопи те гонят и насън и живеят безплатно в празната ти кратуна. Та кой е с по-тежка диагзоза в случая?

е болен 100% няма в пост в който да не страда за плащане на някакви сметки за парно НАМЕРИ СИ ПСИХИАТЪР БРЕ,НЕ ДОСАЖДАЙ ТОЛКОВА ДА НЕ БИ НЯКОЯ"ШОПКИНЯ" ДА ТЕ Е ОГОРЧИЛА ТОЛКОВА????

Забавлявам се, уважаеми шопи. Продължавайте да четете и да пишете за мен и след мен.

А тоя дето ме кара да си потърся психиатър, по-добре ти потърси. Занеси му всичко, което съм написал навсякъде тук дето следиш и четеш и се дразниш от всеки ред. Един добът психиатър, вярвай ми, ще може да т обясни много добре кой в действителност трябва да седи зад Кольо от Бяла Слатина.

Точно брато ,те са раковите клетки на България

Доколкото разбрах 16-годишен арабин е намушкал 2 пъти с нож българско дете на сходна възраст. Причината - спор за българско момиче. Знам също, че единия удар с ножа е до дръжката в корема. Засегнати черва и масивен кръвоизлив. Другият удар е бил в гръдната област, срещнал е ребрата и не е била дълбока раната. Момчето е откарано в Пирогов и след над 4-часова операция за момента е стабилизирано и засега няма опастност за живота му. Дано се оправи! А тия маймуни, които си ги приютяваме и отглеждаме само ядове носят. Да си ходят! Те не заслужават, да живеят в цивилизована държава. Да ги връщат в мизерията, откъдето са дошли!

Не може, европейски ценности трябва да ги храним и къткаме! Орбан не ги допусна в Унгария и сега го наказват европедалите с 7.5 милиарда....... Нали ЕС искахте, на ви сега.....

Двама сиган намушкали дете

А по времето на Борисов, направо ги убиваха... Или това го забравихте?

При Иван Костов нямаше такива работи.d

Бял ден.Бах мааму

Ако им съобщят имената, някой ще пита тия на какво основание са на територията, а гранична полиция пак ще шикалкави. А виновни сме единствено ние, че търпим.

На тези години някои се стрелят продават и т.н. Ако е бил някакъв такъв няма нищо чудно