16 години затвор за Александър, застрелял от ревност майката на двете си деца

28-годишната Фанка изчезна на път за работа, часове по-късно тялото й бе открито от криминалисти

Обратно в новината

Коментари - 16 години затвор за Александър, застрелял от ревност майката на двете си деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

,за предумишлено убийство-16 години?От които ще излежи половината?8 или малко повече.20 г без право на предсрочно освобождаване.

Ако беше само умишлено. Щеше да бъде пет шест години. И да лежи две три. А ако беше в състояние на афект. Щяха да го потупат по рамото. И да му кажат. Друг път да не прави така.

Само 16 години, ще иска да го помилват и ще излезе след 8 г. Отнел е живота на млада 28 годишна жена, оставил е две малки деца сираци! Отделно тези деца ще трябва да живеят цял живот с мисълта, че са деца на убиец?!

Жената не е човек и това се знае от векове, затова такива деяния не са били наказуеми от закона, защото тогава меродовен е бил природния закон, а не като сега джендърския написан от либералите- сатанисти и налаган в половин свят, там където американците са поставили свои марионетки за управници. Навремето да затршеш жена не е било нещо повече от това да стъпчиш с крак мравка или хлебарка.

Жената е само за секс и разплод, за друго не става.

Така си ислиш, защото съдиш по жените около теб. Жените около .ен са супер. Но за mайка ти си прав - не става за нищо, защото вmесто да роди човек, е изсрала сmрадливо лайно.

Бай Митьо и за това не става.

Да ти се връща.

Боклука, кадае Дон някой си и другия, дето написал, че жените не са хора. Значи и майките ви?!

Аре, ДирНикА ме изтри... Защото писах на първите двама, че за съжаление майките им не са ялови крави!!!

Дон Сънди вие сте пословичен: убитак,комплексар и нещастник

Тоя хаби въздуха, нищо друго не прави. Безполезен живот.

Мило момиче не бъди толкова комплексирана-човек си е леко увреден ,но човек

разбира се, че не е човек, а е жена, каквото и да значи това. Щом да си убиец е нужно да си мъж, т.е. човек, не сме човеци отникъде.

На донСандо трябва да се постави. Ръчна граната в ануса. И да се издърпа халката. От безопасно разстояние. С въженце.

изглежда причината за това в случая е, че е от ревност...Друго обяснение няма....

Какви са мотивите на съда за такава лека присъда? Прокуратурата ще обжалва ли или няма да си развалят рахата?

И ще го пуснат след осем за добро поведение, за да убие още някой...

Какви са тези смешни присъди?! И съдията да лежи толкова...

ЗА БКП И НАТО

Бас държа че този ще се направи на украинец и за три години може да излезе и с орден. Жалко за децата му.

Точно е такъв всъщност е за доживотна. Това не е да му избият бушоните и да прекали и после да съжалява горчиво та да му дадеш под максимума. Той е извършил точно предумишлено убийство - набавил оръжие, следил жертвата, наблюдавал й графика и така нататък. Имал е седмици или месеци да се овладее, да премисли и да се кротне.

Тоя след 10г най-много е на свобода. Така е с милозливияд съд на ДБ, БХК и Сорос .

В Норвегия Брайвик убива 77 и ранява 319. За което получава максималната за там присъда от ... 21 години.

Айде минусите -обосновете се ако можете Това са планирани мероприятия на НСР. Да държат населението в сртрах.Затова престъпниците са на пиедестал.Куде в Европа има по строго присъди за убийство а?

Брейвик никога няма да бъде пуснат. Не са чак толкова тъпи там.

Има изрична заповед да се следи кой купува повече азотни торове и за какво, точно защото може да се направи бомба. Тоя си е купувал яко без да има дори куче, камо ли стопанство. В резултат бомбата му в буса. Имало е съмнения , че не е у ред с главата, но трябвало да имат причина да го заберат. А те там такива дето им свири под тепето бол.. След като започва стрелбата, хич не си е давал зор да бърза. В това време специалните им части докато се натуткат, после буса им закъсал...Въобще като българска работа.. Така е, не е имало повод накой да си помисли че такова може да се случи. Но по-добре да си готов и да чакаш но никога да не стане, пред това да се правиш на мотика, и после да настъпиш такава! И да, в много отношения са тъпи.

Фактът, че е обмислял убийството, а не е станало в момент на афект е достатъчен, за да го задържи дълго зад решетките. Няма да лежи всички години. Периодично ще се пробва и ако демонстрира добро поведение, може да смъкне - 5-6 години. И така да е. Между 32 и 42 години... Златния период от живота ти. Дето се вика "най-доброто" от него. А този глупак ще го прекара в зандана.

Не се гонят реалните причини да се стига до такива случаи. Изкарват се насилие над жени, но има и други неща. Ето този и в други такива случаи са застреляни. Как тези придобиват оръжие? Ето това трябва да се установи и дали не е прекалено лек режима. Преден в началото на година пак застрелял сниман с екип на футболен отбор и така нататък. Има ли проблем с футболното хулиганство? Ако почнат да се ограничават такива странични проблеми, в много от случаите няма да се стига до такива крайности. Обучават се тарикати, по пътища и навсякъде. Не се гонят по-малки прояви и се стига до по-големи. 16 години за умишлено е малко. Преди си даваха 20-30 за умишлено. Може би е признал и съдействал, което по някакви сегашни норми намалява. Отделно при добро държане се намалява още. Преди циганин дето заплашвал старци с убийство докато ги ограбва, за него излезе, че за убийство е бил осъден на 11 години и излязъл след 7.

За оня пловдивския доктор малко питаха откъде му е пищова. Че и само условна му дадоха. А то си е много сериозно престъпление.

Гонил е вредители - плъхове. ;)

Можел е и с винкел да ги гони или да викне полицията. Ако беше със законно оръжие и беше съдействал на полицията може би щях да го разбера, но той си купил незаконно и като се оакал, кри трупа, лъга полицията и пробва да накара съседите да трият записи и семейството си да лъже, че са били там, а не на село. Не ми го защитавай изобщо.

Иначе дори когато в такива ситуации се стреля, се стреля в краката. Така обучават и полицаи. Ако няма непосредствена опасност за живота му. В краката вероятността да умре е най-много от кръвозагуба.

Въпросът е, че както оня е можал да се снабди така и тоя. Или мислиш, че някой дилър на незаконно оръжие ще им иска личностна характеристика?

На разни хора не им издържат нервите от кражби. Един химик ли бил заложил взривове на прозорците си ли и на някаква циганка откъснал ръцете. Него май на 4.5 години ли го осъдили. Може на места доверието в полицията да е нищожно и да липсва по места.

какви 16 години бе. Направо на дървото.

Бедна България... Бягайте!!!

Верно ли имаме 16 години за предумишлено убийство?!

Тия съдии дали 16 години за предумишлено и предварително планирано убийство съвест имат ли?! Как заспиват?!

една боклучива фейсбук смрадла по малко,защото от фейсбоклука и интернета идват всичките мизерии

Кога ще осъдят убиеца на Милен, убиеца на двете момичета срещу Хемус, убиеца на жената на Околовръстното, убиеца на детето в Копривщица...

16 години! Късайте ги вече тези дипломи, барабар със ,,законите", псевдозаконите!

бой,ебанье и сурави дръва за курвите,за да може света да върви напред,а не да има само педераси и лесбийки с големи джуки

A за мъжките курви нещо да кажеш? всяка вечер по заведенията с другите пияници, а жената вкъщи да му пере и готви и да си затваря очите, когато ходи по тия курви дето иначе заклеймява!? Да го търпи да я обижда и/или бие, защото смее да си отваря устата....и се осмелява да му каже какъв псевдо мъж е и скапан боклук! ти нещо по-различно предлагаш ли, че да търсиш различни жени от тия, които очевидно си заобиколен? Не съди за другите хора по себе си.....

жената се нарече човек тогава да има присъда,винаги жените са били бити поради куренския им характер,дори и екатерина велика е била бита от любовниците си за това,ама тука сега трябва да се вземат пари за истамбулската конвенция от джурналиските моралистки и затова се дига джангър,нали така госпожо ХРИСТОВА

Стана следобед, а сутрешните още не сме ги изпили. Аман от комплексари!

христова,нали за това си станала сутринта,да фулиш мъжете понеже ти си боклук

Ти си болен мозък, явно никоя не ти се връзва, и сега си го изкарваш като пишеш глупости!

От тия 16 ще лежи 10. Що не взема и аз да гръмна моста, че много взе да ми лази по нервата.

моята

Я не се излагай! Като ти е оръзнала, напусни я. Така правят истинските ъже. Неистинските не се контролират и убиват, защото са слабаци.

курвите никога няма да свършат,требвало е да я попребие неколко пъти и готово,само боя избива от кухата глава на жената изневерата,а тука едни редакторки се напъват за стамбул конфекция като че ли са заграбили със шепи пари за тая конфекция,докато има курви ще има и мъже които ще ги бият и трепят

За кислорода, който дишаш.

а ти се задушаваш от истината ма овцо,защото никой не предлага на овца джуки а само лицерна

ОТПАДЪК! Третичен - и за рециклиране не ставаш!

Хората полудяха, най- голямия дар от Бог -човешкия живот в днешно време няма никаква стойност за хората. Пази Боже!

Е за Путин е само статистика.

Тия отрепки от съда могат ли да обяснят ясно за какво престъпление се дава доживотна присъда (без право на замяна) - вероятно за едновременно прегазване на две кучета?!

Ако влезе в детската градина и избие 2-3 групи дечица. Тогава евентуално може и доживотна. Ако не се извини. Без право на замяна искат да се премахне от Наказателния кодекс, че не е хуманно.

Браво на правосъдната ни система, убиваш жена и лежиш само 16 години. Да не говорим, че за добро поведение ще излезе след 5-6. Трагедията е пълна.

за циганета прибили старец за едно шише рикия няма присъда щото такива като тебе са със джуки

Не просто убил, това е добре обмислено, планирано и извършено най-тежко престъпление! Ето как се третира то в Щатите: "1st-degree murder is characterized by intent that is premeditated, willful, planned, and deliberate, and carries the most severe punishment of any crime: death or life imprisonment without parole." Точно, кратко, ясно!!!

Бе що направо не му праснахте една условна?

Защото го е обмислял, Ако е било спонтанно - тогава може.