1500 лв. ще плащат мераклиите за номер на колата с еднакви цифри

Причината е засиленото търсене на такива регистрационни номера

Обратно в новината

Коментари - 1500 лв. ще плащат мераклиите за номер на колата с еднакви цифри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комплексари в България колкото искаш ! Еднакви цифри !?!?!? Пълни глупости !

А защо веднъж платена, тази услуга да не може да се прехвърля на всеко следващо регистрирано от ползвателя МПС ??? А защо всяко следващо МПС да не взима номерът от предишното и собственикът да не се чуди след всяка смяна какъв му е номерът, а да си го знае от преди ???

В САЩ срещу $60 (100лв) мога да си напиша на номера каквото искам с букви. Тези в КАТ нормални ли са да искат 1500лв и нагоре и то само за компбинация от цифри, а не букви? Глупашка работа за комплексари. Какво значение има номера? В България като се прибирам и виждам не малко скъпи автомобили, които има съвсем произволни номера. Оставам с впечатлението, че това за номерата е само комплексарщина, а не е задължително дали е скъпа или евтина колата.

Значи и за простотията има 50% инфлация . . . .

За съжаление еднаквите цифри не качват цифрите на коефициента за интелигентност.

Луди хора- номер кола не кара. Дали ще е 22222 или каквото и да е , колата няма да е с повече конски сили

За всякакви претенции за определен номер ,парвенютата трябва да плащат не по 1500 а поне по 10500 ,за да има някакво по сериозно постъпление в бюджета ,само ,че тогава се съмнявам ,че ще има толкова желаещи ,цървула като трябва да плати за номера толкова колкото струва петнадесет годишното му БМВ ще се замисли дали да кара с еднакви номера .

Забравили сте да напишете, че номерата с буквите EBEBEBEB са станали от 7000 на 25000

Когато всички става с пари за какъв закон за движение по пътищата и какъв правилник за приложение на закона! Масово -КЛАСОВО безумие. Законите пишат онези, дето го возят в скъпите автомобили, със сините лампи, които са с предимство навсякъде. Десет еднакви цифри в намера да има и 20 000 лева да струва такъв номер все същите говна. Да отпадне ли правото на предимство на дясно стоящ!? Ами то никой не го изучава, никой не го знае -ПРИМЕР излизаш на кръгово за тебе знак "СТОП" същият знак има и за този в ляво дето излиза от паркинга на минералните бани! Той обаче не те е...а не признава правото ти и натиска газта!? Ами има случаи и напоследък се увеличават такива дето наа кръстовище завиват наляво и отнемат предимството на тези дето продължават направо! Безумно законотворчество, безумни законотворци, безумно управление и държава. Какво се чудите на министъра със моторната шейна -той е свикнал винаги да е с предимство! Няма инструкции, няма правила, няма закони; ПРАВОТО НА ВЛАСТ ИМЕЕЩИТЕ И НА БРУТАЛНИТЕ. Въпросът е алъш вериш да става. Надали болшинството са чували, че регистрационният номер си върви с колата -масово обаче регистрирани коли у нас се трупат на КАТ за пререгистрация!? НЕЕЕ, за смяна на номерата. Има едни огромни контейнери по 6 кубика пълни с нарязани регистрационни номера от най -новите -евростандарта

Stan Stan

И много ли ще спечелят ? По-добре да се изключат от списъка такива номера. Дразнят. Дават самочувствие, което после води до произшествия.

Няма значение! Защо да не осребриш селянията на простаците?

То си е единица мярка за простотия тази тарифа. В Бавария струва 10 евро хаха :)

Ура най после намалиха трифата , до сега бяха 2000 лв. (бона) А за 6 еднакви цифри колко ще се плаща , примерно за " баровци " дето са си по рождение тъпички .

И скакво тия , поредни ( за кой ли път, вече ) изменения в ЗДП, ще допринесат за подобряване на движението по пътищата? МВР се е превърнало в търговско дружество, с основен предмет на дейност събиране на пари, а не контролиране на движението. Ще проверяват, и изискват , и от пътниците да си платят глобите. А защо не и водата, и токът, че и парното. Ега си веселбата. Спира те "куката" и ти си плащаш всички сметки, накуп.Как ли не са се досетили до сега?

Сега как ще си сложа гъзарски номер ве?!

Няма проблеми, но нека хората да могат да си запазват номерата и те да бъдат поставяне на новите си автомобили. Искам си моят 8975 защото си ми харесва да кажем. Да мога да го сменям,но да не е задължително, ако отговаря на действащите в момента правила. Да не говорят, че е трудно или неизпълнимо. Сега всичко е в електронни данни, те се архивират, може да се въведе история и така нататък.

Както казват - който е слаб в главата, да му е як гърба. Който не може да запомни 4 цифри, да си плаща 4 цифрена сума.

Имаше и такива мераклии .... :)

Поредната глупост - направете ги по 10к, защото това е един каприз, с който богатите искат да парадират. Няма никаква реална полза, нищо полезно, нищо необходимо. Всякакви такива измислици трябва да бъдат много скъпи. 1500 са нищо.