15 мигранти били натъпкани в кола комби при катастрофата край Сливница

Сръбският трафикант получил по 500 евро на човек предварително и трябва да получи още 500 след като ги вкара в Сърбия

Обратно в новината

Коментари - 15 мигранти били натъпкани в кола комби при катастрофата край Сливница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка втора катастрофа с мигранти , а колко не катастрофират !

Чалева, хлопа ти дъската. Мигранти са хора които се местят от Сливен в Мездра. Ако са минали ГКПП с документи след кандидатстване за убежище са бежанци. Ако не са нито едното или другото и са минали през браздата са нарушители на държавната граница и са престъпници и/или нападатели.

Тези от Сливен, май са предобрили със сливенския кашкавал :D

хайде сега, всички Незаконно Пресекли границата на РБългария, дружно към каменната кариера за магистралата до Сърбия. Да бачкат поне 9 месеца без заплащане.

За мен няма съмнение, че това се случва по план и в изпълнение на мераците на другаря Шорош за унищожение на Европа. Не мога да си представя как една държава няма да може да спре това незаконно нахлуване, освен ако не иска. Затова и бяха протестите през 2020 г. срещу ББ, т.е. за да може Мунчо Херомустафов да назначи отрепки като оня "с многото кенефи" и "бях точен с парите", които да свършат работата. Е, и Простото, и чалгите, и джендърите, и продажните комундета, разбира се. И тях от Мунчо Херомустафов, но с мъдуровките! Мунчо Херомустафов Шорошки! Клетвопрестъпникът заплюл българската държавност чрез наглото нарушение на Конституцията, за да вкара идиоти във властта да съсипят България! И "русофилът", активист и инициатор на антируското Триморие!

Брей, тези подобриха рекорда ни от преди много години, като бяхме младежи се бяхме натъпкали 10 човека в едно комби. :-) Чак пък 15, направо си е за чудене къде са влезли. То голямо комби ще да е било.

Нали Валери направи ограда за чудо и приказ, как минават? После, ако плащат емигрантите, на всяка граница по 1000евро, то значи имат поне 7-8 хилки, от къде такива пари? И онея лицемери от Брюксел, не знаят от къде идват тези пари ?

На мен винаги ми отварят багажника. Тия как минават? Или се отваря само, когато знаеш, че няма да намериш нищо вътре?

Е, как били натъпкани? Някой може ли насила да ги натъпче? Правилно е да се пише-са се натъпкали.

идръжката на белогвардейците и изказваняита на мъдрости от финансовия министър са по-важни! защо тези които дадаоха стотици милиони за белогвардейците и финансовия министър, които с едно изказване нанесе щетио за дестеки милиони не са прибрани на топло....

После в спешното за наша сметка. Разориха ни болниците напоследък.

Чалева, покажи снимка на автобус комби или камион комби.

В Надежа и 18 човека съм возил с комби.

До кога? До кога няма да ги ловят по границата, а само по магистралите? Кой ще поеме отговорност за това безобразие по границата?

Те ги пускат, ние ги хващаме!

Пише се докога, неграмотнико....иначе си прав.

Извинете???? Това НЕ са "мигранти"!!!!!! Това са НАРУШИТЕЛИ на ГРАНИЦАТА на Р България!!!!! Те подлежат на санкции-НЕ на лечение за НАША СМЕТКА!!!!!!

Изглежда един такъв трябва да удари кортежа на президента, за да се вземат адекватни мерки. После се сърдете, че не ни искат в шенген.

Всички органи на реда, които възпрепятстват свободното преминаване на мигранти към западна Европа, трябва да бъдат глобявани със сумата, която ще е необходима за изхранването на тези мигранти. В момента Европа отпуска някакви пари, но в един момент ще спре. И после ще каже "интегрирайте си ги". А мигрантите няма законно как да ги пратим там където искат - в западна Европа, нито как да ги върнем обратно. Та какво ще правим в един момент с десетки хиляди мюсюлмани от Афганистан, които ще трябва да интегрираме в нашето общество? Просто не ми се мисли.

има ли са оперативна информация, можели са да не допускат въобще да влизат в комбито и да връщат някъде

101% подкрепяш Русия!