15-годишен задържан избяга от РПУ-Враца

Момчето е обявено за издирване, започнала е вътрешна проверка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ще бягат. Щото и да ги хванат, нищо няма да им направят. Ако ги осъждаха за престъплението и бягството удвояваше присъдата, щяха да се молят да ги заключват.

Чистачката им е била в отпуск, затова този е успял да избяга.

"Със заповед на директора на Областната дирекция на МВР-Враца е назначена вътрешна проверка, в рамките на която ще се изясняват всички факти и обстоятелства, свързани с полицейските действия." - към изречението следва да се добави: "и бездействия"

ако снимаха тоя сериал "Бягство от затвора" в България най вероятно щеше да има само една серия....

Давайте докато не е кацнал още хеликоптера. Най-логчно е , дореде врачанската полиция преравя Врачансия балкан, избегалио да се предаде в Бургас след около 3-4 дена. Вие как мислите по въпроса?

във Враца има цигани.

Разчу се, че от ареста може да се бяга и сега арестантите масово взеха да бягат. Въпросът е какво ще стане като се разчуе, че законите могат да не се спазват? Например можеш да убиеш дете на центъра на града и за това да "лежиш" при много лек режим не 9, не 6, а само 2-3 години.

Когато дежурния патрул довеждаше заподозрян в полицията директно го закачаха с прангите за тръбата на парното в трамвая и там стоеше увиснал като паяк ,докато му дойде реда.От 5 години насам нпо се разреваха,че това са ,,действия,уронващи човешкото достойнство на престъпниците ,, а персонал за пазене на всеки заподозрян няма.В затворите същата работа - нпо реваха докато манхнат униформите,сега не можеж да разбереш кой пандизчия ,кой персонал,наконтени като в мола! От 25 години тези нпо и бхк са нанаесли неоправими последствия върху обществото,затова в унгария Орбан ги изтреби всичките!

Цирк.

Хахахаха. Вече и 15 годишните бягат от милиционерите. Трагедия.

днешната полиция в РБ. Заспали, в най-добрия случай дремещи и нищо не можещи хора. За смях станаха полицайчетата. Дете не могат да опазят, арестувано, вързано и под носа им избягало. Как да им повериш нещо друго, щом децета почнаха на ди правят за подигравка. Затова са там, защото никъде другаде на могат да се пласират, нито пък такива някой ще ги търпи извън тази прогнила система. 6-месечин срочен договор за изпробване и като те видят, че не ставаш още на 2-рия месец - аут. Само в полицията не е така. Влачиш се, бъркаш си в носа, хокат те и така може да продължава с години, но заплатата е твърдо гарантирана. Ако не ти стига - или някоя далавера с разбойниците (а на по-високите нива - с бандитите) или пък рушвети. Оправия вече няма. Никой освен най-некадърните не ще там да ходи и да става за смях и подигравка.

Когато изхвърляха хиляди професионалисти на улицата, къде бяхте. Пляскахте с ръчички от радост, че на тяхно място поставиха сбириток от братчеди, свои хора за снасяне на информация и свои хора за покриване на золуми. Сега трайте. Вторият ни акъл идва, но винаги късно.

И 2-годишно бебе може да избяга.

Ако е ,,Бебето-беглец":)))

Това вече със сигурност е работа на БСП-то- би казал всеки кретен, като оня по-надолу, нарекъл се "Ами..."

Бягат.Че даже и тинейджъри бягат от професионалистите от Милицията. Когато предлагали храната в арестите или затворите,вече ги питали-"За тук или да я опаковаме за вкъщи?"

Е точно от Милицията на бягаха! ;-)

... те точно това е генетичен комунистически врачански дебил...!!!!!! Това вари го, печи го, то си е генетично увредено и пропито с комунизъм - значи родено да прави лъжи, интриги, кражби, убийства и мързел... Да вземем за пример парламентарната група на БСП/БКП и водачката и Курнелия Нинова... Имаха един от малкото свестните хора там Жельо Бойчев и той ги напусна...

ама при комунизма за такива имаше Бойчиновци, а при демокрацията ще му назначат педагози, психолози и още един куп всичколози и ще го пуснат пак да краде

само дето по времето на комунизма това лъжи, интриги, кражби, убийства и мързел бяха в пъти по-малко! Не че ги нямаше, но бяха много, много по-малко! Ако не знаеш защо беше така , да те светна-защото тогава нямаше "свобода на личността" или поне я нямаше като "свободия на личността"! Но на боядисания ти мозък е излишно да се обяснява!

Това ци*ане си е типично капиталистче, гледа от къде какво да открадне, а хванат ли го, как да избяга.

Тва ако не е саботаж на опозицията, значи е пълна некадърност на управляващите.

Кажете, че е циганин, защо се срамувате.

Вече стана традиция да бягат от затвори и полиция, а които не успеят да драснат - съдът ги пуска ;)