15 деца от детска градина в Пловдив са с натравяне, 3 от тях са приети в болница

Състоянието им е подобрено, очакват се резултати от взетите проби, които да покажат причината за натравянето

Обратно в новината

Коментари - 15 деца от детска градина в Пловдив са с натравяне, 3 от тях са приети в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За салмонела ( от яйцата) помислихте ли?

Всички ще ви изтровят...

не, не ще изтровят ... причина за натравянето навярно химическите антинасекомни вещества, живи + здрави

От застоялите скъпи храни в магазините Яжте боб и картофи за да не се натровите.

А, щото бобът и картофите не ги обработват с химикали, особено бобът. Вкарват ги в едно затворено плътно помещение и ги обгазяват газ-токсин. Вносният минава същата процедура и в трюма на кораба. Стой та гледай.

Нямаме нужда от война - ние сами си се избиваме. По пътищата, с отровната храна, с мръсния въздух, за който нищо не се прави, с превърнатата в бизнес медицина.... Мразим се, вършим си работата през пръсти и с отвращение, но имаме претенции.... Да приготвиш храна за 4 годишни деца с развалени продукти е безумие, а в нормална държава - и за затвор!

Да не кажем,че се предлага риба с кости на деца в ясли,дори! А трябва да е филе!И всички по веригата си затварят очите!!! АМАН от продажници!

В БЕЛИТЕ страни детските и учебните заведения, които желаят да предлагат топла храна минават специален лицензионен режим. Останалите предлагат само готова пакетирана храна. И О! Чудеса! Няма натровени!

Ами те Господарите имаха репортаж с какво хранят децата в градини и училища, ама нали държава няма... Даже ония собствениците бяха супер нагли, щото знаят че няма бесило. Изроди !!!

Това, на малки дечица да сервираш развалена, негодна храна е толкова гнусно и долно, че нямам думи. Който го е допуснал заслужава 100 камшика на голо и след това да го оставят вързан цял ден на площада да го замерва кой с каквото намери.

Вероятно е стафилококов токсин от някоя манджа в детската.

... в манджата от немитите ръце и най-вече от съдържанието под ноктите на ръцете на готвачката. В територията никой не ползва ръкавици за съжаление ! Хигиена нулева все едно си спал с Алб .. Лично съм виждал в дюнерджийница продавача да се бара за У... и със същиите мръсни ръце да продава .

Ашколсун на директорката!

да не е в Палестина?