Коментари - Спад на заразата, 1468 нови регистрирани с коронавирус за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://thecovidworld.com/worst-fears-realized-pfizer-mrna-integrates-into-your-dna/

без лъжи за десерт в дискусията. Вероятно изфабрикувани в руска тролска фабрика.

Това е еквивалента да вкараш линк към мнението на 5 годишен относно ядрената икономика. Добър опит ама тука повечето хора имат образование.

https://dcweekly.org/2022/02/04/sen-ron-johnson-sends-letter-to-sec-of-defense-demanding-information-on-shockingly-high-covid-19-vaccine-injury-among-military-personnel/ В понеделник сенаторът Рон Джонсън изпрати писмо до министъра на отбраната (МО) Лойд Остин, за да потвърди представянето на Ренц. Сенаторът определи краен срок за държавния секретар на Остин да предостави информация за наранявания с ваксини сред военнослужещите до 15 февруари 2022 г. "Въз основа на данни от База данни на медицински епидемиология на Министерството на отбраната (DMED), Renz съобщава, че тези осведомители е установено значително увеличение на регистрираните диагнози в DMED за спонтанни аборти, рак и много други заболявания, в 2021 година, в сравнение със средния показател за пет години с 2016-2020 г. 2 Например, на кръгла маса Renz заяви, че регистрираните диагнози неврологични проблеми са се увеличили 10 пъти от средния петгодишен показател от 82 000 до 863 000 през 2021 г.", сенатор. Джонсън написа. Сенатор Джонсън включи в писмото си следните медицински състояния, представени от Ренц: Хипертония-увеличение с 2,181% Заболявания на нервната система-увеличение с 1,048% Злокачествени заболявания на хранопровода-увеличение с 894% Множествена склероза-увеличение с 680% Злокачествени новообразувания на храносмилателните органи-увеличение с 624% Синдром на Guillain-Barré-увеличение с 551% Рак на гърдата-увеличение с 487% Демиелинизиращо-увеличение с 487% Злокачествени заболявания на щитовидната жлеза и други жлези с вътрешна секреция-увеличение с 474% Женско безплодие-ръст от 472% Белодробна емболия-увеличение с 468% Мигрена-увеличение с 452% Дисфункция на яйчниците-увеличение с 437% Рак на тестисите-увеличение с 369% Тахикардия-увеличение с 302% Това са умопомрачителни числа. В края на писмото си сенатор Джонсън зададе на секретар Остин следните въпроси: Известно ли е Министерството на отбраната за увеличаване на регистрираните диагнози на спонтанни аборти, рак или други заболявания в DMED през 2021 г. в сравнение със средната стойност за пет години от 2016-2020 г.? Ако е така, моля, обяснете какви действия е предприело Министерството на отбраната, за да разследва основната причина за увеличаването на тези диагнози. Дали регистрираните диагнози на миокардит в DMED са премахнати от базата данни от януари 2021 г. до декември 2021 г.? Ако е така, моля, обяснете защо и кога тази информация е била изтрита и посочете кой я е изтрил.

Къде е контролната група без ваксини? Да не би честотата да е по-висока само сред преболедувлаите ковид? Все въпроси, на които "изследването" на сенатора не дава отговор.

Е ненужна те са най-проверени, ти подлагаш на съмнение мандата за ваксинация на хегемона? Ще те отлъчат от църквата на ваксърите.

3евзек

Г-жо контролната група, Напротив, без контролна група за сравнение няма накъде. Иначе причината не е ясна. Иначе може да е защото са пили вода в столовата или защото са обличали от новите униформи. А теб вече са те отлъчили от мозъка.

Ъмм, никъде не пише дали тези хора са ваксинирани или не, освен ако съм пропуснал.

В армиите има заповед, а не личен избор.

Ааа.. Само да свърши войнста и пак наново..САМО СПОКО

Понеже явно ви липсва трезва оценка на ситуацията с ковид. За последните 14 дни от ковид са починали 1122 българи. От тях ваксинирани се водят 10,07%. Излиза че ваксините продължават да намаляват вероятността да умрете от ковид в пъти. Минимум три пъти.

Дали тези ваксинираните, дори и ако НЕ бяха ваксинирани, щяха пак леко да минат през вируса? Кой може да каже? Защо не предположиш , че има такава вероятност? Прекалено много се преувеличава ролята на ваксините, като само се предполага, че благодарение на тях, някои заразени не са починали. Но това е чисто и просто хипотеза и спекулация. Няма как да се установи. Защото и ваксинирани умират. Тогава? Ето аз например и семейството ми, както и всички приятели и някои колеги не сме ваксинирани. Изкарахме ковид по 2 пъти вече. Без ваксини. Ако бяхме ваксинирани и зомбирани, със сигурност щяхме да мислим като теб, че ето, точно ваксините са ни спасили от смъртта. Какво ли биха казали за твоите твърдения близките на починалите ваксинирани. Починали, въпреки че са се ваксинирали, за да не умрат ?

3евзек

Г-н Ясовидец си, ясно, Заболеваемсотта сред ваксинираните е с около 1/4 по-ниска. Т.е. 1/4 не се разболяват въобще. Показват го наблюденията до момента, не ти трябва да си ясновидец, за да разбереш каква е вероятността и да направиш обосновано предположение на какво се дължи. А твоите предположения на базата на каква обосновка са?

А твоите наблюдения от къде са? Официален източник, ако обичаш. Едно ще ти кажа - нищо подобно. Има толкова много неваксинирани които също никога не са се разболели. Въпреки, че не са ваксинирани. Тези, за които говориш - ваксинираните, и без ваксини същото щеше да им се случи. Аз го твърдя. Също, както ти твърдиш обратното. Твърдения, хипотези, евентуално, може би, вероятно, ама такива били наблюденията.... Манипулация и долна спекулация, нищо повече. Няма как да знаеш ако някой вече се е ваксинирал и не се е разболял, дали пак нямаше да се разболее и без ваксини, нали така?

3евзек

Г-жо още една врачка се обади, Източникът е ето тази новина, под която пишеш и подобните й от предходните дни. Разбира се изискват се известни познания по математика от 6-и клас. При 30% ваксинирани, сред положителните тестове са средно около 20-25%. Ако и на неваксинираните се случваше същото, щяха да са около 30%. Всеки ден. Тук с уговорката, че не отчитаме фалшивите, които действат изравняващо. Сред постъпилите в болница са около 15%. Ако нямаше значение, те също щяха да са 30%, не двойно по-малко. Сред почуиналите са около 10%. Ако нямаше значение, щяха да са пак 30%. И отново не отчитаме фалишивите, които как действат? Изравняващо! А на теб откъде ти е информацията за броя неваксинирани, които не са се разболели? И въобще кой брои тези, които не са се разболели. Все едно във войната в Украина да броиш колко хора не са били ранени. Знали колко участвали в престрелка се размиават без драскотина? Сигурно са по-малко от онези, които са били ранени вкъщи, защото и там може да ги ранят. Нали бе?

Нека да благодарим на Путин че премахна ковид епидемията за един ден.

Към всички трезво мислещи, отстояваЛи тук в спор с трола ЗЕВЗЕК мнението си с очеИЗвадните факти /впрочем и с липсващите днес 56, DON'T LOOK UP, ВАКСИНИРАН 3 и други подобни със сменящи никнеймите си тролове или драскачи по назначение/ . Хайде да престанем да им се връзваме на простотията и да спрем да им отговаряме. Остава полезно обсъждането на дадена новина и споделяне на различни от тези на тролмедиите информация и факти. ПРИЯТНА ВЕЧЕР В УЮТНА СЕМЕЙНА ОБСТАНОВКА И УСПЕШНА НОВА СЕДМИЦА!

Пълен игнор за Зевзек и подобни. Нека си плещят. И без това е напълно безмислен спорът с тях - масата ми в къщи по-би разбрала за какво иде реч.

3евзек

Г-н Съгласен съм, След като масата по-би разбрала, защо не й даваш да участва? Почти сигурно и смисъл ще намери, вместо да ти слуша тъпотиите.

Сериозно? Нали вашият Путин приключи пандемията бе? Защо продължавате да се напъвате? Или ви липсва Паниката, който гледам че е адски ангажиран да коментира статиите за агресията в Украйна? Гледам и шилото и поета с кухата китара е там и някакви подозрително Любоподобни... Повечето антивакс тролове се оказаха изведнъж милитаристично настроени путинлюбци. Не че не продължават да умират българи благодарение и на техните усилия.

Отделно, че за няколко дни бях тотално блокиран и не можех по никакъв начин да коментирам. Днес странно пак стана възможно.

Странно как стана така да те разблокират точно след като те споменах? Чудно, къде ли са останалите елементи? Може и те да са били блокирани и да ги разблокират и тях след малко. :)))))))))))))

Г-жо Ами, тролице наша проста, Какви очеизвадни факти бе? За мак адреса излъга, за IP адреса излъга, за икономиките излъга... ЩЕ взема и на теб какато за Паниката да водя записки за какво си лъгала, че иначе човек не може да ви запомни историята.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3евзек

Г-жо Амииии, тролице наша проста, Какво ми се смееш истерично? Мислиш че не мога ли?

И аз съм съгласен - нека да ги накажем че имат различно мнение от нашето!

Искам да изкажа специални благодарности на екипа на дир, че след 5 месеца ми махаха бан-а на статичния адрес. Благодаря още веднъж!

В дир.бг има ковид

това им е платено

"математиците" да си избършат кафевото с дипломите си? а и да върнат парите, които получават от БАН и да минат на свободна професия :)

Путин поне едно добре дело направи, приключи ковито по света и у нас :)))

При неваксинирани рискът от смърт от ковид е 51 пъти по-голям от този при хора с трета доза.

това са последни данни от САЩ, съжалявам, че ни ви харесват, но фактите са си факти. хората с две дози са 14 пъти по-защитени срещу смърт от ковид, в сравнение с неваксинирани.

Чиба ве, ковидарска мастия мръсна.

Съобщиха ни, че мРНК и спайк протеина от ваксините, ще действат само броени дни. И едното и другото твърдение се оказаха напълно неверни. Видео с др. Робърт Малоун – изообретателят на мРНК ваксините https://rumble.com/vvixb3-this-is-scientific-fraud-the-cdc-has-been-hiding-data-from-all-of-us.html

не е е изобретател на ваксините, а един от много автори на технология, присвоил си заслугите на останалите от екипа.

Ненапразно Зевзека или Зевзеците приканвам да се потопят и да спрат да лаят като бездомни псета. Вероятно обаче колкото повече пишат - толкова повече стотинки им се превеждат. Най-интересното обаче е, че ако Зевзека го няма в коментарите и го потърся - той, хоп - и се появява веднага като че под аларма. Което показва, че е бил на линия под друг профил /никнейм/. Хайде троле /тролове/, сполай ти /ви/ и по-кротко, че да не се задавите със стотинките!

И аз имам същото предположение. Сега пък що хейт ще се излее от него. Ама на мен не ми пречи

Г-жо Амиии, Профилът на чукча писател за стотинки отговаря на вашия. През повечето време пишеш и без дори да те търсят. Не е трудно да разбера, че пишеш под имената "Амиии", "Геврек", "Кезвез", "Абе, Зевзек", Майкоооо", "Ох, няма оправия със Зевзека", може би дори "Зевзек" и кой знае още колко други. Може и да са ти секретарки, които трябва да бранят честта ти. А засега нито един от вашите не е успял да посочи под кое друго име пиша аз. Вземи за пример мен. Почти винаги само отговарям. А ти досга нито веднъж не отговори на въпроса защо излъга за икономиката. Не че ти е за пръв път де... С Паниката го правите редовно, само не съм сигурен дали двамата съществувате в едно тяло или в различни.

Не позна! Изобщо. Първо виж стила, начина на изразяване. Абсолютна различни хора са изброените от теб. Аз специално съм един от многото. Секретарка на никого не съм, за огромно твое съжаление. Толкова си далеч от истината, Зевзек, ама ако така се чувстваш добре, вярвай си. Чудесно ми разнообразяваш дъждовния и мрачен следобед. Продължавай, моля те

3евзек

Г-жо Ха-ха-хааааааааа, Може би не си забелязала или само се правиш на ощипана, обаче стилът на изразяване е един - обикновено тролско отместване на темата от лъжата на г-жа Амиии чрез преки нападки. Твоето не прави изключение. Не усети ли какво изтърва - не били един човек, обаче ти специлано си един от многото. А онези, които уж не били един, те не са ли от многото, ами ако са, тогава какво всъщност ти е специалното на теб? Радвам се, че ви давам разнообразие, иначе сигурно ви е скучно, пък сте принудени да работите.

Отново несвързани думи, в отчаян опит Зевзекът да сътвори смислено изречение, но уви. Пак не му се получава. Как му ги ражда мозъкът такива детински разсъждения, не знам. Отново нищичко не е успял да разбере от горните коментари и да осмисли, но пише, ли, завалията, пише... Твори. Да е жив и здрав човекът. Покрай този ковид, що народ изтрещя, не за разправяне.

3евзек

Г-жин Нищо ново, Т.е. пак същият стил. Нали, бе? Различни били, един от многото. Руснаците отвориха нов фронт, пренасочиха ресурса ви там и ви осигуриха достойно оттегляне с мотива "Путин уби ковид". Мислиш си, че не личи ли? А през това време нищо по темата не се е променило.

,,унищожаване" на медицински фашизъм, преминаваме към унищожаване на бандеровския такъв.

Засега видимо цената на газта удушава оранжерийното производство. Предстои спад в световен мащаб на земеделското производство. Трите основни тора ще влязат в санкциите, калий Беларус Азотните се синтезират от въздуха, но отдавна има спрени мощности, поради цената на газта, Фосфорът за ваша изненада е също Русия и Сирия

Странно как всичко изведнъж приключи! Путин, този "убиец", взе че уби и ковидарката! Ей на това му казвам аз убиец!

С риск да се повторя, макар че едва ли ще съм пръв... Затова за вчера от общо 6500 обявени жертви в цял свят 793 са в Русия, а днес до момента от 2071 общо пак има 769 в Русия?

Само за сведение към Зевзеците - починалите в света през последните 7 дни са 58 821 души, а предната седмица са 69 826 / https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/#weekly_table /. И още нещо - пак от тази статистика - много набодената Германия има 1 135 211 и 1 219 438 новозаразени през двете седмици, а Русия са със 115 186 души по-малко заразени. За капак руснаците са с 61 811 211 души повече като нация от немците и са с по-нисък процент набодени. Освен това остави тази опорна точка за 90-те процента "прогнозно" починали защото това го лаят такива като теб. Цялата официална информация по МАСмедиите е фалшива и подвеждаща. Много от данните са скрити от обикновените хора. За мен 2+2 е 4, а за теб 2+2 е 5. Поради това смятам, че спорът ми с теб за проценти и икономики е безмислен и е само загуба на време. Чао до следващата ти излагация!

3евзек

Г-жо Амиии, тролице наша, Твърдението на г-н Александров се отнася за новата тематика - "Путин убиец на ковид", а ти в негова подкрепа пробутваш от старите антивакс опорки. На това ли му викаш "Путин уби ковид"? Не те ли е срам да говориш за излагация бе? Естествено, че спорът ти за икономики и проценти е загуба на време, защото не ти е в задълженията. Важното е да излъжеш и повече хора да ти вържат, а след спора ще са по-малко.

Ако си припомниш ваксинотерора, пак тръгна от Путин. Същите генетични спринцовки. Даже Янсен е пълен плагиат на Спутник Лайт.

Тихично утрояване на процентите в рамките само на два месеца на влизащите в болница и починалите "напълно" набодени. Преди два месеца бяха около и над 5% починалите, сега са около и над 15% починалите "напълно" набодени. 73.50% От случаите за деня не са ваксинирани 84.00% от починалите за деня не са ваксинирани 136 Новопостъпили в болнично заведение 86.76% от тях не са ваксинирани

Абе поне се научи да пишеш че да ти се разбира бе, лигльо тихич.

За съжаление на маскираните, ваксани и насрани ГОВЕДА, преди 4 дни Путин уби Кромид 19 за един ден и всичко е на приключване!!!

Затова ли вчера от общо 6500 обявени жертви в цял свят 793 са в Русия, а днес до момента от 1800 общо пак има 769 в Русия? Предсатавям си какво щеше да е, ако Путин не се беше намесил.

След анализ на събитията от последните 2 пЛандемични години си мисля, че първата серия от този филм свърши преди няколко дни. Целта беше да се спечелят няколко стотин МИЛИАРДА долара от ВАКСИ, тестове и маски, разбити бизнеси и съответно забуксували икономики, напечатването на мнооого пари и тегленето на големи заеми от всички страни в световен мащаб. В ДЪНОТО НА ВСИЧКО ТОВА ОБАЧЕ, СА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ПУТИН И БАЙДЪН И СЪОТВЕТНО ТЯХНОТО КЪМ ЕВРОПА. В заключение си мисля че от това интерес имат и американците и руснаците. Това се измерва с отслабване на европейската икономика. А това е следствие на прекратените стокови и финансони потоци между Европа и Русия и последствията от новата бежанска вълна. Зависими и потърпевши от това сме ние а не руснаците. А война мужду Русия и Америка нама да има. Колкото до новините по медиите - това е всяване на стрес и паника в новата ВТОРА серия на филма "ЗАНУЛЯВАНЕТО".

Според предния анализ на събитията трябваше населението на Земята вече да е намаляло с 90%, обаче и тази партида тролове вече отидоха на евтаназия. Един жив не е останал да разкаже анализа отново. За тази година световната икономика е с ръст. Европейската също. Само руската буксува в последните няколко години. След 5 месеца пак ще има друг анализ и нито един жив сред вас.

Оооо , троле Зевзек. Добър ден. Аз анализирам и още съм жив - МЕН НЕ МЕ МИСЛИ. Колкото до намаляването и евтаназията - това ще е резултатът от ваксАнацията на ваксАнирането, но след известно време.

Сори, грешка - "ваксАнирането" да се чете като ВАКСИНИРАНИТЕ.

3евзек

Ооо, г-жо Амиии, тролице наша, Ваксинацията с партидите за ненужни тролове е съвсем несъществен процент от общата ваксинация. Тук в България са внесени под 1000 дози, а понякога за една евтаназия трябват 2-3. Между другото, ти май си от сравнително скоро на тролския пазар, щом не знаеше за 90-те процента. Едва ли имаш идея, че преди две години БЦЖ-то ни пазеше. Изглежда известното време още не е изминало, затова си живо. На колко месеца си? На 7?

зевзек, троле наш! Липсваше ми с твоята агитация и сляпост, когато ти е удобно!

3евзек

Г-жо Амиии, Надницата ли спада? Кажи с колко да те компенсирам и дай график кога на теб ти е удобно да ти липсвам! Излъга за икономиките, избяга от въпроса за 90-те процента... Или може би моята сляпост е причина да не ти видя отговора. Не те ли е срам бе?

Днес понеже е по-студено и не си на околовръстното, така ли е?

3евзек

Г-жо Амиии, Не ме бъркайте с адаша, той пак си е на околовръстното. Свършили били копейките за ковида и няма голям избор. Даже до такава степен са свършили, че трябва сам да заработи средствата за собствената си евтаназия. Не му завиждам.

Вие колко сте Зевзеците? Цяла армия? Ужас! Как пък определяш кой е госпожа, кой господин????? И все не улучваш

3евзек

Г-жо Майкооо, Ти да не би да отговаряш за всички майки? Или само ти си майката на този свят? Не нося отговорност за това колко зевзеци има, нито дали принадлежат на някакоя армия или към контингента на околовръстното. Всеки сам си преценя. Предполагам ще ми простите, че не уцелвам пола ви и не разбирам защо това е проблем, след като вие самите нито веднъж не го заявявате ясно, и изглежда няма голямо значение. Не бих се учудил, ако редовно си го сменяте, само и само аз да не позная. По-важно ви е първо да лъжете като разпрани и после да сменяте темата по най-тролския начин. Нали бе? Защо излъга за разбитите и забуксували икономики, сакаш само Путин и Байдън произвеждат маски, тестове...за цял сявят?

Ако не си схванал, Зевзек, това "Майкооо" е всъщност по - скоро като възклицание, подобно на майко мила или майчице! Изразява недоумение, учудване. А не, че някой бил майка на някой друг. Малко не ги мислиш нещата, бързаш първосигнално да коментираш, но се излагаш доста. Че и обиждаш, правиш квалификации. Не е хубаво това, да знаеш. А под ник Зевзек, също би могло да се крие жена, няма женски род на тази дума, така че и ти не си много открит. Айде, сполай ти. Дерзай!

3евзек

След като това е възклицание за недоумение и учудване, тогава защо го използвате за псевдоним, вместо по предназначение? Как да се обръщам към теб в такъв случай? След малко може да ти изтрият поста и няма да е ясно на кого съм отговорил. Да не съм врачка, че да ти знам пола или истинското име? Да не би да е някакъв джендърски мурафет за скриване на пола? Сигурно и задниците си ги използвате така - с някаква различна от предвидената цел. Съвсем съзнателно при това, проблем става само ако някой ви го напомни. Зад ник "Зевзек" би могла да се крие жена, но не съм аз този, който писка че никога не му познавате пола. Напротив даже, съвсем спонтанно и непринудено го рабирате. Дори да няма женски род, няма и техническа пречка да употребявам "Зевзечка". "Директорка" също няма, но се употребява масовяо и всеки нормален би се сетил какво се има предвид. Дали ме считате за открит, си е ваш проблем. Продължавам да не разбирам защо 4-5 псевдонима със съмноителен пол усилено сте впрегнати да бягате от въпроса защо пак излъгахте за икономиката.

Човек, ти нямаш ли си други занимания и ангажименти? Твърде натрапчиво си се фиксирал в няколко теми и теории, които са меко казано неприемливи, да не кажа налудничави. Не знам за каква икономика говориш, изобщо не знам какво ти е в главата, само едно ми е ясно - много са ти объркани мислите. Дали от ваксините, дали от нещо друго, но имаш спешна нужда да се отърсиш от проблемите, които са те налегнали и най - добре ще е да спреш да пишеш по форумите, защото много се напрягаш и даваш фира вече. За твое добро ти го казвам.

3евзек

Г-н Зевзек, сериозно, почини си Днес е неделя. За разлика от вчера, когато ме нямаше тук, дори питахте за мен, а един адаш, вероятно пак от вашите, се обади "от околовръстното", нищо че уж бил там, а не тук, сега навън вали обилен сняг. Нямам ангажименти въобще и си почивам на топло. Не мога да разбера защо все възприемате писането тук като ангажимент или като работа, от която трябва да се почива. Как да знаеш за каква икономика говоря, след като пишеш без въобще да си чел по-нагоре? Или викаш това не ти е ангажимент? Ангажимент е да следиш мен под кои теми съм се фиксирал, но иначе не си 24х7 тук.

Всичко е абсолютно безсмислено!!!

ще те разберат

Абе какви ваксини бе? Както знаем вирусът е много умен и се е изплашил от войната....

Просто новините за войната идват по-рано и прекаралите безсимптомен ковид вече половината нямат мозъчен капацитет да мислят за повече от едно нещо в същия ден. А ти се моли да не стане някое земетресение или потоп във вашие град, иначе и войната ще вземе да се... хм... изплаши.

Ти си ярък пример, че не е късно да загубиш мозъчен капацитет.

3евзек

Г-жо Даааа, За това никога не е късно. Просто на мен все още ми е рано. А ти гордееш ли се?

Путин е магьосник

Тая "пандемия" се оказа, че най-добре се лекува с война.

А войната в близка, но все пак чужда държава най-добре спира, когато стане късо съединение и ти изгори къщата посред зима. Мислиш ли, че в Латинска Америка им дреме за тази война? Може би трябва да стане световна, за да ги излекува и тях.

Явно Путин ще прогони от света съвременните зарази - кромида, фашизма деменцията.

само здравия разум, доверието и човещината е тръгнал да прогонва. Ама не успява...

Омикрон си отива, но идва най - смъртоносния - путлерон.

Ненормалник ти слага минуси,трол ли си,който и да е ,е шизофреник.Тоя луд убива хора,също и този който създаде вируса,девето им е малкоооо

Вие от израждане сте много компетентни бре?? Всичко знаете !!!

верно ще излезе, че се търси занимавка за добитъка

Къде спахте 2 години?!

да има почти 500 българи с ковид в реанимация. Огромната част от тях са жертви на руската хибридна война която се води отдавна и у нас, а и по света. Сега видяхме и за какво е била подготовка. Дай Боже най-сетне да се събудят и българските служби и да потърсят прокситата на отговорните за смъртта на десетки хиляди българи.

Няма по-голяма дезинформация от набеждаването на генетичните бъркочи за ваксина. Това са ГМО технологии каращи Имунната система да унищожава собствения организъм https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ 707 спортиста със сърдечен удър 446 загинали, след ковид инжектиране

стига вече с този вирус . Не разбрахте ли ,че педалите му сложиха кръст с войната ?

смениха един цирк, с поредния, не виждаш ли

За да отиде човек в Киев или в Харков необходим ли е бустер и ваксинационен сертификат?

Руската армия я изгони зараата...

Бил Гейтс се обади и каза - На ход е Украйна, закривайте проекта :-)

Хаха вие живи ли сте още ве? Мишкиии

Зараза няма!

Честито на всички. Измамата ковид си отиде, иде война.

25 човека пак са ритнали камбаната. Това малко ли ти се струва ??

.... Пък може и да разбереш кой и защо плаши. Всеки ден умират 10 пъти по 25 човека, т. е. около 200-250 - 300 души от толкова много различни болести, но за тях нито дума няма. Но за конете с капаци, само ковид съществува.

3евзек

Вчера не са починали 250-300 души, ами някъде около 100-150. Поне засеса не се знае за останалите, които ще станат известни утре, а в случая с ковид станалите известни утре, ще бъдат оповестени вдругиден. Да не би да си мислиш, че само ковид "почива" в събота и неделя? Вчера са били 25, обаче средното за последната седмица е 68. Почти няма дни в които умират по 68 души една болест. А когато това все пак се случи някога, то става дума за най-много една от 2-3 такива болести.

Не бива да се забравя нещо много важно. Вярно, фокусът се измести от вируса към войната, но! Задължително трябва да се потърси отговорност от всички, които нон стоп ни плашеха по всички медии. Предвещаващите апокалипсис, всяващите паника с едничка цел да се ваксинираме, защото така е наредено, не трябва да бъдат забравени. Аз чакам датата пети март. Тогава щеше да стане страшно. Така ни го набиваха в главите. Ясно е, че няма да се случи, но хората, които правеха изчисленията и прогнозите, трябва да понесат своите отговорности!

само че плашат със световна война - как Русия щяла да ни нападне, а после и целия свят, и всички джендъри щяли да измрат в адски мъки заради тази "агресия"...

Верно ли, бе

На никой вече не му пука за ковид... сега на мода е Украйна. Крайно време беше да се сетят, че на ковида му мна времето... твърде дълго се задържа.