145 арестувани за сблъсъците в Новогодишната нощ в Берлин, голяма част от тях са мигранти

Шокиращи инциденти като тези в събота срещу неделя не трябва да се повтарят следващата година, заяви председателят на профсъюза на федерално равнище Йохен Копелке

Обратно в новината

Коментари - 145 арестувани за сблъсъците в Новогодишната нощ в Берлин, голяма част от тях са мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има хора,които си мислят ,че бумеранга се връща към злият запад,който е ограбвал страните от африка азия америка и т.н.!Хора не се заблуждавайте,целият театър се играе от едни и същи,а именно тези,които създват всичко случващо се по света!Всучко се създава умишлено,няма никакъв бумеранг!

Явно не са си взели поука от случая в Кьолн преди години. Клетите мигранти пак са ги пуснали бързо от ареста. А трябваше да ги пратят поне на гости на Меркел, щом са толерантни и не ги вкарват в кауша или екстрадират.

започнаха работа и допринасят за икономическия просперитет,ясно е!

Ще се побратими с Париж и Брюксел по линия на мигрантските безчинства и изстъпления. Баба Меркел ще бъде прокълната от дойчовците!

пред ченге! Куката е по-гаден престъпник в 99.9% от случаите!

Просто е, трудови лагери и кирки. Под камшик и автомат.

Някой мустакат май ще дойде!

Да не бяхте ги канили с отворени обятия. На ви сега!

"Всички заподозрени, повечето от които - мъже, впоследствие са били освободени..." Отворете Аушвиц отново бе!!! Какъв е тоя толетаризъм да ви за.ба???

Първо ще опустошат Германия и Франция, после ще дойдат и тук. Време е да се махаме от тази кочина.

Къде? В Гватемала?

Еми изчезвай.И без това от вас никаква полза . Само пълните кенефите

защо в например (и не само) в Сирия и Афганистан по улиците се разхождат немски, френски, нидерландски и прочие войници, които командват местните какво да правят, и какво не? 15 г поддържа Германия войска там. Някой да ги е поканил? Да уважават тамошните закони? Интегрирали ли се или убиват наляво и надясно? Местните нямат никакви права спрямо тях.

От Афганистан избягаха позорно, в Сирия може и да има още останали, но и от там ще избягат

обаче, избиха и милиони без съд и присъда, ей така. Изпратиха ги емигранти по света А сега какво искат от тях ? да уважават еврогейовете и законите им?

Демокрацията е хубаво нещо! Може би най-доброто, което (засега) сме измислили! Но има една уловка! Демокрацията може да функционира в пълния си блясък само ако всички в стаята са над определено интелектуално ниво. В момента, в който в стаята се появят хора под това ниво, демокрацията се изражда и хората в стаята се разслояват на интелектуалци и примитиви. А скоро след това на "балъци" и "тарикати". Има и още една уловка! Според всички статистики с увеличаването на интелектуалното ниво спада раждаемостта. А икономиката има нужда от "мат'риал" - хора във фабриките да произвеждат и хора в магазините да купуват. А отрицателният прираст ограничава и двете. Дори и да автоматизирате едно производство на телефони (например) в един момент просто няма да има кой да изкупи всичките произведени телефони. Подобен ефект се наблюдава в момента и в Китай, но със жилищата. Нп тпва е друга тема. Прочетете. И така западните общества попаднаха в именно в тази клопка - интелектуалното ниво нарастна благодарение на образованието и новите технологи, но присраста в почти всички държави е отрицателен. И западните държави решиха да си внесат "хора". И си внесоха точно хора, каквито мислеха, че им трябват - нискообразовани и с голяма раждаемост. За съжаление обаче, сметките се оказаха криви и именно ниското интелектуално ниво на "внесените" в момента подкопава устойте на тяхната демокрация. Защото новодошлите и техните деца просто нямаха интелекруалния потенциал да се впишат и интегрират в едновисоко информационно, технологизирано и образовано общество. В резултат новодошлите се сегрегираха в отделни затворени и силно изолирани групи, отделени дори географски. И в тези затворени общества светлия лъч на културата няма никакви шансове да пробие. И резултатъ е на лице - откровенна кнфронтация и появяването на бели петна на картите на мнохо от големите западни градове. Така че, да им е честито на домакините!

Ами...и е така и не е, за внасянето на материал. Можеше да се внесе но на по-малки порции и по-бавно за да може да се претопи по-лесно.

даже в любимите на всички ни щати, където ситото на материала е изключително ситно, се наблюдава този ефект с проникване на "лошия" материал. и разслояване на обществото.

За такива случаи има хубава поговорка: "И една лъжица катран може да развали една каца с мед"

Има някаква логика в написаното, но има и друго което явно не долавя, а то е че винаги в действията на някои хора има 10-15% злонамереност, т. Е. Не винаги може да бъдат обяснени процесите само с праволинейно логика.

Строя в Германия не може да се нарече демократичен. Германия дори не е независима държава. Това, че има избори не означава, че имам избор. За медиите няма да говоря.

Не може да бъде, това са фалшиви новини от Путин. Фрау Меркел ги интегрира успешно и всички диваци станаха квантови физици.

Колелото се върти, щетите, разрушенията, смъртта, които колониална западна Европа причини на държавите от Африка , Азия, Америка, Австралия, сега им се връща при тях като бумеранг...Който сее ветрове жъне бури...Лошото е , че и България насилствено ни набутаха в тая гнусна клоака Европа и ние обираме негативите от вековната робовладеска политика на колективния, демократичен запад...Европа е преврнатаот люлка на цивилизация и култура в сащ-исана колония, съсипана финансово ,икономически , духовно , културно...Кое е очудващото....давоските биологични отпадъци съсипаха и Европа и то най-жалкото чрез своите курви на концесия европейските лидери...

По-точно надали може да се каже!! Евала за коментара пич

Какво означава "евала" на български? Я преведи, турчеещ циганино.

"Браво"! Това по-български ли ти звучи?? Освен това защо да кажеш "Мерси" е благозвучно, а да кажеш "евала" е просташко? Аман от криворазбрани псевдо-европейци.

Какво означава "мерси" на български?

Какво означава "Ъ" на български?

Ще се отворят наново концлагерите в един момент!

45 души с германско гражданство, ама германци от скоро. Мургави и брадати

Вярвате ли, че размирниците са действали импулсивно? Подплатени и организирани са от крайни организации, които подклаждат напрежение в населението и постилат пътеката за новия райх. А на мамуните това им дай. Горките, ще задвижват турбините на някой тец под форма на гориво.

Да им раздададат плюшени мечета - сигурна съм, че тогава ще се поправят и повече няма да правят така. Плюшеното мече е универсално средство - я колко помогна преди, като имаше атентати, ще помогне и сега срещу безредиците ;)

,,Прощай, немитая Европа ... "

Не всички мигранти са престъпници надъхани с омраза към Европа. Това е факт. Някои са добре интегрирани, говорят език, работят, образоват си децата и не вършат безумия от омраза към бялата култура. Тях да не ги закачат. Но онези, които правят магарии моментално да се депортират. След като си излежат присъдите и си платят глобите. Друго спасение няма. Който е 2-ро и т.н. поколение да влиза в затвор по строги присъди. Същото се отнася и за нас. Вижте в съседната статия как защитават убийци-биле "деца". Такива докато не влязат в затвора с реални присъди от 25г няма да се оправим. Въпросът е че всичко това се прави нарочно и НПО-тата на онзи унгарец филантроп бдят.

И къде ще ги оставят да излежават присъдата? Истината е, че поради претъпкани затвори /очевидно недостатъчни места/ съдът издава все по-леки присъди. Да дадат право за строителство на частни затвори и ще видите, как ще заработи съдебната система...

Единствената угодия е да им позволите на тия мили гости отново да сложат вериги на 12 годишните деца и да ги позлват като плът за забавление и търговия, а вие да им работите, да им се кланяте и отвреме на време да ги забавлявате докато ви убиват.. Така е било преди 1500 години, така е и сега. Някои забравят, че последните робовладелци са африканци и тяхната търговия е разбита случайно от американсия морски флот току в края на 19 век Само че сега го няма Карл Мартел, нито Карл Велики, Нито ги има Джаксън и Айзенхауер. Има едни лефтерни бабички, които не знаят на кой ствят се намират.

Хахааа то сега започва и ще ядете големия черен уй за тази грешна политика на Меркел и макрон

Да пуснете веднага лекарите и учителите , ей!

Те НЕ са били арестувани! Само ЗАДЪРЖАНИ, а стед това освободени.

Защо не успяхте да ги интегрирате.

Защото завода за сапун още няма Акт 16.

Как така арестуват мигранти, това е расизъм, веднага да се уволнят!

Какви да са? Поляци? Българи? Естествено, че да бежанци.

След 10 години полицията няма да може да се справя с тези примати. Вие сте си виновни в частност Вашите политици.

В Булхаристан полицията вече не смее да стъпи в циганските гета.

А във Франция е така от 20 години с арабските гета

Вярвам Ви виждал съм как затварят главна улица в село до Правец и си празнуват сватба .Там 95% бяха от малцинствата . Полицията дори не си помисля да се намесва.

А може и след 1 година?

Догодина да щурмуват къщата на Меркел.

Да честитим на германците армията от нова работна ръка за икономиката им - всички от IT - специалист нагоре.

По-миналата година, на площада в Кьолн, започна с опипвания на пияни жени от страна на мигранти. Тази - безредици. 2024 очакваме истинската гражданска война

Гражданска ще е войната, ако се води между германци. Това си е просто война - мюсюлмани срещу германци.

че те повечето са "германци" от няколко поколения...

Защо ли в Чехия, Полша Унгария... орките не правят такива бели?

педалите са по-малко.

Еми да отварят наново лагерите, какво се вайкат. Сега ги хващат и ги пускат - това в Бг се прави от десетилетия: не работи! Човек, на който няма какво да му вземеш глоби не го плашат. А тия даже не са и хора.

Сега има африкански изтъпления на озверели изнасилвачи. Това е инвазия, а не берлински сблъсъци. Германците да се вземат в ръце и да спрат да търпят!

Евро гейовете обслужили ли са бежанците, след като са били освободени?

ЩО БИЕТЕ ХОРАТА. ХЕЛЗИНГСКИ КОМИТЕТ ЩО МЪЛЧИ.

къде е германското нпо по правата на човека ,хората се забавляват а те ги тероризират и арестуват.

На всяка голяма жп гара в Германия се продават наркотици,полицаите са в играта

Те политиците са в играта, ти за полицаите ми говориш...

Нека не забравяме че САЩ запали тези войни в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан. Благодарение на САЩ всички тия избягаха в Европа. Дали Меркел щеше да ги покани или не по телевизията няма никакво значение. Виждате колко спасителни кораби от Норвегия и Дания събират мигранти и ги вкарват в Европа. Това струва десетки милиони всеки месец. Да благодарим на САЩ че за пореден път прецакаха Европа

Всички идващи нелегалнида ги пращат в Америка.

Ами не искат там! Там полицията стреля при неподчинение!

БГ активно помага...

Хахахахаха Това е само върхът на айсберга! Изчакайте тези обрязани маймуни да се размножат, да се окопитят, те тогава ще видите - кон боб яде ли, обрязан маймун в джамия пърди ли! В България, мюсюлманите унищожават всичко българско чрез ДПС, а циганите постепенно избиват българите по селата. "Елате, Елате всички! Ще се справим!" Нали така казваше травестита Меркел... Ай, да ви е честито!

Да не се лъжем,дпс е продукт на дс

Е, и? Не, че е така, но дори и да е така, какво значение има. Единственото което има значение е - ДПС е ЕТНИЧЕСКА, ПРОТИВОКИНСИТУЦИОННА организирана престъпна група.

Само в България малки деца изнасилват бабички и убиват дядовци за пари ,явно това е държавна политика.

Не са "деца"! Това са непълнолетни ЦИГАНИ!

Когато германците запалят газовите камери ще има емигрантски поток на границата между Турция и Сирия, но в обратна посока

Германия е гето

Защото Франция, Белгия, Англия не са...

Преди няколко години на Нова година в Кьолн имаше хиляди изнасилени жени и десетки пребити полицаи. След седмица мъжете в Кьолн протестираха носейки рокли и дамски чанти. Немците не заслужават да имат нация и държава.

Бяха изнасилените жени в Кьолн! Даже десетки милиони.

Дреме ми какво става в Герматия.България Се Превърна в Джунгла Тука Не Живеем а Отцельваме

Ето докаде ви доведе демокрацията и емиграцията , авганистанци, сирийци те също са хора но те няма пак да станат европейц вярата не им позволява, така че само сасипахте Европа с тях Америка да ги взима защото те са виновни за унищожаване на арабските държави.

Що бе, Западът харесва нацизма в Украйна а?

Дано Меркел е доволна, че еба майката на Европа!

Нали искаха да живеят в либераски свят? Ето го резултата.

Елате всички! Ще се справим! Ами сега, квото е останало от немците, да благодари на Меркел!

Шило

Задържали, после пуснали! Щот са обещали, че повече няма да правят така! Вече ще използват само оная си работа.

В Афганистан полицията е въоръжена с автомати и такова нещо няма как да се случи. Да изпратят обратно клетите бежанци на превъзпитание в родината им.

Са най-гадните мутри! Добре са ги гърбили на Нова година!