17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверявайте си информация, не докторите го намират а ние от пожарната го занесохме до линейката..

Нещата трябва да се наричат ,с истинските им имена ! Поредният идиот станал жертва сам на себе си ! Преди да коментирате ,вгледайте се в своите деца...... Те биха ли направили подобно нещо!?!?

От 25 000 до 27 500 Волта. Намерил къде да се катери.

Е прос т.Ще се снимаш на стълб по който минава толкова ток че може да го изпари.Малък и ди от или просто ман гасар

дарвин се бави доста не ми е жал

волтовата дъга е един добър съдник! .

Волтова дъга има над 10 КВ, те много добре ги различават, така да не е за мед, а там жиците са от алуминий и стомана. Предполагам сняг, вода върху изолаторите, някак си протекло, което е странно и рядко явление, но се случва. Евентуално да правел селфи горе, всичко е възможно...

tonk11

Нищо странно няма. Напълно нормално явление.

дано да се стабилизира и оживее; информативни: 5,5 м над коловоз в гаров район е токодаващия проводник, а с 0,5 м по-малко е ивън гаров (междуселищен, междуквартален) район .Така или иначе е в животозастрашаваща опасност ако е на по-малко от 3 м човек от жицата под напрежение минимум 25000 волта, а ако проводник се е откачил и виси то безопасно е да бъде заобиколен на минимум 6 м разстояние, живи и здрави

Не пиши глупости, контактния проводник е меден и всяко цигане ще ти го каже.

Затъпяването и опростачването е вредно за вашето потомство. Направи едно добро дело - Изхвърли тутурутката от зомбираното си дете.

Заради зачестяването на такива случаи започвам да си мисля, че става въпрос пак за някоя игра-предизвикателство от тикток.

Тока ще събори Капитализма

На 14г не е дете а СЪДЕБНО ОТГОВОРЕН ИНДИВИД. И в Русия и в САЩ се лежи ефективно от 12 годишна възраст. След като ти става пишката....можеш и съдебна отговорност да носиш.

Бе пишката не пипай, какво ти е виновна. А този пишман фотограф си е намерил заслуженото. Ако наблягаше на книгите и училището щеше да знае, какво е електрически ТОК и ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ.

Те от там започват селфитата....когато започнеш да мислиш с пишката.

отнякъде снимка на вагон и да се снима край нея

братя и сестри, да хукнат да си правят селфита по същия начин

изобщо да не се влиза без официално разрешение в който и да е неперонен участък от сервитут жп линия ама колко много левчета ще са нужни за хиляди километри поне з метра висока ограда около всяка експлоатирана жп линия, пазете се, пазете и околните около Вас, живи и здрави

Такава ограда все още не сме издигнали по южните граници !

Жанговците не се научиха...

трябва поне малко да седнеш и да учиш, а преди това трябва да можеш и да четеш... Абе сложна работа!

"Детето си е правило селфи" И колко въгленчета трябва да станат на въгленчета, за да им уврат тиквите? Преди време въгленче пикало върху жиците от надлеза. Следствие: ток през пикалото (ужас, бате). Резултат: кафяво печено. Друго се качвало върху вагоните със същата цел - да запамети уродливата си физиономия за поколенията. Ама е прекалило с филтрите и специалните ефекти и пак се опърлило. И във всичките случаи бяха виновни всички други, но не и тъпите им цигански пияндурски родители, щото не са го научили, че по жицата нема ток само коги бакъро вече е набран.

Кефя се на законите на електротехниката. Не се влияят нито от либерастка идеология, нито от Хелзинския ни комитет и подобните. И не толерират циганите. Ще се радвам и други да отидат да си правят селфита там. Подбор.

AC/DC sъщо не съжелява.

Едисън налага постояннотоковото електропренасяне, НО....Тесла променя мнението на АМЕРИКАНСКИТЕ РЕГУЛАЦИОННИ ОРГАНИ с по-ефективният срещу загуби променлив ток. Капиталисти брат'чед!

Постоянният е по-опасен

Не си по умен от хлапето, което се е качило на зърновоза. Не разбирам защо пишете за неща , от които нямате представа.

Вася, имам 2 дипломи по ТВ и радиорелейни предаватели и сателитна и кабелна ТВ. Правете разлика, ве, между тоците....когато берете жица. Променливият удря като подкован катър ако си близо до него, брат'чед. Зад врата и магаре, както и до жица не се стои!

Добре че бие къчове кат кон, че постоянният кат те гипи нема пущане.

А защо Българският хелзинкски е хелзински? И защо Български?

Инам въпрос. Защо българският хелзински комитет е хелзински? И защо български?

Това питах

Не се ли научиха вече, то бива слабоумие.....

Тоя е предварил обикновено сезона за бране на жица е преди тридневните запой по Банго Васил. Традицията повелява да се краде кокошка и да се бере медна жица за празника.

Сиганска работа

Дарвин беше писал преди време нещо за подбора. Сега родител 1 и родител 2 (ако не са разведени де) ще реват за помощи за погребение. И стадото овце ще плати и този масраф на римляните.

минаваш под дъгата и обръщаш резбата!

ако има виновен в случая ,това е учителя му по физика.Цялата образувателна система е на тоя хал.Утре някой е такъв ще се наложи и да ни лекува(срещу огромно заплащане разбира се)

образувателна

"образувателна система"? Да, тая система явно наистина е зле.

Как да де образува, като е ...ДЕТО АС ГИ ОБИЧАМ

Познавах един обезобразен от самоделна бомбичка, лицето бе безформено, а е бил красавец.

Класика!