17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всяко училище поне веднъж месечно трябва да бъде посещавано от служител в детска педагогическа стая към МВР и за един учебен час да образова учениците откъм социална и наказателна отговорност за извършените от тях действия.

Младият джихадист да не е от някоя малцинствена група?

пролета дойде, хормоните се разхвърчаха.... само се чудя - 14найсет годишният не е отговорил на чуствата на баткото, или е станало заради някоя кака?

що за израз....НАРЪГАХА... по уместно би било - намушкаха. ама редакторите на ДИР-а едва ли правят разлика в грамотността...

А прободоха? Според мен най неутрално е "нараниха". Не съм чел статията не ме интересува къде е как е станали, нито къде точно е наръгано детето.

Обикновено пише "брутално наръга"

Ръгам, наръгаха, наред с помитам, са едни от любимите думи на журналята.

Не, по-скоро трябва да ги съветват какви ножове са най-подходящи, от къде да поръчват и разбира се - кой вид нож какъв демидж прави. Така ще е много по-ефективно.

И каква наказателна отговорност носи един непълнолетен? Ще го пуснат още утре. Те за жестоки убийства, извършени от непълнолетни дават макс. 10 г., от които я излежат 4-5, я не. Най-много да ги светне, че са почти безнаказани и да се развилнеят още повече.

ГОСПОДИ, ПАЗИ МЕ ОТ ПРИЯТЕЛИ! ОТ ВРАГОВЕТЕ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ...

поредната политкоректна "новина" , за която всички се сещат кои точно "младежи" и "деца" са се ръгали с нож по тъмнозелените телеса. въпреки лигавите сутрешни репортажи за "здравето" и "психиката" на тия примати, единственото важно е, колко ще плати БЪЛГАРСКИЯТ данъкоплатец за лечението на разгонените и неосигурени "младежи".

Да знаете щом не пишат имена, щом не дават лична информация , най-вероятно са Сигани. DIR са известни с отразяването на такива новини.

В случая за много малко се е разминал с ефективна присъда извършителя.

Че и връстници, само дето на различна възраст.

Ганю не познава законите в собствената си държава относно разгласяването на следствена тайна, но е сигурен, че няма начин да не са виновни циганите за ганювщината му.

Възможно е, след като не е разчленил жертвата си и да я закопае в бидон, както правят българските съдружници. Или да го заколи както правят българските майки. Или да го хвърли от мост, както правят българските бащи.

Кои всички се сещат? Българите не извършват ли постоянно убийства, та изведнъж реши, че са "тъмнозелени"? Даже не ти стиска да кажеш "цигани".

Ами това е защото въпреки законите за следствена тайна на българите им пишат трите имена, а на джунгалите само инициалите. Ти какво, в този сайт за първи път ли влизаш, че не знаеш? Даже и Станков не се хаби да пита под такива статии.

Говориш глупости, ганьо.