17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам си маската!

Обзалагам се, че починалите с херпес или гъбички под ноктите са всички за денонощието

Средната продължителност на живота в България е 73.6 години: жена на 83 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 78 г. със сърдечно заболяване; жена на 88 г. с хронично неврологично и сърдечно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване.

Дирци, що не споделите статистика за броя на починалите от сърдечно-съдови заболявания? Или рак?

Ти защо не си постнеш банковата сметка тука преди това?

Наблюдавам днес интересни данни, От всички около 415000 разболяли се днес 40115 са в САЩ. От всички 1245 починали в света, 405 са в САЩ......Ваксинирана нация! Съотношение заболели 10:1, починали 3:1!!!!! Нека ваксърите ме оборят с ФАКТИ моля!

В сащ са на около 68% "ваксинирани" и бай Дън обяви край на ковид...

Имам чувството, че чрез ковида в САЩ, големите фондове си спестиха стотици милиарди от пенсии...

Ами сащ са пред фалит. Имат близо 31 трилиона долара дълг. Ще станем свидетели на чудеса от тях в следващите години, пландемии, войни и всякакви финансови измама, опит за финансов колапс на света и успешен на Европа и азиатските им партньори. Просто там са най-богатите, които се мисля за господари на света и те искат, да останат такива, а ние да станем техни пълни роби.

Идва недостиг на енергия, ресурси, храна, вода. Колкото повече гладни и жадни - толкова повече вълнения, неподчинение, бунтове и в крайна сметка - гражданска война. В такава мешаница никой не е застрахован, дори да има милиарди, самолети и т.н. Даже те ще са първите мишени. Много по-изгодно е да бъде намалено населението - това значи по-малка издръжка, колкото и да звучи цинично. Но това, знаем, са само теории на конспирациите. Чудно все пак защо най-яростно препаратите бяха налагани в ЕС и САЩ, където сега се задава вълна от фалити и недостиг на основни ресурси, вкл. храна.

Целта им е пълно поробване чрез създаване на цифров концлагер. Финансовия колапс, който създават е с цел да се въведат цифрови валути на централните банки, цифров базов доход, цифров порфейл и идентификация в чип. Хората в този хаос и фалити, които нарочно се създават, ще бъдат оставени без значителен избор. В момента, когато приемеш цифровия портфейл и идентификация, вече си техен роб. Целта е да направим всичко възможно, да не приемаме тази цифровизация. Въпрос на оцеляване е. Очакват се значителни климатични и природни катаклизми, които ще доведат до бърз край цифровите роби.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Не сме антиваксъри, защото ковид буламачите са в изпитателен период и не могат, да се наричат ваксини. И странно, пожелавате смъртта ни от година и половина, по-рано генерал Коронов каза, че яко ще мрем и мисля, че няма да спрете, да ни го пожелавате, докато се продават тези експериментални препарати. Народът е много мъдър и е казал: "Който гроб копае други му, сам пада в него". Едва ли ще го разбереш, докато не ти се случи...

Починалите изобщо ли не са били ваксинирани или просто нямат 4-5 дози или там колкото трябва за да ги водят "ваксинирани"?

Никой не знае. Защо да се считат за "ваксинирани" примерно с една или две дози, до три-четири при условие, че тези дози не предпазват от най-новите варианти, а само най-новия бустер, който е тестван само върху мишки, този път дори върху хора не е, се твърди, че "предпазва", но не знаем още за Кентавър дали го прави. Колко дози, преди колко максимално време и защо се считат за "ваксинирани"? Примерно, сложил си, когато налгаха заобиколно и чрез измама задължително набождане чрез зелените сертификати, тогава си поставил една доза и повече не си, имаш сертификат за това, но "ваксиниран" ли си, къде се водиш?

леле, имаше една статия, преведена на български, докато напиша коментар, дира я изтри. ето линка пуснат от човека, но не мога да я преведа: https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/71/221 https://rwmalonemd.substack.com/p/dr-aseem-malhotra-promoted-covid

Аз се ваксинирах, но вие може да пиете белина

Хей Доналд, забрави че преди да ти сложат намордника , първо каза "ми да вземат хлордиоксид" , като оздрявя за 3 дни,

Поздравяваме те! Сега щр живееш 1000 години! Все пак се оглеждай по пешеходните пътеки, че язък за ваксините ти!

Виж сега, не те карам, да правиш каквото и де и ти не ме карай да правя, каквото и да е! Става ли?

Скоро гледах цял филм за технологията на тРНК и колко хубаво ще да се заменят традиционните ваксини с тия, ей там е заровено кучето, умните и красивите да му мислят ;)

Има ли още неваксинирани?

С колко дози вече ви водят ваксинирани?

Никъде няма точно описано. Мистерия е. Знам, че до 14 ден след набождане си "неваксиниран", но дали, когато си се набол пак ставаш "неваксиниран" след време без поредната доза, вече е мистерия...

Няма ли да спрете с тези измислени статистики вече? Няма болни от ковид, още по-малко пък починали. Той имал рак на панкреаса, ама ще го пишем от ковид. Защо? Кой печели от тази измислена статистика? Плашите някаква група хора и им пълните главите с тъпотии.

Аз пък не познавам болен от Ковид! Явно ваксинките застояват.

чакайте поне войната в усрайна да свърши бе.... ногу бързате па да го пускате бе... амах вече

Епа тя свърши бре . Излизай вече от бункера . Почваме масова ваксинация с демократични безценности.