135 новозаразени с COVID-19 за последното денонощие, един е изгубил битката за живот

Хоспитализирани са 315 души с диагноза COVID-19, 33 от които - в интензивно отделение

Обратно в новината

Коментари - 135 новозаразени с COVID-19 за последното денонощие, един е изгубил битката за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато няма повече принуда (пряка или непряка) за ваксиниране, това е просто Дарвинов експеримент за подбор на интелигентността в реално време. Тези, които все още се поддават на фармацевтичната пропаганда и тичат от мРНК бустер на мРНК бустер, защото трябва да следват "науката", а всички останали са зли десни измамници. Тези вярващи във ваксините все още могат да се успокояват за момента, че все по-тежките протичания на болестите щяха да бъдат още по-тежки, ако не бяха ваксинирани. Но това вече няма да им помогне, когато имунната система размаха вече бялото знаме заради всички IgG4 антитела на толерантността към токсичните шипове.

Явно короната няма да изчезне окончателно, но определено не е заплаха каквато беше преди години и слава богу. Но за тези, които сме уязвими групи (стари и болни или просто мозъкът ни пречи, както май е в моя случай :( ), има поне минимален риск. Аз лично, както и част от близките ми, в момента така хубавко сме се подредили, както докато имаше пандемия поне аз не бях успяла да се подредя, защото тогава повече се пазехме. А сега особено като се беше затоплило времето, съвсем му отпуснахме края - единствено бабичките са здрави, защото все им е студено, ходят яко навлечени, не извършват никакъв физически труд, че да се изпотят. Деца и средната възраст сме болни защото или са били малко навлечени и са се изпотили, а сега все пак не е лято, или като мен и още 1-2 други патки, ходехме леко облечени, защото ако се навлечем, ще се изпотим и настинем. :) :) Ти да видиш, както се оказва, можеш да настинеш, при това яко, защото си била леко облечена. :) :) Понеже грам алкохол не пия, половин чайник греяна ракия и пресичаш настинката от раз не ми е вариант - скъпият така се оправя, за което наистина му завиждам, но просто мразя алкохол. Чайове пия, когато съм с единия крак у гроба, но добре, че има достатъчно други топли храни и напитки, които вършат някаква работа. С една от другите патки снощи си говорехме, по-точно грачехме, че и сега ще се оправим, само дето май никога няма да ни дойде акъла. :) Като се замисля, не е всяка пролет да правим тая глупост, макар че едва ли за първи я правим, как успяхме точно сега да я направим, щото малко други мизерии имаме на главата, та по никое време да сме и болни? :)

"Над 66,67 процента от тях не са ваксинирани." ТОВА е политнекоректно!! 66% от българите така и така не са ваксинирани! 33% ваксинирани в болница Никакъв ефект от ваксините... Починалия бог да го прости и той 33% ваксиниран

По същата логика, в ранковете на антиваксърите има повече гейове, джендъри и педофили отколкото при ваксинираните. лол

"Наблюдава се известно влошаване на ситуацията" какво влошаване бре, даже има спадане. Явно някой иска мерките да се върнат и затова се плашат хората

Това е новата корона-математика на нашенските мисирки. Колкото по-малко заразени, толкова по-зле. И да се върна на любимата си темичка - РЗИ за пореден път се замотаха с отчитане броя на оздравелите, а оттам и този на актвните случаи е очевадно неверен. Ако, не дай Боже, ситуацията рязко се влоши, да не се чудят защо никой не им вярва и не им обръща внимание.