Коментари - 12 са новите случаи на Covid-19, поставени са само две ваксини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всики антиваксър го знае това: антиваксърите са изтрещели ултра педераси.

5G милиметрови вълни (така наречени, защото работят на изключително високи честоти, където има по-малко от милиметър между пиковете на вълните) могат да накарат тялото да произвежда не какъвто и да е клас вируси… но всъщност коронавируси! Това проучване потвърждава връзката между коронавирус и 5G, която масовите медии се опитаха толкова отчаяно да потиснат, когато започна пандемията. UPD: Статията оцеля само ден, днес вече е изтеглена. Резюме: Тази статия е оттеглена по искане на редактора. «След “задълбочено разследване“ главният редактор оттегли тази статия, тъй като показа “доказателства за съществено манипулиране“ на партньорската проверка». Източник, – специализиран правителствен сайт на САЩ: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870

Мишето събрание Няколко мишлета живеели щастливо и безгрижно в малка ферма до мига, в който там се нанесъл един голям котарак. Бедните мишлета вече не можели да пристъпят извън дупката, без да рискуват живота си. Станало им трудно да си набавят храна и започнали да отслабват все повече с всеки изминал ден. Предвид извънредното положение най-старият мишок решил да свика съвет, за да намерят разрешение. Докато всички обсъждали проблема, мишокът ковач извикал: - Аз знам какво да направим - в ръката си стискал метално звънче - достатъчно е да го завържем на врата на котарака. Така всеки път, когато звярът се приближи, ще чуваме звъна и ще имаме време да избягаме.” При тези думи последвали оглушителни аплодисменти. - Това е отлична идея! - Зарадвал се най-старият – Сега е нужен само един доброволец, който да отиде да закачи звънчето на котарака. Изведнъж настъпила тишина. - Аз направих звънеца, така че вече сторих, каквото можах! - казал мишокът ковач. След него всички останали намерили някакво оправдание. И така, след като никой не се наел да се впусне в изключително опасната мисия, съветът бил разпуснат, а мишките и до ден-днешен не знаят как да се справят с котешката опасност.

Ужас! Затваряйте всичко! Локдаун и маски! Задължително! 2 месеца! Флатън зе курв! Фоло зе сайонц!

мислех че сте против мерките и локдауните. как се обръщат масите...

Ужас, само 2 ваксини. Не им се мре на тия българи. А ние как ще им намалим популацията. Трябва да измислим неще ново.

Онези мафиоти, от Давос седенките, са инвестирали във ваксините за Ковид, яко и чакат дивяиденти. Ваксинирайте се, моля ви, да не умрат на Урсула Лайнен понитата. Нали и нейното семейство загреба яки суми, от Ковид ваксините. А, нагли ли са ЕС администраторите, по нагли са от нашите шкембе-политици! Най-голямата измама на века.

Добре че никой не ви обръща внимание изроди такива. Ще горите грозно

Крайно време е да се отмени изцяло карантината за положителните. В много държави започнаха да го правят. В УК, даже спряха ваксинацията на здрави хора.

.... пак се почна с 'пост" истината ....

Видяхме всички оня ден кои си поставиха бустррите. Коцето Рубльов и гаджето му Дренчев се боцнаха в един частен център.

Aбе Плюнчо, абе дебилчо.

Къде са Зевзека, Зъл Дух и други подобни идиоти, да ни обясняват как #всичкищеумрем

Фесовете, днес са заети, ... В родината им, Турция е станало земетресение. Търсете ги под статии, за Турция, днес.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Ама практиката показва друго

Важното е по "медиите" какво казват. На идиотите, насрани.

Вкасо, яко го стресе стаха, че се е прецакал. Яко се е озлобил от собсвеното си грешно решение да се вакси, че кълне всички разумни хор. хахах :-)

...по скоро ваксирани "идиоти" мрът !!!

"Направени са 575 теста ..." "Към днешна дата в болница са 234 души с диагноза Covid-19, от които 34 ..." "Активните случаи към момента са 2722." Някой изрод, като витанов се забавлява по този начин или може би гузната му съвест го кара, да прави това...

За ваксиниране се е извила опашка от двама души...

И двамата при това са от групата на Израждане - Коцето и Дренчев, заснети с камера в частен медицински център. Отишли уж да си правят тестове за Спин. Пак ги разкриха..

МИСИРКИТЕ В ДИР, НАБИХТЕ ЛИ СИ БУСТЕРИТЕ, МАЙКА ВИ ДЕБА

+1000 Браво!

Що не вадите дневна сводка за по-сериозните заболявания? Страх ви е, че повечето хора ще разберат всъщност с каква скорост се топим ли? На тридесет хиляди души годишно у нас се поставя диагноза рак. Ако извадим калкулатора това са 82 души на ден. Двадесет хиляди на година си отиват от това заболяване само. И това е от много години. За сърдечно-съдовите пък да не говорим. Ковид... Вървете на май?ата си!

Ганьо е на първите места по тютюнопушене. Но Ганьо е и на челните места от ракови заболявания. Оо каква случайност !!? Някой насила ли бута цигарите в тъпата уста на Ганьо ?

еехехехе, ама сериозно ли?? Ганьо отдавна не е първи по тютюнопушене! Тая пропаганда си я дрънкай някъде другаде!

Търсим ковИДиоти да се тестват, за да продължим да плашим хората. Заплащане - по договаряне. И още - продаваме изгодно чували. За големи количества - отстъпки.

Крайно време е да спрете тези тъпи съобщения и да се извините на Мангъра.