11 г. след акция "Октопод": Делото приключи окончателно с 3-ма невинни и 2 условни присъди

Прокуратурата не е протестирала решението на Спецсъда пред Върховния касационен съд

Обратно в новината

Коментари - 11 г. след акция "Октопод": Делото приключи окончателно с 3-ма невинни и 2 условни присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами Ко искате от физкултурника Цвъцко Мангъров му каза че с това образование най много до директор на спортно училище може да бъди Те го турнали за министър на МВР

и колко струва на данъкоплатеца заплатите на съдиите и следователите за 11 години?? и сичко това за 2 условни присъди?? търтеи ниедни

Когато полицията и прокуратурата не си вършат работата се стига до това положение. Възможно е и Васил Божков да осъди така България. И там ще се плащат много пари обещетение. Държавата казва за него че не си е плащал данъците. Той пък казва че ги е плащал по законна тарифа и даже комисията по хазарта е одобрявала плащането. Дано прокуратурата си е подредила случая, че да не се стигне до съд в Страстбург.

Моля ви да се ограничите от това съда ли е виновен, прокуратурата ли,комунистите,социалистите демократите,герб, Русия, САЩ, Бойко Борисов,Корнелия Нинова, Иван Гешев, Мая Манолова и т.н.(не ми се слуша вече) ,или каквито и да било хора, държави и организации. Ясно е че като има проблем има виновен(лично аз не мога да кажа кой), но просто ми е интересно мнението ви. Бихте ли ми помогнали за лично мое си социологическо проучване? Ако смятате този човек за невинен дайте - ,ако смятате че е виновен дайте+. Просто така от любопитство. Благодаря ви!

Кой човек по-точно???

Осъдени са данъкоплаците, трябва да изплатят огромни обещетения. Така им се пада като избират да ги управляват безмозъчни и безотговорни тъпаци!

Не си прав ... 100 хиляди са една смешна сума за сигнала който се даде със самото дело. Иначе щяха още да са ръка за ръка мафията с българските политици.

... все още са но мафията се изнесе ... Дубай, Сърбия ... едно време бяха бензаказани ... Трактора имаше бардак на 20 метра от народното събрание. Питай го Рашков да ти разкаже как стояха нещата той като беше шеф на следствието.

А ти пропусна да кажеш колко “чисти” като сълзи са Алексей Петров и Хамстера и техните наказателни бригади за разбиване с чукове капачките на рекетирани и неудобни за Октопода и Мафията свидетели и мокри поръчки за убийства и отвличания на Наглите.Няма правосъдие в България! “Гражданина” Алексей Петров се разхождаше с папки строго секретни документи от ДАНС по улицата по времето на Станишев и тройната коалиция и се смееше в лицето на гражданското общество.

Безнадеждна държава.... This is the way !

Делото е знаково ... държавата направи първи стъпки за борба с организираната престъпност ... бе значение дали има осъдителна присъда Трактора е извън играта благодарение на това дело. Политиците се дръпнаха от него и той остана изолиран. В момента не е фактор.

Начи цецо и бойко разбират,че тия въртят яка кешовица, и от законен бизнес,чист, и от лихварство. Натискат ги здраво да им вземат кешовицата и да прехвърлят бизнеса на сулю и пулю. Но тия понеже са корави копелета им казват... Еб..те се, ще лежим, и друг път сме лежали, но няма нищо да ви дадем. Те така, сега плаща данъкоплатеца. А оня цецо се праи на опонент на боко

Републиканци за България :)

Октопод , странна храна за Тикви и Цв Цв ! Най -после завърши ! Съд за Лицето Методиев Борисов и Цв. Цв. !

Много разтегливи срокове,ве-е-е-е...... от Апелативния ,докато стигне до Върховния съд са изминали три години..... кво това нещо!

Ние ги хващаме, вие ги пускате!

Пореден успех на неподкупната ни и много кадърна прокуратура.

Ползите: 3x 4000 лв оправдават доказано изнудване за 180 хил лв. Щетите: няколко милиона обезщетения на оправдани "невинни" другари

И то Ко излиза сига Язък за правежите на Цвъцко

Журналята защо казват тази новина след като са изтекли всички срокове за обжалване. Не можаха ли преди седмица. Буди размисъл.

11 години да мотаеш едно дело и накрая "няма виновни", виновен е тъпият български народ!!

Поредният гръмък провал на Боко и Цеко!!!!!

Хайде да видим протестърите на бунт срещу това решение на съда. О, не, чакай. Те точно такива като тези откопода ви плащаха надниците миналата година

Протестърите вече поискаха махането на Гешев. Защото, колкото и да ти е чудно, тези дела 99% от случаите са провал на прокуратурата заради зле оформено обвинение и липсващи доказателства.

За това комундетата дойдоха на власт. Трябва всички престъпници да се върнат на свобода. Много ги болеше.

В създалите се безвластие и суматоха червеният съд спокойно пусна своите приятели на свобода.

Червен ти е задникът, маймуно ненормална.Хаха, хихи и прочие тролски псевдоними.

Да плаща ГЕРБ. И Цецо Ухото. Че техните безобразия нямат аналог.

тази акция 11г. май обобщава управлението на Герб. плащай народе.

Мутри вън.

Комунистите направиха мутрите-нагли престъпници, милионери, с имения и яки крепости, с най скъпо платени адвокати, мощна мафия с яки бодигарди - ха сега борете се срещу тази армия от наглеци??? Трудно ще бъде, дълга война, духьт е изпуснат! Ето Спецов, мошеника от Дубай, е шеф на НАП, Рашков - имотен милионер, Мая и тя е богата и пр.

Така е в Българистан

Е какви са тези коментари тук ? Всички виждаме как се е вдигнал престижа на съда и съдиите ! Ама не уронвайте така престижа и доброто име на съдебната система и съдиите с писанията си ! Съчувствам им на магистратите , все още са им малки заплатите - и за онова време , и за сега , и за в бъдеще време . Предлагам да им увеличим заплатите още мааалко . Да не се допуска проверка колко и какви са имотите по курортите и черноморието ни собственост на магистрати , и да не се допуска ама в никакъв случай проверка на произхода на средствата необходими за построяване или закупуването им . Мислете за престижа на тяхната система най-накрая ! Тези осъждания на България . . . Бълха ни ухапала ! Нали винаги ние данъкоплатците плащаме ! И шест апартамента и огромни имения как се правят ? Така се прави престиж и добро име на . . . знаете ! За наше добро се прави и за доброто на нашите деца ! Не е за тях и техните деца ! ! !

Вижте сега, никой не е имал намерение да ги вкарва в затвора. Там те са безполезни. Делото никога на е приключило, за да ги държат послушни на къса каишка. Сега видяха, че няма да се върнат на власт и ги пускат да си ходят. Това е! Правосъдието е театър за плебеите.

Държавата на безнаказаността сме,тук престъпниците винаги са невинни!

Не прокуратурата, а съдът трябва да се реформира!!!!!

Съдът всъщност почти няма шанс да даде лоша присъда, ако прокуратурата си е свършила работата, защото: - прокурорът пише обвинението и контролира доказателствата в негова полза - прокурорът изисква присъдата. Ако е поискал 5г, няма как съдът да присъди 20. - прокурорът определя извършеното престъпление. Независимо дали доказателствата показват и друго престъпление, съдът може да потвърди исканото от прокурора или не. Т.е. има обир с убийство, но прокурорът пише само обир. Доказателствата за убийството просто няма как да бъдат гледани от съда. - при налични доказателства от прокуратурата и голям обществен интерес няма кой да си сложи главата в торбата и да отсъди против обвинителния акт Оправдателната присъда при тези дела почти винаги е по вина на прокуратурата. Пример- Вальо Топлото не бе осъден да върне пари или за кражба на стотици милиони. Мина с 3г. Защо? Съдът два пъти връща за доуточняване колко да откраднатите пари и прокуратурата така и не го написа в обвинителния акт. Така открадната сума за съда нямаше, имаше разхищение за ядене и пиене. Защо прощуратурата отказа тогава да разследва? Ами, пазеше политиците зад Топлото. Трябваше иначе и те да бъдат разследвани и съдени.

Ами Гешев, какво искаш? Той за година и половина не успя да изпрати до Саудитска Арабоя документите за екстрадикция на Божко... интересно и неговата офшорна сметка също ли е на Кайманите...

А в това време Цветан Цветанов направи 3 дъщери 5 апартамента и два асансьора. И всичко това с пари на народа и боза по телевизиите вместо да гледаме развлекателни програми за които сме си платили.

И за Ф-16ките пак той лобираше.

Тия скъпо платени нагли безхаберници от правораздавателните органи, барабар с МВР, които на брой могат да удовлетворят даже Индия, продължават да се гаврят с мизерстващия български народ, заети преди всичко с келепира, с нови хотелчета по морето и сметки в чужбина. Докато стадото само блее, така ще е и ще става и по-зле, ако изобщо е възможно. Отвратителна територия на безхаберието, краденето и манилация на българите преди избори, а след това пей сърце. Не можем явно да организираме собствена държава на това красиво място, затова и си траем по половин хилядолетия. Отврат....

Харесва ли ви новото нормално, чалгари, селяни и тролове? Господарите ви си раздават едни пликове, а за вас - по един х..... Харесва ли ви?

Къде го видя новото нормално? Гешефта си е от старото нормално. Спецсъдът също, хи хи хи!

Нещата тръгнаха от това, че гимнастичките са мулета и са на хероин. Затова викаха Нешка Робева по делото и затова скочи след време Цвети Стоянова. За справка бранимира маркова и юлия байчева.

Ти сериозно ли?! Да не би ти да си на хероин?

Иванова се дупчи яко.

Ха ха ха, каква истина?

Кой лежа половин година в следствието?

3 месеца служебно правителство, и глей кво става.

"Прокуратурата не е протестирала решението на Спецсъда пред Върховния касационен съд".

Пускат престъпниците. УРА РАДЕВ!

Спецсъдът са хората на Гешефта, герберастчета. Съответно прокуратурата си е затрайкала при пускането.

Какъв Радев бълнуваш, бе тъп трол, за трафик ли цвъкаш дивотии. Какво общо има той, освен че пречи на налудничавите амбиции на другия болен, дето още не е разбрал, че е аут завинаги.От помощните училища ли ви подбират Севда, Биков, Харизанов, Тодоров и вся останлая сволоч, нагушила се яко за сметка на бедстващия народ. Отрепка.

Не знам,но преди ГЕРБ се извършваха убийства, рекети, грабежи по улиците, мафиотски групировка водеха войни, контрабандата стигаше завидни висини, за тези 10 години управление на ГЕРБ се завърна нормалната държава. Сега комунистическата генералска хунта ще върне онези времена, реформаторите на ДБ ще премахнат спецсъдилища, прокурори, адвокатите на "Мутри вън" ще пуснат мафиотите от затворите,ще ги оправдаят. Това е промяната,която ще направят червените кхмери.

Преди 10тина години мутрите влязоха в парламента и убийствата спряха, защото започнаха да употребяват държавата за разчестване на сметки с неудобните. Относно спецсъда, до колкото се разбира от статията, само по това дело присъдата е за 8000лв., а обезщетенията за около 1 600 000лв.!!!

При ГРОБ да не би да не е същото? Пребивания с чукове, с метални пръти, с гранатомет стреляха в центъра на София, рецидивисти се стреляха по улиците (като единият си излезе с пищов от затвора). Гарантирано от ГРОБ.

Какви са тези условни присъди. Срам за законодателя и за съда. Да оставят доказани престъпници да ходят между нас по улиците. Какво мислите, че правят сега......същото.

Aз само така................... И ся ко стана с "отравянето на Навални"? Или осраните рупори минаха в режим "радиомълчание"?

Само едно единствено може да се каже, всичко друго е излишно. ПРОСТО БЪЛГАРИЯ Ако станат онези които някои от новите българи наричат ТЕРОРИСТИ такива като Ботев, Левски.... няма да им стигнат ножовите да режат глави. Доста кратуни ще има паднали. Но на който и да му резнат зелщата няма да е грешно със затворени очи даже да ги избират.

И тук е мътна и кървава, разчистваха бизнес нишата за други хора, то тези са бандити, но трябваше да се разчисти за други бандити, близки до Б.Б. Толкова скандали имаше по това дело, прокурорите, съдиите - оплетени като свински черва, произвели калпави обвинения, които да паднат в съда. Абе ужас ...

Не. България беше осъдена по това дело поне веднъж - за толкова аз знам без да се интересувам.

Пише си го в новината - повече пъти са...

Дойде хунатата и всички престъпници са на свобода.

"Прокуратурата не е протестирала решението на Спецсъда пред Върховния касационен съд". Сиреч заради гешефтурата са на свобода.

тези пари Цветан Цветанрв с апартаментите си ще плаща ? или няма,май,нищо да плаща ? нищо ново.

Всеки си прави майтап с тъпия българин, а той стой като говедо, жули ракия и псува телевизора ...

А също така циганите, гейовете, Путин, ЕС, САЩ, китайците, евеите, масоните, рептилите, Бил Гейтс, кем трейлс и т.н. Само себе си не поглежда, всички други са му виновни на бай ти Ганя.

За съжаление си прав.

Абе Станков, да ти цитирам ли ти кви ги ръси оня ден срещу гейовете? Тука Ганьо ги бил псувал... Що си така повратлив?

Пишете за Цветанов,но много удобно пропускате,че тогава той беше министър на вътрешните работи от ГЕРБ и дясната ръка на Борисов.Правеше всичко по нареждане на Началника.А сега ние плащаме.

Прокуратурата ,какво общо има с Цветанов,нали е независима ,опс.

Гешев независим?

А ти пропусна да кажеш колко “чисти” като сълзи са Алексей Петров и Хамстера и техните наказателни бригади за разбиване с чукове капачките на рекетирани и неудобни за Октопода и Мафията свидетели и мокри поръчки за убийства и отвличания на Наглите.Няма правосъдие в България! “Гражданина” Алексей Петрив се разхождаше с папки строго секретни документи от ДАНС по улицата по времето на Станишев и тройната коалиция и се снееше в лицето на гражданското общество.

Но осъдиха ли ги? Не! И Прокуратура (Гешев( не протестира!

Е, явно и по времето на Бокич нещата не са се променили. Само дето си го избирахте. Само дето ревете как Гешефта "мачкал" и "затварял мафиот след мафиот", хи хи хи!

Епа само герб и гешеф, само герб и гешеф, само герб и гешев! Мдам! Пак за тях гласувайте! вижте какви неща правят! мдам! А предтавяте ли си пак да се те какви "чудеса" на науката и прикриватурата ще видим още! Ум ше ви зайде! Само герб и гешев, само герб и гешев!!!

Мафиотите ни, за разлика от съдебната система, са добре организирани, отлично и методично работещи хора. Описаната в статията история е пълен провал за Правосъдието ни. При това поредният. Но и съм крайно несъгласна, че трябва да спрем да тормозим мафиотите. Независимо дали са Дамбовци, Бобоковци, Божковци или който и да е.

А каква е разликата между мафиоти и съдебна система?

Умишлено ли пропускаш Пеевски?

Двамата с условни присъди са голями каръци...

Ето защо мутрите от ГЕРБ са вредни за България и ще бъдат изчегъртани! Само щети от действията им и всичко на гърба на народа! Мутри вън!

Мутрите Радев, Черепа и Бобокови са за затвора немедленно!

Гешефта пуска престъпници без да каже гък, ама гербогнидите пак се мъчат да затварят Президента, хи хи хи!

Отражението на последните 12г. управление.

Ти на колко години си, а предходните 20 помниш ли. Че то има още хора дето възхваляват и мечтаят да се върнат времената от ВИС-1 или Г.Илиев, което е пълен абсурд за правова държава от ЕС.

И това как оправдава управлявалата ни последните 12 години шайка?

Може ли някой да даде точен отчет колко милиона държавна пара е потрошена за това ОГРОМНО НИЩО!!! В безумни времена живеем... да се плащат луди пари за никаква работа... Е, те това е нашата съдебна система.. или както там щете я наречете...