100 новозаразени с COVID-19 за денонощие, един е изгубил живота си

245 пациенти с коронавирусна инфекция са приети в болница, а от тях 33-ма са в реанимация

Обратно в новината

Коментари - 100 новозаразени с COVID-19 за денонощие, един е изгубил живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а 33 са в интензивното - постоянни са или растат(факт)!? И това, ако не е точене на пари по клинични пътеки - здраве му кажи!!!(най се отнася до "тия, в интензивното"?)

„ESG“ Е АКТ НА ВОЙНА! ESG (Environmental, Social, Governance = Екологично, социално, управленско) използва социална система за кредитен рейтинг, основана на лъжите за причинени от човека промени в климата и изфабрикувани социални несправедливости, за да принуди подчинението на Новия световен ред (WEF, ООН и др.). Той улеснява фашистко-комунистическото индоктриниране на човечеството и се стреми да унищожи всички свободи „за по-голямо добро“. Бизнес или правителствен субект трябва да представи и да изиска сервилност от всички, с които той се асоциира, или да загуби достъп до пазари, доставки, финансиране и т.н. въз основа на своя ESG-резултат. Ето защо корпорациите шокиращо се „събуждат“. Те са принудени да избират между спиране на бизнеса или спазване на ESG. Скоро ще се стигне до индивидуално ниво и на хората няма да бъде позволено да имат банкови сметки, да пътуват, да пазаруват от бизнеса и т.н., освен ако не са в съответствие с разпоредбите на Новия световен ред ESG на комунистическата диктатура. ESG е навсякъде. На уебсайта на WEF има списък с ESG-партньори. Всяка компания или правителствена организация, която участва в ESG, помага във войната против нашата нация и цялото човечество и може много добре да бъде виновна за предателство. Трябва да забраним ESG сега!

В случай, че още не сте разбрали, защо пръдължават да плащат на продажници като дирци, да продължават с ковид глупостите, поинтересувайте се, какво ни подготвят в от СЗО с тяхното Pandemic Preparedness Treaty. Ако България го подпише ( която и страна да го подпише ), е чао. Тези ще имат почти пълна власт над нея. Дори да не го подпише, ако се е присъединила към СЗО, тези нещастици променят самите условия на споразумението между СЗО и държавите. Все едно вие да подпишете договор с някой доставчик на интернет и онзи еднолично да промени условията след това. И тези условия на СЗО ще са задължаващи. Няма никакво значение, дали с какво си се съгласил преди това. Ако държавите не подпишат ( което се очаква да стане следващата година ), подготвили са ни следващата пандемия. Има го на документ. Ако търсите за Pandemic Preparedness Treaty не го правете през Google, защото ви изкарва отред някакви лъжи, защо това било безопасно и, че нямало нищо притеснително. Използвайте Duckduckgo или някаква друга алтернативна търсачка — SearX, Ecosia, Qwant например.

Медиите, финансирани от големи фармацевтични компании, убедиха милиони американци, че д-р Антъни Фаучи е герой. Какъв е той в действителност? Като директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести, Фаучи разполага с над 6 милиарда долара годишно, което му позволява да диктува резултатите от здравните изследвания в цял свят. И той използва тези пари, за да упражнява контрол върху болници, университети, списания и хиляди влиятелни лекари и учени, които може да съсипе, подпомогне или възнагради. След щателно проучване и множество интервюта Робърт Ф. Кенеди-младши разкрива шокиращи факти – Фаучи започва кариерата си, като си партнира с фармацевтични компании, за да саботира безопасни и ефективни терапевтични лечения на СПИН, които не са патентовани. Прочутият имунолог организира фалшиви проучвания и след това оказва натиск върху Американската агенция по храните и лекарствата да одобри смъртоносна химиотерапия, за която знае, че е безполезна срещу СПИН. Той многократно нарушава федералните закони, за да позволи на фармацевтичните си партньори да използват бедни тъмнокожи деца като лабораторни мишки в смъртоносни експерименти с токсични химиотерапии. В началото на XXI век Фаучи се ръкува с Бил Гейтс в имението му в Сиатъл, за да постави началото на партньорство, което има за цел да контролира все по-доходоносно глобално предприятие за ваксини на стойност 60 милиарда долара, с неограничен потенциал за растеж. Чрез финансиране и внимателно изградени лични отношения с държавни глави, водещи медии и социални медийни институции алиансът между Биг Фарма, Фаучи и Гейтс упражнява господство над глобалната здравна политика. „Истинският Антъни Фаучи“ описва подробно как Фаучи, Гейтс и техните съучастници използват контрола си върху медии, научни списания, ключови правителствени агенции, глобални разузнавателни агенции и влиятелни учени и лекари, за да залеят обществеността със страховита пропаганда за вирулентността на COVID-19 и да наложат безмилостна цензура на несъгласните.”

Пак са си нагласили стъкмистиката. Явно са гневни, че трябва, да го правят още, когато никой вече не им вярва, но с ги насилили, да подържат огъня на пландемията и в безсилието си, се опитват, да се подиграват и демонстрират своят "интект", като ни казват, като пуснат новият вирус, ще ви смачкаме, вижте как манипулираме сега, тогава ще ни отвържат ръцете! Това са слуги на злото. 100 нови случая 1 Починали 131 Излекувани 245 Хоспитализирани 33 в интензивно отделение 38 383 Починали

Сложете поне едно Платена публикация или че в статията има Продуктово Позициониране. Спрете да страхувате хората. По-добре напишете нещо позитивно. Опишете някое добро дело или пък приятно изживяване. Не е необходимо хората да бъдат психирани непрекъснато.

От къде па намериха 100 ковид идиоти,сигурно ида пръднеш ти казват от ковид е.смях.

Два боклука са ти сложили "минус" - зер.....не пасва на Сорос...

Докога ще продължавате с тази сводка? Дори СЗО отмени грлобалното извънредно положение заради този вирус.... а не спряхте да броите...И каква е ползата от тези числа?

Защо не го духате? НЯМА ДА СЕ БОДЕМ с боклуци !!

Платения дирник…. Само ковид му е в гъза.

Упорите поддържате простотията ковид, а дирчета? С тия пари да си купувате свещи, копелета продажни!

Чудя се, защо всеки ден, все още има подобна ненужна статистика? - за запълване на сайтовете; - по инерция; - някой настоява и плаща за това.