100 000 души протестираха в Лондон навръх годишнината от референдума за Брекзит

В демонстрацията участваха и бунтари от Консервативната партия на премиера Тереза Мей

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали народа, каквото каже това става. Народа каза , че иска излизане от ЕС. Какво сега искате? На някого не му харесва резултата от референдума и сега търсят начини, да не се признае вота. Какво искате, бе? Нали само говорите, че всичко е за хората. Хората казаха- не на ЕС. Какво сега джавкате и шикалкавите!

Е, от 8 милиона да събереш 100 000 емигранта, изобщо не е постижение!

Сетила се Мара..! А къде бяха по време на референдума? И те са като нас - сещат се когато им допре яйцето до зад..ка! Само че, назад е почти невъзможно - да са мислили като са гласували.

Абе хора, вие не сте ли чували поговорката за потъващия кораб и мишките?

Абе журналята до кога ще повтаряте Советските ЛЪЖИ. Туй, болшевики,чекисти,комундета само з а едно място---в АДА 28 февруари 1918 г. - С. Ваисов и други ръководители на Волго-Българската републиката са убити (от татарски националисти и тайни агенти на болшевишките специални служби), в резултат на което се проваля провъзгласяването на Волго-Българската република. февруари-март 1920 г. – Започва "Вилната война", въстание на волжките българи от Казанска и Уфимска губерния срещу опитите на болшевишката власт да създаде на територията на Волжка България "Република Татарстан". В онзи момент волжките българи наброяват 1 300 000 души, а татарите са 300 000. Въстанието е потушено с невиждани жестокости от чекистите и от Червената армия.

тия смотаните не мое ги разбра човек? Искам, неискам ко искат?

Те хората протестират ама има ли кой да се вслуша трезво в протеста им !

ами вслушаха се....нали имаше референдум

Защочупят хатъра на народа, да остават в ЕС, да приемат 1 милион талибани и както Франция и Германия да кудкудякат после - кво стана....

ко стана с оня уж дето го бяха тровили?

Според мен трябва да има втори референдум и ако на него се вземе решение да излизат от ЕС да го сторят , ако ли не процедурата по брекзит се анулира !

Юристите се произнесоха - първо UK трябва да напусне ЕС и след това, ако иска, пак да подаде молба за членство...

Англия се е напълнила с измет от целия свят и много от тях са гласували за излизане на страната от ЕС по разбираеми причини , но съм сигурен че нещата няма да останат така!

Британецът Джъстин Уоли се влюбил в Казан и гостоприемните му жители Фен на Англия не иска да се връща на Острова, търси си работа в Русия Шефът на държавния комитет по туризма на Татарстан Сергей Иванов е поканил запалянкото на гости Британецът Джъстин Уоли, който пристигнал в Русия да подкрепя националния отбор на Англия на световното по футбол, е останал толкова впечатлен от величието и самобитността на град Казан (столица на република Татарстан, бел. ред.), както и от гостоприемството на неговите жители, че не иска да се завръща в родината си, съобщават местни медии. "Има ли поне някакъв шанс да остана в Казан след края на световното и да получа работа в градския департамент по тирузма? Моля", написа Уоли в социалните мрежи. "Тук ми харесва. Каан притежава забележителна кухня, удивителни развлекателни заведения, красиви жени. Искам да си намеря работа в сфурата на туризма и да остана тук завинаги", добавя британецът. Интересен факт е, че властите в Казан вече реагираха на съкровеното желание на британеца. От Държавния комитет по туризма на Татарстан заявиха, че във ведомството "има много работа за отдадени и трудолбиви хора". А шефът на комитета Сергей Иванов покани английския запалянко на гости у дома си.

Се чудя как по толкова важен въпрос за страната се взе решение с един референдум с обикновено мнозинство! 50+1% това е лудост!

52% срещу 48%

Важен въпрос е и трябваше да го приемат с квалифицирано мнозинство. Обаче за влизане в ЕС дали са имали реф ерендум и колко са гласували?

Наистина това излизане е голяма глупост , явно хората не го искат , но управниците им не мислят така !

Всеки 3-и е имигрант...От имигрантите граждани на ЕС са само 4 млн. души. Разбираемо, имигрантите са гласували срещу Брекзита - 4-те млн. европейци + цветнокожите, арабите, пакистанците... Жертвите на мюсюлманския тероризъм само през мин година са 36 / при 6 атентата /...

В голямата си част коренните британци от провинцията, които гласуваха не са от най интелигентните и/или бяха подведени. Много индийци и пакита, както и черни гласуваха за излизане - ясно защо. Брекзита за едно-две нещо беше прав - ЕС трябва да се реформира (на тунеядците от Брюксел не им пука за друго, освен за лапачка, перчене и любовниците им), нелегалните мигранти от Азия - Афганистан и Пакистан, и цяла черна Африка налитат на пълчища, румънските а и нашите ман.гали също. А в UK е мнооого зле със здравеопазването - приемат всякакви лекари от бившите им колонии - с бурки, чалми, сатира ... - тънка струна изсвирена блестящо от Фараж. Все пак - дано извоюват повторно гласуване... нормалната Великобритания го заслужава!

Много индийци и пакита, както и черни гласуваха за излизане - ясно защо.??? КУ-КУ! КУ-КУ! КУ-КУ! ОТ КОЕ СЕЛО СЕ ОБАЖДАШ, МА?

Трябва да сте милиони, да блокирате цялото ОК! Оня малоумник Фарадж ви прецака с лъжи!

100 хил колко части от % са на 48 млн ;)

.. в събота на обяд, когато 1/3 от Лондон се е изнесъл ... Това е само началото, надявам се.

Избирателите на Кхан протестират. Но всички те са или чужденци на Острова или пряко печеливши от статуквото "юпита". Само че Лондон не е Британия, а тия 100к не са Лондон. След като те не са британци - по дух и произход, защо не се преселят в друга държава от ЕС? Никой няма да ги спре. Да протестираш срещу решението на един Референдум си е диста нагло. Направете си референдум, спечелете го и така. Избирателя се е произнесъл. решението трябва да се приложи.

Това ли е опорната точка за днес - мюслитата гласуваха To Leave...

Този остров не е част от контитнентална Европа така или иначе. Да заминават при грозноватите си тъпи братовчеди отвъд океана.

Гений. "Този остров не е остров"

платените лакеи на сатаниста сорос протестирали хората да имат право на глас ……..ами че те хората гласуваха и избраха да излязат от еврогейския съюз

И да влязат в ...Съветския съюз? Муаааааааааа...

нагличаните сами се нахлузиха . Нищо добро не ги чака - помнете ми думите.

Празни приказки и неаргументирани заклинания. Вервайте ми.

Ще ида и ще им ... ...... !! Какво искат, хем сърби, хем боли! Да се махат, вече хората ги отписаха и все повече ги шкартират в нишата. Тъпанари. Да се цепят в такъв важен за Европа момент на натиск и атентати, на опити да се разбие и покори бялото население и цивилизацията!!!!

нещо за Томи Робинсон да кажете? или сорос не плаща за това?