10 токови удара с електрошок на френската полиция убиха 30-годишен мъж по време на ареста му

На мястото на инцидента починалият се нахвърлил върху полицейските служители, като единият от тях бил ухапан по пръста и ранен в лицето

Обратно в новината

Коментари - 10 токови удара с електрошок на френската полиция убиха 30-годишен мъж по време на ареста му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е , тук нашите просто ги душат / по евтино е / , а и участват по 5 човека , после всичките взимат премиални .

Ето затова не трябва да хапеш полицайчетата. Никакъв ефект. Направо им извиваш вратовете или ако са им открити, им премазваш трахеята.

Чудесна новина, но маймуните да не се помайват, а да излиза на мирен протест и беритба на телевизори, искаме шоу!

От това, което е написано, е аналогично на нашия случай, само че не е шизо, а пиян. Полицаите защитават себе си и другите граждани, така че го намирам за неизбежна самоотбрана, при това най-вероятно без превишаване на права, какъвто е нашия случай. Ако не беше оказвал съпротива, нямаше да има нужда от 10 токови удара.

Жалко за добрия човек. Защо са го задържали 18 полицая, нужни са били само двама.

Там се снима убийства в рая, явно много е гледал сериала като малък

Русофилите май забравиха че и при комунизма пребиваха и убиваха хора за нищо. Така че по полека с плюенето на запада.

При монархо фашизма също убиваха, невинни хора, но срещу заплащане

Във Франция фашистката полиция убива французите с електрошокове - в България фашистката полиция убива българите с ритници, юмруци и побой. За справка: случаят с полицейско насилие в Стара Загора. Цялото това злодейство приключва с двама уволнени МВР-шефове и ранното им пенсиониране с 20 заплати накуп, а за полицаите убийци само мъмрене, порицание и накрая едно голямо нищо. Вместо цялото старозагорско МВР да е вече по затворите. Гарван гарвану око не вади. "Демокрация" по американски, фашистки модел!

Ти ли си ма?

Тъпото устато стадо. Как иначе на никой от всезнайковците не би му минало през ум да се гони и буйства срещу полицаите, но пък защитава подобен род безумие. Когато се стигне до озаптяване, борбата е на "живот и смърт". Ще се приложат ВСИЧКИ средства, докато откачения не мирне. А за залавянето на обезумял никога не са достатъчни 4 човека и никога не е възможно без да се приложи насилие. Имаше само един случай с луда леля, където успяха да я закопчеят без сакатлъци спрямо нея, обаче тя пак вилнееше като говедо и успя да набие и изпохапе 4 полицая.

като нападнеш полицай, какво точно очакваш да се случи?

Ако половината от тези 18 му бяха ударили по един шамар,резултата щеше да е пак същия.

Писах днес, че нашите ченгега с нищо не са по-неадекватни от западните, даже напротив.

да се оставят да ги бият и убиват? Че те нашите периодично ги бият циганите...напринер. Значи са адекватни...

Като те е страх от полицейски бой, има начин да не се случи това, просто се дръж нормално. Точно ти си в безопасност, дишай.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Не знам дали лекува импотентност, но със сигурност води до деменция. Всеки път ни разказваш едно и също, а на другия ден си забравил и айде пак.

Натъпчи се с този аналог и върви при майка си, гнидо! Досаждаш неуморно!

Преди 1989 ни биеха и убиваха за 1 виц ...

Тогава даже не си бил роден, щото ако беше, щеше да те е срам да го напишеш.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А във френската преса дали писаха за нашия случай в Стара Загора? Май сега ще си търсим подобни статийки за да оправдаем полЮцаите биячи.

Все още се дава гласност на такива случаи. Скоро и там, и тук обаче, те ще са част от Окончателното решение, за съжаление..

Какви са тия полицаи, бря? От училище за благородни девици ли ги доставят? Щестима срещу един! А после даже били 18 срещу един! Нямат ли някаква физическа подготовка, някакви познания по бойни изкуства, поне минимални? Как ще ги хапе и рита - колкото и да е пиян, дрогиран и побеснял? егати чудото....

Роденият на 1 януари 1994 г. в Мартиника, френски отвъдморски департамент, мъж е обикновен питекантроп, а още Дарвин е писал, е алкохолът не понася на приматите.

Един черен по-малко

"Трийсетгодишен" страшни сте, евала....

Някой май ОТДАВНА е БИЛ учител...

Бравос, един джендърски боклук по малко!И у нас родните полицаи да не се лигавят с подобна умнокрасива сган!

утрепваш ченге - спасяваш човек

Чакай късата пишка да събере боклуците си на митинг ,да видиш какво ще стане тогава...

Сейнт Дени, майко мила, гледай сега погром в Париж! Българите там знаят какво е Сейнт Дени и кой живее там! Не излизайте на улиците там в следващите дни, освен ако не ви е жизнено необходимо!

едно срещу (минимум) сто. през същото денонощие неоевропейските амуджи по един или друг начин убиха Поне сто цивилни говеда но на журналиситутките им се плаща да оплакват само определени субекти.

Чудесно! Нахвърлил се на полицай. Да си е преценил възможностите и последствията. Аз съм за прилагане на летални средства от полицията при оказване н асъпротива или при нападение на полицай.

Вероятно пак е бил черен и ще започнат отново протести от типа на black lives matters!

Цитат на текста от подзаглавието: "На мястото на инцидента починалият се нахвърлил върху полицейските служители, като единият от тях бил ухапан по пръста и ранен в лицето" Как тъй? Превеждате си текста правилно бе!!!

Ами... или е бил зомби .. или след като е умрял те са продължавали с токовите удари и тялото е мърдало и е ухапало един и е ударило друг в лицето... трети вариант не виждам :-)

ако сме европейци наказанието на френските полицаи и и бълтарските при подобна ситуация трябва да са подобни