Коментари - 10-и ден на френската "революция", Макрон не отстъпва | Днес.dir.bg

10-и ден на френската "революция", Макрон не отстъпва

Готви се безпрецедентна операция по сигурността с 13 000 полицаи и жандармеристи. Почти 8000 тона неприбран боклук загрозяват Париж

Обратно в новината

Коментари - 10-и ден на френската "революция", Макрон не отстъпва | Днес.dir.bg

Коментари

Бабата не дава...

Стискам палци на Франция да се оттърве от Макрон. Ако французите клекнат сега, следващия път ще вдигне от 64 на 70г.

Вижте как този белгийски депутат разобличи мълчанието на европейския и световен "елит" за жестоките полицейски репресии на режима на Макрон и изказа подкрепата си за борещите се против пенсионната "реформа" във Франция! https://www.youtube.com/watch?v=awHqKM7WnHE

Гледайте добре какво е истинското лице на това, което ни пробутват за демокрация! Спасението е в бюлетини 7 и 21.

Гледаме много добре и виждаме защо Франция е светлинни години преди България, защо Франция има стандарт на живот мнооого над този в България, да не говорим за този в любимата ви Русия! И не, никога, ама никога бюлетините, които сте посочил - никога. За национални предатели не гласувам. Гледаме и виждаме един народ, който се бори и отстоява правата си, въпреки че правителството не е съгласно. Виждаме също така и какво се случва в България, народ, който е унил, народ, който се е предал, народ, който не се бори, а чака на хартиените бюлетини - хахахаха, чака за пореден път принцът на белия кон да дойде и "да го оправи". Ами не се прави така, а се прави, както правят французите - на улицата, с протести и то сериозни, а не с балони и песни. Защото дали този път ще успеят или не, не знам, но те никога няма да спрат и в повечето случаи успяват. А ние - дори, когато има протести, те са, като манифестация, с децата, балоните, песните, "без агресия" ....

Не знам защо реши, че Русия ми е любима, но за вас евроатлантиците всеки, който е ЗА България е "путинофил" или про руски. Вие не можете да си представите една България със собствена политика - водена от хора патриоти, които не тичат по посолствата за инструкции, а решават с главите си и в интерес на българските граждани политиката, която да водят. Политици, които не се финансират от разни НПО-та с проамериканска или проруска насоченост, а се финансират от бюджета на държавата!. Вие не можете да си представите една свободна и суверенна България, която не членува в никакви военни, политически и други измислени съюзи с насоченост срщу трети страни, какъвто се оказа нАТО и второто НАТО - Европейския псевдо демократичен съюз!

Да изпратим Вълка ,да им прибере буклука ..

Налага се изводът, че освен в Африка, макарон е персона нон грата, вече и в собственната си страна...

13 000 срещу своите ...това се вика макаронова демокрация.... Макрон - глобалистки бустер , франсетата няма да ти простят

да протестират .а и по- дълго защото тоя геронтофил вече поти клекнал.

Па за какво да отстъпва, нищо не могат да му направят тия веганчета

На гилотината накрая. Особено като стане ясно че няма пари за пенсии

Това е то хибридната война на Русия

минава във военен режим

ЕК ням ли да се изкаже по въпроса? Защото в Грузия правителството трябваше веднага да се съгласи с народното мнение. Пак тука вече колко дни... и тишина... Дори и САЩ не се загрижени. Как така?

Отговорът е прост, на Франция не им е за първи път и те определено ще се оправят, освен това тук никой не е погазил човешки права към момента. Повярвайте, ако бъдат нарушени правата, на който и да е французин, това няма да остане скрито - покрито, нито пък някой ще мълчи. Та, има разлика!

Ще отстъпи и властта ще сдаде. Май е забравил Марсилезата.

Ей, много руски тролове тука... Що не си пишете за Украйна, там ви е силата! А за Франция пишете, когато Русия я стигне по жизнен стандарт, което не се е случвало никога в историята...

Много ли са? Ти сам ли си на смяна?

Не съм на смяна, от копейки нямам нужда, слава Богу! Срещу простаци като вас пиша безплатно и доброволно!

Е 9 икономическа сила. Миналата година избута Италия. Ако само месец Франция имаше санкции, щеше да фалира и потъне в кръв.

Е, да де, ама Париж е затънал в боклуци, не Москва. Мерси за такъв жизнен стандарт.

дойде от нищото, за да изпълни определени задачи, след което отново ще го върнат там, от където дойде! И то съвсем скоро!

Путин и Си трябва да въоражат протестиращите за да имат равни шансове срещу полицията.

Лавров да занесе закуски на барикадите.

Макрон трябва да бъде свален от власт и да се сложи арабин за президент. Това е арабски майдан.

Махроняку на гиляку. Хто не скача то Махрон. Нале другари джендери? Това, ако беше в Русия, малиии...

Бааа. Това е Париж. Те са така през година, през две. Ще кротнат. Споко.

Добре, че са евроатлантическите ценности за да може всеки несъгласен да протестира и да си изказва мнението. А не като при лоШият Путин да има диктатура и цензура.

Путин е фашист.

Не той марширува в Киев с факла и пречупени кръстове.

Макарон колкото и да не отстъпва - тоя тип бунтове и протести започват да носят и икономическа тежест - която ще поради още повече протести - сложил съм пуканките ;-).

Само след 5 дни,русофилите ще чуят думата на суверенна!!!

Дано и българите се събудят и изчистят България от про руски влияние и комунисти, което пречи да станем нормална, богата свободна,независима,евратлантическа държава.

Ми да беше събрал хора и да ги бяхте изчистили.

Дай боже някой ден и в България простолюдието да се събуди

Ти умен и красив ли си!?

Демокрация ли е ако използваш хиляди жандармеристи и полицаи за да запазиш властта си? Не е ли това диктатура?

Зависи от гледната точка

Свободния свят трябва да подкрепи със оръжие народа и майдана там , за да може да се освободи Западна Азия лека полека от либералната чума дето я е налазила. Русия и Китай да въоръжат неформалната опозиция за да се установи реална ,а не както сега лъжедемокрация

Абе що не кажете, че в Париж вече полицията хвърли палките и се присъедини към протеста? Макарончо си утива и не е изключено да свърши като френската аристокрация по време на Френската революция

Ха ха ха ха Кой строи стени и огради? Полша с Беларус. Израел с Палестина България с Турция Ха ха ха ха

Дано от Франция да се надигне вълната , която да помете продажните евро-лидери и да освободи Европа от американският диктат. После всичко ще си дойде на мястото.

SirBob

Добре казано. Крайно време е англосаксонската измет да проумее кой е суверена в една държава.

Ще има ли гилотина за бабоеба

В духа, на френската революционна традиция, ще приключи ли всичко с гилотина? Но тя, във варианта си от 18 век, няма да има необходимата производителност. Трябва да бъде модернизирана и цифровизирана. И скоро ще потекът поръчки от цяла Европа, Северна Америка и други части на демократичния свят.

Мария Гаргамел като виден комисар цифровизатор ще уреди иновативна гилотина измислена от жени предприемачки.

Аууу! Дира се сети на десетият ден, че във Франция става нещо! Макак така? :)

И кво става ? Хората стачкуват, абсолютно човешко право, заслуга на демокрацията. В русия (нарочно с малка буква) протестите са забранени и наказуеми със затвор, там повече ли ти харесва ?

"Оттогава насам демонстрациите са белязани от нарастващо насилие, като много полицаи, жандармеристи и протестиращи бяха ранени. Опожарени бяха и много обществени сгради." И това ли е демократично, човешко право?

Макрон този път играе ролята на Дуче. Транс атлантическия фашизъм продължава.

вие си пожелахте капитализъм

Не съм спирал да го желая, както казвеше Кенеди "Демокрацията може и да не е идеалния обществен стрий, но на нас все пак не ни са налага да строим стени и огради за да не избягат хората", скоро кремълското джудже ще въведе изходни визи като през комунистическия строй и ако тогава руснаците не се вдигнат да протестират и да го свалят от власт значи си заслужават съдбата.

Е, щом си слушал Кенеди какво говори, означава че си живял при комунизма, учил си по това време в училища, построени тогава, когато се е налагало си ходил в лечебни заведения, построени тогава и си ползвал парно отопление, създадено тогава. Обаче проблемът ти е бил изходните визи, а по-горе изброеното не ти е било проблем; приемал си го като даденост. Е, а сега как е? Можеш да пътуваш без проблем, но останалото...?

Верно ли капитализма върви с империализма? А социализъма с какво върви? А интернационал какво означава? А продънено левичарче смотано?

внимавайте и вие за кои неофашистки крайни капиталисти и военолюбци ще гласувате на 2 ри април....зза да не ви се налага да вдигате революции после като на французите

франсетат почват да се усещат и искат да излизат от нато и да отхвърлят американския диктат за това им наложиха закон като ги боднаха по най-чувствителното място пенсионната реформа и социалните привелегии, които отстояваха над 50години. Това съотвенто предезвика масови безредици и може да доведе до гражданска война, което е ОК за господарите им. Англосаксонската измет същото правят и с великия някога германски народ и всеки друг, който повдигне глава малко над прахта. Но всеки си намира майстора в живота и рашките и китай ще им го втикнат в три ката, което вече и правят като теглят една майна на долара и целия наложен световен ред.

Да ти кажа, след като оня кремълски психопат нападна Украйна нямат много мераци дая излизат от НАТО.

Чак толкова прост , няма как да си.

На каквото си постели,на това ще легнеш! Франция, Германия....от богати ,скоро ще остана и без ...легла! Ама пък са Независими от Русия и от ...ум!

Но все пак не го пращата за пушечно месо в Украйна, не можеш да го отречеш, докато руснаците се преврещат в кожени палта всеки ден :) хахаххааха

Това май е европейската диктатура в действие. Имам чувството, че е нарочно.

Колко да е диктатура, хората упражняват правото си на протест вече дни наред, докато в русия това е невъзможно, повечето млади хора там не искат да стават пушечно месо, но диктатора путин ги праща на сигурна смърт без да ги пита. Нито един Европеец не е изпратен да воюва.

Я по-добре отиди на психиатър да те прегледа. Външните ти творения на вътрешният свят са точно като психични отклонение. Вече не говорим и за платено писане.

Кво беше станало у събота, че беше затворено целото въздушно пространство?!?

Извънземни.. или балони..знае ли човек.. ;)

ама е по-лесно да пускаш слухове отколкото да провериш...

lu4ka

Защо спят потомците на професор Жозеф Игнас Гийотен?

При демокрацията ако си отстояваш правата те бият!!! Е ако си гей или приличаш на маймуна е друго... Нали уж мнозинството управлява що макрон държи да се наложи със сила?!? Да ви пикая на демокрацията!!!

Също като Бойко, ако не сте забравили и Макрон проявява инатлъци, но няма да им се размине!

Като всяко малцинство на власт. Окопава се и отнема правата на мнозинството. Пак така да гласувате на 2.4 или да ходите за гъби. Америка ще ви подреди едни 10-15% малцинствени партиийки в коалиция и ще ви продаде още..хмм как беше- "предварителни договори за предпроучване"

Бастилията пак бърка с ръка в гза на демокрацията.

Не им отстъпи за жълтите жилетки - избраха си го пак. Извод - тъпанарите трябва да се мачкат безмислостно и грешките трябва да се наказват!

Демокрация има когато мнозинството управлява, не когато 1-2 малцинства се доберат до властта. Тогава демокрацията приключва с изборния ден. Урок за "най-старите демокрации в Европа". А вие повторете френските грешки на 2.4 и чакайте различен резултат

Бабоеба е родшилска подлога , а за тях няма никакво значение колко гои ще бъдат избити. Няма значение дали копои или протестиращи, колкото повече, толкова по добре. Само пълното изчистване на света от тези уроди, може да ни спаси от пландемии, цветни революции, зелени талибани, вируси по хора и животни.

Мумиите от ЕС и САЩ искат със себе си да завлекат целия свят. Има протести по целия свят. Дано Путин има търпението мумиите да напуснат Земята , да дойдат живи хора на тяхното място и се възцари разума и мирът. Без насърчаването на мумиите Зеления идиот е едно нищо. Операцията започна защото зеленото нищожесво управлявано с дистанционно от ФАЩ искаше да постави ядрени ракети на 300 км от Москва.

Освен жандармери и политици трябра да изтребите и соросоидите, иначе нямате шансове. Няма по-голямо зло от продажния соросоид

е натренирала бабоеба-хомо да не отстъпва на никой освен на еврейските си господари.

Влаковете,автобусите и самолетите са пълни с желаещи да емигрират в Русия. В гнилия Запад никой не иска.

Ха ха ха, путинофилите празноглавци не разбират сарказма ти...

Те са тъпанари по рождение.

Ама не дават визи

Коментари - 10-и ден на френската "революция", Макрон не отстъпва | Днес.dir.bg

10-и ден на френската "революция", Макрон не отстъпва

Готви се безпрецедентна операция по сигурността с 13 000 полицаи и жандармеристи. Почти 8000 тона неприбран боклук загрозяват Париж

Обратно в новината

Коментари - 10-и ден на френската "революция", Макрон не отстъпва | Днес.dir.bg

Коментари

Бабата не дава...

Стискам палци на Франция да се оттърве от Макрон. Ако французите клекнат сега, следващия път ще вдигне от 64 на 70г.

Вижте как този белгийски депутат разобличи мълчанието на европейския и световен "елит" за жестоките полицейски репресии на режима на Макрон и изказа подкрепата си за борещите се против пенсионната "реформа" във Франция! https://www.youtube.com/watch?v=awHqKM7WnHE

Гледайте добре какво е истинското лице на това, което ни пробутват за демокрация! Спасението е в бюлетини 7 и 21.

Гледаме много добре и виждаме защо Франция е светлинни години преди България, защо Франция има стандарт на живот мнооого над този в България, да не говорим за този в любимата ви Русия! И не, никога, ама никога бюлетините, които сте посочил - никога. За национални предатели не гласувам. Гледаме и виждаме един народ, който се бори и отстоява правата си, въпреки че правителството не е съгласно. Виждаме също така и какво се случва в България, народ, който е унил, народ, който се е предал, народ, който не се бори, а чака на хартиените бюлетини - хахахаха, чака за пореден път принцът на белия кон да дойде и "да го оправи". Ами не се прави така, а се прави, както правят французите - на улицата, с протести и то сериозни, а не с балони и песни. Защото дали този път ще успеят или не, не знам, но те никога няма да спрат и в повечето случаи успяват. А ние - дори, когато има протести, те са, като манифестация, с децата, балоните, песните, "без агресия" ....

Не знам защо реши, че Русия ми е любима, но за вас евроатлантиците всеки, който е ЗА България е "путинофил" или про руски. Вие не можете да си представите една България със собствена политика - водена от хора патриоти, които не тичат по посолствата за инструкции, а решават с главите си и в интерес на българските граждани политиката, която да водят. Политици, които не се финансират от разни НПО-та с проамериканска или проруска насоченост, а се финансират от бюджета на държавата!. Вие не можете да си представите една свободна и суверенна България, която не членува в никакви военни, политически и други измислени съюзи с насоченост срщу трети страни, какъвто се оказа нАТО и второто НАТО - Европейския псевдо демократичен съюз!

Да изпратим Вълка ,да им прибере буклука ..

Налага се изводът, че освен в Африка, макарон е персона нон грата, вече и в собственната си страна...

13 000 срещу своите ...това се вика макаронова демокрация.... Макрон - глобалистки бустер , франсетата няма да ти простят

да протестират .а и по- дълго защото тоя геронтофил вече поти клекнал.

Па за какво да отстъпва, нищо не могат да му направят тия веганчета

На гилотината накрая. Особено като стане ясно че няма пари за пенсии

Това е то хибридната война на Русия

минава във военен режим

ЕК ням ли да се изкаже по въпроса? Защото в Грузия правителството трябваше веднага да се съгласи с народното мнение. Пак тука вече колко дни... и тишина... Дори и САЩ не се загрижени. Как така?

Отговорът е прост, на Франция не им е за първи път и те определено ще се оправят, освен това тук никой не е погазил човешки права към момента. Повярвайте, ако бъдат нарушени правата, на който и да е французин, това няма да остане скрито - покрито, нито пък някой ще мълчи. Та, има разлика!

Ще отстъпи и властта ще сдаде. Май е забравил Марсилезата.

Ей, много руски тролове тука... Що не си пишете за Украйна, там ви е силата! А за Франция пишете, когато Русия я стигне по жизнен стандарт, което не се е случвало никога в историята...

Много ли са? Ти сам ли си на смяна?

Не съм на смяна, от копейки нямам нужда, слава Богу! Срещу простаци като вас пиша безплатно и доброволно!

Е 9 икономическа сила. Миналата година избута Италия. Ако само месец Франция имаше санкции, щеше да фалира и потъне в кръв.

Е, да де, ама Париж е затънал в боклуци, не Москва. Мерси за такъв жизнен стандарт.

дойде от нищото, за да изпълни определени задачи, след което отново ще го върнат там, от където дойде! И то съвсем скоро!

Путин и Си трябва да въоражат протестиращите за да имат равни шансове срещу полицията.

Лавров да занесе закуски на барикадите.

Макрон трябва да бъде свален от власт и да се сложи арабин за президент. Това е арабски майдан.

Махроняку на гиляку. Хто не скача то Махрон. Нале другари джендери? Това, ако беше в Русия, малиии...

Бааа. Това е Париж. Те са така през година, през две. Ще кротнат. Споко.

Добре, че са евроатлантическите ценности за да може всеки несъгласен да протестира и да си изказва мнението. А не като при лоШият Путин да има диктатура и цензура.

Путин е фашист.

Не той марширува в Киев с факла и пречупени кръстове.

Макарон колкото и да не отстъпва - тоя тип бунтове и протести започват да носят и икономическа тежест - която ще поради още повече протести - сложил съм пуканките ;-).

Само след 5 дни,русофилите ще чуят думата на суверенна!!!

Дано и българите се събудят и изчистят България от про руски влияние и комунисти, което пречи да станем нормална, богата свободна,независима,евратлантическа държава.

Ми да беше събрал хора и да ги бяхте изчистили.

Дай боже някой ден и в България простолюдието да се събуди

Ти умен и красив ли си!?

Демокрация ли е ако използваш хиляди жандармеристи и полицаи за да запазиш властта си? Не е ли това диктатура?

Зависи от гледната точка

Свободния свят трябва да подкрепи със оръжие народа и майдана там , за да може да се освободи Западна Азия лека полека от либералната чума дето я е налазила. Русия и Китай да въоръжат неформалната опозиция за да се установи реална ,а не както сега лъжедемокрация

Абе що не кажете, че в Париж вече полицията хвърли палките и се присъедини към протеста? Макарончо си утива и не е изключено да свърши като френската аристокрация по време на Френската революция

Ха ха ха ха Кой строи стени и огради? Полша с Беларус. Израел с Палестина България с Турция Ха ха ха ха

Дано от Франция да се надигне вълната , която да помете продажните евро-лидери и да освободи Европа от американският диктат. После всичко ще си дойде на мястото.

SirBob

Добре казано. Крайно време е англосаксонската измет да проумее кой е суверена в една държава.

Ще има ли гилотина за бабоеба

В духа, на френската революционна традиция, ще приключи ли всичко с гилотина? Но тя, във варианта си от 18 век, няма да има необходимата производителност. Трябва да бъде модернизирана и цифровизирана. И скоро ще потекът поръчки от цяла Европа, Северна Америка и други части на демократичния свят.

Мария Гаргамел като виден комисар цифровизатор ще уреди иновативна гилотина измислена от жени предприемачки.

Аууу! Дира се сети на десетият ден, че във Франция става нещо! Макак така? :)

И кво става ? Хората стачкуват, абсолютно човешко право, заслуга на демокрацията. В русия (нарочно с малка буква) протестите са забранени и наказуеми със затвор, там повече ли ти харесва ?

"Оттогава насам демонстрациите са белязани от нарастващо насилие, като много полицаи, жандармеристи и протестиращи бяха ранени. Опожарени бяха и много обществени сгради." И това ли е демократично, човешко право?

Макрон този път играе ролята на Дуче. Транс атлантическия фашизъм продължава.

вие си пожелахте капитализъм

Не съм спирал да го желая, както казвеше Кенеди "Демокрацията може и да не е идеалния обществен стрий, но на нас все пак не ни са налага да строим стени и огради за да не избягат хората", скоро кремълското джудже ще въведе изходни визи като през комунистическия строй и ако тогава руснаците не се вдигнат да протестират и да го свалят от власт значи си заслужават съдбата.

Е, щом си слушал Кенеди какво говори, означава че си живял при комунизма, учил си по това време в училища, построени тогава, когато се е налагало си ходил в лечебни заведения, построени тогава и си ползвал парно отопление, създадено тогава. Обаче проблемът ти е бил изходните визи, а по-горе изброеното не ти е било проблем; приемал си го като даденост. Е, а сега как е? Можеш да пътуваш без проблем, но останалото...?

Верно ли капитализма върви с империализма? А социализъма с какво върви? А интернационал какво означава? А продънено левичарче смотано?

внимавайте и вие за кои неофашистки крайни капиталисти и военолюбци ще гласувате на 2 ри април....зза да не ви се налага да вдигате революции после като на французите

франсетат почват да се усещат и искат да излизат от нато и да отхвърлят американския диктат за това им наложиха закон като ги боднаха по най-чувствителното място пенсионната реформа и социалните привелегии, които отстояваха над 50години. Това съотвенто предезвика масови безредици и може да доведе до гражданска война, което е ОК за господарите им. Англосаксонската измет същото правят и с великия някога германски народ и всеки друг, който повдигне глава малко над прахта. Но всеки си намира майстора в живота и рашките и китай ще им го втикнат в три ката, което вече и правят като теглят една майна на долара и целия наложен световен ред.

Да ти кажа, след като оня кремълски психопат нападна Украйна нямат много мераци дая излизат от НАТО.

Чак толкова прост , няма как да си.

На каквото си постели,на това ще легнеш! Франция, Германия....от богати ,скоро ще остана и без ...легла! Ама пък са Независими от Русия и от ...ум!

Но все пак не го пращата за пушечно месо в Украйна, не можеш да го отречеш, докато руснаците се преврещат в кожени палта всеки ден :) хахаххааха

Това май е европейската диктатура в действие. Имам чувството, че е нарочно.

Колко да е диктатура, хората упражняват правото си на протест вече дни наред, докато в русия това е невъзможно, повечето млади хора там не искат да стават пушечно месо, но диктатора путин ги праща на сигурна смърт без да ги пита. Нито един Европеец не е изпратен да воюва.

Я по-добре отиди на психиатър да те прегледа. Външните ти творения на вътрешният свят са точно като психични отклонение. Вече не говорим и за платено писане.

Кво беше станало у събота, че беше затворено целото въздушно пространство?!?

Извънземни.. или балони..знае ли човек.. ;)

ама е по-лесно да пускаш слухове отколкото да провериш...

lu4ka

Защо спят потомците на професор Жозеф Игнас Гийотен?

При демокрацията ако си отстояваш правата те бият!!! Е ако си гей или приличаш на маймуна е друго... Нали уж мнозинството управлява що макрон държи да се наложи със сила?!? Да ви пикая на демокрацията!!!

Също като Бойко, ако не сте забравили и Макрон проявява инатлъци, но няма да им се размине!

Като всяко малцинство на власт. Окопава се и отнема правата на мнозинството. Пак така да гласувате на 2.4 или да ходите за гъби. Америка ще ви подреди едни 10-15% малцинствени партиийки в коалиция и ще ви продаде още..хмм как беше- "предварителни договори за предпроучване"

Бастилията пак бърка с ръка в гза на демокрацията.

Не им отстъпи за жълтите жилетки - избраха си го пак. Извод - тъпанарите трябва да се мачкат безмислостно и грешките трябва да се наказват!

Демокрация има когато мнозинството управлява, не когато 1-2 малцинства се доберат до властта. Тогава демокрацията приключва с изборния ден. Урок за "най-старите демокрации в Европа". А вие повторете френските грешки на 2.4 и чакайте различен резултат

Бабоеба е родшилска подлога , а за тях няма никакво значение колко гои ще бъдат избити. Няма значение дали копои или протестиращи, колкото повече, толкова по добре. Само пълното изчистване на света от тези уроди, може да ни спаси от пландемии, цветни революции, зелени талибани, вируси по хора и животни.

Мумиите от ЕС и САЩ искат със себе си да завлекат целия свят. Има протести по целия свят. Дано Путин има търпението мумиите да напуснат Земята , да дойдат живи хора на тяхното място и се възцари разума и мирът. Без насърчаването на мумиите Зеления идиот е едно нищо. Операцията започна защото зеленото нищожесво управлявано с дистанционно от ФАЩ искаше да постави ядрени ракети на 300 км от Москва.

Освен жандармери и политици трябра да изтребите и соросоидите, иначе нямате шансове. Няма по-голямо зло от продажния соросоид

е натренирала бабоеба-хомо да не отстъпва на никой освен на еврейските си господари.

Влаковете,автобусите и самолетите са пълни с желаещи да емигрират в Русия. В гнилия Запад никой не иска.

Ха ха ха, путинофилите празноглавци не разбират сарказма ти...

Те са тъпанари по рождение.

Ама не дават визи