10-годишно британче пострада на писта в Боровец

Детето е транспортирано в "Пирогов" с множество травми по тялото

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно британче пострада на писта в Боровец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си спомням да съм го викал.

Миналата седмица бях в Боровец. Безобразна свинщина и кал, в която си паркираш колата срещу 15лв.,без значение дали си за 15мин.или цял ден - слизал и потъваш до глезените. После се качваш към пистата, отново джапайки в кал, но вече със ски обувките, криволичейки по уличките между бараки, обособени като заведения. Срещу 85лв. дневна карта се качваш на лифта и се спускаш по писта, която е тотално разорана - бобуни и пропадания, които като нищо могат да те изхвърлят в боровете. И това е синя писта - за деца и начинаещи.

Не може постоянно да нападаме нашите ски курорти. Това е адски скъпо като продукт и нашите ски курорти се понаучиха как се прави. Особено в последните години Пампорово изпъква най-много. Карам по 5-6 пъти на година поне в България от няколко години ходя само там най вече заради начина по който правят пистите.

И все още транспортираме жертви с линейки, като през 70-те години. В една Австрия само хеликоптери летят из Алпите! Срам в 21 век!

И аз на 10 г паднах в една дупка за глина, с която в селото мажеха дуварите. Баба ми ме пита дали съм видял звезди, тоест имал ли съм отлепване на ретината. Това беше диагностиката и лечението. Сега ще го снимат от горе от долу...интересно дали ще надупят Юлен да плати заради неравностите на пистите. Ако успеят -Браво!

Юлен е на Банско, не на Боровец, многознайко...

За да икономисат 50% са дошли след ваканцията. Бедните британци

Тъжно ми стана... но за това, че допуснахме по ред причини, в собствените ни курорти да има повече чужденци с децата си, отколкото българчета :(

В края на януари бях на Банско... във великият курорт работеха по малко от половината писти... една червена, една синя и една зелена... пистите не бяха добре обработени, въпреки че има оръдия за сняг, а две вечери валеше. Леш от хора по малко писти, необработени... е как няма да стават бели - за пръв път и никога повече. Не съм ходила във Франция и Швейцария, но в Австрия е супер... и не е много по скъпо.

Доообре

Какви са причините за инцидента с детето?

Ама ако беше българче никой нищо нямаше да напише нали?

Току що пуснах сълза , и го преместих....

Аууу, американче нямаше ли с него... Предполагам думата българче едва ли я употребява... :)

Тук на Боровец има доста британци. Румънци, украинци и руснаци също. Когато има и пързалка има и паднали в снега. Това не е новина.

защо това е новина? Няколко пъти по БТВ и сега пренесено тук ??!! Ами който кара ски - пада ! Няма скиор да не е падал и да не се е контузвал. Журналя проста !

След още някоя и друга година ще скача от терасата в Слънчев бряг .... Англичаните са така! :))))

10 годишното британче защо не е на училище, а е по почивки?

То не ходи на училище. Както едни наши граждани.

Програмист си навехна безименния пръст докато пишеше на клавиатура в офиса.

ми не дират тука саксонските копелета

Да очистват територията? Малоумник до малоумника.

ПОДКУПНИТЕ ПЕДЕРАСТИ ДЕТО КУПИХТЕ СИЧКО ЗАРАДИ САКСОНСКИТЕ ПАРИ ЛИ БЕ БОКЛУКО