17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоя радикал, що не се пусна някъде по гетата или да се внедри в някои от тези организации на крайните и радикалните джихадисти, и не ги прочисти от вътре просто?! Може би няма топки и всичко е една простотия само и само да загинат обикновени, и невинни хорица... Бог да ни пази...

Защото ако беше ходил да разчиства гетата, нямаше да направи впечатление на никого. Няма какво да се лъжем, всички са много "толерантни", но на никого не му пука за имигрантите и по-тъмните

Щот той се обърна срещу тези, които спомогнаха и позволиха създаването на гетата. Ама още не си се развил да го разбереш , а и не искаш, щот човекът е описал много подробно кое и защо е направил, ама на теб ти стига да четеш какво казват вестниците.

FFF

Този ми напомня за един мисля Чех беше, който го питали какво е чувството да убиеш човек, а той отговорил "Нямам идея. Убивал съм само комунисти".

Скоро този същият , се беше оплакал,че му е слаб интернета в килията. Килия силно казано, защото живее в много добре обзаведена стая.

НА ТОЯ ПСИХОПАТ И МЪРШАТА НА ЕКАРИСАЖА...

Тука май някои са забравили на кои наричаме "комунисти" в България. Припомням: това са хората от болшевишкото племе, привържениците на СССР, 9-и септември. Хората работили за НРБ на БКП. Това са комунистите! Не се опитвайте да ги смесвате с разни "леви" в Америка тем-подобни.

Как един не се намери с пари да плати на правилния човек и тоя урод да се самоубие в килията. Сигурно и денонощна охрана са му осигурили.

Либерасти, сър ! Но да те попитам за екзекуторите на хилядите европейци, станали невинни жертви на ислямизацията и мулти култи Европата, там как виждаш нещата или не са ти на дневен ред, докато ти не станеш следващата жертва...?

ужасно е това, което е направил, но абсолютно е прав за мултикултуризма..Живея в UK ..черни всякакви.и много раждат еме ще си станем черни

...какво плюеш по черните, ти си чужденец също там !!!

21 години за 67 жертви това прави средно малко над 3 години на жертва. Някой да се престраши и да му тегли куршума, а после може да прекара следващите 3 години в затвора, учейки задочно в някой университет. Тъкмо за държавните изпити ще излезе.

А как ти се струва на фона на хилядите изнасилени европейки и деца, част от които и убити, хилядите вече наръгани по улиците европейци да няма никой осъден ? Ако случайно заловят престъпният ислямски примат, то той автоматично е обявяван за травмиран и депресиран, и или го пускат след като обещае повече да не ни коли и изнасилва, или ако е хептен твърдоглав го въдворяват за няколко месеца на лечение в супер луксозни клиники с 5 степенно меню и нежни, руси сестри да го обгрижват и хрантутят. А либерасткото стадо го чака с нетърпение навън да го обогатява още. Или това не ти прави впечатление ? А знаеш ли колко са жертвите на исляма в Европа ? Сигурно само за седмица са колкото жертвите на Брейвик. Но за тях никой не говори и политкоректно мълчи, че да не се появат стотици като Брейвик, на които чашата на търпението е преляла. Ама ти сега смяташ присъдата на Брейвик и не ти е до жертвите на ислвмските нашественици, които са няколко хиляди... Между другото присъдата на Брейвик е максималната присъда за Норвегия, така определена от бащите и майките на жертвите му, управляващите там леви другари. Така, че иди питай тях защо.. .

Какво блъскаш минуси ? Кое не е истина от написаното, малоумни либерастки мастии ?

И как точно ги спря Брейвик? Така като гледам даже им е помогнал. Да не се хабят милите.

е точно де.искал е да изтрепе тези,дето дават по десет години като столтенберг/.либералните..дето пускат мангалите да те шибт и после ти си си виновен,че си им бил на пътя

Не са по три, щяха да са към 200.По половин година на убийство.

Защо няма смъртно наказание.След 10 години ще излезе и със негови последователи ще избият стотици от същите тези промити мозъци дето са против смъртното наказание.

След 10 години като излезе цяла Европа ще е ислямизирана и ще е една дива арабска джамахирия...не че вече не е. Не се кахъри толкова за него, мисли за себе си и децата си.

Ами какво правим да не стане така? Я вижте унгарците,поляците,руснаците-там тези пинизи не минават.Вчера имаше протест срещу задължителната ваксинация( не срещу ваксините или доброволната ваксинация) 200 души се събрахме.Другите по морето и по кафетата се забавляват.Така не се става народ.

Не те знам какво правиш. Сега коментираме Брейвик какво е направил.

Този който е направил това ужасно деяние не заслучава памет не заслужава никой да го знае. Нито името му нито как изглежда. Такива хора трябва да тънат в забвение! А вие сте го пльоснали на първа страница една голяма снимка сякаш е герой! Направо ми си се повдига. Мислете драги граждани и журналисти! Не на скапаните ефтини сензации!

Защо? Избилите милиони ги цитират и споменават ежедневно, избилите хиляди ръководят държави, а избилите десетки са сред кумирите на подрастващите, и разполагат със солиден капитал.

Ако беше мятал бомби от самолети и дронове щеше да е борец за свобода и демокрация.

еВтини...а не еФтини... Пфу, аман от неграмотни кратуни, от които чакаш да мислят...

Доста незпознати коментират тук, Брайвик не е никакъв комунист, всичките му жертви са някакви крайно леви и защитници на исляма в Европа ЛГБТ идеологията. Случайните жертви са му 2-3 от бомбата, друго всичко е целенасочено.

Ами няма кой да прочете, че като е стрелял, е викал 'Мрете марксисти'.

Какви изроди сте за да оправдавате убийство на деца? Вие сте извратени!!!

Никой не го оправдава, но много го разбират. Защото косвените и преки деца жертви на ширещата се ислямизация и ЛГБТ пропаганда са много повече. Иначе казано, трети закон на Нютон, няма как тая либерална простотия да не доведе до последствия.

Иди го кажи на малката 13 годишна Леони, жестоко изнасилена, преди това дрогирана, удушена и изхвърлена като боклук на оживена улица в изисканата някога Виена, нагло подпряна на едно дърво... Героите са трима младежи, от...Афганистан, топло посрещнати с почести и обгрижвани от левите откачалки, които ни докараха злото и фашизма на крака. И това е само част от криминалната хроника на Европа от последните седмици... Или може би 3-мата заклани и 6-мата ранени наскоро във Вюрцбург от 24 годишен сомалиец, който отново са изкарали с психични отклонения и сега ще го хрантутят и отглеждат в луксозни психиатрични клиники за известно време, след което пак ще ни го пуснат да ни "обогатява". Само дето сред закланите е 23 годишната, красива Стефани, за чийто живот никой не скърби, щото никой не ни разказа за нея... Ай, сиктир ! Леви боклуци ще ми казват за кой е правилно да страдам и за кой не. Ще ме учат кой бил десен екстремист, изпълнен с омраза и кой ни коли и изнасилва всеки ден с любов...

Това все едно Ганьо да отиде с калашник в едно село и да разстреля старците като протест срещу индианските набези.

Ами, не е все едно... Наскоро имаше интервю с една бг журналистка, живееща в Норвегия, която много обстойно и подробно разказва за събитията и случая Брейвик. Беше гост на Георги Любенов в сутрешния му блок по БНТ. Изгледай го и ще си отговориш на всички въпроси. Съвсем накратко: той е избил т.нар. цвета на нацията, младите леви от младежката комунистическа партия, надъханите марксисти, които били на лагер на някакъв техен остров. За да спре ислямизацията на континента. При все, че в Норвегия открай време управляват левите другари. И тези младежи са всъщност бъдещите управници, техните приемници.

Е нали всички "пенсии" уж комунисти били бе? Че тогава значи не би трябвало да ти е проблем, че индианците ги избиват? Но понеже пък и тях мразиш тогава старците комунисти трябва да бъдат защитени... Колко сте сбъркани, страшно е чак.

Не се хаби. Не виждаш ли, че някои от коментиращите са на границата на дебилността и повтарят като смахнати латерни едни и същи лозунги и либерастки празнословия и бръщолевене на тъпотии на килограм.

Ще видим дали не е комунист като излезне и замине в "бившия" СССР. Между другото, вие не сте ли комунист, какво мислите за 9.9.1944?

Как да не е комунист, не виждаш ли, че всички форумни комунисти го подкрепят?

Та казваш да застрелям детето ти, защото двама мангала са обрали баща ми? Аз мислех, че е по-добре да ликвидирам печките. Но, щом щеш детето ти - добре. Това шубе е отишло да убива деца, защото го е било страх местните талибани да не му извадят оръжие.

Какви деца? Това са фанатизирани марксистчета, които утре ще джендеросват света. Много добре е направил. Достоен мъж!

Вън комунистите от България, заминавайте за СССР, нямате място тук, болшевишки отпадъци.

Ще лапаш на умрелия ти кумир в бункера преди да се самоубие :D

Ми те болшевиките са се настанили в Брюкселския Коминтерн и те управляват като пионка, неграмотен мишок... В Русия отдавна няма болшевизъм, културните леви марксисти са днешните ти любими либерал-фашисти, които разсипаха Европа и я превърнаха в мулти култи опасно гето за теб и децата ти. А ти ги приветстваш и аплодираш кат на партийно събрание.

Вън комунизма от Европа. Смърт на СССР, долу БКП, бутай болшевишките паметници!

Ако беше поне малко образован и начетен щеше да си наясно, че днешната Бастилия на комунизма е в Брюксел, днешният ЕССР.

Като излезне ще направи кариера в "бившия" СССР.

Вън исляма от европа и мазните негри

Абе и да не са мазни, пак са противни и миришещи на лошо ...

за сметка на това, миналата година той обяви, че обмисля да се занимава с политика.. явно планове има човека! най ми е интересно -- няколко години след случая - журналисти разпитваха родителите на избитите деца, какво биха направили, ако пред тях застане убиецът им.... нито един не каза просто че ще го убие. някой от интервюираните щели да му крещят, други да го питат защо.... за толкова смърт - цели 21 години затвор?!? явно имат нужда от още такива случаи, та дано се събудят!

Прочети,че в Норвегия няма доживотна присъда но могат да ти дадът няколко по 20 години.

Може, ако си супер лош актьор и не можеш да ги убедиш, че вече не си опасност. Ама тоя ще ги врътне като стой та гледай. Повече няма да прави така, честен кръст. Ще се извини официално, западняците обожават извиненията, все пак признат грях половин грях. Ето църквата се извини за педофилите и всичко е точно.

Нееее, грешиш. Просто либерализма е диагнозата на много болни мозъци... Няма нужда от още избити... Един немец, юрист, чиято млада, красива дъщеря Мария беше жестоко изнасилена, пребита, удушена и захвърлена под един мост като ненужен боклук, каза, че не бива да пълним сърцата си с омраза и че той ще продължи да помага на клетите изнасилвачи и касапи да прииждат, даже им събираше пари и не поиска екстадация на изрода, отнел без време живота на собственото му дете. Мария беше само на 19 години и беше почнала да учи медицина. Но и тя като жалостивия си татко помагаше на клети "бежанци". И много скоро я намериха изнаилена и убита под един мост... Това са много болни хора, дегенерати, изродени, на които нищо не им трепва за собствените им деца, ти чакаш да затъжат за чуждите...

Цитат: Брейвик на 4-годишна възраст е отнет в приют на “Барневарн” и после “пуснат по етапен ред”. Всяко ново приемно семейство го изнасилвало, каквато е традицията в Норвегия. После, като младеж, 9 години подготвял акцията си

Все едно в България не бъркат по дупките на бебетата.

Бахти животното си, в Ада ще ти порят гъза

Казвам ви какво правят баби и дядови, уж невинно, уж на игра. Без да влагат сексуален смисъл обаче, разберете ме правилно!

При развода даден на майката, която го сексуализира, бие и му повтаря, че по-добре да е мъртъв. Бащата води дела, но ги губи, съдът взима страната на майката. Не е бил в приемни семейства. Имало е заповед да го отнемат от майка му, но социалните не я изпълняват. Като бебе майка му много го бързо го отбива щото "й изсмуквал живота". Всъщност тя е искала да направи аборт, но когато се връща от почивка в ОК вече е в четвърти месец и не е разрешено.

Божидаре казва се ИЗКУСТВЕНА ТОР!! Божидаре щом бъркаш родовете явно си поредното мюзли!

тор — съществително име, мъжки род (тип 1)

бегай ти бе!

Абе таранкол'ооо, най простото е с амониева селитра, глупиии, глупииии

Да почиват в мир загиналите. От много инцест се раждат такива повредени индивиди. Те затова и почнаха да с и вкарват хора от чужбина - разнообразят гените на хората и да се намалят родените с някакви проблеми.

Хора ли вкарват от чужбина или животни

Брайвик е продукт на 'Барневерн' - тяхната система за 'защита' на децата. Отнет от родителите си и многократно изнасилван по разни приюти... в манифестът си, (които го покриха тихомълком) беше разказал за всичко. Сега тази система ('детско правосъдие') и други антисемейни политики се пробват да ни я вкарат и тук. Дори вече има наченки на това, жив пример е миналата седмица в Русе, където социалните отнемат дете от семейството. В приюта върху детето се пикае и се подлага на унижения и гаври.

то отдавна се прави тук! Приемните семейства какво са? Вместо да се помогне на родителя, то се дават пари на приемното семейство което в повечето случаи използва децата като роби!! А особено сега със частните социални дейности ще стане още по интересно!

Вдигнал е юмрук за "Рот фронт". Всички комунисти са еднакви. Под "комунист" да се разбира от съветски тип, болшевик,

Тоя баш си е антикомунист и антимарксист.

Na ostrova imaha lager komsomolzite /enicharite/ na rabotnicheskata im partia. Tezi koito ste naserat hubavata Im darjava…

Либерастите насила смесват расите и налагат чужди традиции и култури в държави с многолетна цивилизация и традиции. Целта на мулти култи тренда е да подтиска и противопоставя различните раси и етноси с принципа разделяй и владей. Унищожават моноетническите държави с религиозни и морални ценности и семейни принципи и налагат содомията като нещо нормално и прогресивно. Всичко това противопоставя хората и рано или късно ще има между културни и междурасови конфликти в държавите в клито процеса напредва.

Брейвик беше прав.

Май твърдеше, че е бил жертва на педофил. Заради тотално побърканата им политика, където министър на семейството казвал, че иска да направи всички деца като него хомосексуалисти. С гейски парад с деца като за от детска градина. Там преди твърдяха, че 8 от 10 деца до 10 години са на имигранти. И където крадат деца, като не се обучават по техните норми. Произвеждат си побъркани.

Прочети за майка му и ще ти се изяснят някои неща. Трябвало е да бъде отнет, но социалните са се оакали. Майка му иска да го даде защото го мрази. Когато бащата научава отново завежда дело за родителски права, които при развода естествено са дадени на майката. Когато тя научава, че бащата ще води отново дело за да го вземе при себе си вместо да е в приемно семейство, майката напук си иска Брейвик и той остава при нея.

като пише антимюсюлмански манифести там нямат ли си обрязани бежанци та се е захванал да стреля по бели.

Те отвръщат на огъня пък на големия анаболен мъжага не му стиска чак толкова.

Абе, и аз си мислех, че това е причината.

Колкото повече мулти-култи става Европа, толкова по-радикализирани са и хората. Нищо ново под слънцето, историята се повтаря, кучетата си лаят.

Точно това винаги е показвало закономерността на махалото... Такива са природните и социални закони. Нищо нито ново, нито изненадващо.

И не ти е нужен нито Барневерн, нито приемни семейства, нито гнусни педофили, нито лудост, за да прелее чашата ти на търпение и да обърнеш сопата...

88

си деяние е осъден на 21г. и тъне в лукс в килията си, евроценности

Твоите руски ценности какви са? В едната ръка спринцовка Крокодил, в другата счупена бутилка водка, лежиш в лайната и чакаш Путин да докара Съветския съюз?

Schilo

Вместо глупости, кажи-справедливо ли е според теб?

Абе ти наистина ли мислиш, че е нормално само 21 г. за такива престъпления или си нежна душа?

21 години е максималното наказание лишаване от свобода в Норвегия. Така са го решили левите другари, които винаги са управлявали там...

Това е един истински патриот и русофил!

Ама вярно ли и за толкова тъп коментар плащат?

Schilo

Резултат на реалностите. За съжаление!