1 г. условно за младежа, дрифтирал край протестиращи пред парламента

Съдът наложи по-голяма присъда от договорената с прокуратурата и отне колата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо рЕзко са се напрегнали съдиите, все пак става въпрос за протести срещу Боку Ага !! Не бях чувал за въртене на гуми да конфискуват автомобил..

автомобила в полза на държавата-прилича ми на национализация.

За гъзария с кола условна присъда и за убийство с кола пиян пак условна. Нещо гнило има. Разберете, че това е големия проблем!!!! Този, че си заслужава наказанието е несъмнено. Другото е пародия.

Поне условна присъда е получил. А онова същество, което ката мотор по ескалаторите в мола какво наказание получи? След като нарушенията му са доста повече, отколкото на този и рискът за нараняване на хора значително по-голям.

Няма проблеми, веднага мама и тате ще вземат нов таралясник за 2-3 000, инак селският дебил няма как да ебе..... Курвите държат да имаш таратайка.

леле колко са бързи с тоя. циганинга, който блъсна бабите обаче нищо няма да му направят. да го пускат нали марковски го защитава..

Да ме прощавате ама при условие че е съден за хулиганство преди няколко месеца, в една нормална държава вече щеше да лапа на кафявите в панделата.

напрао ефектива, а като е с гоуф удвоена!

ми е чудно ЗАЩО се дават условни присъди на ВЕЧЕ криминално проявени ?!? Очевидно предишното наказание каквото и да е било не е довело до превъзпитание следователно последващо наказание би трябвало да е ЕФЕКТИВНО !

Трябваше да му вземат книжката, да му свалят номерата, да му се вдигне гражданската ако имаше бонус-малус. Накрая трябваше да му дадът една метла да ходи и да мете поне един месец за урок. Такива условни присъди като тези, които ги има в момента са пълна пародия.

Това за хулиганството го разбрахме. А от КАТ какво наказание е наложено? По един друг закон, който също е нарушен

поне да имаше защо, а то конюнктурно заради протестите. Иначе всеки ден по някой утрепан на пешеходна пътека и пак условно.

Да отнемеш на гоУфаджия , гоУфу е се едно да отрежеш на пианист пръстите! Баси ! Чак толоз ли е съгрешил ?

Не сте чели закона бе колеги, имаш право на 26 условни присъди едновременно, и чак тогава ти дават ефективна, която може да бъде заменена по твое желание с мъмрене пред строя.

Е , дори и да убие човек , ще се изкара ненормален и после 15 години условно!

Ем чи то е ясно - ПК Гоуф... Някакъв малък вариант и да е КН Гоуф ама по-малко вероятно.

защо условна след като и преди е съден за хулиганство. Колко още трябва да хулиганства за да влезе на топло ? Утре ще си купи някой кенеф за 500лв и ще продължи с изпълненията.

айдииииииии конфискуваха Гоуфу :D

да даде брифинг по случая?Все пак,той е защитник на такива изпълнители...