Коментари - Българските волейболисти ”сефтосаха” новата зала с победа над Сърбия | Днес.dir.bg

Българските волейболисти ”сефтосаха” новата зала с победа над Сърбия

Премиер и петима министри присъстваха на откриването на новата спортна зала „Арена Армеец” в София. След откриването празника продължи с волейболен мач между България и Сърбия, който нашите спечелиха с 3 на 1 гейма.

Обратно в новината

Коментари - Българските волейболисти ”сефтосаха” новата зала с победа над Сърбия | Днес.dir.bg

Коментари

като не могат да дадат хляб на народа, управляващите го мутри му осигуряват зрелища. до каде стигна бедна балгарио, да те управляват наи големите простаци и дебили, камуняги и лумпени?

България, другарке се пише с главна буква. Като нямаш хляб иди да работиш. То не може само да лежите, да подритвате чаветата и да гласувате са бсп и дпс и да искате другите да ви хранят.

И при всяко събитие ли ще е такова задръстване на 4-ти км? Нали уж имаше паркинзи ?

Да, защото се оказа че залата е за 12 хил.зрители и има 900-1000 паркоместа. По 5 човека в кола да са, пак няма как да я напълнят и до средата. А там минават 2 автобуса - 1 и 6, като последния в пиков час е на 45 мин. А извънпиковите - на 1 час и половина. В цял свят до подобни съоръжения стига метро, а тука селските автобуси за и от Панчарево и Герман.

Пооляхте се както винаги - 17 хиляди друг път. Проектантите още стоят учудени от новината, а строителеите се питат - къде сбърках?

...само дето не знаеш как ще те уважа...

...много заекваш и засекваш...Не забравяй мед. пътеки...

I,m not easily impressed ! Badass!

Нямахме зали, но умеехме да играем, и играехме на топка, а не политика, и то мръсна.

Нещо ми се губи Извънземния в новините днес?

А, бе, защо са му на ББ министрите? Та той и без тях се оправя. А НС кви ги дъвчат? Редукция...

Браво, Бойко! Браво, ГЕРБ! Цял Перник за вас ще гласува!!!

Като си спомням колко бързо беше проектирана, а и препроектирана, имайки пред вид и строителя който е известен с бързината с която строи, но не и с качество на построеното, смятам да си гледам волейбола по телевизията

Бойко каквото каже или обещае, го изпълнява. Това е железен закон, който само железобетонните червени кретенчета не проумяват. Затова ги поздравяваме с първата победа на националите по волейбол. Това червенушковците няма как да не разберат. Иначе - групово, начело с вождовете от Позитано,с бодра стъпка, към четвърти километър...при Наполеон...Той си знае работата...

Ще повярвам, когато асфалтира Лунната пътека и върне емигрантите обратно. Обещал го е.

Нали за такива като тебе става дума.Твоята пътека е към ...Наполеон.

Рапорт даден и къде ще ходим, ако не бъде приет. Значи - рапорт приет.Демек Изпълнено. Ех, Правец пристанище на Банкя.

Бойко, взимай си тъпите министри и си обирай крушите, че ни писна от тъпата ти муцуна!!!!!!

БОКО, ТИ СИ СТРАШЕН БОКЛУК!!!!! ОТКРИВАШ НЕЩО,ЗА КОЕТО ТИ НЯМАШ НИКАКВИ ЗАСЛУГИ!!!!НАГЪЛ ИДИОТ!!!!!!

Е,той хубаво е боклук,ама точно той свали цената на залата,договорена от предишните,по-големи боклуци

Другари, успокойте се, новината вече излезе от началната страница и е в архивите, последните ви коментари ще ги прочетат единици, които просто следяха за отговори, като мен. Не изпълнихте квотата, за съжаление трябва да ви смъкнат надниците :D Даже не успяхте и половината да направите на коментарите, тоест , много доволни българи успяха да напишат по нещо за залата и атмосферата, така че за ваше нещастие такива събития ще стават все по-често, а вие ще виете, както виехте едно време, че зад бариепата е много лошо и в останалия свят не знаят що е то благодатен живот, докато вие се редяхте на опашки за портокали, нещо, което в свободните страни беше ежедневие. Тачехте партийните другари и плюехте по запада, защо ли ми е позната ситуацията.... Само, че историята показа - социализмът загина, остана в миналото на Българи, това е и вашата съдба, а плюнките ви, просто ще се връщат, защото плюете срещу вятъра, вятъра на промяната ;) Айде, вземете нещо за киселините от кюфтетата и скарата от вчера, че може да стане лошо, хахахаххаха

Вятърът на промяната? Такъв "изказ" имаха комунягите преди 20 години. Нали, другарю? Ама ти май не можа да се промениш и говориш като от на баба ти времето. И защо писа толкова много като не си на първа страница?

Защото понеже обаче :D Точно , за да се дразните, платените нещастници, които сте марионетки за смешни дневни надници. Както виждам е имало ефект :)

Wind of change- вятър на промяната- песен на Скорпиънс. По- скоро ситуацията напомня една друга песен-,, Ветровееее,, Да, два вида ветрове! Имаш широко затворени очи.

Благодарим ти , Бойко!!Уникално !! УНИКАЛНО !!! Космодрум на Враждебна !! Аквариум за китове в София !! Плавателен канал от Младост до Павлово !! Летища във всяко село !! Влакове -стрели- до Каспичан !! 6 атомни електоцентрали !! Безплатен бензин от другаря Златев !! По едно Порше на всеки член на ГЕРБ !! Летяща чиния, като тази на Бузлуджа- за Бойко!! Три завода на ЛАДА в шуменско !! Три-етажни офиси на ИПОН във всеки град !! Паметник на Бойко- на местото на бившия ,на Ленин в София !!

Не викай лудите - те сами се обаждат

не е луд човека,а такива като тебе дето си търсят втори Тодор Живков

Великолепно ПИЧ.

Голям ли си, малък ли си, ама трудно преглъщаш. Особенно ако е нещо хубаво, сътворено от управляващите и на което нормалните хора се радват. Как ще я караш за напред...? Май само буквите на ника ти са големи, зад които прикриваш колко си мъничък...

Благодарим ти, Партийо любима !!!/по времето на Тошо / Благодарим ти , Бойко, за прекрасната зала !!. /вчера/- в 21- ви век !!?? В бъдещето : Благодарим ви , СИК и ИПОН , любими !! Благодарим ви видни мутри Бойко , пашата, гоцевци, герговци , тимаджии и всички ДС-другари!! Абе, на цялото политбюро на ГЕРБ, БЛАГОДАРИМ !!!

Карай така. Гледам, че простаците вече злобеят по просто му .

Мисленето на българина е толкова изкривено, че нема на къде повече ! Ама стига сте величали Бойко за една модерна зала, бе, хора (достатъчно е, че той сам се величае). Та нима всичко модерно, от което България има крещяща нужда днес и в близко бъдеще, ще бъде заслуга на този или онзи политик, партия или име- ай, стига глупости...Назрял е момента в страната ни да се строят нови и модерни съоръжения, които ще служат на обществото ! И нека да благодарим на хората потрудили се заедно за реализирането на идеята ! Предстоят следващи и следващи, и нека не издаваме комплексите си, като ги абсолютизираме (строежите, де) !

Останах изумена от неадекватността на публиката по време на волейболният мач. Надявам се, че това се дължеше на факта, че залата ба пълна повече със сеирджии, отколкото с истинските любители на волейбола. Затова не ме учудват и безумните коментари, които пълнят настоящия форум. Боже, пази България от празнодумци и празноглавци!

Между 17 хил. и 11.5 хил. има разлика,А???

Чудя се и се мая, как е възможно дори такова нещо като откриването на тази чудесна зала да е повод за какви ли не /главно политически/ дърляния между пишещите. Аз съм на 55 години и се радвам, че нашите български спортисти най-после имат една наистина удобна и красива зала. Нека им е честита и им желая от сърце много успехи в нея.

Комунисти, внимавайте за инфарктите и инсултите, които може да получите от жлъч,х злоба и завист!!!!! БРАВО БОЙКО, БРАВО БОРИСОВ З- КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ С ТЕБ НАПРЕД!!!!!! Това ие истината господа комунисти... И на изборите, въпреки "проучванията" на вашите социологически подлоги тип Кънчо Стойчевци и Андрей Райчевци, този кабинет ще изскара поне още 2 успешни и съзидателни мандата!!!!!!

изскара??? Има още неща за проумяване при теб...Чак, когато ги проумееш ще станеш умен...

Другари гербари, нали знаете, че залата е замислена, проектирана и договорирана, много преди да се пръкнете.

Нищо против Морската-ни столица да работи в синхрон с административната ... Адекватно ! ( И двете ! ... Е, ще проверя де . )

Залата е хубава, но не е многофункционална и се напълни, защото входа е безплатен. По-нататък никога няма да се напълни. Хората нямат пари. И въобще освен асфалт ще ядем и зала армеец и то за десерт И още нещо - като гледах по тв, то не бяха мляскащи животни с дъвките, то не бяха пуканки.. ужас! Простотия до шия! Никога няма да гласувам за герб, ама никога!!!

Аха, верно нямат пари - затова пълнят моловете , затова дори "бедните" хорица и пенсионери подават жалби срещу СМС игрите, защото дават сума пари, затова имат пари за участие във всевъзможни игри, които им вземат парите, да не говорим за случаите непрекъснато - "Пенсионерка измамена по телефона с три хиляди лева" - нали нямат пари за хляб? А имате пари за интернет и да висите нон стоп, а нямате уж. Пари наготово няма кой да ви даде, сядайте си на мързеливите червени задници и работете. Аз бях доволен при Костов, бях добре с парите и при царя и Станишев, добре съм и при Борисов. И съм обикновен учител, работа има, но мързеливците са много. А залата ще се пълни, още на световната купа по худ. гимнастика - пак ще си говорим дали няма да е пълна. А точно ГЕРБ ще оправи и зала фестивална, така че и леката атлетика ще има. Тоест - вие от Бузлуджа сте само, които няма да гласувате за герб, нормално :)

Цели три магистрали догодина? Или цели три отсечки?

Ех, кого ли ще заблудиш, май никого. Магистралата никога не е обещавана за догодина, а за 2013. Моля дир.бг дз ми публикува отговора, защото тази соц пропаганда в лъжите си няма граници. А това, че догодина предсрочно ще пуснат цели 3 лота, е повече от похвално.Цели 200 км магистрали до 2013 , само Тракия е 116, вие за 60 години построихте толкова, като съберем Тракия до Пловдим и Хемус до ... никъде

Да заблуждавам ли? Да СМЕ построили ли? Абе вие ГЕРБ-ерите сте толкоз заблудени, че всеки който се УСЪМНИ в ББ и ЦВЪКИ бива изкарван комунист който е крадял. Егати лумпените сте се събрали в ГЕРБ, по-луди и от Атака сте. За протокола - нямам нито един роднина който е гласувал за червени или турци. още по-малко за мутри.

Като тръгват за интервю, макар и гладни, с последните си стотинки се натъкмяват и гладят да изглеждат максимално добре - все пак трябва и имидж. А на момчетата "браво" - Сърбия не е кой да е и е престижно да ги биеш. Искам да видя Матю Казийски окичен със златен медал и ще го дочакам.

Прощавайте дир.бг, но укротете ентусиазма на автора на тази статия и го накарайте или вие я оправете. Първо в българския език има нещо на което му се казва съгласуване на времената и обикновено като се пише за нещо минало се пише в минало време.... прочетете и ще разберете! Второ, като заглавието е такова каквото е да бяхте казали и три приказки за мача - кой е играл, какъв е бил резултата в отделните геймове, как са се представили българските волейлболисти, какво мисли треньора за мача и той и играчите за съоръжението, че нито министърите и петимата нито Борис Тадич ще го ползват в друго качество от това на зрители.... И трето - това материал за залата ли е, която си е нещо супер и за мача на откриването, в който сме били или някакъв кекав пиар на ББ. Ако е първото- оправете го, че е зле. Ако е второто - оправете го, че е зле. Бъдете здрави и успех!

ха, ха ха х хааааДобре .. :D :D Една мутра, не даваш БКП- книжката си , съдружника на СИК и ТИМ , грабещ милиони с Цветито ,в партия пълна с ДС-фуражки и т.н. ..е строителят: на съвременна България :D :D :D На коя България ??? На мутрите ли ??

Всички диктатори и тоталитарни режими мното си падат по елитния спорт.Там те могат да покажат грижа за нацията.Според мен тези пари трябваше да се инвестират в наука,лаборатории,приложни разработки.Но там няма рязане на ленти и заря.

Какви диктатори ти се привиждат в топлата юлска вечер? Дори и агентът Гоце снесъл някаква безлична и безотносителна към строителите мисла в страницата си във фейса - "София се сдоби със зала" - един вид, от небето падна, като летяща чиния, издигна се от Бузлуджа, пътем се префасонира малко от изродско мегаломанско съоръжение със страховити чудовища вътре, заприлича на нормална модерна зала, и направо кацна у Софето в теменужения мрак ... Романтик е вече твоят идол! ... Но скоро ще изберем и нормален президент, който на празниците ще бъде с народа и правителството, а не във Фейсбук!

Браво на Бойко за залата и на спортистите за отличната игра! Това е добър ден за борбата срещу комуноидите и крадците от другите ДСта, много съм доволна! Така трябва да се продължи, за да ни се оправи малко националното самочуствие и София отново да заприлича на столица с новото метро и оправени улици! Комуноидите да се пръснат от яд - тяхното време свърши, власт няма да видят повече в тази държава!

Ей, Аврора, тиквоподобно създание - немри друг начинда сиизкарваш прехраната вместо да висиш тук и да хвалиш себеподобната си Тиква Премиер!!!

Със задоволство трябва да отбележа, че някои вече започнаха да се пръскат от яд - откъм някоя си част, откъдето изригват простотии срещу нормалните хора! Нормално да се радва човек на успехите и облагородяването на града си! Обаче, наоколо си имаме извратени и умствено, както и емоционално увредени индивиди, наречени комуноиди, за да се знаят и причините, които се нас.рат, когато нещата в страната и в столицата вървят добре, когато хората хвалят избрания си премиер, а волейболистите ни спечелиха срещу сериозен съперник, какъвто е Сърбия, на собствен терен, в отличната нова зала! Честито и браво на Бойко още веднъж - напук на душмани!

Сега вече съм спокоен добива и доставките на гориво, след спирането на Лукойл - комунистите ще пикаят газ от злоба и завист :)) Само трябва да им сложат по един измерител, че те са лъжливи и крадливи и данъци не плащат...

Благодарение лично на Бойко имаме тази зала!Аз му благодара,въпреки че съм комунист!

Да Бойко даде пари от джоба си и сам самичък я изгради

Браво на Бойко !!!Поне правиш нещо за България!!!

Злетев и неговата ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ иска да закрие рафинерията заедно с Борислава Борисова и Борисов. Датчиците бяха изискани от самия Златев тъй като той знаеше къде е слабото място на Руснаците. Трайчо е заложник а Дянков е палач. Тези хора спазват законите само когато им е в угода. За Мишо Бирата спазиха ли законите ... лека му пръст? Българите се управляват от мафиот и мутри... отркиват се зали с парите на данъкоплатците и се спонсорира А група дето кой ги гледа. ЗАЛОЖНИЦИ СМЕ! СРАМ!!

Присъствах на откриването и сега виждам,че залата построена при съпротива на комунистите и построена всъщност от Бойко е прекрасна!Тези 12 000 зрители аплодираха премиера с много ,много топлота!Народът е с ГЕРБ и това е прекрасно!Нова България вече се оформя,а комендетата да ядат асфалт,кимур и каквото намерят все от този сорт!!

Пич, не те знам къде си седял, ама около мене хората на откриването дюдюкаха и освиркаха борисов...верно, "с много, много топлота" :)))))

Ти нещо си бил със спомен от Бузлуджа, където ти и хората около теб сте освирквали Борисов :D Защото доста хора, които са били в залата, а и по БНТ ясно се чуваше, не сме глухи - имаше само аплаузи. Вятърът на Бузлуджа те е продухал, настинал си и си мислиш, че си бил в залата , хаха

Няма значение кой го е построил, важното е, че го има и то е за България!

Точно така

Да бе, да! До вчера имаше значение, днес няма.? Ама толкова сте объркани, че не знаете какво говорите.

Абе при торйната коалиция си живеехме по-добре - бензина и сиренето бяха евтини а Станишев даваше големи заплати. А сега ГЕРБ защо не дава големи заплати да си задоволяваме потребностите и да си купуваме плазми и други хубави неща а вместо големи заплати да дава ГЕРБ те строят спортни зали. И бензина е станал вече 3 лева при ГЕРБ, а спри БСП и ДПС беше бензина 80 стотинки.

Заплатите не се дават, а се изкарват. Жалко е, че мислиш по този начин.

Дават се, дават се заплатите! Не е важно колко си "изкарал", важно е накрая колко ще ти дадат! Още по-жалко е, че има такива тъпунгери като теб! Ама явно още не ти се е случвало да работиш и си бил на хранилка!

След като се изпита "на живо" вече може да се подпише Акт 16...

Браво, г-н Премиер! Който и да направи нещо за България - заслужава БРАВО!

Не за България, а за една шепа комплексари. Хубавото все пак е, че шепата намалява все повече и повече. Лошото е, че белята вече е направена и тази зала не само, че няма да може да се изплаща, но и ще легне като още един камък на бюджета. Е, докато и нея не я направят на базар разбира се.

Заради хора с такова мислене сме последни в ЕС. Не политиците са ни виновни, а пълната липса на съдържание в главата...

Първата истинска спортна зала в България била недомислица?! Защото ти го казваш ли?

Комунисти-бандити,пикайте кръв от злоба

тъпанар,пикая Дон Периньон и си живея добре без идоли с нисък интелект

Dom Prignon e търговската марка бе цървулчо. Това да не ти е мафиотски роман?

бандит иди се прегледаи от злоба си полъдял *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

казва се дом перинион. маи ти си с ниския интелект.

Когато 2-ма или 22-ма души се борят на една арена, а 20 или 200 хиляди ги гледат с пуканки, бира и/или дистанционно в ръка, това не е спорт, а ЗРЕЛИЩЕ! Но какво пък, след религията, зрелищния "спорт" е новият опиум за народите. Всъщност, дори не е нов опиум, а стар - от времето на римските гладиатори, чрез които тогавашните императори са задоволявали по много евтин и ефективен начин страстите на простолюдието. Хляб и зрелища. И ако хляба е малко, трябва да се набляга на зрелищата. Класика...! А за масовия спорт, за малки спортни площадки в кварталите и училищата пари разбира се няма. Ама там резултатите идват по-късно, а политиците имат къси мандати. И тук класика...!

Хората имат нужда както от хляб, така и от духовна храна. Явно не си ходил на концерти много в другите зали, в които са наблъскани 5-6000 човека отишли да видят световни звезди при никакви условия. Хубаво е да започнат да се откриват и работни места, за да могат хората да си купуват билетите за тази зала. Иначе става- гащи нема, гайда купил.

Защо не се радвате на хубавите неща, това не мога да разбера! Няма угодия ! Българска работа: някой като не прави нищо - защо не прави?, като се направи нещо - пак недоволен народа !!!! Е това ме дразни - радвайте се на хубавите неща, бе хора, не злобейте и не злословете, че завистта и омразата правят живота ни по труден, а на нози свят сме за малко - извличайте позитивното от всичко, което ви случва

щото е направено без грам мисъл затова

Направено без грам мисъл, но го има и това е хубавото!

Кунчо ( нерегистриран ) 30.07.2011 21:18 Първо, не знам защо се заблуждаваш, че ако някой мисли различно от теб, то той няма нищо в главата, а не ти.

те тука в този саит няма позитивни хора. иначе много се радвам на хора като теб, които умеят да се радват на хубавите неща и да ги оценяват. само те са истински щастливи. останалите са вечно нещастни, склонни към насилие над себе си и/или околните. общо взето тъпанари

Е, просто е невероятно как в тая държава все черногледците имат думата- направи се нещо , обаче те пак все недоволни. И все някакви тайни разкриват - за заговори, за конспирации - е, заради такива ни викат Ганьовци. Нищо не може и нищо не прави , ама акъл винаги дава Бойко заслужава браво- признайте си !!!!

Когато убие няколко стотин души тая зала тогава ще те питам за телевизионния ти оптимизъм.

Не се тревожи - бъди щастлив !!!

Тия дето нямат хляб не висят в интернет!

Леле батко насрах се от умиление - сега освен асфалт от магистралите, ще почвам да ям и спортна зала - евала Бойко - хляб не ми осигури за ядене, но пък както ти казах ще ям асфалт и спортна зала и ще се кефя на спортни постижения докато стоя с празен корем пред ТВ-то! Вечна слава Бойко! Вечна слава, вечна слава - УРААААААААААА

пепи много си прост бре,ама много

Мога да ти уредя и 300 гр. сурово мЯсо да по джвакаш глупако.

Браво на Бойко !!Нека и ние имаме самочувствие,нека и у нас се провеждат спортни и други мероприятия,които ще вкарват пари в бюджета.Скоро ще се видят плюсовете на това правителство,което опозицията се опитва да спъва и обезличи.Защо го нямаше Президента?Тази зала е на България,а не на ГЕРБ..А Президента,като държавен глава защо не беше там?Защо ги нямаше депутатите от опозицията?Нали все казват,че Герб не правят нищо?А те какво правиха 8 години?Крадоха..Наядоха се като въшки..И сега,като им спряха кранчетата неистово започнаха да вият..Вместо да отидат и да се радват на тази великолепна придобивка,отидоха да си запалят петолъчката на съборетината на Бузлуджа и да крещат:"Оставка".. Нещастници !!!

Никое правителство, което убеждава хора като тебе, че икономиката на страната зависи от бюджета на държавната администрация няма да оправи нищо. Тоя експеримент го видяхме как фалира тотално за 45 години, въпреки наличния плам и искрено желание у много хора. Днес тия хора (като тебе) дори не желаят да приемат факта, че са комунисти (няма нищо срамно в това), а мислят едно и го наричат с името на друго. Лицемерието е нужно, няма спор, но лицемерието пред себе си е самоубийствен навик. България не е една фирма с шеф Бойко и подизпълнители ТИМ, България е много хора и много фирми, бюджета е само една част от всичко, част която се разпределя от хора бутащи купчини хартия или пък като премиера чешещи самочувствието си на публични места, другата част са малките и по-големите бюджети на всички нас и нашите малки начинания - те са онова, чиято сума прави България по-богата. Ако трябва да жертваме моето, твоето и на другите желание и възможност за работа, за да е пълен бюджета на държавата ще свършим и без личен, и без държавен бюджет, а най-вероятно и без държава. Честито!

Спортно съоръжение = бюджет. Сигурен ли си?

Хахаха, супееер ! Такъв мехлем за душата ми, няма по-хубав ден - Червените другари им текат слюнките и се пенят яко, обяснявайки глупости. Залата и сега струва 90 млн. - лично шефа на Главбулгарстрой каза, че в последствие под натиск на ГЕРБ са се отказали от печалбата си и да - Залата има 16 500 души капацитет и 12 700 СЕДЯЩИ места, точно както каза Борисов през 2009 ;) Така, че за разлика от другаря ви Станишката - той си държи на думата и за цената и за срока :) Убеден съм , че сте се насрали, като 12 000 го аплодираха бурно и нямаше нито едно освиркване - радваха му се яко. Сега вече се видя, че тезата ви за "народът" , който го мрази - издиша, другари - тя върви на Бузлуджа, тав я разправяйте. :) Айде, продължавайте и да вземете по един аналгин, че днес ще ви стане лошо, хахахаха

тези 12000 нямаше да са и 2000 ако не беше безплатния вход.

Ако баба ми беше мъжка ,дядо щеше да тръшка.

браво наиден. подкрепям те напълно !

Найденчо,залата имаше празни места,не бе"пълна"-това се видя по телевизията! Освен това като почна мача изчезнаха полвината гербери дошли безплатно на предизборно сборище!

Малко бъркаш - залата остана пълна до края, лично бях там и имаше най-много 500 празни места и то по време на втория гейм, когато ни биха с 25 на 13 , след това беше отново пълна за победния гейм - както видях и в новините късните на БНТ - това беше видимо, няма кой да заблудиш. По време на откриването имаши сигурно 100тина празни седалки, а до нас на пътеката имаше и правостоящи момичета. Билетите бяха пуснати на свободен принцип и едва ли са привърженици на ГЕРБ хората в залата, малко трудно да ги заведат под строй 12 000, не мислиш ли? Хората просто се радваха на премиера и с аплаузи му благодариха за очевидното! Радвам се, че видях това грандиозно събитие!

"под натиск на ГЕРБ са се отказали от печалбата си".... Отказали се от 3% от първоначалната печалба и от 12% станала 9%!!

Математиката ти куца - върни се в 4ти клас да смяташ проценти. Първоначална цена на проекта - 108 млн. , година по-късно цената е свалена на 90 млн. и това са официални данни. По мое време 18 млн. от 108 не бяха 3%, сега може и да се е изменила математиката, знам ли :D :D Ще те науча как да смяташ, като за по-глупавич, защото виждам, че ти е трудно - 10% са 10.8 млн. , такаааа - остават ти 2% , които са 2.016% - общо 12.91% отстъпка. Ако ти е трудничко - ползвай червената елка ;)

Коментари - Българските волейболисти ”сефтосаха” новата зала с победа над Сърбия | Днес.dir.bg

Българските волейболисти ”сефтосаха” новата зала с победа над Сърбия

Премиер и петима министри присъстваха на откриването на новата спортна зала „Арена Армеец” в София. След откриването празника продължи с волейболен мач между България и Сърбия, който нашите спечелиха с 3 на 1 гейма.

Обратно в новината

Коментари - Българските волейболисти ”сефтосаха” новата зала с победа над Сърбия | Днес.dir.bg

Коментари

като не могат да дадат хляб на народа, управляващите го мутри му осигуряват зрелища. до каде стигна бедна балгарио, да те управляват наи големите простаци и дебили, камуняги и лумпени?

България, другарке се пише с главна буква. Като нямаш хляб иди да работиш. То не може само да лежите, да подритвате чаветата и да гласувате са бсп и дпс и да искате другите да ви хранят.

И при всяко събитие ли ще е такова задръстване на 4-ти км? Нали уж имаше паркинзи ?

Да, защото се оказа че залата е за 12 хил.зрители и има 900-1000 паркоместа. По 5 човека в кола да са, пак няма как да я напълнят и до средата. А там минават 2 автобуса - 1 и 6, като последния в пиков час е на 45 мин. А извънпиковите - на 1 час и половина. В цял свят до подобни съоръжения стига метро, а тука селските автобуси за и от Панчарево и Герман.

Пооляхте се както винаги - 17 хиляди друг път. Проектантите още стоят учудени от новината, а строителеите се питат - къде сбърках?

...само дето не знаеш как ще те уважа...

...много заекваш и засекваш...Не забравяй мед. пътеки...

I,m not easily impressed ! Badass!

Нямахме зали, но умеехме да играем, и играехме на топка, а не политика, и то мръсна.

Нещо ми се губи Извънземния в новините днес?

А, бе, защо са му на ББ министрите? Та той и без тях се оправя. А НС кви ги дъвчат? Редукция...

Браво, Бойко! Браво, ГЕРБ! Цял Перник за вас ще гласува!!!

Като си спомням колко бързо беше проектирана, а и препроектирана, имайки пред вид и строителя който е известен с бързината с която строи, но не и с качество на построеното, смятам да си гледам волейбола по телевизията

Бойко каквото каже или обещае, го изпълнява. Това е железен закон, който само железобетонните червени кретенчета не проумяват. Затова ги поздравяваме с първата победа на националите по волейбол. Това червенушковците няма как да не разберат. Иначе - групово, начело с вождовете от Позитано,с бодра стъпка, към четвърти километър...при Наполеон...Той си знае работата...

Ще повярвам, когато асфалтира Лунната пътека и върне емигрантите обратно. Обещал го е.

Нали за такива като тебе става дума.Твоята пътека е към ...Наполеон.

Рапорт даден и къде ще ходим, ако не бъде приет. Значи - рапорт приет.Демек Изпълнено. Ех, Правец пристанище на Банкя.

Бойко, взимай си тъпите министри и си обирай крушите, че ни писна от тъпата ти муцуна!!!!!!

БОКО, ТИ СИ СТРАШЕН БОКЛУК!!!!! ОТКРИВАШ НЕЩО,ЗА КОЕТО ТИ НЯМАШ НИКАКВИ ЗАСЛУГИ!!!!НАГЪЛ ИДИОТ!!!!!!

Е,той хубаво е боклук,ама точно той свали цената на залата,договорена от предишните,по-големи боклуци

Другари, успокойте се, новината вече излезе от началната страница и е в архивите, последните ви коментари ще ги прочетат единици, които просто следяха за отговори, като мен. Не изпълнихте квотата, за съжаление трябва да ви смъкнат надниците :D Даже не успяхте и половината да направите на коментарите, тоест , много доволни българи успяха да напишат по нещо за залата и атмосферата, така че за ваше нещастие такива събития ще стават все по-често, а вие ще виете, както виехте едно време, че зад бариепата е много лошо и в останалия свят не знаят що е то благодатен живот, докато вие се редяхте на опашки за портокали, нещо, което в свободните страни беше ежедневие. Тачехте партийните другари и плюехте по запада, защо ли ми е позната ситуацията.... Само, че историята показа - социализмът загина, остана в миналото на Българи, това е и вашата съдба, а плюнките ви, просто ще се връщат, защото плюете срещу вятъра, вятъра на промяната ;) Айде, вземете нещо за киселините от кюфтетата и скарата от вчера, че може да стане лошо, хахахаххаха

Вятърът на промяната? Такъв "изказ" имаха комунягите преди 20 години. Нали, другарю? Ама ти май не можа да се промениш и говориш като от на баба ти времето. И защо писа толкова много като не си на първа страница?

Защото понеже обаче :D Точно , за да се дразните, платените нещастници, които сте марионетки за смешни дневни надници. Както виждам е имало ефект :)

Wind of change- вятър на промяната- песен на Скорпиънс. По- скоро ситуацията напомня една друга песен-,, Ветровееее,, Да, два вида ветрове! Имаш широко затворени очи.

Благодарим ти , Бойко!!Уникално !! УНИКАЛНО !!! Космодрум на Враждебна !! Аквариум за китове в София !! Плавателен канал от Младост до Павлово !! Летища във всяко село !! Влакове -стрели- до Каспичан !! 6 атомни електоцентрали !! Безплатен бензин от другаря Златев !! По едно Порше на всеки член на ГЕРБ !! Летяща чиния, като тази на Бузлуджа- за Бойко!! Три завода на ЛАДА в шуменско !! Три-етажни офиси на ИПОН във всеки град !! Паметник на Бойко- на местото на бившия ,на Ленин в София !!

Не викай лудите - те сами се обаждат

не е луд човека,а такива като тебе дето си търсят втори Тодор Живков

Великолепно ПИЧ.

Голям ли си, малък ли си, ама трудно преглъщаш. Особенно ако е нещо хубаво, сътворено от управляващите и на което нормалните хора се радват. Как ще я караш за напред...? Май само буквите на ника ти са големи, зад които прикриваш колко си мъничък...

Благодарим ти, Партийо любима !!!/по времето на Тошо / Благодарим ти , Бойко, за прекрасната зала !!. /вчера/- в 21- ви век !!?? В бъдещето : Благодарим ви , СИК и ИПОН , любими !! Благодарим ви видни мутри Бойко , пашата, гоцевци, герговци , тимаджии и всички ДС-другари!! Абе, на цялото политбюро на ГЕРБ, БЛАГОДАРИМ !!!

Карай така. Гледам, че простаците вече злобеят по просто му .

Мисленето на българина е толкова изкривено, че нема на къде повече ! Ама стига сте величали Бойко за една модерна зала, бе, хора (достатъчно е, че той сам се величае). Та нима всичко модерно, от което България има крещяща нужда днес и в близко бъдеще, ще бъде заслуга на този или онзи политик, партия или име- ай, стига глупости...Назрял е момента в страната ни да се строят нови и модерни съоръжения, които ще служат на обществото ! И нека да благодарим на хората потрудили се заедно за реализирането на идеята ! Предстоят следващи и следващи, и нека не издаваме комплексите си, като ги абсолютизираме (строежите, де) !

Останах изумена от неадекватността на публиката по време на волейболният мач. Надявам се, че това се дължеше на факта, че залата ба пълна повече със сеирджии, отколкото с истинските любители на волейбола. Затова не ме учудват и безумните коментари, които пълнят настоящия форум. Боже, пази България от празнодумци и празноглавци!

Между 17 хил. и 11.5 хил. има разлика,А???

Чудя се и се мая, как е възможно дори такова нещо като откриването на тази чудесна зала да е повод за какви ли не /главно политически/ дърляния между пишещите. Аз съм на 55 години и се радвам, че нашите български спортисти най-после имат една наистина удобна и красива зала. Нека им е честита и им желая от сърце много успехи в нея.

Комунисти, внимавайте за инфарктите и инсултите, които може да получите от жлъч,х злоба и завист!!!!! БРАВО БОЙКО, БРАВО БОРИСОВ З- КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ С ТЕБ НАПРЕД!!!!!! Това ие истината господа комунисти... И на изборите, въпреки "проучванията" на вашите социологически подлоги тип Кънчо Стойчевци и Андрей Райчевци, този кабинет ще изскара поне още 2 успешни и съзидателни мандата!!!!!!

изскара??? Има още неща за проумяване при теб...Чак, когато ги проумееш ще станеш умен...

Другари гербари, нали знаете, че залата е замислена, проектирана и договорирана, много преди да се пръкнете.

Нищо против Морската-ни столица да работи в синхрон с административната ... Адекватно ! ( И двете ! ... Е, ще проверя де . )

Залата е хубава, но не е многофункционална и се напълни, защото входа е безплатен. По-нататък никога няма да се напълни. Хората нямат пари. И въобще освен асфалт ще ядем и зала армеец и то за десерт И още нещо - като гледах по тв, то не бяха мляскащи животни с дъвките, то не бяха пуканки.. ужас! Простотия до шия! Никога няма да гласувам за герб, ама никога!!!

Аха, верно нямат пари - затова пълнят моловете , затова дори "бедните" хорица и пенсионери подават жалби срещу СМС игрите, защото дават сума пари, затова имат пари за участие във всевъзможни игри, които им вземат парите, да не говорим за случаите непрекъснато - "Пенсионерка измамена по телефона с три хиляди лева" - нали нямат пари за хляб? А имате пари за интернет и да висите нон стоп, а нямате уж. Пари наготово няма кой да ви даде, сядайте си на мързеливите червени задници и работете. Аз бях доволен при Костов, бях добре с парите и при царя и Станишев, добре съм и при Борисов. И съм обикновен учител, работа има, но мързеливците са много. А залата ще се пълни, още на световната купа по худ. гимнастика - пак ще си говорим дали няма да е пълна. А точно ГЕРБ ще оправи и зала фестивална, така че и леката атлетика ще има. Тоест - вие от Бузлуджа сте само, които няма да гласувате за герб, нормално :)

Цели три магистрали догодина? Или цели три отсечки?

Ех, кого ли ще заблудиш, май никого. Магистралата никога не е обещавана за догодина, а за 2013. Моля дир.бг дз ми публикува отговора, защото тази соц пропаганда в лъжите си няма граници. А това, че догодина предсрочно ще пуснат цели 3 лота, е повече от похвално.Цели 200 км магистрали до 2013 , само Тракия е 116, вие за 60 години построихте толкова, като съберем Тракия до Пловдим и Хемус до ... никъде

Да заблуждавам ли? Да СМЕ построили ли? Абе вие ГЕРБ-ерите сте толкоз заблудени, че всеки който се УСЪМНИ в ББ и ЦВЪКИ бива изкарван комунист който е крадял. Егати лумпените сте се събрали в ГЕРБ, по-луди и от Атака сте. За протокола - нямам нито един роднина който е гласувал за червени или турци. още по-малко за мутри.

Като тръгват за интервю, макар и гладни, с последните си стотинки се натъкмяват и гладят да изглеждат максимално добре - все пак трябва и имидж. А на момчетата "браво" - Сърбия не е кой да е и е престижно да ги биеш. Искам да видя Матю Казийски окичен със златен медал и ще го дочакам.

Прощавайте дир.бг, но укротете ентусиазма на автора на тази статия и го накарайте или вие я оправете. Първо в българския език има нещо на което му се казва съгласуване на времената и обикновено като се пише за нещо минало се пише в минало време.... прочетете и ще разберете! Второ, като заглавието е такова каквото е да бяхте казали и три приказки за мача - кой е играл, какъв е бил резултата в отделните геймове, как са се представили българските волейлболисти, какво мисли треньора за мача и той и играчите за съоръжението, че нито министърите и петимата нито Борис Тадич ще го ползват в друго качество от това на зрители.... И трето - това материал за залата ли е, която си е нещо супер и за мача на откриването, в който сме били или някакъв кекав пиар на ББ. Ако е първото- оправете го, че е зле. Ако е второто - оправете го, че е зле. Бъдете здрави и успех!

ха, ха ха х хааааДобре .. :D :D Една мутра, не даваш БКП- книжката си , съдружника на СИК и ТИМ , грабещ милиони с Цветито ,в партия пълна с ДС-фуражки и т.н. ..е строителят: на съвременна България :D :D :D На коя България ??? На мутрите ли ??

Всички диктатори и тоталитарни режими мното си падат по елитния спорт.Там те могат да покажат грижа за нацията.Според мен тези пари трябваше да се инвестират в наука,лаборатории,приложни разработки.Но там няма рязане на ленти и заря.

Какви диктатори ти се привиждат в топлата юлска вечер? Дори и агентът Гоце снесъл някаква безлична и безотносителна към строителите мисла в страницата си във фейса - "София се сдоби със зала" - един вид, от небето падна, като летяща чиния, издигна се от Бузлуджа, пътем се префасонира малко от изродско мегаломанско съоръжение със страховити чудовища вътре, заприлича на нормална модерна зала, и направо кацна у Софето в теменужения мрак ... Романтик е вече твоят идол! ... Но скоро ще изберем и нормален президент, който на празниците ще бъде с народа и правителството, а не във Фейсбук!

Браво на Бойко за залата и на спортистите за отличната игра! Това е добър ден за борбата срещу комуноидите и крадците от другите ДСта, много съм доволна! Така трябва да се продължи, за да ни се оправи малко националното самочуствие и София отново да заприлича на столица с новото метро и оправени улици! Комуноидите да се пръснат от яд - тяхното време свърши, власт няма да видят повече в тази държава!

Ей, Аврора, тиквоподобно създание - немри друг начинда сиизкарваш прехраната вместо да висиш тук и да хвалиш себеподобната си Тиква Премиер!!!

Със задоволство трябва да отбележа, че някои вече започнаха да се пръскат от яд - откъм някоя си част, откъдето изригват простотии срещу нормалните хора! Нормално да се радва човек на успехите и облагородяването на града си! Обаче, наоколо си имаме извратени и умствено, както и емоционално увредени индивиди, наречени комуноиди, за да се знаят и причините, които се нас.рат, когато нещата в страната и в столицата вървят добре, когато хората хвалят избрания си премиер, а волейболистите ни спечелиха срещу сериозен съперник, какъвто е Сърбия, на собствен терен, в отличната нова зала! Честито и браво на Бойко още веднъж - напук на душмани!

Сега вече съм спокоен добива и доставките на гориво, след спирането на Лукойл - комунистите ще пикаят газ от злоба и завист :)) Само трябва да им сложат по един измерител, че те са лъжливи и крадливи и данъци не плащат...

Благодарение лично на Бойко имаме тази зала!Аз му благодара,въпреки че съм комунист!

Да Бойко даде пари от джоба си и сам самичък я изгради

Браво на Бойко !!!Поне правиш нещо за България!!!

Злетев и неговата ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ иска да закрие рафинерията заедно с Борислава Борисова и Борисов. Датчиците бяха изискани от самия Златев тъй като той знаеше къде е слабото място на Руснаците. Трайчо е заложник а Дянков е палач. Тези хора спазват законите само когато им е в угода. За Мишо Бирата спазиха ли законите ... лека му пръст? Българите се управляват от мафиот и мутри... отркиват се зали с парите на данъкоплатците и се спонсорира А група дето кой ги гледа. ЗАЛОЖНИЦИ СМЕ! СРАМ!!

Присъствах на откриването и сега виждам,че залата построена при съпротива на комунистите и построена всъщност от Бойко е прекрасна!Тези 12 000 зрители аплодираха премиера с много ,много топлота!Народът е с ГЕРБ и това е прекрасно!Нова България вече се оформя,а комендетата да ядат асфалт,кимур и каквото намерят все от този сорт!!

Пич, не те знам къде си седял, ама около мене хората на откриването дюдюкаха и освиркаха борисов...верно, "с много, много топлота" :)))))

Ти нещо си бил със спомен от Бузлуджа, където ти и хората около теб сте освирквали Борисов :D Защото доста хора, които са били в залата, а и по БНТ ясно се чуваше, не сме глухи - имаше само аплаузи. Вятърът на Бузлуджа те е продухал, настинал си и си мислиш, че си бил в залата , хаха

Няма значение кой го е построил, важното е, че го има и то е за България!

Точно така

Да бе, да! До вчера имаше значение, днес няма.? Ама толкова сте объркани, че не знаете какво говорите.

Абе при торйната коалиция си живеехме по-добре - бензина и сиренето бяха евтини а Станишев даваше големи заплати. А сега ГЕРБ защо не дава големи заплати да си задоволяваме потребностите и да си купуваме плазми и други хубави неща а вместо големи заплати да дава ГЕРБ те строят спортни зали. И бензина е станал вече 3 лева при ГЕРБ, а спри БСП и ДПС беше бензина 80 стотинки.

Заплатите не се дават, а се изкарват. Жалко е, че мислиш по този начин.

Дават се, дават се заплатите! Не е важно колко си "изкарал", важно е накрая колко ще ти дадат! Още по-жалко е, че има такива тъпунгери като теб! Ама явно още не ти се е случвало да работиш и си бил на хранилка!

След като се изпита "на живо" вече може да се подпише Акт 16...

Браво, г-н Премиер! Който и да направи нещо за България - заслужава БРАВО!

Не за България, а за една шепа комплексари. Хубавото все пак е, че шепата намалява все повече и повече. Лошото е, че белята вече е направена и тази зала не само, че няма да може да се изплаща, но и ще легне като още един камък на бюджета. Е, докато и нея не я направят на базар разбира се.

Заради хора с такова мислене сме последни в ЕС. Не политиците са ни виновни, а пълната липса на съдържание в главата...

Първата истинска спортна зала в България била недомислица?! Защото ти го казваш ли?

Комунисти-бандити,пикайте кръв от злоба

тъпанар,пикая Дон Периньон и си живея добре без идоли с нисък интелект

Dom Prignon e търговската марка бе цървулчо. Това да не ти е мафиотски роман?

бандит иди се прегледаи от злоба си полъдял *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

казва се дом перинион. маи ти си с ниския интелект.

Когато 2-ма или 22-ма души се борят на една арена, а 20 или 200 хиляди ги гледат с пуканки, бира и/или дистанционно в ръка, това не е спорт, а ЗРЕЛИЩЕ! Но какво пък, след религията, зрелищния "спорт" е новият опиум за народите. Всъщност, дори не е нов опиум, а стар - от времето на римските гладиатори, чрез които тогавашните императори са задоволявали по много евтин и ефективен начин страстите на простолюдието. Хляб и зрелища. И ако хляба е малко, трябва да се набляга на зрелищата. Класика...! А за масовия спорт, за малки спортни площадки в кварталите и училищата пари разбира се няма. Ама там резултатите идват по-късно, а политиците имат къси мандати. И тук класика...!

Хората имат нужда както от хляб, така и от духовна храна. Явно не си ходил на концерти много в другите зали, в които са наблъскани 5-6000 човека отишли да видят световни звезди при никакви условия. Хубаво е да започнат да се откриват и работни места, за да могат хората да си купуват билетите за тази зала. Иначе става- гащи нема, гайда купил.

Защо не се радвате на хубавите неща, това не мога да разбера! Няма угодия ! Българска работа: някой като не прави нищо - защо не прави?, като се направи нещо - пак недоволен народа !!!! Е това ме дразни - радвайте се на хубавите неща, бе хора, не злобейте и не злословете, че завистта и омразата правят живота ни по труден, а на нози свят сме за малко - извличайте позитивното от всичко, което ви случва

щото е направено без грам мисъл затова

Направено без грам мисъл, но го има и това е хубавото!

Кунчо ( нерегистриран ) 30.07.2011 21:18 Първо, не знам защо се заблуждаваш, че ако някой мисли различно от теб, то той няма нищо в главата, а не ти.

те тука в този саит няма позитивни хора. иначе много се радвам на хора като теб, които умеят да се радват на хубавите неща и да ги оценяват. само те са истински щастливи. останалите са вечно нещастни, склонни към насилие над себе си и/или околните. общо взето тъпанари

Е, просто е невероятно как в тая държава все черногледците имат думата- направи се нещо , обаче те пак все недоволни. И все някакви тайни разкриват - за заговори, за конспирации - е, заради такива ни викат Ганьовци. Нищо не може и нищо не прави , ама акъл винаги дава Бойко заслужава браво- признайте си !!!!

Когато убие няколко стотин души тая зала тогава ще те питам за телевизионния ти оптимизъм.

Не се тревожи - бъди щастлив !!!

Тия дето нямат хляб не висят в интернет!

Леле батко насрах се от умиление - сега освен асфалт от магистралите, ще почвам да ям и спортна зала - евала Бойко - хляб не ми осигури за ядене, но пък както ти казах ще ям асфалт и спортна зала и ще се кефя на спортни постижения докато стоя с празен корем пред ТВ-то! Вечна слава Бойко! Вечна слава, вечна слава - УРААААААААААА

пепи много си прост бре,ама много

Мога да ти уредя и 300 гр. сурово мЯсо да по джвакаш глупако.

Браво на Бойко !!Нека и ние имаме самочувствие,нека и у нас се провеждат спортни и други мероприятия,които ще вкарват пари в бюджета.Скоро ще се видят плюсовете на това правителство,което опозицията се опитва да спъва и обезличи.Защо го нямаше Президента?Тази зала е на България,а не на ГЕРБ..А Президента,като държавен глава защо не беше там?Защо ги нямаше депутатите от опозицията?Нали все казват,че Герб не правят нищо?А те какво правиха 8 години?Крадоха..Наядоха се като въшки..И сега,като им спряха кранчетата неистово започнаха да вият..Вместо да отидат и да се радват на тази великолепна придобивка,отидоха да си запалят петолъчката на съборетината на Бузлуджа и да крещат:"Оставка".. Нещастници !!!

Никое правителство, което убеждава хора като тебе, че икономиката на страната зависи от бюджета на държавната администрация няма да оправи нищо. Тоя експеримент го видяхме как фалира тотално за 45 години, въпреки наличния плам и искрено желание у много хора. Днес тия хора (като тебе) дори не желаят да приемат факта, че са комунисти (няма нищо срамно в това), а мислят едно и го наричат с името на друго. Лицемерието е нужно, няма спор, но лицемерието пред себе си е самоубийствен навик. България не е една фирма с шеф Бойко и подизпълнители ТИМ, България е много хора и много фирми, бюджета е само една част от всичко, част която се разпределя от хора бутащи купчини хартия или пък като премиера чешещи самочувствието си на публични места, другата част са малките и по-големите бюджети на всички нас и нашите малки начинания - те са онова, чиято сума прави България по-богата. Ако трябва да жертваме моето, твоето и на другите желание и възможност за работа, за да е пълен бюджета на държавата ще свършим и без личен, и без държавен бюджет, а най-вероятно и без държава. Честито!

Спортно съоръжение = бюджет. Сигурен ли си?

Хахаха, супееер ! Такъв мехлем за душата ми, няма по-хубав ден - Червените другари им текат слюнките и се пенят яко, обяснявайки глупости. Залата и сега струва 90 млн. - лично шефа на Главбулгарстрой каза, че в последствие под натиск на ГЕРБ са се отказали от печалбата си и да - Залата има 16 500 души капацитет и 12 700 СЕДЯЩИ места, точно както каза Борисов през 2009 ;) Така, че за разлика от другаря ви Станишката - той си държи на думата и за цената и за срока :) Убеден съм , че сте се насрали, като 12 000 го аплодираха бурно и нямаше нито едно освиркване - радваха му се яко. Сега вече се видя, че тезата ви за "народът" , който го мрази - издиша, другари - тя върви на Бузлуджа, тав я разправяйте. :) Айде, продължавайте и да вземете по един аналгин, че днес ще ви стане лошо, хахахаха

тези 12000 нямаше да са и 2000 ако не беше безплатния вход.

Ако баба ми беше мъжка ,дядо щеше да тръшка.

браво наиден. подкрепям те напълно !

Найденчо,залата имаше празни места,не бе"пълна"-това се видя по телевизията! Освен това като почна мача изчезнаха полвината гербери дошли безплатно на предизборно сборище!

Малко бъркаш - залата остана пълна до края, лично бях там и имаше най-много 500 празни места и то по време на втория гейм, когато ни биха с 25 на 13 , след това беше отново пълна за победния гейм - както видях и в новините късните на БНТ - това беше видимо, няма кой да заблудиш. По време на откриването имаши сигурно 100тина празни седалки, а до нас на пътеката имаше и правостоящи момичета. Билетите бяха пуснати на свободен принцип и едва ли са привърженици на ГЕРБ хората в залата, малко трудно да ги заведат под строй 12 000, не мислиш ли? Хората просто се радваха на премиера и с аплаузи му благодариха за очевидното! Радвам се, че видях това грандиозно събитие!

"под натиск на ГЕРБ са се отказали от печалбата си".... Отказали се от 3% от първоначалната печалба и от 12% станала 9%!!

Математиката ти куца - върни се в 4ти клас да смяташ проценти. Първоначална цена на проекта - 108 млн. , година по-късно цената е свалена на 90 млн. и това са официални данни. По мое време 18 млн. от 108 не бяха 3%, сега може и да се е изменила математиката, знам ли :D :D Ще те науча как да смяташ, като за по-глупавич, защото виждам, че ти е трудно - 10% са 10.8 млн. , такаааа - остават ти 2% , които са 2.016% - общо 12.91% отстъпка. Ако ти е трудничко - ползвай червената елка ;)