Във Facebook обявиха ден без Борисов

Ново събитие, призоваващо медиите и обществото да не споменават името на Бойко Борисов поне за ден, се появи в социалната мрежа Facebook.

Обратно в новината

Коментари - Във Facebook обявиха ден без Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може ден без Б.Б., ами той нали ще се побърка. След всяко рязане на лента, тича, сяда пред телевизора си и чака да го покажат.

Няма как да стане!!! На този ден е предвидено откриването на голям обект: Ремонтиран с европейски пари градски кенеф в Банкя!!! Бойко не може да не го открие лично, а медиите не могат да не го отразят - нека целокупният български народ види как се режат ленти и се прибират в малкото джобче......

уффф, само един ден ли?!...

Аз пьк смятам,че тези от тройната коалиция трябва да влезнат в затвора.Защо ББ .Той направи толкова много за София.Другите само крадяха и нищо не направиха.Когато пьтувате по пьтищата и има дупки псувате,а сега като направи много неща пак псувате.Стига комунисти.

не стига че е прост но е и голям лажец той е на власт от 2 години или 750 дни голяма изцепка - над двехиляди отрязани ленти или над две хиляди открити обекти . Ами ти министър предсидател ли си или ленторезач но и физически е невъзможно за това време да се случат тези неща . Или има самолет денонощно да го вози и харчи нашите пари безотчитно безотговорно и ненаказано или е най - големия фантазьор лажец и мошенник

Аз пък не искам такъв ден ! Бойко е СУПЕР !!!

Сьгласен сьм.Той е голям сладур.

Още един в групата на простолюдието и чалгата , която ни натресе наглата и необразована мутра .А ти сигурно си и жена- типична чалгарка- тип мутреска .Аман от такива незад..ни женки с лоши и извратени вкусове за мъжете .

И аз съм в групата, че ми писна!!!!

кога този лумпен ще прецени че нито е умен нито е красив нито е забавен всеки ден да ми се пречка на екрана и по вестниците неговото място и на тези около него е в затвора

предлагам в този ден да си говорим за успешната тройна коалиция и колко добра беше за българия..

и ще си говорим за страхотната комбинация бсп + дпс:)) и за това как успяха във време на възход да ни оставят на опашаката..

2787 души са в момента.

най-накрая една разумна мисъл да споходи българина!Трябва да бъде награден този,който е предложил идеята!стига вече с този Вълко Червенков-за тези,които не знаят-КУЛТ към личността!

Подкрепям идеята!!! Не понасям мутренското поведение на б.б и непочтенните платени журналисти....

Защо ден, а не - завинаги!? Гладният за еднолично разграбване на България (ГЕРБ), доказа, че го може... Само с парите от "Главболгарстой" (магистралите и спортната зала) и "Лукойл" (цените на бензина) можеше да помогне на хиляди българи, г-н Самарянина.... Да не говорим за Булгартабак...

Хората в Групата в ФБ са 2112 в 23:25

Братя българи, много бързо забравяте! Отдавна този изобщо не трябва да се появява на обществено място, защото трябва да е в пандиза! Уикилийкс/Биволъ Амфетамини, пране на пари в банката на Цветелина, връзки с мафията; Не трябва да забравяме с кого си имаме работа, пишат от София до САЩ В секретна грама на американския посланик Джон Байърли от 2006 г. се описват сенчестите връзки на бъдещия тогава премиер Бойко Борисов и се говори за участието му в незаконни дейности като търговия с амфетамини.

В момента 11:15 в групата има 2073 човека подкрепящи идеята

вече над 2000 сме се присъединили, актуализирайте инфото в статията :)

Не разбирам много от тия инициативи, но... да се маха тоя бандит. Уууу, голяма досада е

Всички са капиталисти,или техни слуги!Ще спрем Борисов,ще дойде друг Борисов-Кобурга,или Станишев,или Доган,или...сие!Властта-на работническата класа!Доста ни грабиха!

Защо само един, бе хора? Не може ли поне седмица....

Лелеееееее,ама как така бе хорааа?!? А как ще се отрази поредната проява на лентореза??? А между другото,тоя индивид сам се изцепи,че е резнал 2000 летички! Ха сега да смятаме малко... Значи по 2 на ден - 1000 дни! А от колко време са на власт- 720 дни! Е кога работи този тип бе?!?!?! Май само троши народни пари по пътища и небе, за да задоволява маниакалната си простотия и да го дадат по телевизора :)))Не може така,трябва дененощно да го дават и с повторения по време на рекламите.....

Споко, потрайте малко. След изборите хич няма да се чува за Борисов ...

Гласувах за Борисов, това е друга писта, но защо допуска този семпъл, неграмотен, нахален, сив човечец Стоичков, да е до него и да му руши имиджа? Искам да го видя с професор от БАН на снимка.Дори финия, тих и културен Бербатов да е ако е спортист. Този необразован и агресивен Стоичков използващ 200 думи от иначе красивият ни език ли е нужен на Борисов за имидж?

от 3 месеца се спряга за Президент. Поогледай се във форумите!

Да млъкнат и да не спеменават веч инкота иметона нато комунистосиния тербар!

аз пък не съм съгласна.. колкото повече показват тъпотията на нашия министър председател, толкова по-голяма е вероятността на хората да им доиде мозък в главата и да не се надбягват да гласуват пак за него. прост, необразован, арогантен и много нахален- това е бб, но ние си го избрахме такъв...

с какво право говорите за грамотноста? Та Вие не познавате дори Българската граматика. Не знаете, че има главни букви и препинателни знаци.

За такъв прост, необразован, арогантен и много тъпигьоз човечец, главните букви не трябва да се хабят.

За такъв прост, необразован, арогантен и много тъпигьоз човечец, главните букви не трябва да се хабят.

грамотностТа е като на идола ти,дори ВИНЕТУ е по- грамотен.....муахахаааахахах

Лъжат тези от Фейсбук. Като знаем какво е егото премиерско и афинитета му към самосъзерцаване в посветените на него медийни публикации и предавания, това си е жив и доста силен удар. А т.к., "Когато кажем ГЕРБ, разбираме ББ и когато кажем ББ - разбираме ГЕРБ" (Така славеха по времето на соц-а Тато Живков), това си е и удар по цялата управляваща партия. Затова и толкова голяма злобата на герберастите във форума.

правилно ! правилно ! правилно ! и тодр зивков би завидял на това, което правят булгарските сми! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютна глупотевина! То бива простащина и бесепарщина, ама това надхвърля най-голямата злоба, която можеш да видиш в България. Аз пък искам един ден без Станишев и неговите ококорени очи, без приказки от рода "лъже" и "краде", които станаха обикновен речников запас на хората, които пак ще ни докарат до спиране на тока, купони и хляб под масата, ако отново дойдат на власт.

Аман от кухи и нез.....ни женки като тебе , които гласуваха за мутрата , понеже бил много красив . На такива като тебе чалгарки бих предложил да не упражняват правото си на глас , защото заради такива като тебе , страда цял народ .И още едно уточнение- аз ако съм жена , на тоя необразован и нагъл мутрак , не бих си хвърлил и слюнката върху него .Аман от женки- тип мутрески като тебе .Да ви имам лошите и извратени вкусове за мъже .

Аз пък искам да забравим завинаги за Тиквата!

искам един живот без комунисти ама......

Един бъдещ вътрешен министър заяви "за юбилея на нашия лидер ще му подарим държава". От тогава намразх тая "държава" и племето населяващо я!

Българското ежедневие/// Бат бойко си изважда инструмента/ и опакова го със нова лента.

Борисов, борисов, лентички в зджоба, сега пък...игати

Предлагам още : поне една седмица да не показват по телевизите Иван Костов и мушмурока Сергей Станишев,че като ги видя ме обзема дива ярост.

ХА , та тези двамата , които казваш , колкото и да са ми антипатични , са сто пъти по- симпатични от Тиквеният Рапон .

Аз пък бих искал да обявя ден без простотията, наречена facebook.

Аз съм ЗА,но само един ден ли?Бойко Борисов няма да направи гаф,защото той нищо не прави. Може да прерязва ленти,но това не е работа,защото служи единствено за да го показват по телевизията.Във всички новини!

Тишина във всички медии и България без тъмниябалкански субекс Б.б.Съгласен съм.

Който не иска да го гледа или слуша да смени канала или пък сайта.Мен ме кефи че така ги мачка.

Кой мачка , бе шушляк .И тн си един от наивното блеещо стадо , което си избра един откровен мутрафон , неграмотник , ъндърграунд чалга герой . Но такива като тебе калъфи и баламурници вече сте малцинство . Вече и децата не му вярват . Идва кроя на твоя Тиквен идол - Ленторез Първокопков и неговата некадърна , нагла и невежа свита .

А твоите приятелчета и това не правеха, само лапаха.

На този език и докерите биха завидели.Те поне с труд си изкарват прехраната.

по времето и мястото е Бойко, няма да е Сер Гей.

Погледнете му стила на този! Оставя интервал преди всяка запетайка и точка и обижда. Самият сам самичък той се мисли за мнозинство, пишейки под различни имена :)

какви ли не глупоси се организират там

Няма да успеят.Всичко ,което прави премиера е важно и има смисъл да се споменава,особено на някои господа,които пък нищо друго не правиха до сега освен да облагодетелстват себе си и близките.Ето това ми омръзна 20години.

Напротив . Ще успеем .А на мен ми омръзна от такива баламурници и наивици като тебе , които издигат в култ своя тъпоглав тиквен идол . Свършва се вашето вече , и слава богу . ГЕРБ е вече история и такива като тебе също .

Не ден,трябва да се обяви седмица за почивка от Борисов. Само, че няма да стане и един час не могат без да изрекат името му няма значение с какво. Никога не сме имали толкова цензурирани и глупави медии. Такова натрапване, такъв слугинаж не е имало от 20 години насам. Ако това не спре, ще стане страшно. Поне историята ни е показала какво се случва с промиване на мозъци.

не седмица, а месец поне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако слушате само една секунда някое интервю на пожарникаря, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

Очертава се един спокоен юлски ден. Най-после нещо полезно от Facebook. Новинарите са най-големите подлизурковци, подслушвачи, въобразяват си, че другите хора не могат без тях, въобще хора с промити мозъци.

НИЕ , БЪЛГАРИТЕ МРАЗИМ ГЕРБ

от Бсп

ГРЕШИШ . НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ . ТЕРБ ВЕЧЕ СА ИСТОРИЯ . НАБИЙ СИ ГО В КУХАТА ГЕРБЕРСКА КРАТУНА .

И с какво ще си пълнят програмите и страниците в българските медии???

Боцко по новините:) Неее! Това ще е национална катастрофа:) Че то няма да остане нищо с хумористична насоченост по медиите:))

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

Търся телевизор, който автоматично да сменя програмата, когато на екрана се появи образа на любимия вожд Тодор Живков, пардон, бат Бойко!

Търся телевизор, който автоматично да сменя програмата, когато на екрана се появи образа на любимия вожд Тодор Живков, пардон, бат Бойко!

аз търся такъв:) Ако намериш обади се!?:)

Ами колкото и да е "умен" няма да намери такава българска програма

Да, много по важно е по цял ден да си във "Фейсбука", и от вкъщи постоянно да призоваваш за какво ли не... да се присмиваш на кого ли не, да оплюваш какво ли не...... А ти самия да си седиш на стола и да си чаткаш Фейсбука.... Това е най-важното нещо на света... за всички нещастни същества по света.....

Добре бе, Борисов! Параноята на комуноидите приема неподозирани форми! Нерде Ямбол, нерде Стамбул... Ами не четете за него бе, драскачи! А журналята какво да отразяват - фекаломанията на Станишев, Кутев, гоце, Доган и компания ли? Нали хляба им е в новините, а Бойко ПРОИЗВЕЖДА новини, защото РАБОТИ, търтеи ниедни. Че вие докато бяхте на власт само КРАДЯХТЕ, затова Борисов толкова ви дразни....

Производството на новини е по-лесно от конвенционалното производство например:) Дори новини за амфетамини има, произведени от дейността на Боко:)

Знаем , че си платената подлога на герб , но също така знаем , че вие герберрастите сте на изчезване .Ще ви бием шута за винаги , а ти сигурно ще бъдеш в графата безработни бивши драскачи , щото дълбоко се съмнявам дали партия гроб ще влезе и в парламента на следващи избори .Спомняш ли си какво стана с ндсв , същото го очаква и герб . НЕИЗБЕЖНО Е ...