Жена преби мъжа си с маша, посягал на дъщерите

Разярена македонка от Благоевград преби с маша съпруга си, посегнал на дъщерите си в святата нощ, часове преди Възкресението, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Жена преби мъжа си с маша, посягал на дъщерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много бързо е извикала полиция. Можеше да го понабие още! Пияница , педофил и похотливец, да го затворят за повече време! Дори святата нощ на възкресението у нас се омърсява!

браво, браво

ТИЯ МЪЖЕ ВРЪТНАХА...И ПИЯНИ ...И ИЗНАСИЛВАЧИ...И....

Това, което става ясно от новината е, че има пребит мъж и думи на жената, която го е пребила. Тя има пълен мотив в тази ситуация да излъже, за да избегне наказание. Така, че ларче не се напъвай да мислиш, на вас жените ви е непонятно какво означава "безпристрастност".

Тази новина явно здраво е жегнала мъжкото самолюбиице на множество комплексари. Жена си позволила да защити себе си и децата си от изнасилване и поставила изнасилвача на мястото му - как може такова нещо! Как си позволява тази! Ми те трябва да си мълчат бре, право на мъжа е да бие, изнасилва и убива жените около него, когато и както си поиска и те не трябва и да гъкват!

това в благоевград не може да стане

В затвора ще му се зарадват. Почестите са му гарантирани.

А пък ти ,вероятно си от едно българско малцинство с мюсулманско вероизповедание ,дето са готови да се пишат и марсианци ,само да не са българи.Интересно ,че между вас кривите физиономии са доста повече,точно заради това в което виниш другите ,а именно кръвосмешението.

малко мъ е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре, че не го е убила, защото щеше да го лежи за свестен.

Типичен примат

Не съдете строго човека, може тя да го е пребила щото посяга на дъщерите й, а не на нея!

Браво на жената и не се чудете ами кажете пази боже!Преди години бях скрила едно дете насилвано от пъстрока си,а майката го защитаваше,защото ги хранел!Полицията нищо не направи или почти нищо,само установи със специални средства-фосфорестираща боя,че има насилие.Този изрод работеше за охранителна фирма Саламандър в Казанлък и от там го измъкнаха,а живее в с.Копринка.Децата бяха 3.Две момичета и 1 момче.

Казва се "едно момче и две момичета", стига с това толериране на жените като специални! Хората трябва да са равни!!!

Не ти ли се вижда малко прекалено нагло да приказваш такива неща под статия и коментар за сексуално насилие срещу жени?

Дразни ме тона, с който е написаната статия, долавям лека ирония и забава, а случаи като този са сериозна работа. Злоупотребата с алкохол не е никак забавна. В резултат на нея няколко души намериха смъртта си на тези празници.

Каква е тази македонка от Благоевград бе? Тук има само българи

Вие от Благоевград сте пълни нещастници!

"99% от мъжете в България го правят я с дъщерите я с синовете си" - пълни глупости говориш ;) Извращения винаги е имало и ще има, независимо от нацията. Но ако процентът беше такъв, нямаше да съществуваме вече, тя природата си знае работата. Браво на майката!

Можеше и с други новини да се запълни мястото, напр.: В Китай живеят около 70 милиона християни, от които около 20 милиона посещават одобрени от правителството църкви. Китайската полиция арестува най-малко дванайсет членове на нерегистрирана протестантска църква, които се опитваха да отбележат Великден с празнична литургия в Пекин, съобщи Асошиейтед прес.

Важното е, че една отвратителна случка може да послужи за обезличаването на празника Великден и лепването на етикет "простаци". За тази цел не могат да послужат новини като: Великденският козунак на Плавдивския площад, Великденската молитвата в една евангелска църква за мирно решаване на либийската криза, учениците, които занасят в старчески дом шарени яйца и Великденски песни.

само така, такъв направо му размазвам тиквата в стената! не се давайте жени, не мълчете, не търпете, такива си заслужават наказанието. защитавайте се, има полиция, има женски организации, има кой да ви помогне ако имате идиот до себе си! не мълчете!

Сигурно е така, но след тази случка, защо да не утрепеш мъжа си, пък какво ще кажеш на полицаите ПОСЛЕ.... айде, размажи го... пък Бог после ще отдели виновните от невинните, нали?

Този и такива като него не са хора а изроди .

Тази статия хумористична ли се води? Говоря за стила по който е отразена ситуацията. Не виждам нищо смешно в това баща да "налита" на дъщеря си или това колко отчаяна трябва да е била жена му за да се озвери по такъв начин.

Да, новината прилича на художествено творчество в чест на Великден с неприкрито отрицателно внушение. Но, това е работата на медиите - да манипулират общественото мнение.

Ти не виждаш,но това в БГ е ежедневие и много хора не виждат нищо нередно...това се случва в доста български къщи.Много бг мъже не мислят,че е кой знае какво да правиш секс с дъщеря си.Просто ние сме примитивен народ с първосигнално мислене,далеч от възпитание и култура,като животни-ядене,пиене,спане и ....Айде сега кой се разпозна и обиди,че го издадох?

те много бащи маи посягат на дащерите си .. те тез дащери за домашни проститутки ли ги имат?? бои по тия боклуци.. и затвор

Научи се да пишеш.

тапанар, защото сам сигурна че си маж. кво ревнахте всичките бе - време беше тези бг женоря да се сабудят и да ви наритат марзеливите пияндурски задници. жалко че трябва с латинските букви да пиша иначе още неща щях да ви кажа.

Много ми е интересен този глагол "посяга".Езиковедите вроятно ще му изтълкуват произхода. Факт е обаче и то жалък, че е разбираем за всички. Нещата са по-дълбоки и едва ли една маша ще ги оправи.

и на мен ми е интересен. сигурно означава да посегнеш към нещо чуждо, което е неприкосновено право. но посягам може да означава и удрям някого. в случая от статията можеше да го нарекът сексуално посегателство.

Идиоти, погледнете как сте си написали статията!!! Селското ви, псевдо-хумористично отразяане на една отвратителна случка е направо за плач...

Евалла на жената! А тоя и всички като него - в тюрмето, ама при манафите! Може и да се наемат големи, черни манафи към затворите. Около... 30на сантиметра големи. И да ги обичат дълго и по много. И след като им затрябват памперси само за да ходят, да ги кастрират и да ги пускат. И да ги дамгосват по челата, че да ги знаем!

Мислех си, че македноци има само в бившата югославска република Македония...

Браво на жената! Добре, че е успяла да защити дъщерите си от пияния глупак... Но какво ли ще следва от тук нататък? Може ли да се живее и за в бъдеще съвместно с такав човек? Тъпакът със сигурност пак ще се напие и ще иска да си "отмъсти" заради факта, че жена го е набила...

Жена изнасили мъж и му разби устата

какъв психолог си ти, като не вигдаш по-далече от носа? такива извращения има и в скандинавието, и то в много по- голяма степен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Християнска му работа...

Не знам дали осъзнаваш, че религията не е етнически и национално обусловен признак. Това, че си роден в България и принадлежиш към българския етнос означава ли, че същият автоматично се превръща в християнин.За да бъдеш християнин е необходимо да си кръстен, и да имаш вяра и богоязливост в и от Господа Бога. За мюсулманите е същата работа, ако ще непрекъснато да се натрапва отношението, че като си роден напр. в турския етнос и вече си мюсулманин. Дали е достатъчно само да говориш на турски или е необходимо да се придържаш и към това, което изисква Корана? Та вметката ти "Християнска му работа" е напълно безмислена и обижда религията и ценностната система на принадлежащи по някакъв начин към християнските ценности хора. Както и на тези в мюсулманските. Или Хиндуизма, или Будизма. Бунаците и отрепките не принадлежат на определена религия. Има ги навсякъде.

Напълно съм съгласен. Иронията ми е към писачите на статията които намесват християнската религия. За мен няма съмнение, е религията по принцип е извор на духовна нищета, но в случая не виждам защо се намесва.

Според, мен истаната е малко по-различна.... Милата душица ми се е разлютила задето пак се е натряскал и е решила да му даде урок.. А това за дъщерите го е измислила, да не я закопчеят нея заради телесната повреда.

Дам. Напълно възможно. Особено, когато става дума за домашно насилие обществото механично застава на страната на жената. Може да обвини мъжа си каквото си поиска, да използва всичко като оправдание за тормоз. В Англия има един случай на жена, която убива мъжа си под предлог, че я малтретирал системно. Изтормозената душичка го изчакала да заспи, заляла го с подобна на напалм течност, и го запалила. Получава огромно медийно внимание и подкрепа от феминистки организации. Лежи година две, пускат я и тържествено й се връчва медал от тогавашната премиерша, Чери Блеър май беше. :) Това е истински случай, не се шегувам. Заражда се едно чувство за безнаказаност сред жените, и модиите яко го подхранват. Всякакъв женски идиотизъм може реално и легално да се оправдае с действие на някой мъж.

правилно...идеята за слабия пол. не отговаря на истината ,или по точно във всеки случай е различно и делението мужду половете не трябва да е на основа ..мъж жена а действие и психика но доказано е че в повечето случаи физическия тормоз е от мъжа , а жената малтлетира психически по често но това е обяснимо. и все пак един интелигентен човке търси и разглежда нещата от гледна точка личност.

Напълно възможно е. Жените винаги могат да се оплачат, че са били малтретирани и какво ли още не и никой няма да повярва на мъжа. Всички автоматично смятат, че мъжат е насилник и заслужава наказание.

а колко ли жени има , които въобще не са се оплакали от ударите на мъжа си? предполагам 2 трети от всички жени в българия. някакси нормално е балканджията да си отпуска ръката и простотията както си поиска върху жена си, а пък е срамно за семейството ако жената се оплаче.

"...пострадалият, който бил със сцепено от ударите чело, е приет и обработен от дежурните лекари в благоевградската болница" - дано добре да са го ОБРАБОТИЛИ, та всеки път като погледне към жена да си го спомня

Битовизъм на max...

Жалко, и накрая - нито от дъщериге е намазал, нито от празника! ;)

хахах, само от жена си :ДД

В какъв оптимистичен тон са го описали дирльовците. Направо като за скеч. Вместо да се създаде страх у такива бащи, че действията им ще имат последствия, дайте да се посмеем. Като посягате да щерките, може жената да ви поступа и да проспите празника, но какво пък, весело да става.

и бащата и маиката се саморазправят по дивашки, по варварски, с груба сила и твърди предмети....съвсем нормално за нас българите...а сме станали да учим на култура анадолците......

"македонци " от село рилци....найс,А?

а ве , нали иначе ревете че "македонците" са чисти българи..тогава няма разлика между врат и шия и съсед, комшия..все от един дол дренки...нали така

Изродът си е получил заслуженото! Хвала на съпругата му! Ама се питам дали моралната разруха не започва от медии като Дир.бг? Коментират това морално падение с такава наслада, че сякаш е някой пореден циничен скеч от Шоуто на Учиндолския Народен Гений, Слави Трифонов! Упадъкът е тотален! Горката Майка България!

много точно

МНОГО сте прави всичи , но аз и едно "допълнително питанийце " имам :Не заслужават ли и тези дето са писали статията по една -две маши къде по гърба , къде по долу или по горе? Може и наред!

Този "хубавец"трябва да го вкаратза малко в някое от местата за лишаване от свобода и точно за няколко дни ще го направят любимката на всички затворници, а за онова от зад....ще цъфти и ще връзва!

Скот! Този е готов за ада на страшния съд! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

защо не ги кастрират такива, генофонда на страната няма да загуби много.

сАМО БЪЛГАРИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПОДОБНО НЕЩО! ТО Е В КРЪВТА ИМ!

кое от всичко в новината го могат САМО българите, бе, неграмотнико?

НЕ СИ ПРАВ,СПОМНИСИ ЗА АВСТРИЕЦА ДЕТО НЕ ЗНАМ КОЛКО СИ ГОДИНИ КАКВИ ГНУСНИ ГИ Е ВЪРШИЛ.ГЛУПАЦИ И ИЗРОДИ ИМА НАВСЯКЪДЕ.ТАКА ЧЕ САМО БЪЛГАРИ НЕ Е УМЕСТНО.ОСВЕН АКО НЕ СИ ЧОВЕК

Ей, с този австриец не спряхте...Успокоявайте си гузната съвест.Тука само във всяко едно населено място има десетки,да не кажа стотици,като него.Случаят в Австрия гръмна по целия свят,защото хората там не са свикнали на такива извращения,докато тука си е част от картинката,която старателно прекриваме и под сурдинка коментираме да не ни разберат съседите.Така че тъмният балкански субект е далеч по-масов и извратен с децата си,примери безброй,а още повече, никога няма да станат достояние.

Само на българките е в кръвта да защитават с всички сили честта на децата си, дори и от бащите им, ако се наложи. Това да разцепиш тиквата на похотливия си съпруг, защитавайки дъщеря си от него, шалваркините никога няма да посмеят да направят. Анадънмо, дорогой?

Говедо си, петре... Нито един мой познат българин не би посегнал на детето си. Тези неща се знаят за отделни питекантропи, но да говориш за българи... А ти, прочее какъв си? Баща ти, българина, от тези ли е? Еееех, простотия, умора нямаш!

Майка защитила децата си! Слава богу!!!

Определено не става въпрос за цигани..хахахахаха./Медицинското му обслужване е спонсорирано от Цветелин Кънчев/

Ееееех Петров, Петров, залудо си ходил на училище, залудо си хабил парите на тейко си! Циганите не са ли хора и не са ли равни пред закона всички, както са равни пред бога? Браво на тая майка, защото и аз бих му потрошил главата на тоя пияница - всичката я е свършил в къщи ами цял дан се наливал с алкохол. За такива животни трябва да са въведе онова наказание "бой с тояги", за да не се хаби съда напразно и да не се отлагат толкова много дела(хем не е смъртна присъда, хем е по бързата процедура, хем свидетелите няма да смеят да лъжат, щом и тях може моментално да ги сполети "закона"). Пък кой знае - може да се наложи наказание на редица съдебни магистрати и да се възстанови правдата в обществото.

Иво , къде е тука македонската простотия? За теб нима е нормално баща да посяга на дъщерите си? Да не би и ти да правиш същото? Малко му е на този! Ако стана свидетел на подобно нещо пък макар и това да не е собственото ми дете бих го осакатила за винаги. Това са психари които трябва да бъдат затваряни за винаги. Пиян бил, що не ходи да се хвърли от някой мост.........

Само така! Омръзна ми да слушам за жени, които се изживяват като жертви! Толкова ли е сложно да се справят с хора в нетрезво състояние? С машата по челото и бегом ..!

Бегом на къде?

малко му е на говедото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.