Пиян шофьор уби дядо край Раднево

Възрастен човек почина, след като беше ударен от лек автомобил на околовръстния път на Раднево, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор уби дядо край Раднево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАВИЙСКИ ИМАШЕ 1,15 ПРОМИЛИИ НЕ ГО ОСЪДИХА.ДОРИ СКОРО ЖЕРТВАТА СЪДЪТ Я ОСЪДИДА МУ ПЛТИ 80000 ЛВ.ТАКА ЧЕ И В ТОЗИ СЛУЧАЙ СЪДЪТ ТРЯБВА ДА ГО ПУСНЕ И ДА НЕ ГО СЪДИ.НАТОВА МУКАЗВАТ :"ПРЕЦЕДЕНТ".ДОРИ ДА МУ СЕ ИЗВИНИ ЧЕ ГО Е ПРИТЕСНИЛ.

Горкият човек! 73 години не са много, дядо е над 80 години. А шофьорът е нагъл, хем пил, хем с превишена скорост кара....Жалко за невинния човек, светла му памет!

За всеки, който си позволи да пие, да кара и да убива човек, трябва да има поне един куршим, надписан с неговото име. Такъв боклук, няма право на живот..

Долният български съд поощрява убийствата на хора по пътищата и тротоарите на РБ с неиздаване на строги и поучителни присъди. Пожелавам им и на тях да им избият семействата, та дано им светне, че това безобразие не може да продължава.

ГАДОВЕ мръсни, карат пияни, убиват хора и накрая невинни. Изродска държава, изродско правосъдие. Щом е убил човек, в затвора. Ако пък е бил пиян, за много години. Тия мръсни идиоти се научиха, че няма наказание за тях, след като са убили човек на пътя и давай да ги тпепем, какво ни пука... Милата ми майчица я уби така един идиот и нищо не му направиха, карал бил бавно. Какво като е карал бавно, след като не е внимавал в населено място и е убил човек?!?! УБИЕШ ЛИ ЧОВЕК, ЗНАЧИ СИ ВИНОВЕН, ТОВА Е !!!

Хубаво сте го написали - "уби дядо на пътя", а антибългарският антисъд я му даде някой месец условно, я не ... кво има да се наказваме излишно, убийците - първи приятели, другари и любимци на съдиите, че най-редовно си плащат!

не народ, а мърша такъв изпростял и отвратителен народец никъде на съм видял естествено има много свестни хора в бг, но...

Споко за шофьора - в България за убийците по пътищата дават само условни присъди, колкото и да са пияни. Съболезнования за близките на дядото, за съжаление такова ни е "правосъдието" българско. В България е рай за убийци, крадци, мошеници, измамници. Вижте само как съчустваха на терориста който взе заложници в банката в Сливен и едва не уби охранителя, но го остави сакат за цял живот.