Голяма вълна от чужди туристи чакаме това лято

Големите туроператори очакват ръст на записванията от европейските пазари за България през тази година.

Обратно в новината

Коментари - Голяма вълна от чужди туристи чакаме това лято | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То да не е само цунами, че тогава майко мила...

Тази вълна от туристи се очаква да одйде на 1 април.

да иди да видиш мама в гърция сладък а как научи езика

много застрашително звучи това заглавие да не е писано от грък

Мечката срещнала заека и му казала: "Зайо, това лято ще има много круши, да знаеш!" Заека попитал учудено: "А ти от къде знаеш ма мецо?" "Ами много са ми се прияли!" - отговорила тя.

СтраОтна новина! да дойдат ооооще повече от онези туристи дето по телевизията ги снимаха мъртво пияни с думите "бългерия ис а фокинг шит меен" на нормалните туристи ще кажа да се замислят дали да идват след като малкото читави българи се разбягаха по турция, гърция и другаде. това е например аз като видях едни дюнерджии да ядат банички.... дали да си взема дюнер от тях? да заповяд на турбо-ултра-гигазвездно ол инклузив: бисквитка с лъжичка мед за закуска и водка от бидона

Като продава дюнери ,цяло лято само дюнери ли да яде!!!!!!!

И какво общо имаш министър Трайков с тези прогнози!? Това, че назначи ресьорният зам. министър по туризма Иво Маринов да отговаря и за ...мините, ли!? Това ли ти е заслугата? Пък зам. министър Маринов - скрита лимка на комунистите: нито ги разобличи как крадяха, нито пък махна наглите червени бюрократи, нито пък се напъна да направи Антикризистна програма по туризма, както белите европейски държави, дреме му на...сайдера!? А се нареждат да са събират дивиденти с кофата от...арабската криза!? Пак ли Бат`Бойко трябва да ви събужда заспалите!?

Чакаме туристи?! Глупости. Мутрите и бабичките чакат туристи, не аз. Държавата няма никаква сметка от туристи, защото техните пари потъват в група паразити и боклуци.

По черноморието няма само бабички и мутри и какво против бабите имаш

Талибантурс спешно търси да окупира квартири за неопределено време.

Да до тогава България ще е дръпнала доста напред. Кебапчетона Плевнелиев в Несебър вече ще е по 5лв., Манджите ще са по стандарта Стара планина, Всички магистрали вече ше са готови, нама да има кучета по улиците, ще сме в Шенген, валутата ни ще е Евро, няма да се пуши в ресторанти и плажове, пречиствателните станции и електропреносната мрежа ще могат да насмогнат и т.н.....за

Нормално е все пак от 7:30 сме почнали да плюем по форума вече наближава полунощ. Пази си слите за утре, тепърва ще има още много идиотски новини. Антракса ще се окаже истински, Дианков ще повиши пенсиите с 1 процент а ще вдигне всичко останало с 20%, Работниците в железниците ще наежат мотрисите за скрап, Земеделския министър ще обещае, че пуска няколко трилиона супсидии бонус а земеделците не са видели и леав от 62-а големия сняг. Цв. Цв. ще изскочи със сензационни сересета, в които ясно се разбира, че зъбът не е на предтеча а е на негов брат близнак. Към обяд: Урко си иска 3 милиона обратно от Бургаския кмет а от ТУИ и НЕКЕРМАН съобщават, че всичките 100 000 резервации, които имат са отказани. По пладне става скандал и Трайчо съсела си признава че простo туроператорите са рехили да му се подмажат малко. Така че лягай се наспи добре утре ще има много все заслужаващи интереса ни неща.

Мда... миналата година водата беше като чай, а тази ще е като кафе...

заслугата за повечето туристи се далжи на онези туристи, които няма да ходят в тунис, египет, мароко и тн. и на нисто друго. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и това няма да помогне, туркеъ е по добра и сигурна алтернатива за големите фирми, силни партниори и доверие направо ме е срам че го казвам

Живея в чужбина и наистина офертите които се предлагат от местните оператори са доста добри,но като знам манталитета на ганьо как да прави бизнес мисля да отскоча до Гърция и ще ми е по спокойно..

И веднага пък след новината за "българските чудеса" - хоопаланка - невероятен скок в туризма!! АМА ТИЯ АХМАЦИ - НЕ РАЗБИРАТ ЛИ, ЧЕ БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ - при тях ще отидат и млади и стари, А ПРИ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ КОКАЛИ - освен някой заблуден сектант или пенсионер, надяващ се на божията милост на Дянков или Борисов - друг кой, а!!!

Без да искам повторих коментара, извинявам се!

Нормално е все пак от 7:30 сме почнали да плюем по форума вече наближава полунощ. . Пази си слите за утре, тепърва ще има още много идиотски новини. Антракса ще се окаже истински, Дианков ще повиши пенсиите с 1 процент а ще вдигне всичко останало с 20%, Работниците в железниците ще наежат мотрисите за скрап, Земеделския министър ще обещае, че пуска няколко трилиона супсидии бонус а земеделците не са видели и леав от 62-а големия сняг. Цв. Цв. ще изскочи със сензационни сересета, в които ясно се разбира, че зъбът не е на предтеча а е на негов брат близнак. Към обяд: Урко си иска 3 милиона обратно от Бургаския кмет а от ТУИ и НЕКЕРМАН съобщават, че всичките 100 000 резервации, които имат са отказани. По пладне става скандал и Трайчо съсела си признава че простo туроператорите са рехили да му се подмажат малко. Така че лягай се наспи добре утре ще има много все заслужаващи интереса ни неща.

Много хубави туристки

Заспало прасе в кочина, па сънувало че е изскочило. :-)

Вече няма места!

ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ЕДИН ТУРИСТ Който е минал от тука бяга като попарен. А и вече нещем туристи, ще търсим нефт и ще садим арпаджик.

гледам тичат още отсега да си ангажират булгар почивка.

и аз в турско и ггъцко

И веднага пък след новината за "българските чудеса" - хоопаланка - невероятен скок в туризма!! АМА ТИЯ АХМАЦИ - НЕ РАЗБИРАТ ЛИ, ЧЕ БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ - при тях ще отидат и млади и стари, А ПРИ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ КОКАЛИ - освен някой заблуден сектант или пенсионер, надяващ се на божията милост на Дянков или Борисов - ТЦ!!!

Ти остави Белоградчик ами защо проектът за зимен курорт във Врачанския Балкан/започнат при Тодор Живков/остана на ниво "лифт"който вече 20 години ръждясва и защо не можем да развием туризъм по Дунав така както го развихме по Черноморието.

Какъв курорт ? Водата не стига за пиене,та не за всичко останало. Лифт водещ от никъде до никъде/от една поляна до друга такава/.Да не говорим за недостиг на инфраструктора и други глезотии.Аз ,който съм Врачанин и на времето дори съм работил в БТС отдавна вече спрях да ходя на Балкана/въпреки че много го харесвам/ . А за туризъм по Великата река/велика във възможността си да поема в себе си отпадъци от половин Европа/ и освен комари,мръсотия и отпадъци друго забележително не се вижда от тръните по брега? На времето -изпереш си потника в Дунав със обикновен тоалетен сапун- стане по-бяло от прано в перална с препарати. Питам защо така? Отговор-знаеш ли колко и каква химия тече по реката?Та.... :-(

Ама аз нещо не мога да разбера какви епитети, съществителни, обръщения да използвам към присъстващите във форума! Делкате ме чат-пат, но да ме наричат малоумник, а аз да не мога да кажа "кретен" - някак не е логично! Та - защо не направите един списък на разрешените "думи" във форума, които не обиждат, не са личностна нападка, не са простащина, а? Имам пред вид думи, с които да теглиш една майна на определени форумци, а и на правителството! За втроия случай - давам си и ЕГН - да ме прибират понеже не говоря хубаво и красиво за тях! И какво? Оказахме се 1,238-та страна, в която имало кокали на Йоан, Борисов даде един милион на Созопол за да ги крепят като БЪЛГАРСКОТО ЧУДО!!! НОМЕР ЕДНО!!!! Аааа, извинявам се, но не ми се цитира как ДОРИ САМИЯТ БОЖИДАР СЕ ПОИЗВИНИ, ЧЕ ТИЯ КОСТИ НЕ СА "ОНИЯ"!!!

Аз тая вълна пак мисля да я пропусна. Поне в Египет ходих миналата есен. Сега ще се задоволя с Турция, щото Гърция ми омръзна. За цената, която плащам и получавам там, в БГ е само за паркинг на колата ми. Последно ходих за 4 дни в Несебър, и се зареках да ми е за последно. В "известния" хотел на брега(няма да казвам името му, те са 3-4 там, предполагам предлагат еднакви "екстри"), освен цената на нощувката, ми вземаха по 10 лв. на ден за паркинг, и на листовкатав стаята пишеше цените за мини-бара(3 лв. мин. вода и т.н.). В деня на пристигането пихме само вода, и след това не сме го ползвали. На тръгване ми представиха сметка за мини-бара за 3 дни в рамер на 150 лв. Аз казах, че не съм го ползвал, но на листовката с дребни букви, които с лупа трудно се четат, пишеше, че ако само веднъж ползваш мини-бара, се смята за целия престой. Отказах да платя, след което дойде собственика, с вид на отявлен "бизнесмен", без врат, който ни заплаши, че няма да напуснем града, докато не платим. Така че мерси за поканите за нашето Черноморие, даже и без пари да ме канят.

И аз така....

Така,така...!!!

знаете ли кои е наи големя парадох? в хотелите на големите няма да се получи така, това се случва по скоро на местните паляци в хотелите и на някои псевдо играчи.

Като ги гледам тия девойки на снимката ще има бая да се потим и да бачкаме лятото :))

Ами ...горките туристи

Супер. Пари за хазнЪта,,,,

Поради опасността от мощна вълна пак ще си почивам в Гърция.

Ама кой ти говори за почивка! Те тия идват само да си оставят тук портфейлите с парите и хайде обратно. Чудя се, защо наистина им искат визи! А, между другото, аз бях в Гърция преди допреди няколко дни и на няколко пъти чух групи хора да си шушукат, че и те се канят това лято да почиват в България, та сигурно ще е много спокойно по егейските брегове това лято.

да иди да видиш мама в гърция завислив боклик

миналата година TUI докараха 1000 човека,тази може и да са 4 000 какъв е проблема/

ЦЕНЗУРА

Идват да хванат разтройство :))))

Ууууу бреее , ама надали!?!

Аз знам как, крал си. Твои хора си купуват от бара водка напр а ти им връщаш повече пари. Ето така си крал...

бре много родолюбиви нашенци у форума

А алкохолния и сексуалния туризъм няма ли да бележи ръст????

Всичко расте у нежна женска ръка!

Точно при руснаците ръста ще е минимален, защото те даже и в момента си ходят в Египет и много не се впечатляват, че някъде там имало бунтове. По скоро тук ще се напълни с пияни англичани и скандинавци. Също и с претенциозни немци, дето си броя стотинките. Като са им казали на хората, че сега да се ходи в Близкият Изток е много опасно, слушат и изпълняват. Ще загърбят Египет, Тунис и останалите Северноафрикански дестинации. Ще се натресат тук, в Гърция и в Турция.

не е вярно че не се печели от туризъм. Аз заминах барман в Слънчев бряг с 50 лв,а се върнах с ново пежо и не само, ама трябва да знаеш как!

разкажи ни! Стига ти едно Пежо... кажи ние как да гепнем нещо :-)

честно да ти кажа, не искам да се разкривам повече по форуми!

Айде не казвай, че си декларирал доходите пред НАП. Трепери, че идем!

да не си работил в Мултиплейс т.е Гранда в Сл. бряг ?....от там барманите така си тръгваха

поне снимката е хубава ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че те руснаците са братушки - какви чужденци???

да ни освободят (е можеха и да побързат малко повече де, зер Гърция и Румъния не трябва да им е по мила от нас, ама знам ли) бяха освободители! Сега, щото сме тарикати, визи ще им искаме! Пфу... сбъркана държава! И то с цел да не проникнат в Дания и да не видят, че там повечето са луди! С новите им танкове пътят до Дания не е повече от 1 ден... нема да се плашите братя европейци!!

ама защо идат тук. Толкова ли е чисто и приятно или е просто евтино. Идват да пиянстват. Дори с пари да дойдат, дори да харчат в туризма много се крие. Данъци не се плащат, заплатите на заетите смешни. Спира се достъпа на българи до морето и плажа. Да не говорим за екологичното натоварване - вода, ток, замърсяване. Хабим ресурси за малък приход в бюджета. Дано поне развалените храни от зимните курорти не станат мода. Туризме е бизнес на крадци и мошеници построили хотели с ограбеното от народа. Радвайте се болни душици.

знаеш ли колко хора има, дето ще чистят повръщаното и ще носят на гръб мъррртво пияни скандинавци и безработни англичани, но все пак ще занесат нещо за ядене в къщи? Щото умното ни правителство до там му стига акъла! Така че - добре е дошъл коъто се набута с това приключение да дойде тук!!

не разбрах какво общо има правителството с това???

на симфонични концерти ли да ги пратим че няма ли и ти да пиеш на почивка или другите да те гледат

Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ НА ПЪРЗАЛКАТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ

Като баща на дъщеря работеща в сферата на туризма, не съм впечатлен от новината. С качеството на предлагания туристически продукт, едва ли чорбаджиите - работодатели ще вдигнат праговете на заплащането. Обедняването им стимулира плащане на заплати "под масата", а на работещите "да отклоняват част от оборота към повдигане на доходите си".

абе те и миналата година щяха да дойдат много

Виж са, ти тия работи - не ги разбираш! Това увеличение-намаление е като Бойковото намаление на газта на 2-3 пъти с 1.5%, след като я качиха с 25%. Та това лято се очаквал 10% ръст спрямо миналото, когато се очакваше 30% ръст, но стана 50% спад. Е значи само 40% ще са по-малко туристите... Абе, а какво стана със 100% увеличение този сезон на зимните туристи???

Къде видя увеличение на газА (м.р.) от 25%. Цената варира 5-7%. Виж сайта на ДКЕВР. На газ се топля от 2008г.

Като се има предвид липсата на пречиствателни станции по презастроеното ни крайбрежие, 4 пъти повече туристи означава 4 пъти повече лай.а в нещастната ни локва Черно море. Приятно плацикане в тоалетната!

Идиотити от ГЕРБпак надуха рекламната свирка Ще броим туристите наесен

нещо са се объркали май- има да сънуват голяма вълна! при тези цени май отново българите,които имат възможност ще отидат в чужбина- там е и по евтино а и по качествено!

не плюенето започне сега!

Очаква се да има засилен интерес и от туристите от Либия, Тунис и другите страни от Северна Африка. Според туристическа агенция "Ал Каида" броят им може да надхвърли няколко милиона, а повечето ще останат за повече от няколко месеца.

Е да това е истинската вест, а не лигавите раздувки на ДИРа..

Дойдат ли ще останат за постоянно.