Жертви и ранени след катастрофа с брониран джип

Двама мъже - на 31 и 53 години, са загинали при катастрофа на бул. "България" в столичния кв. „Бояна” към 7 часа тази сутрин. Ударили са се джип "Мерцедес" и ван „Киа”. Трима души са ранени, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жертви и ранени след катастрофа с брониран джип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече се установи със сигурност, че Йоско за пореден път е шофирал пиян, и то с 2,6 промила алкохол. Той е рецидивист в това отношение, не зачита никакви закони, правила и правата на другите. Трябва да бъде съден за умишлено убийство, защото е съзнавал добре че го извършва в абсолютно нарушение. В една нормална, правова държава биха го затворили поне за 20 години, а парите му нямаше да стигнат за обезщетяване на гражданските искове. Но не и тук, при нашето псевдоправосъдие. Ето защо, ако човек търси справедливост и възмездие, не може да разчита на българския съд, а трябва да се погрижи сам за това - има начини! Аз така бих постъпил.

Поредната кървава драма на пътя у нас, поредното безотговорно масово убийство, наричано в България пътно-транспортно произшествие, поредното безумие в ужасното ни ежедневие, поредната демонстрация на наглост и престъпен непукизъм към другите, щом караш скъп и баровски автомобил. И то не от човек създал име в обществото с труд и качества, а от криминално проявен и многократно регистриран за престъпления срещу реда и закона рецидивист. Ако магистратите продължават да оневиняват такива отрепки, като Йоско, то неминуемо потърпевшите ще започнат сами да раздават правосъдие, за да получат справедливост. Хората отдавна вече не вярват, че българският съд ще овъзмезди невинните жертви. Българските съдии толерират престъпността със смехотворни и символични присъди, тъй като чрез адвокатите на бандити и мафиоти, участват в конспиративната схема по преразпределението на кървавите пари. А това създава чувство за безнаказаност и недосегаемост у престъпниците. И невинните жертви се множат в геометрична прогресия. Очаквам подобно развитие и в конкретния случай. Ето защо, ако искате възмездие и справедливост не разчитайте на българския съд, а се погрижете за това сами!

Много добре е станало,гледах и видеото.Браво на мутрите с бронираните коли ! Сега нека палячовци като др. Бойко Борисов да ми излязат и да обяснят на народа защо такива престъпници не са в затвора !!! Каква работа са свършили за народа след като са ги избрали да управляват и след като са дали обещания на този народ?

Много добре е станало,гледах и видеото.Браво на мутрите с бронираните коли ! Сега нека палячовци като др. Бойко Борисов да ми излязат и да обяснят на народа защо такива престъпници не са в затвора !!! Каква работа са свършили за народа след като са ги избрали да управляват и след като са дали обещания на този народ?

ДО ЗЕВЗЕЦИ , ФИЗИЦИ И ДРУГИ ВИСШИСТИ. Всички много добре знаете какво става, когато муха се удари в предното стъкло на движещ се автомобил.Скоростите се събират - закон на Галилей , силите са равни - трети принцип на Нютон , но резултатът зависи обратно пропорционално от масата , т.е. тялото с малка маса получава по - голямо ускорение , което и убива.Разбира се имат значение и материалите ,когато са различни страда по слабия /куршум и глава , страда главата , но куршум и бронежилетка , сплесква се куршума/ за да не намесваме енергията , че става много сложно.

Тази държава явно е сбъркана - трябва да се разтури и всичко отначало! Много е зле ситуацията - за убийства условни присъди - за кражби на гсм или пилета - затвор ефективен - има нещо сбъркано - поне така мисля аз! Много сме търпеливи - не е истина просто!

С възрастта, човек разбира, че единственната действаща форма на справедливост е... ОТМЪЩЕНИЕТО!

този лаинар на место с три куршума в главата е трябвало да го "спасят' , кои знае още колко хора ще изтрепе докато е жив *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

жалко за шофиора на джипа-че не е умрял

Каква изненада ! От години е така... Какво ОЩЕ трябва да се случи за да го пуснат този светофар незнам... Просто нямам думи !

Убийте го....да не се мъчи...

Видях джипа и вана сутринта. Това животно дано да не излезе от болницата вообще.

Толкова гаден човек не би трябвало да се ражда. Не само външно е някакво обезобразено прасе ами и ... Никой не му дава право да кара толкова бързо .Тези хора също имат близки , както и тая свиня . Много минават сутрин по този участък /вкл. и аз / , но никой не прави екшъни на пътя /с изключение на такива тъпи и грозни свине/.

ялко за хората в колата на тяхно място трябваше да са цветанов и борисов наи големите мутри в бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да мре Йоско, защото ако оживее с нашето правосъдие ще го пуснат на свобода след две седмици и ще искарат другия шофьор виновен. Жалко за жертвите.

Тук някъква "нищонезнайка" пише, че джип не значело Бог?! Уважаема госпожо, в джипа се е возил Божественната сливенска мутра Йоско от мутреското съзвездие Йосковците. Всеки мой съгражданин знае, че това напълно обяснява случилото се. За тези гадове, закони, ред и законност няма, затова нещата следват своята закономерност. Загиналите са имали малшанса и неблагоразумието да се движат в своето платно, но срещу ЙОСКО- сливенската утра.

"От началото на годината в страната са станали 797 катастрофи, загинали са 94, ранени са 983-ма души." Големи хвалби бяха, че през миналата година загиналите били с няколко човека по-малко. През тази година ще трябва да се навакса пропуснатото.

Тоя боклук (Й.Й.) ако остане жив след катастрофата и пак не получи ефективна присъда (справедлива), заради корумпираната ни съдебна система накрая в България ще останат само престъпници и мутри. Полицаите също ако си вършеха работата съвестно тази и още куп други катастрофи нямаше да се случат. Като пример ще ви дам, преди 7-8 години работех нощна смяна в близост до въпросният инцидент и всяка вечер там киснеше патрулка, която "контролираше" и "проверяваше" преминаващите коли, като смятайте че с очите си съм виждал как видимо нетрезви субекти със скъпи возила бяха спирани от органите на власта и след кратък престой (заплаще) бяха пускани все едно нищо не е станало. От тогава на сам единственото, което се е променило май е размера на сумите, които прибират полицаите!

Ами така е - убийците и престъпниците като са на свобода ще ни газят и избиват... А на нас явно ни е добре щом сами гласуваме за такива управляващи, които проявяват завидна търпимост към престъпността и босовете на мафията у нас....

Защо криминално проявеният боклук Йоско не е в затвора, както много други криминално проявени боклуци?! Ей сега е моментът да го евтаназират докторите и да има един идиот по-малко в България! Но знам, че за такива боклуци се грижат много добре във ВМА!

КЪМ ПИРОГОВ: ТОЗИ ЙОСКО ИМА ЛИ ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА?

бояня се напълни със всеква измет..и драгалевци...аба да направят град като в мексико..на дилърите... жалок за хората .и близките им

Живея наблизо. Удар линейки пожарна и още по ужасно гледка.Там можеще да има и деца които отиват на училище. Наистина години се борим да бъде възстаноен световара , но явно един светофар е много по скъп от няколко човешки живота. Съболезнования на близките на загиналите , другия дано си получи заслуженото. Дано не остане само с ДАНО

Дано сега га вкарат в затвора което е малко вероятно .Щот преди нищо не стана .

ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА СЕ Е ПРИБИРАЛ ОТ НОЩНА ФИЕСТА И ДА Е БИЛ НА ЧЕРЕШАТА...Я КОКАИН,Я ВИСКИ!

А ве пичове ако сте истински пичове дайте снимки на джипаджията от болницата, искаме да му видим ренгеновите, как и къде е бинтован , снимка на лицето в преден план, къде какви сонди са ми забучили, колко кубика кръв му се прелива, ако се налага операция искаме я online. Ако крещи за обезболяващи съшо това искаме да гледаме. Освен това може спокойно да назовете сайт където да гледаме как във времето нарастват разходите за неговото лечени е примирно по часове и по дни. Ай напанете се малко.

съгласен съм. Като ще ми харчат данъците да спаяват такива, поне да видя как се мъчат и дори и при късмет - умират или се инжалидизират... Лошото е че заради такива като тях и нормалните хора се озлобяват.

"...В 7.25 часа в "Пирогов" е приет шофьрът на джипа - Й.Й. на 42 г. Той е транспортиран с линейка на пожарната и е с множество наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица. От МВР уточниха, че лекарите се борят за живота му...." МОЛЯ ВИ СЕ ДОКТОРИ,НЕ СЕ БОРЕТЕ ЗА ЖИВОТА МУ!!!! ИЛИ ПРОСТО ПРОПУСНЕТЕ ЖИВИТОСПАСЯВАЩАТА ИНЖЕКЦИЯ МОРФИН!

Да, ако беше вкарат там, където му е мястото, сега щеше да има трима още живи.

бави но не забрави...освен ако не го трясната сега с условна присъда 2 седмици...в картофите да ходи

смърт за подобни убийци

Бронирания джип тежи 3 тона, ако не и повече.

Дано тая гад от джипа е със скъсан гръбнак и цял живот да му бършат лигите. Тая държава е пълна с мутри и мелиционери. Сган.

Никой няма да ти се върже на баса естествено че няма. Обаче има гаранционен фонд който се попълва от такива като тебе и мене. А на този пари няма да му искат щото или ще даде фира или после ще мрънка че пари няма щото трябва да се лекува. И ще си спретне една акция за помощи със SMS

коку

Така като гледам снимките, и KIA-та не е била от най-примерните. Не вярвам мерцедеса да е летял със 150 км/ч точно там, за да може да причини чак такива вреди... По-скоро допускам удар между две коли, движещи се с по 100 км/ч, иначе няма как брониран джип да се намачка толкова...

Бронирания джип тежи 3 тона.

коку

Честно казано, мислех, че е повече...

абе ти четеш ли че евлезнал в насрещното

коку

Да, и? Какво променя това?

По информация на bTV джипът се е движил със скорост повече от 200 км/ч. Не е успял да вземе завоя и се блъснал в насреща идващия ван. От удара на място са загинали двама мъже от втория автомобил на 31 и 53 години, ранени са още двама от вана. В колата имало детско столче и играчки, но не е пътувало дете. Всички ранени са откарани в "Пирогов" и ВМА.

Видно е, че хич не отбираш от физика. Третият закон на Нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Т.е. най-просто казано ако приемем, че джипа се движи със 100км/ч, а Киата с 80км/ч, при сблъсък върху джипа влияе противодействаща сила за 100км/ч, а върху Киата за 80км/ч. Скоростите не се събират и при сблъсък всяко тяло е само за себе си :-)

Хе-хе! Велик си! Такава глупост не бях чувал. Да разбирам че ако киа-та е спряля и джипа се движи с 200 - то на киата няма да и има нищо (щото скоростта и е 0), а джипа ще се смачка до неузнаваемост! Велик си просто!

Аз пък живея наблизо до клането!!! Само олигофрен може да съди по снимките!!! Защо не дойдеш да видиш сутрин и вечер пък и през деня дали тия джипове , БМВ-та и други мутри летят с по-малко от 120-130км.??? Ако ти изкарат ангелите ще те видя какво ще говориш тогава , САМО НА 50 метра от УДАРА ИМА ЗЕБРА КОЯТО ВОДИ КЪМ ТРОТОАРА ЗА УЧИЛИЩЕТО - ТО ПЪК Е НА 150МЕТРА НАДОЛУ!!! Това е всеки ден от години там летят камикадзета и пияни от новия Чепишев и мутренските къщи нагоре. Човечеца с Кията ( лека им пръст) за да бъде изхвърлен почти на тротоара ОТ БРОНИРАН ДЖИП КЪДЕ СЕ Е ДВИЖИЛ БЕ ИЗРОД??? ИЗРОД ЗАЩОТО ЯВНО ЗАЩИТАВАШ ТОЯ И СТАВИНСКИ И ТАКИВА КАТО ТЯХ , А ДАЛИ ТИ НЕ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ?????????????

коку

И какво толкова написах? Че "и KIA-та не е била от най-примерните"... Трябваше ли да го доказвам? Явно е трябвало. Видимо от снимките двата автомобила имат почти еднакви щети. При сблъсък важи закона за запазване на енергията. Кинетичната енергия на KIA-та (ако приемем, че тежи 1500кг е T1=m((v^2)/2)=1500((v1^2)/2). По същата формула за джипа T2=m((v^2)/2)=3000((v2^2)/2). Съгласно закона за запазване на енергията Т1=Т2, т.е. 1500((v1^2)/2)=3000((v2^2)/2). T.e. V1= 1.41V2. Ето това не разбирам и затова написах моя пост... Според физиката излиза, че KIA-та е карала 1.41 пъти по-бързо от мерцедеса. Обяснението за това е, че тук се намесва т.нар. импулс. При удара KIA-та е отместена назад, което е намалило щетите по нея, но е нанесло травми на пътниците заради рязката промяна на посоката на движение. Съвсем грубо, от разликата в масите, отчитайки импулса и щетите по автомобилите смятам, че скоростите на движение са били KIA:80km/h, G-class:120-140km/h. Каквото и да кажем, хора са загинали на пътя. Независимо виновни или не. Всички оцелели участници ще носят последствията от този инцидент...

коку

А, и... Не, не живея точно там, а на около 2км. Случва ми се относително често да минавам от там и ми настръхват косите всеки път. Не само джипове и BMW-та летят с такива скорости, а и лади, голфове и други подобни антики и въшки. Напълно разбирам възмущението ти от това, което става в района... Знам, че понякога (изключително рядко между другото) има полиция около пешеходната пътека...

Бог да прости тези невинни хорица, които са загинали! Много ме яд за тези мутри, които ги защитават от всички министерства, защото подлоги на някоя си политическа формация! ИСКАМ ДА ИМА СПРАВЕЛИВОСТ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ЗА ДА ОСТАНЕМ В БЪЛГАРИЯ!

А защо това говедо с джипа е на свобода и защо кара скъп джип ? Къде са сега съдиите, които са го пуснали като са преценили, че не е опасен ? Уби трима човека ! И да е оцелял след катастрофата - дано го довършат докторите ! Защо милицията на бойко пази мутрите, а не гражданите които им изкарват заплатите ?

Бронираният мерцедес, Г-клас, е бил управляван от 42-годишния Йосиф Йосифов - Йоско от Сливен, който бе сред задържаните за убийството на Константин Димитров - Самоковеца, но впоследствие оправдан, уточниха от полицията. Той бе обвинен като поръчител на покушението в Амстердам през 2003 година, след като бяха засечени негови разговори с физическия убиец - холандски гражданин, но така и не бяха намерени доказателства. Старата позната картинка - ние ги хващаме, съдиите ги пускат!. Сега, след като се е проявил отново, пак ли ще го пуснат?! Или вече е свой човек за съдиите?!

Дори акт от КАТ няма да получи този! Адвокат Марковски ще докаже, че са шофирали извънземни. Не за първи път...

Марковски в какви отношения е със Св. Петър? Надявам се говедото да му се представи скоро.

Най-добре ще е докторите в Пирогов да не си дават толкова зор, а дори да му помогнат да си отиде от тоя свеят. След като корумпирания български съд оставя такива като този ненаказани, те продължават да убиват, нека господ го прибере.

господи прибери си вересиите

и какво мутрата трябва да бъде спасена ли??? Не разбрахте ли че начина на мислене при тях е такъв..и в това число ама много скрито и култивирано и на нашия ББ

Цецоооооо! Идват избори

Идват- не идват, МАТЕРИАЛА В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ЛОШ!!! ЕМИГРАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!

Искрено се надявам лицето, което е предизвикало катастрофата, т.е. шофьора на джипа, да е вече на оня свят /бог ще ми прости за тези думи/ но като е предизвикал смъртта на невинни хора - заслужава и той тази участ. Ако оживее в най-лошия случай ще му дадат 1-2 години условно, пък може адвокатите да се постараят да не му дадат и толкова, като докажат, че пътя е бил мокър и горкия човечец е карал с 30 км/ч и поради вина на общината се е преобърнал и самонаранил. А за тези господа, които се жалят срещу джиповете - вижте мосю Борисов как се държи като мутра, каквато е, и си дайте отговора защо ще продължават тези безчинства в дължавата!

Ако въпросния Йосиф Йосифов - Йоско беше осъден, това нямаше да се случи. Добре е Дир-а да оставят снимките, за да видят хората за какво става на въпрос и да се стреснат. Защото тези с джиповете определено не са единствените състезатели и джигити. Много е слаба системата на КАТ, трябват повече камери с радар, по сурови наказания, повече отнети книжки, опреснителни изпити на всеки 2 години и т.н. По бул. България няма една камера с радар, а там определено има доста нужда от такива. Ама нали там всяка сутрин и вечер минават правителствените джигити. Карайте внимателно и спазвайте знаците и ограниченията, защото утре може да сте вие на тяхно място!

Ми аз отдавна съм стресиран. Доста от уплашените напуснаха държавата. Друга категория уплашени не искат да инвестират, трета не искат да стъпват като туристи. А тези които всяват страх, за тях просто няма механизъм как да бъдат стреснати нито да бъдат изолирани в специални места където да си играят на безстрашни.

Добре че не са били с пунто или нещо подобно иначе тоя изрод щеше да убие и хората отзад. Бог да ги прости.

Ако бяха с фиат имаше шанс да са живи. Киа не е марка автомобили, а марка ламаринени ковчези с вградени колела и двигател. Виж краш-тествете и ще се ужасиш.

А ти видя ли на какво прилича бронирания джип???? Трябва с танк да си за да ти няма нищо....

Преди хиляда и кусур години Кан Крум наредил да повикат пленници от великото Аварко царство,което наскоро било нищожено.Защо загина вашата тъи велика империя попитал тои,а те му казали-БАНДИТИТЕ СЕ СЪЮЗИХА СЪС СЪДИИТЕ И ТАКА СИЛНИТЕ И СМЕЛИТЕ ИЗБЯГАХА ОТ ДЪРЖАВАТА.Като чул това тои написал закон,дори само за лош поглед ,да се избива цялия род,за лъжа се реже езика,за кражба ръцете и т.н Ние все още сме тук а къде са Аварите???-ВСЪЩНОСТ ДОКОГА ЛИ ЩЕ СМЕ ТУК???НАРОДЕ???

За мутрите не ми е жал.

И на мен не ми е жал за тях, даже хич, ама за съжаление жертвите са в другата кола, а немската крепост на мутрата го е спасила и е жива гадината. Явно се имат за безсмъртни тия гадове.

Щях да на правя закон който да третира всички тея мутри каращи джипове като терористи. Щях да изкарам цялата жандармерия на пътя и всеки който кара джип ще му се прави проверка от до за щяло и нещяло.. Ще ги тероризирам докато не почнат да пикаят кръв, пък нека продължават да си карат джиповете, докато не им писне и не ги сменят с малолитражки. Мръсна сган и паплач, за такива няма закони, а само терор или смърт трябва да им се приложи, за да се кротнат. Ехх имаше един филм наскоро по телевизията борбата срещу наркобосовете в Бразилия и за елитен екип който бил сформиран за тая цел... е така трябва да се действа с такава измет.

Някой май завижда на хората каращи джипове? Долавям доста елементарност и злоба в твоя и подобните нему коментари.

Ти си елементарен бе, що не го духаш, всички с джиповете и най-вече поповете с джиповете да го духат, венсеремус!!!!!!!!!!!!

Не вървиш. Тк "джип" не е ключовата дума :)

За какво до им завиждаме? Доказано е, че голяма част от тях са безмозъчни МУТРО-ЧАЛГАРИ КАКТО И В ТОЗИ СЛУЧАЙ!

Тука ченгетата и политиците са корумпирани. Играят партия с мутри и всякакви други мошеници,престъпници, измамници. Така че това дето е в Бразилия тука не го очаквай . Няма кой да го направи , престъпници и власт са от един отбор. Единствения изход е нелегална съпротива, партизанско движение. Кръв за кръв, око за око. Тогава ще се кротнат и свият в миши дупки.

Хей, по-спокойно. Аз също имам джип, но не съм мутра. Живея на такова място, че с малолитражка зимата не мога да издрапам. А сина ми е на 9 години - нали не смяташ, че трябва да го карам да върви 3 км. през снега и при -20 градуса, само, за да нямам джип? При мен снега е паднал в началото на януари и още не се е стопил. По-добре реви срещу съдебната система, която е виновна за положението. Обикновените хора нямат ли право да си купят джип според теб? Недей разсъждава късогледо и от гледна точка на бедността.

Сечеш ли пътя на другите?

"Аз също имам джип, но не съм мутра" Ама те мутрите никога не казват че са такива

а в българия, в градски условия защо ти е джип?! и аз живея на север и имаме джип, с 38 инчови гуми, ама тук се говори за брониран! джип в българия, сечящ пътя на другите коли, защото изрода зад волана се мисли за безсмъртен супермен.

Нека некой се "самонасир.т"и милиционерите да съберат ГОДНИ неща не е виновен само съда като няма ништо само слухове какво да отсъди?Не че тия с по 40мил.евра са невинни!

И как точно тъпака с джипа успя да навлезе в насрещното и да удари колата като там са две платна в неговата посока и там където е за десен завой даже е отделно. Никъде не прочетох да са му правили проба за алкохол. Боклук нещастен. Жалко за хората

Не за алкохол, а за наркотици проба трябва да му правят!

Глей сега човека е вече в болница там ще му направят проба за кръвната група за да може да му преливат кръвта на майка България за да ни надживей всички и пак да може да шофира, примерно BMW X7 или Х9