Татяна Дончева: МВР е ”Юруш на маслините”

Лидерката на Гражданско движение „21” и бивша депутатка от БСП Татяна Дончева определи поведението на МВР като "Юруш на маслините"

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева: МВР е ”Юруш на маслините” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожица Дончева ще си остане завинаги с прякора ТАТЯНКО-1, който заслужи с предложения от нея закон облагодетелствал известния сводник Ванко1. Много е навътре с тази материя, другарката.

Не е само юруш по маслините,а е и юруш на неграмотните.

Госпожа Дончева смята с това изказване, че МВР е чуждо на България и интересите на хората, на които им е писнало от проститутски номера. Направиха България цел за всякакви перверзни уроди, каквито се събират днес само на Бузлуджа. Питайте проститутките колко от тях доброволно са пристъпили в лоното на най-старата "професия" - депутатка.

не само , че е чуждо, но и работи само за рейтинга на началниците си и за собствения си джоб! Народонаселението не му е приоритет, защото не падат пари от там!

Старата комунистическа въртиопашка.

Госпожата с тенекиен глас, бивш БСП - защитник на Симеон Самозванец от общественото мнение, приказва нелепости. Доказвам с цитат от нея:" Очевидно дъщерята не е поръчвала проститутки". Не може да бъде "очевидно" нестаналото. "Очевидно" може да е нещо станало. Дали дъщеря може да поръчва проститутки е въпрос с отговор "да". Друг въпрос е за кого. А дали точно тази дъщеря е или не е поръчвала проститутки е въпрос за разследване. За да има причина Дончева да му дава отговор, трябва тъкмо Дончева да е очевидец. Могат ли полицаи да влизат във всеки дом за да търсят проститутки? Да, разбира се, а могат законно, ако спазват условията на закона. Дончева знае всичко това, но слугувайки някому, лъже. И още нещо. Полезни за българския народ са забраната на проституцията, преследването на сводници и на купувачи на проститутки. Дончева е срещу това и следователно е вредна за българския народ. Както и досега. Така е - един проституира само с тялото си, а друг със себе си...

До кога тая госпожа щи ни занимава с простотии и с каруцарския си речник.

ганеца е застрелян в гръб ,това са видели в страсбург....

Ти там ли беше ?

и каквото и да кажеш няма да станеш млада. Младите не те слушат, а старите недочуват. Останалите те забравихме. Живей си старините на гърба народен...

Татяна Дончева е права. Коментара засяга престъпните действия на МВР. Вълненията на Държавата по повод неплатени данъци,ощетена хазна са смешни.С ДЕЙСТВИЯТА си Държавата в момента убива Фирмите работещи с нея. Отказът за разплащане ги тласка към фалит пред очите на цялата общественост и нокой не реагира. Къде утре ще работят хората? В Полицията? Или КАТ? Нека министър Дянков проведе експеримент със свои служителки да проституират на шосето,да засекат разходи и приходи от деиността и тогава да ГОВОРЯТ за ДАНЪЦИ. Явно очакват огромни приходи. Смешно,Тъжно, жалко че никой не се замисля.След нова година Ви очаква Увеличено ДДС.

, което казваш, но засяга друг кръг вэпроси. Това е свързано с икономическата политика на правителството и в частност май на финасовия министър. Докато Татянка я пере сачмата по други теми в момента. Иска да излезе с чест от това където прекара лобистката поправка. Сега вече, за да докаже, че е права, оттук нататък тя е ще адвоката на проститутки и сутеньори.

28860 , добре де, казала ли ги е тези изводи и силни думи Дончева? НЕ! Аз ги прочетох в твоят коментар. Тогава какво толкова я възхваляваш. Смешни ми са някои българи които се опитват да приписват своите мисли на измислени свои герои?!

Да не забравяме,че Татяна Дончева прокара поправката ,която отърва Ванко 1 и други сводници от дълги години затвор.

Вижте хора , няма значение кой , важното е някой да заличи завинаги бсп и компания (дпс) от политиката в БГ! Защото това е партията която постави основите на варварския преход , донесъл ни всички злини - престъпноста , разбиването на мвр , проституция , наркотици - все неща от които се оплква тази госпожа - и що не вземе да си оправи малко търновскогабровскотревненския диалект....

За другото, аз лично, съм съглясен с теб, но за диалекта не. Мястото където си се родил не следва да се вменява като порок. Има много диалекти по нашата шарена земя българска. Не е важно на какъв диалект го казва, а какво казва. Правилата на българския правоговор малко хора го спазвят изцяло. Не говоря за правописа, а за правоговора.

Искам да попитам Дончева: как изкарвате хляба си, с какво се занимавате г.-жо Дончева?

Изразът "Дай на простия власт и му гледай сеира" приляга напълно на ТД.

а пък на ББ и ЦЦ още повече!

Така е, но не искам да изброявам поименно, защото са толкова много и все ще пропусна някой, който току-виж се обидил;)

Днес по ПРОБГ имаше интервюс родителите на Ганеца които са осъдили държавата в Страсбург за това че синът им е бил жертва на насие от страна на МВР.А то било кротко момче, след казармата записал висше.На въпрос работил ли е каке плащал квартирата в която е живят с приятелката си,обучението,изобщо с какви пари е съществувал майката каза че са му купили една стара кола, той я блъснал и я продал та с тези пари се издържал.Този съд в страсбург дали са гледали интервюто.

Браво Дончева. Съставомерно е сводничеството, обаче нека не си кривим душата-и преди и сега полицаите за нищо не стават. В тази система нищо кадърно не се задържа, защото е услужлива на власт имощите и дълбоко корумпирана, както и съда и следствието. За прокуратурата, да не гоморим...

Шехерезада е адвокатка или съдийка. Браво Дончева, съставомерно и т.н. А полицията и прокуратурата не стават. Само адвокатите и съдиите си вярвате на глупостите. Дръжте се един за друг, щото тоя цирк дето го разигравате, направо златна мина.

Най-става славната ни милиция и нейния вожд ЦъЦъ и неговия бог БоБо!

Вярно, че по сега съществуващото законодателство, което вие комунягите създадохте, се оказва, че не е престъпление да се упражнява този най-древен занаят, ако това визираш. Но какво правим с това, че "безделничките" за тази си дейност вземат пари, за които не плащат данъци? Хайде сега дай отговор като "можещ" адвокат, нали. Щом успя да прекараш поправката си, ще трябва да можеш да отговориш. Или като опитен такъв ще кажеш, че това не засяга същността на конкретния казус. Изразът "Да, ама не" е нарицателен вече.

Крайно време е да не се занимаваме повече с това плямпало дончева - от злоба просто пяна й излиза от устата, простакеса, селянка и всичко останало, което може да се каже за една маргиналия......

Със стари курви нов бардак не става

Маман Дончева едва ли мисли , като теб :)))

"в редовете на България и МВР!" хахх пълен цирк е бг полицията - разни намръщени дебили в униформи гледащи лошо като кучета пъдари. В Европа пък полицаите са предимно усмиъхнати, учтиви и готови да помогнат. А Цветанов е голям хитрец

Г-жа Дончева е специалист по всичко! Хвала на такива! Нека да напомня на "поразяващата уста", че тя като честен адвокат (гражданин) твърдеше и уважаемия бг съд прие, че една роса е стопила хиляди тона захар, която след това е отишла в морето!!! В резултат на тая смехория бяха оправдани престъпници!!!

ха, да мерси че ме подсети. случаят с бартекс (мултигруп), как дъждът разтопил захарта... много "яко"

Това, че си е свършила работата не е антиреклама.

че в nonsenseland/абсурдистан това си е голяма реклама дори...с генералната подкрепа на съда

Абе на тази дива селянка няма ли кой да и даде една мотика номер 6 и да я прати на нивата на село , ами я пускат по меиите да разсмива хората?

Ще отмени барем един трактор.

страшна снимка!

Когато чета коментарите към изказването на Татяна Дончева,както и много други коментари,направени по повод работата на полицията,за жалост разбирам един много тъжен факт-голям процент от българите винаги са били и продължават да бъдат със силно изразени фашистки позиции.Никога не можем да бъдем свободна и демократична държава,тъй като хората преди всичко трява да са свободни по дух.Ние не само не искаме да сме свободни,ние се радваме на полицейщината и я приветстваме като като висша форма на демокрация.

Нещо ми е тъпо от твоето изказване. Тук има противоречие. Другите държави като имат ефективна и силна полиция фашисти ли са. Ако свободата и демокрацията ти докарват на свободия не са това да знаеш.

Уважаеми Цъ!Ако в тези държави,които вероятно имаш предвид и за които явно не знаеш много и не си живял,се случеше подобен инцидент,щяха да излязат на улицата хиляди хора.Друга тема е вече колко поста биха останали временно свободни.Противоречието,за което говориш е резултат на това,че много малко си видял,а още по-малко си прочел.

Не думай! Ти направо ме разплака. Каво било то демокрацията! Ти да правиш каквото си искаш, а останалите да се съобразяват с околните и най-вече с твоя милост. Добре си го намислил.

Проблемът на министъра и на полицията е, че организират действията си по модели от тоталитарната държава. И ... въобще не вземат предвид, че в света на информационните технологии и отворено общество грешките, които те смятат за нещо дребно, могат да се подминат в името на "големи" и всеобщи, държавни цели. Тц, не могат да се подминат. Грешките се плащат - на полицаите с административно наказание (и съдебно, ако има основание), на министрите с оставка.

Коя беше пък тая Татяна Дончева?!Не беше ли просто едно клепало,което се чуди как да привлече внимание към себе си.

първо с ваше позволение да поясня произхода на култовия лаф "юруш на маслините". той произлиза от началото на 60-те, когато от време на време по бакалиите пускаха маслини. извиваха се невероятни опашки, раздаваха се номерца и какви ли не организации,само да се добереш до килце от заветния деликатес. по-късно този рекорд биха бананите, на фразата си остана за маслините. употребява се в негативен смисъл за бързо и лошо свършена работа. това беше и изказването на др. дончева. тя умее да говори и добре изложи казуса си. но можеше да направи сравнение с работата на предишните полицейски началници при станишев, царя и другите останали. защото,като всяка институция, и полицията в годините се развива и трупа опит. и последно--мисля,че е време да се почерпи опит и сравнение с други страни,как,аджеба е оргнизирана при тях тая работа. защото за някои западни служби се знае, че и те са минали,макар отдавна, под този девиз ,но казан по-различно--първо стеляй, после извинявай.

И аз подозирах, че Татяна Дончева помни времената на БКП колкото и да се пребоядисват бесепарите. С тоя си израз тя много изпростява нещата. Сигурно много й се иска да е така.

Айде стига си лъгал бе, простак! Живял съм по това време. Били сме яли навремето нищо или боклуци. А сега? Защо връщат комунистически стандарти за месо и млеко, а? Я сиктир с тия седерастки простотии!

Много бедни бяха комунистическите години. Режим на тока, чакане с години за прокарване на телефон, или за покупка на скапан руски автомобил, недомислени панелни блокове, цивилните давахме наряди като отрядници в квартала, защото милицията не можеше да се справи с битовата престъпност, и всичко това гарнирано с грандиозни опашки поради дефицита на всичко. Тогава въпрос, като "от къде купихте краставиците" беше нещо нормално, а хората се нареждаха на опашка дори без да знаят какво точно "са докарали"... Мизерия!

Много ме кефеше лафа с който се обясняваше дефицита на тоалетна хартия - че количеството било планирано на глава от населението, но задниците се оказали повече;)

Освен отхвърлен социалист,тя си остава заклет комунист.

Да напомним ли, че май парламента намали наказанието на някой полу-певец, за да вземе солидна сумичка точно тази мома ???????

А Татяна Дончева е юруш на селянията, няма толкова селска и дребна злобна душица, дано се пукне от злоба и се разложи в собствения си отровен сос

Права е Т Дончева !! Тук , няколко драскачи не могат и на малкия си пръст да й се закачат !! Както и да е !! Прост човек и бял кон от далече се виждат ! Акции- да , но не така брутални! Влизат тежко въоръжени десетина души и "лягай " !! Не става така !! Редовите полицаи са изплашени !! Не знаят , кой ще им е началник утре !! А ,и те имат заеми, семейства!И сега назначенията са на политически принцип! Нали, уж МВР е надпартийно ??

но няма кой да ти прочете постинга - защото очевадна е истината, че в момента единствено по политически причини са всички назначения и тези новоназначените началници освен да репресират подчинените си и да правят интриги и показни акции, с друго не се занимават! Просто една машина за страх!

Няма нищо по-страшно от самия страх. Като ви е страх в какво обвинявате другите? Я си вържете крАчолите, че да не пусне.

Не може полиция, която 20 години служи на престъпниците или много от полицайте се държаха като престъпници, за една година вече да научи да служи на хората. Затова всеки полицай престъпил закона, трябва да бъде съден по-строго, защото е облечен с власт.

ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА примиера и за НЕГОВОТО МИНАЛО

То се отнася и за миналото на всеки комунист/социалист Ама сега какво , да наредим цялото БСП до стената и да ги разстреля ме ли Това си е направо садизъм/геноцит/ спрямо един доста по нисш вид

Татянке Татянке нещо много гравитираш покрай най-стария занаят.Преди покрай Ванко едно сега да си поръчаш проститутка в къщи не било престъпление.

Другарко, лафът "Юруш на маслините" идва от твоето щастливо коммунистическо време, когато се продаваха маслини по случай някой ваш конгрес. При тях костилката беше по-голяма от самата маслина. Сега се радвате на ненавижданата от вас демокрация и от трудещи се станахте милионери. Къде ви е равенството? Това, което си замислила, няма да стане. Гледай си занаята, че имаш доста голяма уста. И да не те покани някой луд вкъщи, че...

Истината ви боли.

Разбира се, че е права! Само, четези дето бяха кадри на СДС станаха последователно на БСП и сега са верни на ГЕРБ! Те са политически лоялни към всички, а трябва да са към никой, но полицията у нас още е милиция и не е правоохранителен орган, а репресивен апарат и тази тенденция е особено силна при Бойко.

Стара Загора е пример за безчинства и рапресии. Защо ли не се учудвам на това? Може би защото бат бойко не е оригинален. Само повтаря нещо отминало доста отдавна.

ТД, а и всички бивши управляващи са на принципа "Най-обичам маану да намирам". Добре бе, господа другари, дайте един списък и да видим колко престъпления и колко осъдени имаше по ваше време. Колко знакови престъпления разкрихте? Кога беше пикът на отвличанията, на поръчковите убийства, на мутренския рекет? Кога се извършваше контрабандата с гориво с колони от цистерни и влакови композиции към Югославия? Кога събраха парите си митничарите и успяха да направят палатите си? По кое време бяха ВИС, СИК, ЗОРА и т.н. Кога мутрите тероризираха наред всеки тръгнал да прави бизнес. Дайте цифри и факти и ще се съгласим с вас. Другото са приказки от Женския пазар. Не съм привърженик на ГЕРБ и сигурно допускат грешки, но поне се опитват да правят нещо. За разлика от предишните, които открито бяха с разбойниците - по кафета, ресторанти и яхти.

Татяна Дончева няма смисъл да коментира ... тя сама е показала какъв и е капацитета - 0

Наистина няма капацитет.По простата причина, че у нас се раждат само жени.Близо половината от тях са малко по-космати, което ги отличава от другата половина.Иначе и двете половини прекарват времето си в скимтене и мрънкане.

Татяна...Дончева..ще..остане..в..историята..на..прехода....със...фразата..си...по..повод..управлението..на..Герб:"Една..мафия...замени..другата"

Брех , и такава простотия ли е казала тази , май единствено в твоята история ще остане А иначе я помним с поправката за ВАНКО 1 , голям подръжник е на сводниците ,явно е знаела какво я чака и къде ще бъдат бъдещите и изяви