Коментари - С кабинет в оставка Белгия пое председателството на ЕС | dnes.dir.bg
назад

С кабинет в оставка Белгия пое председателството на ЕС

От днес до края на годината ротационен председател на Европейския съюз ще бъде Белгия.

Обратно в новината

Коментари - С кабинет в оставка Белгия пое председателството на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Въпреки, че поема тази роля с правителство в оставка, кралството има амбициозна програма за икономическата и финансова стабилизация в Европейския съюз, за преодоляване на социалните последици от кризата, както и в областта на иновациите и климатичните промени." Боже, опази Белгия от изчезване като държава поне до края на мандата им. А ние сами ще се оправим.

На българина никой не му е виновен! БЪЛГАРИН е ДУХОВНА СТЕПЕН. На пример: ГОСПОД Е БЪЛГАРИН - СИН НА БОГА РА. Вселенският език е български, а писменността е глаголица. Собственото ни невежество и загубата ни на родствена памет ни държат в това състояние на хипноза, състояние на буден сън и бездействие, липса на стремеж за събуждане, воля за излизане от "ИЛЮЗИЯТА"- матрицата, THE MATRIX. Всеки от нас е един "NEO", ако се осъзнае като такъв.

Да бе, на БЪЛГАРИНА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН! Докато има чалга-мислене и фалшиво самочувствие, така ще бъде!

При тази българска криза от 21 година насам, "заразихме" гърците с лихвите, Германия с избора на президент, Белгия с избор на правителство, Португалия, Испания, Франция, Германия, Италия, Великобритания с бюджетен дефицит...ИЗВОД: СПРЕТЕ ДА ДЪРЖИТЕ БЪЛГАРИЯ НА ДЪНОТО С ПОМОЩА НА МЕКЕРЕТАТА ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ! Каквото сторите на българският народ, като бумеранг ще Ви се връща, същото това ваше действие. Бог да пази България.